περιπλοκη ειναι η κατασταση σου κοριτσι μου
Printable View
Μακάρι να το καταλαβαίνουν και οι άλλοι αλλά πολύ αμφιβάλλω γι\'αυτό. Επιπλέον δεν τα διάβασαν και πολλοί και επιπλέον τα σβησε. Εγώ τα λούστηκα, όχι το φόρουμ όπως λες.
Εκμεταλλεύεσαι ότι λείπει ο αντμίν και δεν σε έχει κάνει ακόμα μπαν. Κανονικά δεν θα μπορούσες να μου μιλάς τώρα εμένα.Quote:
Originally posted by -DEMGAL23-
Πιστεψε με, καταλαβαινουν, μην αγχωνεσαι :)
Και προσπαθησε να μη παιρνεις στα σοβαρα πραγματα που λεει ενας ανθρωπος που μιλαει ετσι και που δε σε γνωριζει. Το θυμο του εκφραζει μαλλον που δεν εχει σχεση ουσιαστικα με εσενα.
ΔΕΚΑ ΜΕ ΤΟΝΟ!λαιτ στοπ τωρα..Quote:
Originally posted by curtains
Πιστεψε με, καταλαβαινουν, μην αγχωνεσαι :)
Και προσπαθησε να μη παιρνεις στα σοβαρα πραγματα που λεει ενας ανθρωπος που μιλαει ετσι και που δε σε γνωριζει. Το θυμο του εκφραζει μαλλον που δεν εχει σχεση ουσιαστικα με εσενα.
Βρε curtains που το ξέρεις ότι καταλαβαίνουν; Ναι δεν έχει με μένα αλλά εμένα προσβάλλει όμως και κανέναν δεν τον ενδιαφέρει εκτός από τη dora.
ΣΤΟΠ LIGHT μιλησε η δικηγορος σου...
Δεν κατάλαβα ρε Δώρα μου τη λες κι από πάνω; Εγώ τον εαυτό μου πάω να υπερασπιστώ τι έγκλημα έκανα;Quote:
Originally posted by dora-agxos
ΔΕΚΑ ΜΕ ΤΟΝΟ!λαιτ στοπ τωρα..
Quote:
Originally posted by lightbluepath
Βρε curtains που το ξέρεις ότι καταλαβαίνουν; Ναι δεν έχει με μένα αλλά εμένα προσβάλλει όμως και κανέναν δεν τον ενδιαφέρει εκτός από τη dora.
οσο συνεχιζεις τοσο παιρνεις μερος σε ενα παιχνιδι
που δεν οδηγει πουθενα.
Δυστυχως ειναι δυσκολο να το καταλαβεις.
Οταν εισαι μεσα στο κυκλωνα, ολα αυτα σου φαινονται λεπτοιμεριες....
Quote:
Εγώ τον εαυτό μου πάω να υπερασπιστώ τι έγκλημα έκανα;
μαλακια κανεις οχι εγκλημα.
δεν εχεις καθολου δικιο λαιτ..ολοι καταλαβαινουν κ σε νιωθουν,απλα δεν του δινουν τροφη κ βημα να μιλαει κ ετσι πρεπει..Quote:
μην ασχολεισαι με νουμερα..(δεν ειμαστε κ καλες στα μαθηματικα εμεις):P
το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.Quote:
Οταν καποιος εκφραζεται ετσι, βριζει ετσι και προσβαλει ετσι, κανει μπαμ απο το χιλιομετρο οτι κατι δεν του παει καλα κι οτι αυτα που λεει ειναι μονο για επιθεση, επιδειξη και δεν εχουν καμια σημασια και αληθεια.
Ειναι δυνατον να διαβαζει καποιος τετοια πραγματα και να τα παρει στα σοβαρα? ΟΧΙ
Στοπ
ενταξει κρινε..την επομενη θα του στειλουμε ανθοδεσμη!κ σε αυτον κ στον οποιοδηποτε προσβαλλει ψυχικα αρρωστους!!Quote:
Originally posted by strangerinthenight
Quote:
Εγώ τον εαυτό μου πάω να υπερασπιστώ τι έγκλημα έκανα;
Να σου πω, δεν δέχομαι να μου τη λέτε και από πάνω, δεν φτάνει που τα άκουσα, δεν σέβεσαι τίποτα μου φαίνεται.Quote:
Originally posted by strangerinthenight