Quote:
Originally posted by RainAndWind
Κρίνο,είδες λοιπόν,εσύ που τα μπλιμπλίκια δεν τα θεωρείς παρά κακά,μπορεί να έχεις περισσότερα από κάποιον που δεν τα θεωρεί απαραίτητα κακά.
το θεμα ειναι το τι κανω οχι αν τα εχω.
Το προβλημα ειναι η χρηση τους και οχι η κατοχη τους αν με εννοεις.
Είναι όλα υποκειμενικά ρε συ.
δεν νομιζω, οταν μπαινεις σε ενα φαυλο κυκλο κια χανεις την μπαλα,
ε την εχεις χασει τελος.
Θα σου έκανε εντύπωση εάν γνώριζες πως έχω ένα κινητό αρχαιολογία,που έχω να τ\'ανοίξω δυο μήνες τώρα,
εγω θα προτιμουσα να μην εχω καθολου κινητο αλλα οκ....
Ασε που οταν εψαχνα κινητο που να παιρνει μονο τηλεφωνο, δεν εβρισκα....
ή πως η τηλεόρασή μου είναι practically bullshit που λένε,λολ.
δεν εχω τηλεοραση, εχω προτζεκτορα 150 ιντσες...
Πρακτικα εγω εχω κατι πιο ακριβο αλλα δεν ισχυει ουτε αυτο.
Το ζητουμενο μου δεν ειναι αν ειναι πιο ακριβο.
Αλλα το οτι το bullshit τσιπικο που εχεις, εχει εισοδο που δεχεται σκουπιδια μεσω της κεραιας του.
Αντιθετα προτιμω να βλεπω τις ταινιες που εγω γουσταρω σε υψηλη ποιοτητα.
Το φιλτρο μου εδω μπηκε στο να απαγορευω στην καθε τιβι περσονα να εισβαλει σπιτι μου.
Αλλά θεωρώ απαραίτητο να έχω στο χώρο που ζω μία μεταξοτυπία ενός ζωγράφου που αγαπώ,ένα βιβλίο ποιητή που αγαπώ,μία γλάστρα με ένα φυτό που θαυμάζω και με κάνει να ονειρεύομαι.
σωστο. Μεσα στη σκατουρα μια μικρη οαση κανει καλο....
Είναι τόσο εξατομικευμένα όλ\'αυτά που πάντα κρίνουμε εξ\'ιδίων τα αλλότρια,έτσι και για τις ανάγκες.
δεν κρινω τιποτα και κανενα.
Το μονο που λεω ειναι το πως εχω βιωσει ολα αυτα τα χρονια και τι βλεπω μπροστα μου ως πλασαρισμα αρα και την αναγκη μου να αμυνθω απεναντι σε ολα αυτα.
Είναι τόσες όσες είμαστε όλοι,έχουν τόσες παραλλαγές που κάποιοι γενικοί κανόνες μόνο πασχίζουν να αποδώσουν το σκηνικό και πάλι τόσο επιφανειακά και δίχως ουσιαστική αποτύπωση των παραμέτρων όλων,παρά μία ομπρέλα που θα καλύπτει κατά κάποιο τρόπο-αλλά και θ\'αδικεί άλλες φορές πιθανότατα-άλλες προσωπικότητες.