Originally posted by lightbluepath
Quote:
Originally posted by PETRAN
Το \"βλέπεις\" το χρησιμοποιώ \"μεταφορικά\" εδώ, σαν το \"αντιλαμβάνεσαι\".
Λέω ότι εσύ \"βλέπεις\" τους άλλους να γράφουν \"μαλακίες για σένα\". Ναι μπορεί ο καθένας να γράφει ότι θέλει για \"σένα\" αλλά αυτό δεν πάει να πει ότι πρέπει να έχει και σοβαρό αντίκτυπο πάνω σου! Όπως σου είπα και πριν, θα έμπαινες στην διαδικασία να απολογείσαι για το ποια είσαι στο χειρότερο-άγνωστο για σένα- άτομο του κόσμου επειδή απλά ανέφερε το όνομα σου και σε κατηγόρησε? Το ίδιο αντίκτυπο θα είχε αυτός με τον υποθετικό αδερφό σου (δεν ξέρω αν έχεις)? Γιατί όπως σου είπα πριν, αν ΕΣΥ αγαπάς τον ΕΑΥΤΟ σου και τα ΕΧΕΙΣ καλά μαζί του δεν φοβάσαι τι θα πει ο άγνωστος οκ? Τις \"βρισιές\" τότε τις \"βλέπεις\" σαν απλές λέξεις. Δεν έχουν σημασία πια. Να κάνεις κόντρες-ναι- αλλά με άτομα που ξέρουν ποια ΕΙΣΑΙ πραγματικά και σε αγαπάνε.
Όσο για τους φίλους τίποτα δεν είναι αδύνατο. Μπορείς να γραφτείς σε χίλια-δύο πράγματα, γλώσσες, καλλιτεχνικές ομαδες, άθληση, ECDL ότι σκατά θες αρκεί να το πάρεις απόφαση ότι θες πραγματικά και ότι καλύτερο από το να κάθεσαι να βρίζεσαι στο ιντερνετ με άτομα που δεν ξέρεις.
Ναι αλλά αναφέρονται δημόσια και δεν μπορώ να μην κάνω κάτι γι\'αυτό. Αλλά και σε προσωπικό επίπεδο να μου το έλεγαν, θα με πείραζε, άνθρωπος είμαι, αντιδράω.
Όσο για το άλλο δεν θα με ενδιέφερε να γραφτώ κάπου γλώσσες έχω μάθει 2 και ecdl έχω καλλιτεχνικά δεν με ενδιαφέρουν όπως επίσης και άθληση.