παιδιά, στα γραπτά είναι πολύ εύκολο να παρεξηγηθεί το ύφος. ίσως να πρέπει να ξεκινάει από εμάς, δηλάδή να αντιμετωπίζουμε πιο καλοπροαίρετα αυτό που γράφει ο άλλος.
Printable View
παιδιά, στα γραπτά είναι πολύ εύκολο να παρεξηγηθεί το ύφος. ίσως να πρέπει να ξεκινάει από εμάς, δηλάδή να αντιμετωπίζουμε πιο καλοπροαίρετα αυτό που γράφει ο άλλος.
ακόμη περιμένω στο άλλο θέμα το ποστ στο οποίο σου επιτέθηκα, σε απείλησα και σε χαρακτήρισα.
έλεγες πως δεν έχεις χρόνο, δεν ξέρεις να κάνεις κοουτ και όλα αυτά τα επιεστικά.
Τι έγινε? Μήπως απλά δεν υπάρχει και ρίχνεις λάσπη σε άτομα λέγοντας ψέμματα και κατηγορώντας άδικα?
Δεν θα μπω καν στην διαδικασία να αντιγράψω και να επικολλήσω τι είχε προηγηθεί σε μια στιγμή έντασης που για μένα είναι παρελθόν.
Δεν είναι του χαρακτήρα μου και της ψυχής μου να διαιωνίζω πολυκαιρισμένους θυμούς.
Λυπάμαι, αλλά δεν θα συρθώ στη λογική σου.
Δεν είμαι του χεριού σου, θα πει δεν μπαίνω στην λογική του παιχνιδιού σου με τους όρους που μέχρι τώρα βολευόσουν. Αν θες να μιλήσουμε πολιτισμένα, ευχαρίστως.
Συνεχίστε τον πόλεμο του copy \ paste !
Καλό σας απόγευμα.
Η απαντηση σου ηταν στην παραθεση που εκανα στην Ρεμεντυ δλδ αυτο :
Χαχαχαχαααα! Καλη η παρομοιωση σου και εχετε δικιο εν μερη για τον τιτλο.. εκτος αν το εγραψε πανω στην φουρτουνα του και ειχε ελλειψη συγκεντρωσης. Όμως το πιο πιθανο ειναι να σκεφτει κανεις οτι βαζεις τετοιους τιτλους για να βγαζουν ματι..
Εκει αναφερθηκες και εκει απαντησα... Μην τα μπερδευεις!
Οτι πεις Θεοφανια.. εξαλλου εχουμε καταλαβει τι προσπαθεις να δημιουργεις!