Quote:
Originally posted by Θεοφανία
κοίτα, θα ήθελες να σε μισώ, αλλά δυστυχώς σε απεχθάνομαι γιατί είσαι δήθεν και τα βάζεις με άτομα που πιστεύεις πως είναι πιο αδύναμα από σένα.
Καταλαβαίνεις φυσικά πως δεν εννοώ εμένα. Ούτε για πρωινό δεν σε βλέπω.
και η απεχθεια σου μου κανει μια χαρα....
Δεν κατάλαβα. Όταν μας πρήζεις εσύ με τις παρτούζες σου, είναι εύλογο, ενώ όταν λέμε εμείς για τις δικές μας, ξινίζεις?
Λίγο άκομψο το βρίσκω.
δεν μπορουμε να κανουμε συζητηση ετσι.
Ειτε θα συμφωνησουμε οτι κανατε παρτουζες και θα το δουμε ετσι το θεμα (γιατι εγω οντως κανω) ειτε οτι δεν εγινε κατι οποτε να το δουμε αλλιως.
Την μια κανατε πλακα, και τωρα λες για \"τις δικες σας\"....
Αποφασιστε:
Να ξινισω η να χαμογελασω?
Δεν μου το κάνεις λιανό αυτό? Το μεγαλύτερο μίσος σου στη μαρία το έβγαλες, γιατί είπαμε, τη θεωρούσες πιο εύκολο στόχο και για τα δύσκολα δεν είσαι.
δεν ειχα κανενα μισος για καμια μαρια.
Αντιθετα της ειχα πει τοτε οτι ειναι το θυμα της υποθεσης.
Αλλα οπως της ειχα και τοτε, εκανες τις επιλογες της.
Λυπαμαι για αυτο, αλλα δεν μπορουσα να κανω κατι αλλο.
Κάτσε ρε φίλε. Όταν μπαίνει η γκόμενα σου μέσα και μας πρήζει με τα προσωπικά σας, τσακώνεστε,
να της στειλεις u2u με τα παραπονα σου.
Εχω ξαναπει οτι εγω δεν εχω ευθυνη για το τι γραφει ο καθενας εδω μεσα, παρα μονο για οτι γραφω εγω με το λογκιν μου.
Αν στα πρηζει, λογκιν εχει να αποτανθεις.
μιλάτε για παρτούζες, εσύ μας τα κάνεις τόσα για να μας πείσεις να αρχίσουμε να αλληλο@@@στε μήπως βρούμε την υγειά μας, στην είπε κανείς?
αυτα ειναι σοφιστειες δικες σου, ποτε δεν εχω επιβαλει σε κανενα τιποτα. Λεω την γνωμη μου και τελος.
Αν και βασικα αυτο που θα ηθελες ειναι να μην μιλαω αλλα δεν θα σου κανω την χαρη.
Δεν κατάλαβα δηλαδή. Σε έχει διορίσει κανείς νταβατζή του φόρουμ και θα αποφασίσεις ποια είναι τα κακώς κείμενα?
το καθε μελος εχει δικαιωμα να εχει αποψη μεσα στα πλαισια των κανονισμων φυσικα.
Δεν εχω αποφασισει ποτε για τιποτα.
Εχεις μπερδευτει, το φορουμ δεν ειναι δικο μου, εγω ειμαι απλο μελος.
Όοοοοοοοχι! Ας είμαστε λίγο ειλικρινείς μεταξύ μας. ΚΑι μενα μου δημιουργούν αηδία πολλά εδώ μέσα, αλλά δεν καταναλώνω 24ωρα λύσσας γράφοντας νυχθημερόν.
Λίγο αδόκιμο μου φαίνεται........
μπορεις να γραφεις ελευθερα οσο σου κανει κεφι,
απο 5λεπτα μεχρι 24ωρα δικο σου θεμα.
Το φορουμ ειναι ανοικτο 24hrs....
Ναι, όντως. Όχι απλά αρκετοι, οι περισσότεροι. Και αλήθεια σου λέω δεν σε κολακεύει καθόλου αυτό.
μια χαρα με κολακευει,
και γνωριζω και εχω συζητησει αρκετα για το θεμα.
Κοίτα. Ας το ξεκαθαρίσουμε. Επειδή εσύ προφανώς δεν ζεις στη ρίαλ λάιφ, και επειδή έχεις κάνει το φόρουμ ζωή σου και δεν ξεκολάς από δω μέσα, δεν συμβαίνει το ίδιο σε όλους.
Δεν θέλω να σε τρομάξω, αλλά εχω και κανονική ζωή για να φοβηθώ πως κάποιος γραφικός τύπος σε ένα φόρουμ θα επηρεάσει τη ζωή μου.
και γιατι πρεπει να με ενδιαφερει η ζωη σου η και η ζωη του οποιουδηποτε εδω μεσα?
Σχολιαζω αυστηρα μονο οτι διαβαζω καιμενω σε αυτα.
Δυστυχως εσυ κανεις εκτιμησεις για τις ζωες των αλλων, οχι εγω.
Οκ.
να και κατι που συμφωνησαμε....
Δεν βρίσκεις καμιά παρέα να το πιεις, γιατί θα καεί εντελώς το μυαλό σου με τόσες ώρες μπροστά στο πι σι?
χαχαχαχαχα....
εχεις πολυ πλακα στο λεω ειλικρινα.....
γλυκεια μου,
δυστυχως δεν εχω κρασι εδω που ειμαι....
Για να σε διαφωτισω, ειμαι στη δουλεια αυτη την στιγμη,
οποτε μεχρι να σχολασω, θα εχουμε συνεχη αλληλογραφια.....