Είναι στο \"Οταν εκλαψε ο Νίτσε\"
Όταν εμπειρικά κατέληξε στην \"ψυχανάλυση δυο εισόδων\"!..
Αναγράφεται στο οπισθόφιλο του βιβλίου αν δεν κανω λάθος
Printable View
Ναι, δεν έχει πλάκες, αλλά είναι καλογραμμένο, κρατάει το ενδιαφέρον, σε μαθαίνει πράγματα.
Μμμμμ με χιούμορ έχω μερικά, αλλά ουχί ψυχαναλυτικά.
Τι είναι στο Όταν έκλαψε ο Νίτσε; Ο Μπρόιερ και ο Νίτσε ανταλλάσσουν απόψεις σε αυτό το βιβλίο.Quote:
Originally posted by emvogia
ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΗΚΩΝΕ ΠΛΑΚΕΣ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΓΓΡΑΜΑ. ΒΑΣΙΚΑ ΤΙ ΕΝΟΕΙΣ ΠΛΑΚΕΣ?
Ωπα.
Χαλάρωσε κατ¨αρχάς. Για τον Γιάλομ δεν μιλάμε;:)
λοιπον με την ουρα στα σκελια δινω την απαντηση του γιατρου μου...
ο ιδιος ο Γιαλομ οχι σε βιβλιο αλλα στη ζωη του εκανε κι αυτος ψυχαναλυση σε αλλο ψυχαναλυτη για να νιωσει τα συναισθηματα των ασθενων προς το γιατρο τους....
θα τα διαβασω ολα..εκτος απο το δημιο!!!!
ε,το Γιαλομ...
ντροπη μου που δεν τον ηξερα...
η συνεδρεια με αγχωσε σημερα
ζορικη περιπτωση μεταιχμιακης διαταραχης με μοναδικη λυση την αυτοπαρατηρηση..
παμε για αλλα...παμε αυτοπαρατηρηση...
Ωραίο μότο.Πάμε αυτοπαρατήρηση!!!!!!
ναι ρε συ.Έχω χάσει τον μπούσουλα δηλαδή...Ας τα τσεκάρω άλλη μια...Quote:
Originally posted by Existir
Αυτό που λες είναι το ΅Στο Ντιβάνι΅.Quote:
Originally posted by kassi_21
Τσου.Σε αυτές τις ιστορίες εμφανίζονται απ\'ότι θυμάμαι ένας ψυχοπαθητικός τζογαδόρος,μία περίπτωση οριακής και νομίζω και η γυναίκα ενός ιδεοψυχαναγκαστικού που πάει να εκδικηθεί τον ψυχίατρο του άντρα της γιατί πιστεύει ότι αυτός φταίει για την κατάντια τους.Είναι πολύ ωραίο βιβλίο.
Είναι να μη μας πιάσουν στον ύπνο.Εγώ αυτό λέω.Θυμάμαι ότι άλλα λέω στο μισοξύπνιο άλλα στο ξύπνιο....Στο μισοξύπνιο είμαι πολύ ειλικρινής να το πω και πολύ δεκτική.Οι άμυνες δεν λειτουργούν και ναι λες σ\'όλα...Quote:
Originally posted by interappted
η μερα ξεκινησε με το να βαραει αβερτα το κινητο!το σηκωνω και ηταν ο dr να μου σμπρωξει το ραντεβου απο τις 15:30 στις 20:30 δεχτηκα αναγκαστηκα
τωρα που ξυπνησα παραπανω θελω να του πω:Τι λες τωρα????
ΠΑΝΙΚΟΣ!!!!!!!!!!!
Αυτό μου είχε πει ο γιατρουδάκος να διαβάσω όταν του έλεγα να μου προτείνει κανά τίτλο ψυχοβιβλίου να διαβάσω.\"Στην κατάστασή σου να μη διαβάσεις κανένα\", αλλά μου έδωσε τελικά αυτό....Quote:
Originally posted by Τίνα
Μ άρεσε ο Yalom, και περισσότερο το \"όταν έκλαψε ο Νίτσε\". Πιστεύω το καλύτερό του!
