Originally Posted by
Karol
οκ παιδια τα διαβασα ολα..white εισαι απαραδεχτη με τα λογια που λες αν και ισως με αυτο που θα πω χαρεις λιγο!!! Τεσπα, σημερα ηρθε σπιτι μου που λετε, και καθησαμε οι 2 μας,..5 μερες δεν ειμαστε μαζι...αλλα σημερα τα καναμε και οι 2 μανταρα...!! Παιδια η κατασταση ειναι μπερδεμα...!! Παντως αραξε ρε White δεν τον χωριζω γαμω την κοινωνια μου, τον αγαπαω που να παρει ο διαολος, και ας μην ζησω την κωλο ζωη μου , δεν εχω κοτσια να κρατησω μια αποφαση για την οποια δεν ειμαι 100/100 σιγουρη οποτε γυρισα σε αυτον και θα μεινω εκει μεχρι να μην θελω να τον βλεπω στα ματια μου , (οτι και αν σημαινει αυτο) . Παιδια ξερω πως μπορει να μην ειναι η σωστη επιλογη αυτη γτ δεν ξερω ποσσα μπορω να του προσφερω αλλα κανω μια τελευταια προσπαθεια γιατι νιωθω πως το αξιζει...5 Μερες τωρα τον εβλεπα θλιμμενο, με το που φιλιθηκαμε και του εδωσα να καταλαβει πως τον θελω ζωντανεψε υπερβολικα....! Ουτε τον λυπαμαι παντως ουτε τιποτα, το τονιζω αυτο , αλλη μια προσπαθεια κανω με τα ζωντανα γι αυτον αισθηματα που εχω μεσα μου!!!