και η γιαγια μου προφανως ειχε αρχιδια και ηταν τρολευ.
Καλημερα ωρα για καφεδακι.
Printable View
και η γιαγια μου προφανως ειχε αρχιδια και ηταν τρολευ.
Καλημερα ωρα για καφεδακι.
ναι, αλλα αν και θα επρεπε, αυτο δεν σε βοηθησε να κατανοησεις, οτι οι αλλοι τα βλεπουν τα χαλια σου οταν εισαι γυμνος και δεν πιστευουν οτι εισαι ο ρουβας, οσο και να τους το επαναλαμβανεις με λυσσα και εμμονη......Quote:
Originally posted by krino
Quote:
Originally posted by Remedy
τους κανει να μη βλεπουν, οτι μπροστα στους αλλους, ειναι εντελως γυμνοι...
χα!
παντα ημουν εντελως γυμνος....
χεχεχε..... ενιωθα πιο ανετα ετσι.
D:D:D
Quote:
θα επρεπε
θα επρεπε θα επρεπε θα επρεπε θα επρεπε θα επρεπε θα επρεπε
λες να ξεκουνηθει ο εγκεφαλος σου με την επαναληψη?
λενε οτι ειναι μητηρ μαθησεως...
ΛΕΣ???????????????????????????????????????????? ??
Quote:
Originally posted by keep_walking
Ειμαστε μοναδες κλειστες μεσα στον εγκεφαλο μας και βλεπουμε προβολες του εαυτου μας μεσα απο τα ματια των αλλων κλειστων μοναδων που μας επηρεαζουν στο να αυτοπροσδιοριστουμε.Quote:
τι σημαινει κλειστο συστημα?
γιατι εγω δεν παιζω σε κατι τετοιο.
Οταν η πιεση απο τους αλλους ειναι μεγαλη αυτοπροσδιοριζεσαι και λαθος ... οπως αν εισαι ο τρελλος του χωριου ή οπως ανοιξε το θεμα ο freakout για διαφορα αλλα παιδια και την διαφορετικοτητα τους.
Για αυτο λεμε οτι η ταμπελοποιηση ειναι λαθος γιατι αυτος που κουβαλαει την ταμπελλα τελικα αλλοιωνεται τοσο η προσωπικοτητα του που γινεται η ταμπελλα και συμπεριφερεται σαν ενας δυστυχισμενος ανθρωπος ψαχνοντας χαμενα νοηματα.
Το παμε ομως μακρια....
πςςςςςςς!!!!
κεντας σημερα κιπ.
και μετα μας λες οτι σε αποβλακωνουν τα χαπια
Η έννοια του αρχηγού δεν έχει πάντα ρόλο εξουσίας, ούτε διαχωρισμούς με βάση την ανωτερότητα. Σε μια ομάδα μπάσκετ για παράδειγμα, ο αρχηγός μπορεί κάλλιστα να παίρνει μικρότερο μισθό απο τους υπόλοιπους, να μην παίρνει αποφάσεις για το σύστημα που θα παίξει η ομάδα αλλά να είναι αρχηγός επειδή ανεβάζει την ψυχολογία των συμπαικτών του καλύτερα απο όλους.Quote:
Originally posted by RainAndWind
Η έννοια αρχηγός δεν υπάρχει,ούτε θα υπάρξει ποτέ στην ατζέντα μου.Θα το θεωρούσα προσβολή να μου πρότεινε ποτέ κάποιος κάτι τέτοιο,όπως θεωρώ και ταπεινωτικό για τον άνθρωπο να δέχεται πως κάποιος/οι είναι ανώτεροι ή κατώτεροί του.Δε με αφορά λοιπόν ένα τέτοιο δίλημμα.Ο άνθρωπος που θα χρησιμοποιήσει τις ικανότητές του για να ηγηθεί δεν είναι ανώτερος,είναι μαλάκας.:P
Εν τω μεταξύ,διαπιστώνω πως ακόμη και στο γαμοφέγγαρο το όπλο θεωρείται εκ των ουκ άνευ,για\"επιβολή\".:o:o