Με χιούμορ για τους ψυχαναλυτές είναι \"Στο Ντιβάνι\".Διάβασε και θα χαρεί το χειλάκι σου.Άσε που θα δεις πως λειτουργούν πάνω κάτω οι ψυχοθεραπευτές και μάλλον κι ο δικός σου......Ξέρεις, αυτό που αναφέρεις ότι σκέφτεσαι τον γιατρό σου κάθε φορά και κάνεις μαζί του διαλόγους είναι αυτοπαρατήρηση.....Πας απ\'την μεριά του γιατρού,σε παρατηρείς,υιοθετείς τα συμπεράσματα του γιατρού σου για εσένα κι έτσι έχεις μια εικόνα για το τι είσαι και τι σου λείπει.....
να σου πω δεν πολυκαταλαβα τι μου ειπε να κανω κατι για καταγραφη σκεψεων?εχω αρχισει να γραφω αλλα οχι σκεψεις ...σημερα πηγα σε μια παραλια κοντα στη θεσ/νικη βγαζω το μπλοκακι γραφω
ανεβηκα που βλεπω θαλασσα !αυτο ειναι σκεψη αραγε???
ημουν που ημουν στα χαμενα ηρθε κι αυτοπαρατηρηση κι εδεσε!!
στυλο,τεφτερι...
θα αρχισω να περνω παραγγελιες στο τελος
μια γυρο περιποιημενη τζατζικι στο 4
εφτασεεεε!!!
Εγώ ακόμα ψάχνομαι αν έχω και τί έχω. Καταθλιψάρα έχω τώρα σίγουρα. Αυτός....ο γιατρός που έβλεπα παλιά, πριν από πολλά χρόνια διέγνωσε borderline, αλλά δεν ξέρω αν το έχω ακόμα. Είμαι λίγο επιφυλακτικός να ανοιχτώ στο forum γι\'αυτά αλλά τελευταία πήγα να τον δω και τον λυπάμαι πια, σέρνεται, και μου φαίνεται τα\'χει χαμένα. Μάλιστα την ώρα που μου μιλούσε ξέχναγε και κάποια στιγμή πήγε να του φύγει η μασέλα μου φάνηκε. Κάπου μου αρέσει να τον βλέπω να υποφέρει γιατί μου έκανε πολύ ζημιά άθελά του. Η σχέση μου μαζί του όσο ήταν αυτός καλά ήταν πολύ αρνητική ώρες ώρες. Σαν το σκύλο με τη γάτα. Μόνος μου τα ξεπέρασα όλα, έχω φοβερή δύναμη αλλά έχω χάσει πολλά χρόνια απ\'τη ζωή μου δυστυχώς. Πώς είναι να ξυπνάς μετά από ένα μακρόχρονο ύπνο, ε κάτι τέτοιο, σαν να έπεσα στη γη και δεν έχω κανέναν πια, γι\'αυτό έβαλα κι αυτό το ψευδώνυμο. Ο γιατρός είναι πολύ απογοητευμένος και αδιάφορος όσο αντιστέκομαι (πολλά χρόνια έχω να πάρω χάπι), ενώ όταν μου μπαίνουν ιδέες να ζητήσω χαπια για να αντιμετωπίσω την θλίψη μου, γλυκαίνει και γίνεται στοργικός και μου αφιερώνει πολύ ώρα. Ο οργανισμός μου είναι τόσο καθαρός και δυνατός που δεν αντέχει κανένα φάρμακο, ούτε ασπιρίνη, και καταλαβαίνετε ότι περνάω πολύ βαρειά την θλίψη αυτή την εποχή. Αλλά η σχέση με ένα ψυχίατρο ειδικά όταν έχει να κάνει με ένα οριακό άτομο (που ανάθεμα κι αν ξέρω αν είμαι), είναι πολύ δύσκολη. Σε μια συνάντηση παλιά του είχα πει ότι για μένα είναι μια ***** του λόγου, ότι τον έχω για να τον πληρώνω όπως θα πλήρωνα μια ***** για σεξ, έτσι κι αυτόν για να μιλάμε. Πολύ γέλιο μιλάμε, αυτή η σχέση είχε πολύ θυμό αλλά και πολύ πλάκα. Μου είπε ότι τον καταπίνει η προσωπικότητά μου και έχει φτάσει στο σημείο παλιά να με διώξει, μου έκλεισε την πόρτα κατάμουτρα κυριολεκτικά, όχι μεταφορικά.
