26 vs 42.....
νομιζω οτι ο χρονος κυλαει κατα μου...
Printable View
26 vs 42.....
νομιζω οτι ο χρονος κυλαει κατα μου...
Επειδή πήγα για διάβασμα δεν πρόλαβα να απαντήσωQuote:
Originally posted by Zhenia
ααα... τι διαφορά υπάρχει?Quote:
Originally posted by janet
εσύ είσαι άντρας ή γυναικά;Quote:
κάτι σαν ανίατη ασθένεια?Quote:
Λοιπόν εγώ ξέρω ότι οι άντρες είναι πολυγαμικά ζώα, οπότε λίγο δύσκολο να τα περιορίσεις , άρα αν αγαπάς και είσαι ερωτευμένη με κάποιον το δέχεσαι όπως είναι βέβαια βάζεις όρια.
υπάρχει διαφορά
Σου απαντώ λιγάκι ετεροχρονισμένα
Σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες οι γυναίκες κατα το μεγαλύτερο ποσοστό είναι μονογαμικές.
με το πάσο μας! :)Quote:
ααα... τι διαφορά υπάρχει?
Σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες οι γυναίκες κατα το μεγαλύτερο ποσοστό είναι μονογαμικές.
πάντως αν ισχύει αυτό αναρωτιέμαι αν έχει να κάνει με τα γόνιδια αυτό η μήπως η κοινωνία \"εκπαίδευσε\" έτσι την γυναίκα! απαπα προβλήματα...
Μπορεί και τα δυο!Quote:
με το πάσο μας! :)
πάντως αν ισχύει αυτό αναρωτιέμαι αν έχει να κάνει με τα γόνιδια αυτό η μήπως η κοινωνία \"εκπαίδευσε\" έτσι την γυναίκα! απαπα προβλήματα...
Στην Ελλάδα ιδίως ακόμη οι γυναίκες εκπαιδεύονται διαφορετικά από τους άντρες στο θέμα της απιστίας.
Quote:
η ελληνικη κοινωνια ειναι συντηρητικη και θεοκρατουμενη.
Εχει ακομα πολλα βηματα να κανει....
Quote:
Μπορεί και τα δυο!Quote:
με το πάσο μας! :)
Στην Ελλάδα ιδίως ακόμη οι γυναίκες εκπαιδεύονται διαφορετικά από τους άντρες στο θέμα της απιστίας.
Από όσο έχω διαβάσει είναι και τα δύο.
Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και το σωστό χε. Ο άνθρωπος πάντα \"ορίζει το σωστό\" (κάτι σχετικό)
Κι εσύ Πετράν υπέρ της απιστίας; :O
Quote:
Originally posted by lightbluepath
Όχι εγώ είμαι κατά. :D
Α μπράβο σου. :) Τελικά αλλιώς τα περίμενα πιο πολύ οι άντρες να είναι υπέρ, και όχι οι γυναίκες αλλά έγινε το αντίθετο :SQuote:
Originally posted by PETRAN
Όχι εγώ είμαι κατά. :D
γιατι μωρε,Quote:
ποιος ειναι υπερ?
και ποιος ειναι κατα?
Εσυ και η Λουκα?
Δεν το πιστευω αυτο...Quote:
Originally posted by krino
Quote:
η ελληνικη κοινωνια ειναι συντηρητικη και θεοκρατουμενη.
Εχει ακομα πολλα βηματα να κανει....
για τα ματια του κοσμου μονο, ο καθενας το κανει για να μην παρεξηγηθει,δεν πιστευουν στην ιδια την ηθικη αξια που οριζουν ως πανακεια.
Είδαμε ποιοί είναι υπέρ και ποιοί είναι κατά, μην λέμε τα ίδια.Quote:
Originally posted by krino
γιατι μωρε,Quote:
ποιος ειναι υπερ?
και ποιος ειναι κατα?
Εσυ και η Λουκα?
Δεν κατάλαβα τι θες να πεις Zhenia :SQuote:
Δεν το πιστευω αυτο...
για τα ματια του κοσμου μονο, ο καθενας το κανει για να μην παρεξηγηθει,δεν πιστευουν στην ιδια την ηθικη αξια που οριζουν ως πανακεια.
δεν θα υοθετησω αποψεις ,
του στυλ οτι εγω ειμαι απιστος, γιατι αυτο δινει τροφη για σκεψη οτι δεν ειμαι εντιμος.
Και εντιμος ημουν παντοτε στη ζωη μου, ακομα και αν αυτο ειχε κοστος.
μουφααα!!!Quote:
Δεν κατάλαβα τι θες να πεις Zhenia :SQuote:
Δεν το πιστευω αυτο...
συντιρητισμος... πουντος? τα ξεκωλα που βλεπεις παντου? ενω στηριζουν τον συντιριτισμο? την αυθαδεια στον λογο? την νεα γενια που καμια σχεση με τις γιαγιαδες μας? αυτο παλι,με το θεοκρατουμενο, ειναι στα λογια μονο, γιατι ποιος παταει εκλησσια? δε λεω θα εχουν μεινει πιστοι καποιοι σε αυτα, ενω τα πιστευουν οντως σαν αξια τους, αλλα γενικοτερα τσικι τσικι το καμτσικι :) τι λεω τωρα χαχαχ :)))
εκτος αμα θεοκρατουμενη κοινωνια εννουμε να συντηρουνται οι παπαδες απο το κρατος και να μαζευουν εναν σκασμο περιουσια χωρις να προσφερουν τιποτα απ\'οσα υποστηριζουν (αχρειαστα να\'ναι ^_^ )
αξιες ετοιμορροπες...στο καλοοοο!