Γι αυτό εάν το αποικίσετε,δε θα έρθω.:D
Δεν πιστεύω πως στις δύσκολες στιγμές αναδεικνύονται οι ηγετικές ικανότητες κανενός,αντίθετα,αναδεικνύ εται η ανάγκη για ομάδα και συνεργασία.Δίχως τη συνένωση και τη συνεργασία το ανθρώπινο είδος δε θα είχε επιβιώσει.Απλά μας έχουν τόσο μπολιάσει με την τεχνητή ανάγκη για έναν ή πολλούς πάνω από το σβέρκο μας,που δε διανοούμαστε ποτέ πως θα μπορούσαμε και άνευ αρχηγών.Φόβος και αγελαία ένστικτα.Δυνατός δεν είναι αυτός που ηγείται,δυνατός είναι αυτός που θα μπορούσε να ηγηθεί αλλά δεν θα επέλεγε να το κάνει.Δε θα εκμεταλλευτεί συνθήκες και συγκυριακές καταστάσεις για καμιάς μορφής εξουσία.Πατερναλισμοί βασισμένοι πάνω σε ανασφάλειες.Αν όλη η εκπαίδευσή μας βέβαια,ατομική και κοινωνική βασιζόταν πάνω στην ανεξαρτησία,δε θα υπήρχε καμία ανάγκη για αρχηγιλίκια.Ποιανών η δύναμη θα κινδύνευε τότε;
Φυσικά η melissa αναφερόταν σε situational leadership,αλλά είμαι ενάντια και σ\'αυτό το ιδεολόγημα.
Θα είχε ενδιαφέρον να συζητηθεί η ανάγκη για ήρωες από την πλευρά της ψυχολογίας.;)
Ανάγκη να έχουμε ένα αφεντικό και απλά να μας δίνει διαταγές δεν νομίζω πως έχουμε τόσο (εκτός αν είμαστε κάποια εξαιρετική περίπτωση μαζοχισμού σαν τον Smithers των Simpsons!), αυτό συμβαίνει βέβαια παντού στην κοινωνία, όχι λόγω ανάγκης αλλά καθαρά για λόγους ελέγχου της μάζας ή μιας ομάδας στον χώρο εργασίας για παράδειγμα.
Quote:
λες
λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες λες
Quote:
Ειμαστε
παλι ειμαστε,
παλι ολοι μαζι κανουμε κατι,
παλι τσουβαλιαζουμε, βγαζουμε συμπερασματα που ξεκινανε απο εμας αλλα καταληγουν σε ολο το πλανητη.....
κατανησε βαρετο να το γραφω συνεχεια.
Συγγνωμη αλλα ειναι ανωφελο να προσπαθω να ανοιξω συζητηση μαζι σου...Quote:
παλι ειμαστε,
παλι ολοι μαζι κανουμε κατι,
παλι τσουβαλιαζουμε, βγαζουμε συμπερασματα που ξεκινανε απο εμας αλλα καταληγουν σε ολο το πλανητη.....
κατανησε βαρετο να το γραφω συνεχεια.
Quote:
Συγγνωμη αλλα ειναι ανωφελο να προσπαθω να ανοιξω συζητηση μαζι σου...
συγγνωμη αλλα οταν δεν καταλαβαινεις τα αυτονοητα,
ειναι ασκοπο.
Αρχικα καταλαβε το,
οτι οι ανθρωποι μπορει να ειναι ιδιοι οπως τους βλεπεις,
αλλα κατα τα αλλα εχουν χιλιαδες διαφορες.
Στην παρουσα φαση, υπαρχει τουλαχιστον διαφορετικο συστημα αξιων.
Με αυτη την εννοια,
βλεποντας ο καθενας το δικο του πρισμα και προσπαθοντας να φορεσει ο αλλος τα δικα του γυαλιά, σαφως και καθε συζητηση ειναι ασκοπη.
Μερσω.
Quote:
συγγνωμη αλλα οταν δεν καταλαβαινεις τα αυτονοητα,
ειναι ασκοπο.