μηπως να εψαχνες αλλο γιατρο?αλλαξα 4-5 για να καταληξω..και κατεληξα σε αυτον που μου εκανε κλικ κ που με βοηθαει χαπια δεν γινεται να μην παρω..ειναι οπως οι αλλες ασθενειες να το πω?αν ειχεσ ζαχαρο η καρδια δεν θα επερνες αγωγη?στα λεω για να τα διαβαζω κι εγω γιατι ο γιατρος μου επιμενει οτι δεν εχω συμβιβαστει με την διαταραχη μου...
ΙΝΤΕΡ,κάνεις παράλληλα ψυχοθεραπεία και φαρμακοθεραπεία?
κι εγώ που λέω πως συμβιβάστηκα με τη διαταραχή μου μου ή μάλλον με την ασθένεια μου, τι κατάλαβα? ο σύζυγος μου είπε : φοβόμαστε να σου μιλήσουμε πια με τα νεύρα που έχεις!έτσι μου ήρθε να του πω: άμα δεν αντέχεις, στο καλό και να μας γράφεις!
Έχεις πολύ χιούμορ.....φαίνεται θα στο λέω για καιρό ακόμα..1 κόκα λάιτ,ένα μισόκιλο άσπρο,2 μπύρες μεγάλες στο 36!!!!!Έφτασεεεεεεεεεεε!!!Quote:
να σου πω δεν πολυκαταλαβα τι μου ειπε να κανω κατι για καταγραφη σκεψεων?εχω αρχισει να γραφω αλλα οχι σκεψεις ...σημερα πηγα σε μια παραλια κοντα στη θεσ/νικη βγαζω το μπλοκακι γραφω
ανεβηκα που βλεπω θαλασσα !αυτο ειναι σκεψη αραγε???
ημουν που ημουν στα χαμενα ηρθε κι αυτοπαρατηρηση κι εδεσε!!
στυλο,τεφτερι...
θα αρχισω να περνω παραγγελιες στο τελος
μια γυρο περιποιημενη τζατζικι στο 4
εφτασεεεε!!!
Ρε Ίντερ σου θυμίζει κάτι αυτό;;;Μιλάμε έριξα αφάνταστο γέλιο φίλε....Όταν σε χαπακώνει γλυκαίνει ε;;;Κι ο δικός μου απηύδισε....Χαχα.....Εγώ εκτός από όλα αυτά που του είπες του έστειλα στο τελευταίο μήνυμα κι από τότε δεν τον ξαναείδα:Σας εύχομαι να σαπίσετε στην κόλαση αν και ξέρω ότι δεν πιστεύετε στην ύπαρξή της.Το μόνο που σας χρωστάω είναι μία θεραπεία που θα σας τη στείλω με τσεκ....Το έχουν ρε οι οριακοί να την λένε έτσι;Σε αυτές τις περιπτώσεις βρίσκουμε αμέσως άλλο ψυχίατρο!!!!!!Ακούς εκεί;Θα του πέσει η μασέλα του και είναι έτοιμος αυτός να πέσει στην μείζονα κατάθλιψη.Δεν ξέρω αν εσύ έχεις θλίψη ,εμένα μου έφτιαξες υπέρ του δέοντος το κέφι φίλε και σ\'ευχαριστώ.Ούτε τα αντικαταθλιπτικά τέτοια καλή δουλειά...Quote:
