οκ Αννα:) Καλο ξεμπερδεμα! κι αμα ξεμπερδευτεις εσυ πραγματικα, ολα θα γινουν. Να σαι σιγουρη γι αυτο:)
Printable View
οκ Αννα:) Καλο ξεμπερδεμα! κι αμα ξεμπερδευτεις εσυ πραγματικα, ολα θα γινουν. Να σαι σιγουρη γι αυτο:)
εχεις δικιο...και στο ξεμπερδεμα μου με βηθαει πολυ το forum!thanks...
ειλικρινα σημερα ξεμπερδευτηκα πιο πολυ!θα περιμενα μεχρι σημερα εφοσον αυριο ειναι η γιορτη του να θελει ναμαστε μαζι αλλα αυτος επιλεγει να μην εμαι εκει αρα και σε ολη του την υπολοιπη ζωη....ποσα κοπμλεξ μπορει να εχει ενα αντρας στα 35 του μετα απο 5 χρονια σχεσης...ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ..
καλο κουραγιο Αννα.
εγω δεν θεωρω κατι σημαδιακο το να θελει η να μη θελει να εισαι στην γιορτη του και μπορει να μη το θεωρει κι αυτος.
το θεμα ειναι εσυ τι θελεις .
μια ξεκαθαρη απαντηση τι θελει απτη ζωη του οχι κρυφτουλι....
3 μηνες πολυ δεν ειναι να σκεφτεται τι θελει...........αν με θελει πως αντεχει να μη με βλεπει...........θα τραλλαθω μαυτη τη συλλογιστικη....τοσο μπερδεμενος ειναι πια σιγουρα εχει κατι αποφασισει οσο και να το σκεφτεται δεν αλλαζει...μην το δειχνει ετσι........
ναι, ειναι παρα πολυ τρεις μηνες.
αν δεν καν λαθος εχει υπερβει και τα ορια που ο ιδιος εθεσε για να δει τι θα κανει, εκτος απο τα δικα σου ορια.
συμφωνω οτι ειναι γελοιο το κρυφτουλι απο αντρα 35 χρονων, οστοσο η απαντηση ειναι ξεκαθαρη ακομα κι αν δεν ξεστομιστηκε....
ο τυπος η δεν τραβαει ιδιαιτερο ζορι αν φυγεις/εφυγες, η ειναι τοσο σιγουρος οτι θα τον περιμενεις μεχρι οποτε το θελησει ο ιδιος, ωστε δεν νοιωθει την αναγκη να ξεκουνηθει...
ναι remedy ,εχει υπερβει και το οριο που εθεσε και ο ιδιος...η δεν με θελει τοσο οπως λες η κολλαει στη δεσμευση μαζι μου και στη διαμονη στη χωρα...οπου και να κολλαει ομως απτη στιγμη που δεν ειναι μαζι μου για οποιο λογο σημαινει δεν θελει..περναει καλα με τις σκεψεις και τη μοναξια του....γιατι αποτι μαθαινω απο φιλους..οθτε βγαινει....σε φαση καταθλιψης κοντευει να φτασει...απτ αλλη ειμαι σιγουρη οτι ψαχνει δουλεια αγγλια η αθηνα ....μπορει να περιμενει κατι αποκει....δεν εξηγειται αλλιως τοοοοοοση σκεψη...παλι βεβαια κιαυτο εμενα με θετει δευτερη επιλογη...
Quote:
Originally posted by anna_thess
ειλικρινα σημερα ξεμπερδευτηκα πιο πολυ!θα περιμενα μεχρι σημερα εφοσον αυριο ειναι η γιορτη του να θελει ναμαστε μαζι αλλα αυτος επιλεγει να μην εμαι εκει αρα και σε ολη του την υπολοιπη ζωη....ποσα κοπμλεξ μπορει να εχει ενα αντρας στα 35 του μετα απο 5 χρονια σχεσης...ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ..
μα τι γενικευσεις ειναι αυτες?
δηλαδη αν υποθεσουμε,
οτι σε Χ χρονια ο τυπος που αναφερεις,
τον ανακαλυπτεις να ειναι με μια αλλη γυναικα και παιδια και ειναι ευτυχισμενος, εσυ θα συνεχιζεις να λες οτι εχει κομπλεξ?
