οι διαλογοι εδω μεσα ειναι ολα τα λεφτα...
σας ευχαριστωωωωω..
τοσο γελιο σε καλο να μου βγει...
οι διαλογοι εδω μεσα ειναι ολα τα λεφτα...
σας ευχαριστωωωωω..
τοσο γελιο σε καλο να μου βγει...
Για αυτο λεγεται φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης. Οποτε αυτο σημαινει πως εχει πετυχει τον σκοπο του :P:P
ξέχνα το salin και τα 280 nick και τα άλλα καλά τα λές μπράβο μωρό μου!!!!Quote:
Originally posted by lucifer
όχι ρε παιδιά.
η salin είχε και έναν αδερφό, εξ αρχής.
δεν βλέπω τίποτα το περίεργο (εκτός από τα 280 nick της salin).
janet με αυτα που κανεις και λες δεν θα σε πιστευει κανεις πλεον,
αν μπαινεις για να σπας πλακα
υπαρχει και το zoo.gr
καλέ τι κάνω και λέω;Quote:
Originally posted by olgaki82
janet με αυτα που κανεις και λες δεν θα σε πιστευει κανεις πλεον,
αν μπαινεις για να σπας πλακα
υπαρχει και το zoo.gr
τα πολλα νικς,ο αδερφος της αδερφης που πηγαινει να δει αν ερχεσαι,και πολλα αλλα
εσενα πως σου φαινονται ολα αυτα?
φυσιολογικα?
είμαι η janet και έχω και έναν αδελφό τον hornet (με τον οποιο δεν έχουμε καλές σχέσεις κάποιο σύνδρομο αυτισμού θα έχει για αυτό) χρησιμοποιούμε το ίδιο laptop αυτά. Δεν υπάρχει τίποτα το μεπτόν.
γιατί καλέ να μην με πιστέψεις
και σίγουρα δεν είμαι η πανικούλα
και δεν της μοιάζω καθόλου έχω διαβάσει πως εκφράζεται και πως γράφει δεν έχω καμία σχέση
ολα είναι φυσιολογικά
αλλη μια ωραια μερα αρχιζει ε?:P
με μπολικη λιακαδα μπορω να πω....
:D
για να δουμε τι εκπληξεις μας επιφυλασει η μερα και σημερα
Κατα τη γνωμη μου ενα ακομη γνωρισμα της janet που τη διαφοροποιει απο την πανικουλα ειναι η λεπτη αισθηση του χιουμορ που εχει εντονο το στοιχειο της ειρωνιας.
Η πανικουλα απ\' την αλλη θα μας ειχε σκισει στα γαμοσταυριδια. And you know it.
Καλημερα!
εχεις ενα δικιο σε αυτο,εχω τις αμφιβολιες μου,αν ηταν η πανικ αυτο το θεμα θα χε κλειδωθει προ πολλου απο τα μπιπ....Quote:
Originally posted by oboro
Κατα τη γνωμη μου ενα ακομη γνωρισμα της janet που τη διαφοροποιει απο την πανικουλα ειναι η λεπτη αισθηση του χιουμορ που εχει εντονο το στοιχειο της ειρωνιας.
Η πανικουλα απ\' την αλλη θα μας ειχε σκισει στα γαμοσταυριδια. And you know it.
Καλημερα!
Ε ναι ρε μπιπ μου...
Nα καταλάβω.Πρέπει να με παρατήσει κάποιος για να πάρω μπρος ας πούμε;Τι είναι ο χωρισμός,red bull?λολ
Χμ,εν τω μεταξύ,πώς τα πας με το άλλο φύλο;Θεωρείς το άλλο φύλο συμπληρωματικό ή ανταγωνιστικό ως προς το θηλυκό φύλο;H παραπάνω άποψη μου μοιάζει λίγο ως παρηγοριά στον άρρωστο,άρα παίζει να έχεις φάει ήττα και κάνεις την ανάγκη φιλότιμο.Ή χειρότερα,κατά βάθος δεν αγαπάς το άλλο φύλο,δεν το αποδέχεσαι ως ισότιμο,ως συμπληρωματικό της δικής σου φύσης,οπότε δημιουργείς η ίδια τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να αποτυγχάνουν οι σχέσεις σου.
Γενικά,αυτό το ρητό μου φέρνει στο νου την αλεπού με τα σταφύλια.Υποτιμάμε,άρα αισθανόμαστε καλύτερα για κάτι που δεν έχουμε,προσδίδοντάς του αρνητικά χαρακτηριστικά.