Tί ψεύτης βρε που γεννήθηκες! Ας μη το προχωρήσω άλλο, θα πάω εκκλησία. Πάλι θέαμα γίναμε!
Printable View
Tί ψεύτης βρε που γεννήθηκες! Ας μη το προχωρήσω άλλο, θα πάω εκκλησία. Πάλι θέαμα γίναμε!
Quote:
Originally posted by liberchild
αμα εχεις αρχιδια,
να πεις ενα - ενα ποια ειναι τα ψεμματα μου.
Οσο για το θεαμα,
εγω δεν εχω προβλημα, ποτε μου δεν εκρυψα τιποτα στη ζωη μου.
Ασε που εσυ το ξεκινησες και πεταξες τις ατακες σου και οταν με προκαλουν, εγω δεν κανω ΠΟΤΕ πισω.
ΥΓ..... αναψε ενα κερι στην εκκλησια για μενα....
:P:P:P
Καλά επειδή τωρα υπάρχει θέμα την κοπέλα σου το μονο που θα σου πω ειναι αυτο για την οδηγία που μου δίνεις να δω παραπέρα..Quote:
Originally posted by krino
Quote:
Originally posted by Αφωτεινή
Βρε,τι μπαρμ******λα λες παλι?
δεν νομιζω.... μπαρμ******λα, λενε αυτοι που κατα κορον ορκιζονται αιωνια πιστη ανφας, και οπισθεν κανουν αλλα.
Για να ειναι ελευθερος καποιος και να κάνει οτι του καπνισει οποτε του καπνίσει,πρεπει σωνει και ντε εσύ να μην ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ?Δηλαδή αν ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ζήλια ή πονο καταπιέζεις τον αλλο?
για να ειναι ελευθερος καποιος πρεπει να κανει οτι του γουσταρει και να ειναι συμφωνος με αυτο ο/η συντροφος του.
Το αισθημα της ζηλιας και του πονου τα αναγνωριζω οπως λες.
Εκεινο που δεν λες ειναι αν αυτα τα αισθηματα ειναι κομματι της υπαρξης μας η ειναι κοινωνικα επικτητα.
Δεν νομιζεις οτι υπαρχει ενα θεμα εδω?
Ε ,να μην νιώθεις τότε.Να μη δένεσαι,να μη παίρνεις κανένα ρίσκο..
αυτο ειναι η λυση?
να μην νιωθεις?
η μαυρο η ασπρο?
οσο για το ρισκο,
ειμαι ολοκληρος ενα ρισκο....
παντου και σε ολα τα σημεια παντοτε ρισκαρα.
Τι φοβάσαι ματια μου?Αφου εισαι Άνθρωπος και εχεις ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ!!
να φοβηθω?
ποτε μα ποτε δεν φοβηθηκα τιποτα και κανενα!
το τι ειμαι ανθρωπος δεν λεει τιποτα.
Ανθρωποι ειμαστε ολοι, αλλα πλαστηκαμε καπως....
Εμενα δεν μου αρεσει να με πλαθει η εκαστοτε κοινωνια οπως αυτη γουσταρει, αλλα να πλαθω εγω ο ιδιος τον εαυτο μου.
δες και λιγο παραπερα,
περα τουλαχιστον απο αυτο που σου εδειξαν οτι υπαρχει.
Μου κάνει εντύπωση που θεωρείς οτι μπορείς να μου πεις κατι τετοιο..
Θα σου πω απλως οτι εγω πιστευω οτι βλέπω παραπέρα..και οτι εσυ οχι ακριβώς.Αλλα κατι τετοιο δεν εχει καμία σημασία.Σημασία εχει πως νιωθω εγω για το ποσο μακριά βλέπω και αν εγω εχω αποψεις συνυφασμένες με τις κοινωνικές αντιλήψεις..
mpa μην το λες. ούτε οι άντρες θέλουν να τα ξέρουν αυτά. συν ότι τις περισσότερες φορές για τους άντρες είναι πιο δύσκολο να αποδεχτούν μια απιστία (γι αυτό και έχουν και έναν λόγο παραπάνω να μην θέλουν να ξέρουν)Quote:
Quote:
Originally posted by Adzik
κρινο.,..
ενοοω πωσ οταν η απιστια ειναι μια απλη ξεπετα χωρισ σημασια εννοειτε να μην λεγετε..εφοσων δεν σε κανει να φερεσε η να νιωθεισ διαφορετικα για τον συνροφο σου..
καταλαβαινω τι λες,
και επισης καταλαβαινω οτι η αποψη σου, υπαρχει κατα κορον σε πολλες (κυριως) γυναικες.
