Originally posted by krino
Quote:
Originally posted by Θεοφανία
αφου τα social rumors λεγανε οτι διακριτικα την ζητουσες δηθεν.... αδιαφορα.....
κοιτα, επειδή συνήθως αντλεις πληροφορίες από πολύ σοβαρά άτομα, μπορεί να έκλαιγα την ώρα που τη ζήταγα.
τωρα εδω βεβαια δεν ισχυριζομαι το αντιθετο.
Αλλα εχεις ασχοληθει ξανα με την παρτη μου παλιοτερα και παλι εριχνες μελανι.....
Τωρα εισαι μεσα παλι σε κατι που με αφορα....
Αυτό θέλω να μου το εξηγήσεις γιατί δεν το έπιασα.
Ειτε κλαις ειτε οχι,
καπνος χωρις φωτια δεν υπαρχει γλυκια μου.....
αυτα τα γνωριζουν και οι αδαεις ε?
Έχεις μια εβδομάδα τώρα που μας έχεις πρήξει με αυτή τη φωτογραφία.
Λοιπόν για να τελειώνουμε.
Εδώ μέσα έχω δει τη φάτσα των περισσότερων μελών, όπως και εκείνοι τη δική μου. Με τους πιο πολλούς από αυτούς είμαι φίλη στο φεις και με ακόμη πιο πολλούς κάνω παρέα, βγαίνω, τους έχω φιλοξενήσει στο εξοχικό μου.
Δεν κρύβομαι και δεν κρύβονται από μένα.
Ακόμη και αυτούς που δεν γουστάρω ή που δεν με γουστάρουν έχω δει φωτο τους, καθώς όπως ξέρεις απο ρουφιανακια αλλο τίποτα εδώ μέσα.
Μια ωραία εσπέρα λοιπόν μπαίνει η αγαπητή σου φίλη λίμπα στο τσατ και αρχίζει να μας λέει πως τσακωθήκατε γιατί της την έπεφτες και επειδή δεν σου έδινε σημασία άρχισες να της λες πως είσαι ρατσιστής με τα άτομα που παίρνουν φάρμακα.
Παράλληλα μας έλεγε για το πόσο άσχημος είσαι και πως αν δούμε φωτο σου θα ξεράσουμε και άλλα τέτοια ευγενικά και ευαίσθητα.
Εκεί πάνω λοιπόν, ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ έπεσα στο άμαρτημα της περιέργειας, αφού όπως η ίδια μας είπε έχει φώτο σου και ζήτησα να τη δω.
Όπως καταλαβαίνεις την είδαν και καμιά δεκαριά που ήταν μες στο τσατ.
Λίγες μέρες μετά και αφού εβγαλες το περιβόητο θέμα με τη φώτο σου, μπήκε στο τσατ και άρχισε να λεει πως την εκβιάζεις να πει δημοσια πως εγώ της ζήτησα να μου δείξει τη φωτό γιατί αλλιώς θα την κυνηγούσες περί προσωπικών δεδομένων και θα της έκανες δύσκολη τη ζωή στο φόρουμ.
Της ζήτησα να μην το κάνει για να μη κάνουμε το φόρουμ άλλη μια φορά μπλο αλλά όπως φαίνεται άκουσε εσένα.
Εσύ λοιπόν που κατηγορείς εμένα, μήπως ξέρεις πόσοι από εδώ μου έχουν πει πως έψαχνες εναγωνίως μήνες πριν να βρεις φωτό μου και αργότερα το προφίλ μου στο φεισμπουκ?
Σου ζάλισα ποτέ τα παπάρια?
Αν για σένα ειναι τόσο σημαντικό αυτό, πάνε στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και κάνε μου μήνηση για περιέργεια........!
:cool: