Με απειλείς τώρα βρε Πάνο?
Πότε απολογήθηκες?
Οταν είπες οτι δεν θέλεις να ζητήσεις συγνώμη ή όταν είπες δέξου το?
Απλα μην μπλεκεσαι στα πόδια μου σαν ενοχλητική τσίχλα και θα είμαστε εντάξει πιστεύω.
Printable View
Πότε απολογήθηκες?
Απλα μην μπλεκεσαι στα πόδια μου σαν ενοχλητική τσίχλα και θα είμαστε εντάξει πιστεύω.
Ο πετραν θα κάνει διάγνωση!!!!!!!!!
Τρεξτε να κρυφτείτε, κανείς δεν θελει να ακούσει τον χρησμό!
Χεσε μας.
Quote:
Originally posted by weird
Δεν είναι τόσο απλό.Quote:
Originally posted by Boltseed
Δε θελω(?) να μπω αναμεσα σας, αλλα γιατι δε το συνεχιζετε μεσω πμ αυτο? ή μεσω μσν? Ή να αλλαξει ο τιτλος εστω σε κατι σαν , \"weird vs petran wars 3: the petran strikes back\"
Ξέρεις, όταν ο πετραν ξαναχτυπήσει με τους γνωστους χλευασμούς του, θέλω να υπάρχει αυτη η σελίδα.
Αυτή είναι η δική μου μέθοδος αυτοδιαχειρισης.
Ε πάρε mac book καλύτερο είναι να βαράει συναγερμό για κάθε φορά που πρέπει να κάνεις αυτοδιαχείριση. Συμπεριφορική μέθοδος.
Και τι θα αποδείξεις με αυτή την σελίδα? Πραγματικα δεν απέδειξες τίποτα σε μένα παρα μόνο ότι στα πλαίσια του φορουμ δεν έχεις καμία ανοχή και δεν ξέρεις τι θα πει χιουμορ. Έτσι μπορώ να το φέρνω και εγώ αυτό το θρεντ κάθε φορά που θα μου απαντάς σε σατιρικό σχόλιο ;)
Quote:
Πότε απολογήθηκες?
Αυτό είναι χλευασμός που μόλις τώρα έκανες.
Σοφια, πως ξερεις οτι όλοι αυτοι οι καβγαδες που αναφερεις είχαν υποπέσει στην αντίληψή μου?Quote:
Originally posted by Sofia
Μμμμμ δες τοτε, αν θες, κατα ποσο σε αφορουσε αμεσα ή οχι. Κατα ποσο ειχε να κανει με το ποιοι εμπλεκονταν κ ποσο ή αν ειχε να κανει με το περιεχομενο των οσων λεγονταν. Ανεξαρτητα απο το ποιοι διατυπωναν τα οσα εκλαμβανες ως αδικιες.Quote:
Ξέρεις, σε κάθετι που υπέπεσε στην αντίληψή μου και έχω θεωρήσει αδικία, έλαβα μέρος. Είτε το θεωρούσα ξύλο είτε χαστούκι. Και τα δυό, είναι σημαντικά.
Γιατι πολλες αδικιες, ειχαν κ πολλες σιωπες. Κ καμια διαμαρτυρια απο μερους σου.
Και ακόμα και αν είχαν, σου είπα, αντέδρασα με βάση το τι θεωρώ εγώ δικαιο και άδικο.
Σέβομαι την διαφωνία σου φυσικά.
Θα κάνω και άλλους.Quote:
Originally posted by PETRAN
Quote:
Πότε απολογήθηκες?
Μια σου και μια μου.
Ξερεις, νομίζω οτι ο καλύτερος τρόπος να καταλάβεις τι κάνεις στους άλλους, είναι να στο κάνουνε κι εκείνοι.
Quote:
Quote:
Πότε απολογήθηκες?
Μια σου και μια μου.
Ξερεις, νομίζω οτι ο καλύτερος τρόπος να καταλάβεις τι κάνεις στους άλλους, είναι να στο κάνουνε κι εκείνοι.
Πες μου που είπα σχόλιο του τύπου
\"Είσαι τσίχλα ανάμεσα στα πόδια μου\"?
Ξέρεις, δεν με νοιάζει πάντα να αποδεικνύω πράγματα στους άλλους.Quote:
Quote:
Δεν είναι τόσο απλό.Quote:
Originally posted by Boltseed
Δε θελω(?) να μπω αναμεσα σας, αλλα γιατι δε το συνεχιζετε μεσω πμ αυτο? ή μεσω μσν? Ή να αλλαξει ο τιτλος εστω σε κατι σαν , \"weird vs petran wars 3: the petran strikes back\"
Ξέρεις, όταν ο πετραν ξαναχτυπήσει με τους γνωστους χλευασμούς του, θέλω να υπάρχει αυτη η σελίδα.
Αυτή είναι η δική μου μέθοδος αυτοδιαχειρισης.
Ε πάρε mac book καλύτερο είναι να βαράει συναγερμό για κάθε φορά που πρέπει να κάνεις αυτοδιαχείριση. Συμπεριφορική μέθοδος.
