Originally posted by lightbluepath
Quote:
Originally posted by Alobar
Λίμπα μου, επειδή ως γνωστόν όποιος υποστηρίζει κάτι που δε σου γουστάρει εσένα είναι κακός, απαίσιος και δε ξέρω κι εγώ τί άλλο, όχι δε θέλω να σου απαντήσω. Όσο για το ότι όποια δεν έχει ωραίο σώμα κάνει μόνο για φίλη, δε θα το σχολιάσω καν... αλίμονο. Το ωραίο σώμα θέλει τις αντίστοιχες αναλογίες, δε σημαίνει ότι όποια είναι αδύνατη έχει \'ωραίο\' σώμα.
Ναι Κλερ, τα σχόλια αυτά προσωπικά τα έχω εισπράξει από... παχουλές. Δε δίνω σημασία όπως δε θίγω ποτέ κάποιον/α που έχει παραπάνω κιλά. Αλλά όντως, όταν κάποιος δε τα έχει καλά με το σώμα του για οποιοδήποτε λόγο, σπεύδει να σχολιάσει το αντίθετό του για να νιώσει καλά.
Και Λίμπα, μείνε λίγο στην ουσία. Άλλα πράγματα χρειάζεται να είναι... ανεπτυγμένα για να βρεθεί η κατάλληλη σχέση.
:P
Πρώτον δεν με λένε λίμπα και έχω πει 100 φορές να μη με λέτε έτσι. Αλλά οκ, εσύ απουσίαζες και δεν το ξέρεις. Στα υπόλοιπα τώρα. Όχι να μου απαντήσεις αν έχεις επιχειρήματα. Δεν θα σε πω κακιά. Διαφωνώ ότι δεν τα έχει καλά με το σώμα του.
Το πιο λογικό είναι ότι τα πάει πολύ καλά με αυτή την κατηγορία και γι\'αυτό το αντίθετο το κράζει. Εννοείται ότι χρειάζονται και άλλα πράγματα είπα εγώ το αντίθετο; Αλλά και η ομορφιά παίζει ρόλο, το μάτι παίζει θέλει να βλέπει κάτι ωραίο και να το χαίρεται.