Originally Posted by
KENO
lightbluepath εισαι σιγουρα ταυρινα, ετσι ? σε βλεπω με τα κερατακια να κανεις την επιθεσουλα σου, εχεις κολλησει στην αποψη οτι εισαι καλη κ παλευεις να την υπερασπιστεις. δε θα μπορουσα παρα να σου αναγνωρισω αυτο το πεισμα κ την επιμονη σου, παρολο που δε ξερω την ηλικια σου (οχι πως παιζει ρολο ή με νοιαζει κι ολας). απλα επειδη τυγχανει να ειμαι κι εγω ταυρος, μη περιμενεις να βγαλουμε ακρη κ να συμφωνισουμε σ'αυτο το τοπικ τουλαχιστον...
αυτο που ειπα ειναι οτι για να γινει καποιος κακος, πρεπει κατι να επαθε κ να εμαθε, κανεις δε γεννιεται ετσι. ολοι στη πορεια γινομαστε απο τα σκατα που τρωμε στη μαπα (βεβαια αυτο ισως ερχεται σε αντιθεση μ'αυτο που ειπα περι εμφυτου εγωισμου παλιοτερα). οπως κ γινομαστε φτωχοι, αντικοινωνικοι, μιζεροι, γκρινιαριδες, προβληματικοι ή οτι αλλο. αν για παραδειγμα ο insect που χει μεινει πολυ καιρο μονος του, ξαφνικα βρει παρεα... δε θα παραξενευτει κ ισως του κακοφανει κι ολας ? δε θα αναρωτηθει τι εγινε ξαφνικα, μηπως του κανουν πλακα ? απλα γιατι συνηθισε στη μοναξια.
τα περισσοτερα καλα κοριτσια ειναι single, γιατι μαλλον μοιαζουν με μιξοπαρθενες. ο αντρας που γουσταρει δραση κ αλητεια, σιγουρα δε θα κατσει να δωσει σημασια σε μια "αθωα μικρη κυρια". θα του μοιαζει απλα αλλη μια ακομα στο σωρο (τουλαχιστον ετσι τις βλεπω εγω). αν ομως κανει καποια τη πρωτη κινηση κ δειξει ενδιαφερον, τοτε δε νομιζω καποιος που ειναι μονος να αρνηθει, ειδικα αν ανακαλυψει οτι του ταιριαζει κι ολας! αλλιως κερδισε απλα το σεξακι της, απο το τπτ κατι ειναι κ αυτο. αυτα τελειως γενικα κ αοριστα, γιατι το θεμα συνταιριασμα, γνωριμιες κ σχεσεις εγινε πολυ περιπλοκο πλεον (οπως κ ολα τα υπολοιπα στις μερες μας δλδ).