Και τι θα αποδείξεις με αυτή την σελίδα? Πραγματικα δεν απέδειξες τίποτα σε μένα παρα μόνο ότι στα πλαίσια του φορουμ δεν έχεις καμία ανοχή και δεν ξέρεις τι θα πει χιουμορ. Έτσι μπορώ να το φέρνω και εγώ αυτό το θρεντ κάθε φορά που θα μου απαντάς σε σατιρικό σχόλιο ;)
Δεν είχα σκοπό να αποδείξω κάτι,απλα να ακούσω γνώμες και απόψεις.
Προφανώς και με ενοχλεί και με πιέζει ο χλευασμός σου και προσπαθώ να βρω μια άκρη.
Δεν χλευάζουμε όλοι με τον ίδιο τρόπο.Quote:
Quote:
Quote:
Πότε απολογήθηκες?
Μια σου και μια μου.
Είπες άλλα Πάνο.
Εξίσου χλευαστικά.
Τι θέλεις να αποδείξεις και σε ποιον αλήθεια?
Quote:
petran
λυσε μου μια απορια, οσο πιο ειλικρινα μπορεις.
Αν υποθεσουμε οτι η weird, ηταν ο weird,
θα ειχες την ιδια εμπνευση για το ας πουμε ιδιοτυπο καυστικο σου χιουμορ?
Σε ρωτησα και πριν αλλα δεν απαντησες.
Οποιαδηποτε απαντηση σου θα με καλυψει.
με την λογικη των προσφατων θεματων που αναγραφονται καθημερινα στην σχετικη σελιδα. με την λογικη των απαντησεων σου σε συγκεκριμενα θεματα κ το προσπερασμα αλλων συναφων. στην ιδια θεματολογια κ ιδια ομαδα.
φυσικα και ο βαθμος που αισθανομαστε κατι στο πετσι μας, μας διαφοροποιει σαν ανθρωπους. αλλα καποιες φορες η λεκτικη κακοποιηση (αν θες να το βαλουμε σε τετοιους ορους) ειναι εξαιρετικα αντικειμενικη.
επειδη ελπιζω στον σεβασμο της διαφωνιας, κανω και αυτη την κουβεντα.
Quote:
Δεν χλευάζουμε όλη με τον ίδιο τρόπο.Quote:
Quote:
Quote:
Πότε απολογήθηκες?
Μια σου και μια μου.
Είπες άλλα Πάνο.
Εξίσου χλευαστικά.
Τι θέλεις να αποδείξεις και σε ποιον αλήθεια?
Θέλω να αποδείξω σε σένα που δεν καταλαβαίνεις τις έννοιες προφανώς, ότι δεν είναι το ίδιο να κάνεις μια χιουμοριστική σάτιρα μιμούμενος το στιλ του άλλου με ένα σεξουαλικό περιεχόμενο με το να του πεις \"είσαι τσίχλα ανάμεσα στα πόδια μου\". Επειδή έχεις μπερδευτεί γι αυτό στο λέω.
Σοφία, σε τι ακριβώς διαφωνείς?Quote:
Originally posted by Sofia
με την λογικη των προσφατων θεματων που αναγραφονται καθημερινα στην σχετικη σελιδα. με την λογικη των απαντησεων σου σε συγκεκριμενα θεματα κ το προσπερασμα αλλων συναφων. στην ιδια θεματολογια κ ιδια ομαδα.
φυσικα και ο βαθμος που αισθανομαστε κατι στο πετσι μας, μας διαφοροποιει σαν ανθρωπους. αλλα καποιες φορες η λεκτικη κακοποιηση (αν θες να το βαλουμε σε τετοιους ορους) ειναι εξαιρετικα αντικειμενικη.
επειδη ελπιζω στον σεβασμο της διαφωνιας, κανω και αυτη την κουβεντα.
Θέλεις να το διατυπώσεις λίγο πιο ξεκάθαρα?
Quote:
Originally posted by krino
Quote:
petran
λυσε μου μια απορια, οσο πιο ειλικρινα μπορεις.
Αν υποθεσουμε οτι η weird, ηταν ο weird,
θα ειχες την ιδια εμπνευση για το ας πουμε ιδιοτυπο καυστικο σου χιουμορ?
Σε ρωτησα και πριν αλλα δεν απαντησες.
Οποιαδηποτε απαντηση σου θα με καλυψει.
Ε άμα είχε το ίδιο ύφος φυσικά και θα είχα ολόιδιο στιλ δεν έχει να κάνει με κρυφές σεξουαλικές επιθυμίες και τέτοια.
στο οτι η λεκτικη κακοποιηση ειναι αντικειμενικη. δεν ειναι αν το αισθανεται καποιος, ή οχι ως κακοποιηση. οπως και το αν φαω ξυλο, ειτε το καταλαβω, ειτε οχι, το ξυλο το εχω φαει.αντικειμενικα.
αυτο ειναι ενα απο τα σημεια στα οποια διαφωνω σε οσα λες.