Ποσο απιθανο σου φαινεται το σεναριο οτι δεν του εκανες το κλικ που ηθελε για να κανει ενα σοβαρο βημα στη ζωη του και τελικα αυτο το κλικ δεν το εχεις?
Η επειδη χτυπησε 5 χρονια ενσημα μαζι σου πρεπει να κανει κατι για αυτο?
δικαιωμα του ειναι να εινα με οποια θελει οποτε θελει....αλλα ειναι και υποχρεωση του να μου το πει οτι δεν θελω κατι σοβαρο μαζι σου ξεκαθαρα....και οχι να παιζει κρυφτουλι και να υποσχεται επανασυνδεση.....αν διαβασες τα post θα καταλαβες οτι ο τυπος πουχει πει οτι ειμαι η γυναικα που αγαπησε πιο πολυ στη ζωη του....αγαπη πραγματικι=αφοσιωση=σε αυτον τον ανθρωπο εχω βρει κατι ιδιαιτερο,αλλα αυτος την αγαπη την εννοει απλο δεσιμο,anyway,η αγαπη ειναι ιερη λεξη και ειανι μεγαλη συζητηση.Απλα θεωρω κομπλεξ στα 35 μεσα σε μια σχεση 5 χρονων να λες θελω να συμβιωσουμε,θελω παιδι μαζι σου, να λες σε θελω, σαγαπω οσο καμια αλλη ,θελω επανασυνδεση, μου λειπεις, σε σκεφτομαι συνεχεια και να μην τα πραγματοποιεις γιατι κολλας στη δουλεια σου η σου φταει η χωρα....ακομη και να μη θες εναν ανθρωπο αλλο το ξεκαθαριζεις.......OTAN PAIZEIΣ ΚΡΥΦΤΟ ΦΕΡΕΣΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ...........ΔΗΛ ΕΣΥ ΠΩΣ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΩΣΤΗ...ΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑΜΗΝ ΤΟΝ ΛΕΩ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ.........
ΕΛΕΟΣ..........
Quote:
δικαιωμα του ειναι να εινα με οποια θελει οποτε θελει....αλλα ειναι και υποχρεωση του να μου το πει οτι δεν θελω κατι σοβαρο μαζι σου ξεκαθαρα....και οχι να παιζει κρυφτουλι και να υποσχεται επανασυνδεση.....
εχεις ενα δικαιο στο οτι θα ηταν πιο τιμιο να σου εδινε τις τυπικες εξηγησεις για να δεις και εσυ τι θα κανεις μετα απο τοσα χρονια στη ζωη σου.
Ωστοσο εχω δυο σκεψεις,
η πρωτη λεει, οτι αρκετος κοσμος, απο \"ντροπη\" δεν κανει αυτο που πρεπει και το παιζει κινεζος.
Η δευτερη λεει, οτι αν ημουν στη θεση σου, και με εκαιγε οπως εχεις γραψει εδω μεσα,
θα τον στριμωχνα με καποιο τροπο και face 2 face,
θα τον αναγκαζα να μου πει την αληθεια που δεν θελει να πει.
Θα τελειωνα την συναντηση με καποιο συμπερασμα και μονο τοτε.
Εσυ εκανες κατι παρομοιο, και αν οχι γιατι?
H E E E EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
παιδια ,οπως ειχα πει και το τηρησα δεν του ευχηθηκα χτες στη γιορτη του και..................................2 η ωρα το βραδυ μου εστειλε μην που ελεγε....εχω ξεκαθαρισει τα παντα στο μυαλο μου και θελω να ειμαστε μαζι αν δεν βγαινω με καπιον αλλον θελει να βρεθουμε να φτιαξουμε τη ζωη μας μαζι....!!!!!Δεν απαντησααααααααααα.........