έχω την αίσθηση ότι ήθελες να βάλεις άλλο ρήμα, και όχι αυτο. εκτός αν εννοείς κάτι που δεν κατάλαβα.... πιθανό κι αυτό, δε λέω.Quote:
O όρος \'\'απιστία\" σέρνει από μόνος του ένα λάθος τιμωρητέο ή μή.
Τον αντιπαρέρχομαι. Το άν θεωρώ ύψιστο ιδανικό μου να έχω τους διαφορετικούς συντρόφους και λέω ύψιστο γιατί βεβαίως μου ορίζει το όλο μου, είτε είμαι άντρας είτε γυναίκα, αυτό δεν θα με οδηγήσει παρά στην κορφή της πυραμίδας που για μένα είναι η αναζήτηση των υψηλότατων πλέον πνευματικών αξιών - διά της εις άτοπον απαγωγής πιά - . Θα το εξηγήσω.
Μοιραία στα 50 σου ή στα 60 σου δεν θα είσαι όπως στα 30 ή στα 40. Οσο νωρίτερα λοιπόν ο άνθρωπος εντρυφεί στην αναζήτηση της ισορροπίας μεταξύ ψυχής και σώματος, τόσο κερδισμένος βγαίνει. Οπως μετά από μιά γυμναστική άσκηση οφείλεις να ακολουθείς μιά κατάλληλη διατροφή και τρόπο ζωής, έτσι και μετά από μιά σεξουαλική συνεύρεση οφείλεις να απαιτείς όλες εκείνες τις συνθήκες ισορροπίας που όλοι γνωρίζουμε ποιές είναι. Αγάπη, αφοσίωση, συντροφικότητα. Ο,τι άλλο απαξιώνει.
Το δυστύχημα για τον άνθρωπο σήμερα είναι ότι έχει ξεχάσει την ψυχούλα του κάπου εκεί ανάμεσα 5 και 6 χρονών. Εκεί βρίσκεται όλο το μεγαλείο. Αυτά έχω να πώ δυστυχώς!
Quote:
Originally posted by claire
έχω την αίσθηση ότι ήθελες να βάλεις άλλο ρήμα, και όχι αυτο. εκτός αν εννοείς κάτι που δεν κατάλαβα.... πιθανό κι αυτό, δε λέω.Quote:
O όρος \'\'απιστία\" σέρνει από μόνος του ένα λάθος τιμωρητέο ή μή.
Τον αντιπαρέρχομαι. Το άν θεωρώ ύψιστο ιδανικό μου να έχω τους διαφορετικούς συντρόφους και λέω ύψιστο γιατί βεβαίως μου ορίζει το όλο μου, είτε είμαι άντρας είτε γυναίκα, αυτό δεν θα με οδηγήσει παρά στην κορφή της πυραμίδας που για μένα είναι η αναζήτηση των υψηλότατων πλέον πνευματικών αξιών - διά της εις άτοπον απαγωγής πιά - . Θα το εξηγήσω.
Μοιραία στα 50 σου ή στα 60 σου δεν θα είσαι όπως στα 30 ή στα 40. Οσο νωρίτερα λοιπόν ο άνθρωπος εντρυφεί στην αναζήτηση της ισορροπίας μεταξύ ψυχής και σώματος, τόσο κερδισμένος βγαίνει. Οπως μετά από μιά γυμναστική άσκηση οφείλεις να ακολουθείς μιά κατάλληλη διατροφή και τρόπο ζωής, έτσι και μετά από μιά σεξουαλική συνεύρεση οφείλεις να απαιτείς όλες εκείνες τις συνθήκες ισορροπίας που όλοι γνωρίζουμε ποιές είναι. Αγάπη, αφοσίωση, συντροφικότητα. Ο,τι άλλο απαξιώνει.
Το δυστύχημα για τον άνθρωπο σήμερα είναι ότι έχει ξεχάσει την ψυχούλα του κάπου εκεί ανάμεσα 5 και 6 χρονών. Εκεί βρίσκεται όλο το μεγαλείο. Αυτά έχω να πώ δυστυχώς!
Aυτό ακριβώς ήθελα να πώ, όμως για να το καταλάβεις καλύτερα προηγείται το ρήμα \'\'απαιτείς\". Απαιτώ να συνευρίσκομαι δίχως απαξίωση λοιπόν. Βάλε εδώ ό,τι νόημα σ αρέσει.
οκ.αν κάποιος απαξιώνει όλα αυτά (αγάπη, συντροφικότητα κτλ κτλ) για πιο λόγο να τα απαιτήσει μετά απο τη συνέυρεση?
