Quote:
Originally posted by alfapark2001
Ναι βεβαιως και να ρωτησεις ποσο ειμαι κανενα προβλημα ειμαι 27 χρονων και εχω ζησει 4 χρονια μονος μου που σπουδαζα στο λονδινο. Οτι και να πεις εχεις δικιο απλα πολλες φορες το ηλιθιο μυαλο μου και μονο αυτο φταιει ξερεις ποσες φορες ειχα κλεισει σπιτια να ενοικιασω και μια το ενα μου ξυνιζε μια το αλλο με αποτελεσμα να μην πηγαινω ποτε στα σπιτι που ηθελα. Αλλα τι να το κανεισ το θεμα δεν ηταν αυτο το θεμα ηταν οτι δεν ηθελα ενδομυχα να φυγω απο το σπιτι μου και απο την συνηθεια μου ομως τωρα παρα εγινε το κακο εδω πηγα να χαλασω την σχεση μου την υγεια μου πανω απο ολα και την ηρεμια μου. Για αυτο αγαλημενοι μου φιλοι ευχηθειτε μου καλη επιτυχια στην νεα μου αρχη αυριο παιρνω τα κλειδια του σπιτιου και επιτελους οπως λεει και η καλη μου φιλη ετοιμαζω το ασυλο μου θα μου ανηκει κανενας δεν θα μπορει να μπει μεσα θα κανω οτι θελω. το ετοιμαζω με πολυ αγαπη και αγωνια να κοιμηθω πρωτη μερα μεσα. Πιστευω οτι ολα θα πανε καλα. Σκεφτομαι οτι θα ζοριστο λιγο οικονομικα στην αρχη μεχρι να μπω στον ρυθμο αλλα στο τελος ολα θα ειναι πολυ καλυτερα. Ηταν αμμεση αναγκη για μενα να γινει αυτο. λιγες ωριτσες μεινανε. Ολα καλα λοιπον και ολα αυτα το οφειλω σε εσας που με βοηθατε ΤΟΣΟ μα ΤΟΣΟ πολυ!!!Παιδια ευχαριστω πολυ για αλλη μια φορα. Ειστε η παρε μου!