αν σε απειλω?
καλυτερα να μην το ζησεις αυτο.
Μα εγω καλη μου θα γραψω να εισαι σιγουρη,
αυτο ειναι το ασχημο....
:D:D:D
Printable View
αν σε απειλω?
καλυτερα να μην το ζησεις αυτο.
Μα εγω καλη μου θα γραψω να εισαι σιγουρη,
αυτο ειναι το ασχημο....
:D:D:D
δεν πειραζι.εχω δει και χειροτερους εχθρους εδω απο σενα.
εσυ εισαι αρνακι μπροστα τους.:)
μακαρι να μου γραψεις εσυ μονο.:cool::cool::cool::cool:
μην αγχωνεσαι,
οπως και οι αλλοι, ετσι και εσυ θα μπεις σε ταξη.
εναν τετιο αντρα θελω να με βαλει στην θεση μου .λολ.
Μην ξαναρχιζεις παλι τα ιδια τα καλοκαιρινα....
Οχι τιποτα αλλο, βαριεμαι τους τσακωμους τελευταίως.
:P
μπορει το δικο μου να ειναι το τελευταιο μηνυμα σ\'αυτην την ενοτητα?!ας σταματησει η λιβελουλα να πλαθει ιστοριες και να μας εκνευριζει!
Ρε συ Μαρία, θέλω να σε ταρακουνήσω μιας και όπως λες κι εσύ υπάρχει μια αμοιβαία συμπάθεια μεταξύ μας.
Κορίτσι μου, τι έχεις πάθει; Δε σε αναγνωρίζω...
Γιατί τέτοια διάθεση καταστροφής και αυτοκαταστροφής; Το καταλαβαίνεις ότι η ίδια σαμποτάρεις τον εαυτό σου άραγε;...
Λες να έχει οριακή-μεταιχμιακή-μεταπτυχιακή-κοινονιωεπιθετική-παθολογοανατομικη-με-ναρκισστιστικομορφα-στοιχεία-και-σχιζοθυμικές-πινελιές-διαταραχή της πρωσοπικότητας? Είναι μια πιθανή διάγνωση αν και δεν θα έπρεπε να κάνουμε διαγνώσεις στο κομπιουτερ.
petran το εχω σκευτει και εγω αυτο.μην το γελας.και διχασμενη προσωπικοτητα ξεχασες.αχχαχ.
ανωνυμη σε πλιροφορω εδω τα εκανα σκατα αλλα εξω στον κοσμο πανε ολα μα ολα καλα.μεσα μου δεν νιωθω πολυ καλα αλλα εξω προσπαθω να δειχνω ενταξει και το καταφερνω πολυ καλα.;):cool:
Quote:
Originally posted by liveloula
ανωνυμη σε πλιροφορω εδω τα εκανα σκατα αλλα εξω στον κοσμο πανε ολα μα ολα καλα.
δεν το κανεις για λιγες μερες αναποδα να δουμε και εμεις την διαφορα?
Καντα σκατα εξω και εδω μεσα να πανε ολα μα ολα καλα οπως λες....
Δεν ειναι κακο ε?
:cool:
ειναι κακο.απο το εξω εξαρτονε ολα.
ασεμαι πεταω στα συννεφα.πηρα 1000 ευρο απο μια δουλεια και θα παω να τα ξεσκισω!!αχαχαχαχ.χθες αγανακτησα να κοιμηθω.δεν αντεχω οταν ερχετε το βραδι!!!
με το αν πλαθεις ανυπαρκτες ιστοριες νιωθεις καλυτερα?ολοι σπευσαμε να βοηθησουμε και εσυ μας δουλευες!το θεωρεις φυσιολογικο και λογικο αυτο?
Το μεταπτυχιακη μου αρεσε... ειναι μετα το πτυχιο ε? :pQuote:
Originally posted by PETRAN
Λες να έχει οριακή-μεταιχμιακή-μεταπτυχιακή-κοινονιωεπιθετική-παθολογοανατομικη-με-ναρκισστιστικομορφα-στοιχεία-και-σχιζοθυμικές-πινελιές-διαταραχή της πρωσοπικότητας? Είναι μια πιθανή διάγνωση αν και δεν θα έπρεπε να κάνουμε διαγνώσεις στο κομπιουτερ.
Δηλαδή με το να πεις σε κάποιον ότι φέρεται αυτοκαταστροφικά είναι διάγνωση;
Ενδιαφέρον... :cool:
Για μένα θεωρώ καλύτερο το να πω κάτι τέτοιο, παρά να χλευάσω, μιας και βρίσκομαι σε χώρο ψυχολογικής υποστήριξης.
Μάλλον η λευκή σημαία που πρόσφατα πρότεινα, για διάφορους λόγους που το μυαλό μου δεν μπορεί είτε να τους συλλάβει είτε γιατί δεν του εξήγησαν ευθέως δεν γίνεται αποδεκτή. Οκ:)
Liveloula στα είπα στο άλλο θέμα σου, συγνώμη για την παρένθεση. Άντε, μπας και ακούσεις καμιά λέξη, αν το θες βέβαια.