Originally posted by Mοναξιά
Εγώ ακόμα ψάχνομαι αν έχω και τί έχω. Καταθλιψάρα έχω τώρα σίγουρα. Αυτός....ο γιατρός που έβλεπα παλιά, πριν από πολλά χρόνια διέγνωσε borderline, αλλά δεν ξέρω αν το έχω ακόμα. Είμαι λίγο επιφυλακτικός να ανοιχτώ στο forum γι\'αυτά αλλά τελευταία πήγα να τον δω και τον λυπάμαι πια, σέρνεται, και μου φαίνεται τα\'χει χαμένα. Μάλιστα την ώρα που μου μιλούσε ξέχναγε και κάποια στιγμή πήγε να του φύγει η μασέλα μου φάνηκε. Κάπου μου αρέσει να τον βλέπω να υποφέρει γιατί μου έκανε πολύ ζημιά άθελά του. Η σχέση μου μαζί του όσο ήταν αυτός καλά ήταν πολύ αρνητική ώρες ώρες. Σαν το σκύλο με τη γάτα. Μόνος μου τα ξεπέρασα όλα, έχω φοβερή δύναμη αλλά έχω χάσει πολλά χρόνια απ\'τη ζωή μου δυστυχώς. Πώς είναι να ξυπνάς μετά από ένα μακρόχρονο ύπνο, ε κάτι τέτοιο, σαν να έπεσα στη γη και δεν έχω κανέναν πια, γι\'αυτό έβαλα κι αυτό το ψευδώνυμο. Ο γιατρός είναι πολύ απογοητευμένος και αδιάφορος όσο αντιστέκομαι (πολλά χρόνια έχω να πάρω χάπι), ενώ όταν μου μπαίνουν ιδέες να ζητήσω χαπια για να αντιμετωπίσω την θλίψη μου, γλυκαίνει και γίνεται στοργικός και μου αφιερώνει πολύ ώρα. Ο οργανισμός μου είναι τόσο καθαρός και δυνατός που δεν αντέχει κανένα φάρμακο, ούτε ασπιρίνη, και καταλαβαίνετε ότι περνάω πολύ βαρειά την θλίψη αυτή την εποχή. Αλλά η σχέση με ένα ψυχίατρο ειδικά όταν έχει να κάνει με ένα οριακό άτομο (που ανάθεμα κι αν ξέρω αν είμαι), είναι πολύ δύσκολη. Σε μια συνάντηση παλιά του είχα πει ότι για μένα είναι μια ***** του λόγου, ότι τον έχω για να τον πληρώνω όπως θα πλήρωνα μια ***** για σεξ, έτσι κι αυτόν για να μιλάμε. Πολύ γέλιο μιλάμε, αυτή η σχέση είχε πολύ θυμό αλλά και πολύ πλάκα. Μου είπε ότι τον καταπίνει η προσωπικότητά μου και έχει φτάσει στο σημείο παλιά να με διώξει, μου έκλεισε την πόρτα κατάμουτρα κυριολεκτικά, όχι μεταφορικά.
