Κάνουν την μελέτη τους σε ψυχασθενείς libpa, δεν υπάρχει ανιδιοτελής σκοπός... εκπροσωπούν τον εαυτό τους και το σύστημα που τους διέπει. Καλά όχι όλοι αλλά λέμε τώρα ;)
ΥΓ δεν το λέω για αστείο.
Printable View
Κάνουν την μελέτη τους σε ψυχασθενείς libpa, δεν υπάρχει ανιδιοτελής σκοπός... εκπροσωπούν τον εαυτό τους και το σύστημα που τους διέπει. Καλά όχι όλοι αλλά λέμε τώρα ;)
?????????????????
..οι εξωγιηνοι?
αμα δεν σου απαντούσε κανείς, θα έλεγες ότι όλοι είναι κακοί που σε αγνοούν! επίσης αμα γραφεις σε φόρουμ καλώς ή κακώς τα γραφόμενα σχολιάζονται, σε όλους μας συμβαίνει (αλλά με λιγότερα καταστροφικά αποτελέσματα :P)Quote:
Originally posted by libpa
Δεν με ενδιαφέρει με ποιούς είσαι και καλύτερα να πάψετε να ασχολείστε μαζί μου,γιατί σας γράφω μην πω που.Quote:
Originally posted by soft
το θεματακι,το εχουμε ολοι εκτος απο σενα,μ αρεσει που ειμαι με τους πολλους:D
Διέκρινα μια επιθετικότητα (σε εισαγωγικά) στον λόγο σου και θέλησα να ηρεμήσω τα πνεύματα. no worries. Ιδέα μου ήταν.Quote:
Originally posted by Adzik
???που με εθιξε καλεεεεε??? ασχετο:):)Quote:
Originally posted by Oneiroplasmenos
Με όλη μου την ταπεινότητα σου ζητάω συγνώμη που τόλμησα να πω μια κουβέντα που σε έθιξε.Quote:
oniroparmene..δεν ξερεισ τι ειπωθηκε οποτε...
Μάλλον Ονειροπλασμένε τι να πω.Quote:
Originally posted by Oneiroplasmenos
όχι, θα ασχολούμαι συνέχεια μαζί σου από εδώ και στο εξής! πάει τώρα την πάτησεεεεες! :DQuote:
Δεν με ενδιαφέρει τι κάνεις, αρκεί να μην ασχολείσαι μαζί μου! Αν δεν σε ενδιαφέρει τότε γιατί ασχολείσαι συνέχεια μαζί μου;Quote:
Originally posted by claire
καλά μη φανταστείς! :P
αχαχαχα
Άσχετα είναι αυτά με αυτό που είπα, anyway, κοπέλα μου, σου είπα να σταματήσετε μπορείς να το κάνεις ή σου αρέσει να φέρεσαι σαν μωρό παιδί;Quote:
αμα δεν σου απαντούσε κανείς, θα έλεγες ότι όλοι είναι κακοί που σε αγνοούν! επίσης αμα γραφεις σε φόρουμ καλώς ή κακώς τα γραφόμενα σχολιάζονται, σε όλους μας συμβαίνει (αλλά με λιγότερα καταστροφικά αποτελέσματα :P)
Δεν πας να ασχοληθείς με τα μούτρα σου καλύτερα;Quote:
όχι, θα ασχολούμαι συνέχεια μαζί σου από εδώ και στο εξής! πάει τώρα την πάτησεεεεες! :D
ποια η διαφορά? αφού ενήλικες και μωρά ένα και το αυτό! αααααααα, θα μας τρελάνεις μου φαίνεται!Quote:
Άσχετα είναι αυτά με αυτό που είπα, anyway, κοπέλα μου, σου είπα να σταματήσετε μπορείς να το κάνεις ή σου αρέσει να φέρεσαι σαν μωρό παιδί;Quote:
αμα δεν σου απαντούσε κανείς, θα έλεγες ότι όλοι είναι κακοί που σε αγνοούν! επίσης αμα γραφεις σε φόρουμ καλώς ή κακώς τα γραφόμενα σχολιάζονται, σε όλους μας συμβαίνει (αλλά με λιγότερα καταστροφικά αποτελέσματα :P)
Εσύ μ\'αρέσει που μίλαγες για καλούς και κακούς ανθρώπους και είσαι το αντιπαράδειγμα.Quote:
αχαχαχα
Δεν είπα ποτέ για τη συμπεριφορά αλλά για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σαν άνθρωποι και τα ελαττώματα και τα προτερήματα. Έλεος κοπέλα μου.Quote:
ποια η διαφορά? αφού ενήλικες και μωρά ένα και το αυτό! αααααααα, θα μας τρελάνεις μου φαίνεται!
Κατανοω απόλυτα το να μη σου αρέσουν τα παιδιά,να μη σου αρεσει που οι αλλοι δεν σε αποδεχονται γι αυτο που εισαι..η αληθεια ειναι οτι υπάρχουν και κακοι ανθρωποι παντου..Quote:
Εξαρτάται τι είναι αυτό.Quote:
Originally posted by Αφωτεινή
λιμπα υπάρχει περίπτωση να σου γραψω κατι με ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ και να το δεχτείς?
Πιστευεις ομως οτι υπάρχουν και καλοί?και επειδη εισαι θυμωμενη με τους κακους να μη τους βλέπεις ή να τους παρεξηγείς?
Ωχ!! Αν φερόμαστε σα μωρα κινδυνεύουμε!!!!!!!Quote:
(Ξέρω ένα πολύ καλό βασανιτήριο με κλείσιμο πάνας με σφυρί και καρφια)
Quote:
libpa, τί διαφορά έχουν οι ενήλικες από τα μικρά παιδιά, ε? :D