Quote:
Originally posted by krino
σωστο και αυτο κανει.
Πχ φαντασου η ρεμεντυ, nα ειναι σε ενα κοινο τραπεζει και να θελει να σουρει τα εξαμαξης στον Χ τυπο που της μπαινει.
Εκει που θελει ανοιξει το στομα της, εκει παλι το κλεινει.
Γιατι σαφως αν το παρα-ανοιξει ειτε δεν ξερει τι θα ακουσει, ειτε δεν ξερει τι θα παιξει και ποσο χοντρα βεβαια.....
Οποτε θελω να πω οτι υπαρχει μια δυσκολια στην καθημερινοτητα μας, δεν ξερω αν με αντιλαμβανεσαι ομως.....
Έχεις δίκιο σε αυτό.
οχι δεν το βλεπω τοσο κλειστο πια.
Απλα σε φασεις εντονης εξαρσης θα ανεβαινουν οι τονοι μεχρι να κουραστουν οι εμπλεκομενοι.
Να σου πω ομως οτι ειμαι σιγουρος, οτι δεν ασχολουνται απαντες με τα ξεκατινιασματα.
Υπαρχει και κοσμος που ασχολειται με το προβλημα του και μονο. Δεν το κοφτει αν ο πετραν ειναι γκει, αλλα αν ο πετραν εχει να του πει μια νεα διεξοδο στο προβληματισμο του.
Και αυτό σωστό.
γενικα μιλωντας,
αυτη η κατασταση με εχει φερει σε ενα σημειο,
οπου οταν παλια εγραφα 10-20 ποστ και τα πιο πολλα ηταν γνωμες σε προβληματα που διαβαζα, αυτα τα εχω κοψει.
Ολα αυτα που αναφερεις, ισχυουν γενικα σαν προβληματισμοι.
Η τοση επιθετικοτητα πια, οπως εχω πει εδω και μηνες, δεν με εμπνεουν οτι ειμαι σε ενα χωρο υποστηριξης, αλλα σε μια κατασταση τραβεστι: Ολα μεσα και οτι κατσει.
Υπάρχουν και άλλες λύσεις. Η απομάκρυνση ή η παραμονή με πολύ επιλεκτική συμμετοχή ή και η παραμονή με επιλογή κατ\'εξοχήν τη στήριξη κι όχι οτιδήποτε άλλου.