Αρχικα καταλαβε το,
οτι οι ανθρωποι μπορει να ειναι ιδιοι οπως τους βλεπεις,
αλλα κατα τα αλλα εχουν χιλιαδες διαφορες.
Στην παρουσα φαση, υπαρχει τουλαχιστον διαφορετικο συστημα αξιων.
Με αυτη την εννοια,
βλεποντας ο καθενας το δικο του πρισμα και προσπαθοντας να φορεσει ο αλλος τα δικα του γυαλιά, σαφως και καθε συζητηση ειναι ασκοπη.
Μερσω.
λολ...εγω δεν καταλαβαινω τα αυτονοητα ή εσυ δεν εχεις τι να πεις και λες τα αυτονοητα που εξυπακουονται...και λες δεν τα καταλαβαινει ο συνομιλητης σου...κομπλεξ χοντρο και δεν μπορει να σε βοηθησει κανεις οχι....αλλα αφου κινεισαι οκ:)
Quote:
λολ...εγω δεν καταλαβαινω τα αυτονοητα ή εσυ δεν εχεις τι να πεις και λες τα αυτονοητα που εξυπακουονται...και λες δεν τα καταλαβαινει ο συνομιλητης σου...κομπλεξ χοντρο και δεν μπορει να σε βοηθησει κανεις οχι....αλλα αφου κινεισαι οκ:)
ουφφφφ τι να σου πω...
ο καθενας μας εχει τα δικα του αυτονοητα, ποιο ειναι το πολυπλοκο που θελει εξηγηση πια?
Επειδη δεν συμφωνουμε, δεν εχω τι να πω?
τι κομπλεξ πια ειναι αυτο?
Να με βοηθησει καποιος?
για ποιο λογο? επειδη δεν μπορουμε να συνεννοηθουμε?
πρεπει να βρω βοηθεια???
χαλαρωσεεεεεεεεεεεεε....
:cool:
τον βινσ φυσικα οταν τον καταλαβαινω γιατι ειναι φορεσ που η καλλιτεχνικη του φυση υπερισχυει και εγω με τα καλλιτεχνικα δεν τηυ παλευω θα ψηφιζα κι εσενα αλλα πολυ μου τη μπαινεισ κι ετσι θα σε μαυρισω :)Quote:
Originally posted by arktos
καμια πρόταση για αρχηγό όμως δεν βλέπω ?
\'... *Ο άρχοντας (ηγέτης) πρέπει να διαθέτει απέναντι στις περιστάσεις σκέψη , απέναντι στους εχθρούς τόλμη και απέναντι στους υπηκόους του ευμένεια*...\'
(Δημόκριτος)
\'... *Τους μεγάλους ηγέτες, ο λαός δεν ξέρει ότι υπάρχουν, τους μικρότερους ηγέτες, ο λαός τους αγαπά και τους εγκωμιάζει, τους ακόμα μικρότερους, ο λαός τους φοβάται, τους ακόμα πιο μικρούς, ο λαός τους μισεί*...\'
(Τάο-Τε-Κινγκ)
Ετυμολογία της λέξης Χαρισματικός :
*Χαρισματικός είναι ο ηγέτης με την ακτινοβολούσα προσωπικότητα , με την διορατικότητα , που μάχεται διαρκώς . Η ρίζα της παράγεται από ρίζα *χαρ* που έχει δύο έννοιες . Η πρώτη σημασία αναφέρεται στο λαμπρό , σπινθηροβόλο όραμα του . Η δεύτερη σημασία σκιαγραφείται από το φλέγομαι , επιθυμώ την χαρά της μάχης , του πολέμου*
(Νίκος Βαρδιάμπασης, Συγγραφέας - Ιατρός)
;)
Οπως ξανα ειπα για αρχηγος μου ταιριαζει καλυτερα ο κιπ .αλλα ειναι απο τους καλοκαρδους αρχηγους οπως καποιους αρχαιους βασιλιαδες που τους ξεμιαλιζουν ευκολα κακοψυχα και πονηρα ατομα.:)