έτσι θα ήταν το σωστό? για πιο λόγο, δε νομίζω πως όλοι έχουν τις ίδιες ανάγκες.
Quote:
Καλά επειδή τωρα υπάρχει θέμα την κοπέλα σου το μονο που θα σου πω ειναι αυτο για την οδηγία που μου δίνεις να δω παραπέρα..Quote:
Quote:
Βρε,τι μπαρμ******λα λες παλι?
δεν νομιζω.... μπαρμ******λα, λενε αυτοι που κατα κορον ορκιζονται αιωνια πιστη ανφας, και οπισθεν κανουν αλλα.
Για να ειναι ελευθερος καποιος και να κάνει οτι του καπνισει οποτε του καπνίσει,πρεπει σωνει και ντε εσύ να μην ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ?Δηλαδή αν ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ζήλια ή πονο καταπιέζεις τον αλλο?
για να ειναι ελευθερος καποιος πρεπει να κανει οτι του γουσταρει και να ειναι συμφωνος με αυτο ο/η συντροφος του.
Το αισθημα της ζηλιας και του πονου τα αναγνωριζω οπως λες.
Εκεινο που δεν λες ειναι αν αυτα τα αισθηματα ειναι κομματι της υπαρξης μας η ειναι κοινωνικα επικτητα.
Δεν νομιζεις οτι υπαρχει ενα θεμα εδω?
Ε ,να μην νιώθεις τότε.Να μη δένεσαι,να μη παίρνεις κανένα ρίσκο..
αυτο ειναι η λυση?
να μην νιωθεις?
η μαυρο η ασπρο?
οσο για το ρισκο,
ειμαι ολοκληρος ενα ρισκο....
παντου και σε ολα τα σημεια παντοτε ρισκαρα.
Τι φοβάσαι ματια μου?Αφου εισαι Άνθρωπος και εχεις ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ!!
να φοβηθω?
ποτε μα ποτε δεν φοβηθηκα τιποτα και κανενα!
το τι ειμαι ανθρωπος δεν λεει τιποτα.
Ανθρωποι ειμαστε ολοι, αλλα πλαστηκαμε καπως....
Εμενα δεν μου αρεσει να με πλαθει η εκαστοτε κοινωνια οπως αυτη γουσταρει, αλλα να πλαθω εγω ο ιδιος τον εαυτο μου.
δες και λιγο παραπερα,
περα τουλαχιστον απο αυτο που σου εδειξαν οτι υπαρχει.
Μου κάνει εντύπωση που θεωρείς οτι μπορείς να μου πεις κατι τετοιο..
Θα σου πω απλως οτι εγω πιστευω οτι βλέπω παραπέρα..και οτι εσυ οχι ακριβώς.Αλλα κατι τετοιο δεν εχει καμία σημασία.Σημασία εχει πως νιωθω εγω για το ποσο μακριά βλέπω και αν εγω εχω αποψεις συνυφασμένες με τις κοινωνικές αντιλήψεις..
τι να σου πω....
ο καθενας το βλεπει απο την δικη του οπτικη πλευρα.
Τι θεμα εννοεις οτι υπαρχει?
Quote:
Originally posted by claire
mpa μην το λες. ούτε οι άντρες θέλουν να τα ξέρουν αυτά. συν ότι τις περισσότερες φορές για τους άντρες είναι πιο δύσκολο να αποδεχτούν μια απιστία (γι αυτό και έχουν και έναν λόγο παραπάνω να μην θέλουν να ξέρουν)Quote:
Quote:
Originally posted by Adzik
κρινο.,..
ενοοω πωσ οταν η απιστια ειναι μια απλη ξεπετα χωρισ σημασια εννοειτε να μην λεγετε..εφοσων δεν σε κανει να φερεσε η να νιωθεισ διαφορετικα για τον συνροφο σου..
καταλαβαινω τι λες,
και επισης καταλαβαινω οτι η αποψη σου, υπαρχει κατα κορον σε πολλες (κυριως) γυναικες.
μπορει και να εχεις δικαιο σε αυτο.
Ωστοσο το βρισκω υποκριτικο το να κρυβεται καποιος πισω απο το δαχτυλο του.