Συγνώμη ρε Ίντερ αλλά θέλει ο ψυχίατρός σου να συμβιβαστείς με τη διαταραχή σου;;Ποιός τυφλός δε θέλει το φως του;
χαχα ναι ναι, πολύ γέρος, άσε που ξέχασα και το άλλο. Είναι και κουφός μου φαίνεται τώρα πια. Τον κούφανα φαίνεται μ\'αυτά που του έλεγα επί επταετίας. Κι αν έχουμε δεύτερο γύρο τώρα και αρχίσω να ξελαρυγγιάζομαι κάθε φορά για να ακούει αυτός, θα χρειαστούμε κι οι δυο ΩΡΙΛΑ, εγώ για τα λαιμά μου, κι αυτός για τα αυτιά του. Είδες ? Τίποτα τυχαίο, ψυχοσωματικές παθήσεις, δογματικοί άνθρωποι που δεν έχουν μάθει να \'\'ακούνε\'\' τον ασθενή, τους βγαίνει μετά και σε οργανικό.Quote:
Ρε Ίντερ σου θυμίζει κάτι αυτό;;;Μιλάμε έριξα αφάνταστο γέλιο φίλε....Όταν σε χαπακώνει γλυκαίνει ε;;;Κι ο δικός μου απηύδισε....Χαχα.....Εγώ εκτός από όλα αυτά που του είπες του έστειλα στο τελευταίο μήνυμα κι από τότε δεν τον ξαναείδα:Σας εύχομαι να σαπίσετε στην κόλαση αν και ξέρω ότι δεν πιστεύετε στην ύπαρξή της.Το μόνο που σας χρωστάω είναι μία θεραπεία που θα σας τη στείλω με τσεκ....Το έχουν ρε οι οριακοί να την λένε έτσι;Σε αυτές τις περιπτώσεις βρίσκουμε αμέσως άλλο ψυχίατρο!!!!!!Ακούς εκεί;Θα του πέσει η μασέλα του και είναι έτοιμος αυτός να πέσει στην μείζονα κατάθλιψη.Δεν ξέρω αν εσύ έχεις θλίψη ,εμένα μου έφτιαξες υπέρ του δέοντος το κέφι φίλε και σ\'ευχαριστώ.Ούτε τα αντικαταθλιπτικά τέτοια καλή δουλειά...
Αι το κουφάλογο πως κατέντησε.
Α ξέχασα να σου πω και το άλλο παρέλειψα. Την τελευταία φορά μου πρότεινε ντιβάνι (ψυχανάλυση) και του λέω κοιτάξτε, για κρεββάτι το συζητάμε, να μου φέρετε και μια δίμετρη ουκρανέζα να ξαπλώσω μαζί της, ντιβάνι όχι όμως, δεν θα πάρω, εγώ δεν ξαπλώνω σε σκληρό στρώμα. Είναι το στρώμα μου μονό που έλεγε και η αείμνηστη Αλίκη.
ο ψυχιατρος μου λεει εισαι μεταιχμιακη δεξου το κ συνεχισε τη ζωη σου
βαζω μωρο για υπνο και επανερχομαι
Εγώ είμαι μεταιχμιακή και ποιός γιατρός σου το είπε ? Ο δικός σου? Καταρχήν άντρας είμαι, άρα μεταιχμιακός όχι μεταιχμιακή. Μεταιχμιακός άντρας, wow ! αρχίζει και μου αρέσει, το βρίσκω πολύ ποιητικό, κάτι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.Quote:
ο ψυχιατρος μου λεει εισαι μεταιχμιακη δεξου το κ συνεχισε τη ζωη σου
βαζω μωρο για υπνο και επανερχομαι
για τον ευατό της μίλησε.το καταλάβαμε ότι είσαι άντρας.μια απορία έχω.αφού δε γουστάρεις το γιατρό σου, γιατί δε βρίσκεις άλλο?
Όχι ρε η Ίντερ γι\'αυτήν το είπε.Σε έχει βγάλει μεταιχμιακό;;Λολ.Μου άρεσε αυτό με την ουκρανέζα.Το κουφάλογο ε;;;;;Μάλλον θα ονειρευόταν μια ουκρανέζα εκείνη τη στιγμή με το ντιβάνι....Ο δικός μου είχε ένα ντιβανάκι έτσι για να το\'χει.Και λεώ γιατρέ γιατί δεν με ξαπλώνετε στο ντιβάνι και κάθομαι και κουράζομαι στην καρέκλα;Υποτίθεται ότι το ντιβάνι είναι για ψυχανάλυση και όχι ψυχοθεραπεία αλλά και για ακραίες περιπτώσεις όπου σε ξαπλώνουν για ενεσούλες.Εμείς ευτυχώς δεν τα είχαμε αυτά.Μόνο καμιά φορά μου βαρούσε Σύνελθε!Θα σου βαρέσω καμιά ένεση σαν τους σχιοζοφρενείς!Την γλίτωσα όμως μάγκα...Αφασία ο γιατρός μου.Μου έλειψε βρε αλλά είμαι εγωίστρια.Όταν με διώχνεις δεν ξαναγυρνώ......