Ειμαι πολυ μπερδεμενη τι να κανω.............καταλαβα οτι φοβηθηκε οτι φευγωωωωωωωωω και αντεδρασε σπασμωδικα απο το φοβο του..........δεν μεχει πεισει οτι ειναι αποφασισμενος.........θα προτιμουσα οπως του ειχα πει να με επαιρνε τηλ οταν εχει αποφασισει.......!!!!Οποτε εγω τωρα τι κανωωωωωωωω?εγω θα ηθελα μια συζητηση μαζι του να ακουσω απτο τηλ τις αποφασεις του.....και να κρινω κιεγω τι θα κανω στη ζωη μου....ομως τωρα δεν θελω να του απαντησω θετικα γιατι δεν με πειθει με τον τροπο του οτι ειναι αποφασισμενος....οποτε θελω να περιμενω μια ακομα κινηση απο αυτον και μετα να του πω οτι θελω νακουσω τις αποφασεις σου...οχι τις σκεψεις σου ή αο τωρα να του απαντησω οκ να μιλησουμε......αλλα μονο αν εχεις να μου πεις κατι αποφασισμενο....
πως ειναι φιλοι μου,καλυτερα να δρασω....για να μηνπεσω παλι στο κρυφτουλι......μεχρι τωρα με βοηθησατε παρα πολυ κιεπιασαν τοπο οι συμβουλες σας...τωρα τι λετε...............?
Εχεις πλάκα?
Οχι ,στα αληθεια εχεις πλάκα?
Ξεκαθαρα σου απαντησε .Στο ενα και συγκεκριμένο ερωτημα..δεν σου έγραψε αρες μαρες κουκουναρες..
Το οτι θα βρεθείτε ειναι το επομενο αυτονοητο βήμα,οτι θα το συζητησετε το μηνυμα που σου εστειλε ,ειναι λογικο και επομενο..
Τι ειναι αυτα ?Ετσι ένιωσε ετσι έκανε..
Χαλαρωσε....:)
Πες του κι εσύ ότι θέλεις να το σκεφτείς και άστον να περιμένει κανένα χρόνο... :D:D:DQuote:
H E E E EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
παιδια ,οπως ειχα πει και το τηρησα δεν του ευχηθηκα χτες στη γιορτη του και..................................2 η ωρα το βραδυ μου εστειλε μην που ελεγε....εχω ξεκαθαρισει τα παντα στο μυαλο μου και θελω να ειμαστε μαζι αν δεν βγαινω με καπιον αλλον θελει να βρεθουμε να φτιαξουμε τη ζωη μας μαζι....!!!!!Δεν απαντησααααααααααα.........
Ειμαι πολυ μπερδεμενη τι να κανω.............καταλαβα οτι φοβηθηκε οτι φευγωωωωωωωωω και αντεδρασε σπασμωδικα απο το φοβο του..........δεν μεχει πεισει οτι ειναι αποφασισμενος.........θα προτιμουσα οπως του ειχα πει να με επαιρνε τηλ οταν εχει αποφασισει.......!!!!Οποτε εγω τωρα τι κανωωωωωωωω?εγω θα ηθελα μια συζητηση μαζι του να ακουσω απτο τηλ τις αποφασεις του.....και να κρινω κιεγω τι θα κανω στη ζωη μου....ομως τωρα δεν θελω να του απαντησω θετικα γιατι δεν με πειθει με τον τροπο του οτι ειναι αποφασισμενος....οποτε θελω να περιμενω μια ακομα κινηση απο αυτον και μετα να του πω οτι θελω νακουσω τις αποφασεις σου...οχι τις σκεψεις σου ή αο τωρα να του απαντησω οκ να μιλησουμε......αλλα μονο αν εχεις να μου πεις κατι αποφασισμενο....
πως ειναι φιλοι μου,καλυτερα να δρασω....για να μηνπεσω παλι στο κρυφτουλι......μεχρι τωρα με βοηθησατε παρα πολυ κιεπιασαν τοπο οι συμβουλες σας...τωρα τι λετε...............?
Πάντως, όπως και να έχει, σκέψου με την ησυχία σου τι θέλεις να κάνεις και αναλόγως πράττεις. Δε βλέπω το λόγο να βιαστείς να του απαντήσεις. Έτσι κι αλλιώς ο τύπος έχει υπομονή.