Μύθοι,μια χαρά ερωτεύονται και αγαπάνε και οι άπιστοι.Απλά δεν τα έχουν ταυτισμένα πίστη και συντροφικότητα.Συμφωνώ με krino.Eπίσης αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις,το σεξ μετά το κέρατο,λολ σιχαίνομαι αυτή τη λέξη,αναθερμαίνεται;Quote:
δεν καταλαβα,Quote:
Originally posted by γιώτα2
Αφύ δέχεσαι το κέρατο και δεν σε νοιάζει εμένα μου περισσεύει..απλά ας μην ευτελίζουμε την αγάπη και τον έρωτα γιατί υπάρχουν και άνθρωποι που έχουν την τύχη να βιώνουν αυτά τα συναισθήματα.Τώρα το αρχίζουμε τις αμπελοφιλοσοφίες για να καλύψουμε τα κενά και τις ανασφάλειές μας...αστο καλύτερα....υποκρισίες....
δηλαδη θα μου πεις οτι εγω δεν αγαπω και δεν εχω την τυχη να βιωνω ενα τετοιο συναισθημα?
γιατι? επειδη το λεει η γιωτα?
και οχι δεν αφηνω τιποτα και επισης δεν δεχομαι να με λεει κανεις υποκριτη, γιατι πολυ απλα δεν ημουν ποτε στη ζωη μου κατι τετοιο.
Κατσε εκει που εισαι οπως εμαθες να εισαι.
τι να σου πω κρινο. γενικά διαφωνούμε σε αυτό το θέμα (όχι μονο στο θέμα της απιστίας) αλλα στο κατα πόσο πρέπει να πέφτουμε με τα μούτρα σε καταστασεις που ίσως μας πληγώσουν.
ίσως είναι υποκρισία, ίσως και να μην είναι. ίσως δε γίνεται να αναλυθέι τόσο απλά και επιφανειακα (έκανες κάτι, δεν το είπες=υποκριτης)
ναι! αναθερμαίνεται! με τον τύπο που κεράτωσες το μόνιμο γκομενάκι! :PQuote:
Originally posted by RainAndWind
Μύθοι,μια χαρά ερωτεύονται και αγαπάνε και οι άπιστοι.Απλά δεν τα έχουν ταυτισμένα πίστη και συντροφικότητα.Συμφωνώ με krino.Eπίσης αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις,το σεξ μετά το κέρατο,λολ σιχαίνομαι αυτή τη λέξη,αναθερμαίνεται;Quote:
δεν καταλαβα,Quote:
Originally posted by γιώτα2
Αφύ δέχεσαι το κέρατο και δεν σε νοιάζει εμένα μου περισσεύει..απλά ας μην ευτελίζουμε την αγάπη και τον έρωτα γιατί υπάρχουν και άνθρωποι που έχουν την τύχη να βιώνουν αυτά τα συναισθήματα.Τώρα το αρχίζουμε τις αμπελοφιλοσοφίες για να καλύψουμε τα κενά και τις ανασφάλειές μας...αστο καλύτερα....υποκρισίες....
δηλαδη θα μου πεις οτι εγω δεν αγαπω και δεν εχω την τυχη να βιωνω ενα τετοιο συναισθημα?
γιατι? επειδη το λεει η γιωτα?
και οχι δεν αφηνω τιποτα και επισης δεν δεχομαι να με λεει κανεις υποκριτη, γιατι πολυ απλα δεν ημουν ποτε στη ζωη μου κατι τετοιο.
Κατσε εκει που εισαι οπως εμαθες να εισαι.
Και με σένα συμφωνώ.Όταν δε με συμφέρει,δεν λέω τίποτε.Μαλάκας δεν είμαι να μπω σε παπαριές και ξετυλίγματα δραμάτων,όταν ο άντρας που τυγχάνει να βρίσκομαι μαζί του μια εποχή έχει άλλη άποψη;Ζωή μου ζωή του και όπου το συνδυάζουμε ζωή μας.Κι επειδή έζησα από κοντά συγγενικό μου πρόσωπο που έκανε τη μαλακία και το είπε,από ηλίθιες ενοχές,το επιβεβαιώνει και η πράξη.Όταν δεν σε παίρνει μη γίνεσαι θύμα προπαγάνδας ηθικών κανόνων για βλάκες και παρόμοιων ενοχικών τσιτάτων.
Δεν πείθομαι εύκολα από οτιδήποτε περιέχει ό,τι δεν με περιέχει.Εγώ θα πλάθω τον κόσμο μου,όχι ο κόσμος εμένα.
προσεξε με κλαιρ,
αν δεν υπαρχει κοινος αξονας σε ενα ζευγαρι, τοτε δεν μπορουν να βασιστουν πουθενα.
Ο πιο ισοτιμος αξονας που εχω βρει και μπορει να ειναι κοινος, ειναι της ειλικρινειας.
Τωρα απο κει και περα ο καθενας κανει οτι θελει στη ζωη του.
Εγω εγραψα τι κανω στη δικη μου.