δεν μπορω να κατσω στα αυγα μου
ναι kassi μου ειπε να το δεχτω...σα προταση γαμου μου ακουστηκε
Ιωαννα δεχεσαι την διαταραχη σου ως μονιμη συντροφο σου μεχρι να σας χωρισει ο θανατος?
-i do
σας ονομαζω συζυγους
ταν-ταν ταταταν-ταν τααν ταταν
Όντως γιατί δεν τον αλλάζεις να βρεις γιατρειά;Ο τύπος μήπως να αρχίσει ο ίδιος ψυχοθεραπεία έτσι πως τον περιγράφεις;
Γιατί έχω να επισκεφθώ γιατρό καμμιά επταετία και γιατί ως τώρα δεν είχε υποτροπιάσει αυτό το πράγμα, αντιθέτως πήγαινε απ\'το καλό στο καλύτερο επί πολλά χρόνια όπως προείπα ώσπου ξαφνικά εδώ και 2 μήνες χωρίς να επανέλθουν τα συμπτώματα του borderline έπεσα σε μια κατάθλιψη. Την παλεύω όμως μόνος μου προς το παρόν. Μου έδωσε κάτι χάπια και δεν τα αντέχει ο οργανισμός μου κι επειδή είχα ιστορικό εθισμού δεν τολμώ να ξαναπάρω. Είμαι πολύ διχασμένος, στον κουφό πήγα 2 φορές μέσα σε μια δεκαετία, τόσο καλά ένοιωθα, τώρα τελευταία έπεσα σ\'αυτή την θλίψη.Quote:
Originally posted by arktos
για τον ευατό της μίλησε.το καταλάβαμε ότι είσαι άντρας.μια απορία έχω.αφού δε γουστάρεις το γιατρό σου, γιατί δε βρίσκεις άλλο?
Πάρε διαζύγιο αγάπη και πριν εξασφάλισε το προγαμιαίο..όπου σε αυτήν την περίπτωση όσο κι αν αυγατίσει η διαταραχή σου μετά τον χωρισμό δεν θα πάρεις τίποτα από αυτή αλλά κι αυτή από εσένα...Quote:
δεν μπορω να κατσω στα αυγα μου
ναι kassi μου ειπε να το δεχτω...σα προταση γαμου μου ακουστηκε
Ιωαννα δεχεσαι την διαταραχη σου ως μονιμη συντροφο σου μεχρι να σας χωρισει ο θανατος?
-i do
σας ονομαζω συζυγους
ταν-ταν ταταταν-ταν τααν ταταν
Σε πληροφορώ ότι αυτός είναι τόσο ήρεμος που δεν χρειάζεται τίποτα. Θα πεθάνει και θα νομίζει ότι ζει ακόμα.Quote:
Όντως γιατί δεν τον αλλάζεις να βρεις γιατρειά;Ο τύπος μήπως να αρχίσει ο ίδιος ψυχοθεραπεία έτσι πως τον περιγράφεις;
Χαχαχαχαχααχαχαχαχααχαχα.. Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα..Λολ ρε....Ήσουν με borderline και ένιωθες μια χαρά;Μπράβο βρε....Η κατάθλιψη οφείλεται κυρίως σε χαμηλά επίπεδα σεροτονίνης οπότε τα φάρμακα είναι αναγκαία πολλές φορές ειδικά όταν συνυπάρχει ο αυτοκτονικός ιδεασμός.Καλό θα ήταν να βρεις κάποιον άλλο ψυχίατρο και να μη το αφήσεις έτσι για το καλό σου.Εγώ να δεις πως δεν την βγάζω με τα φάρμακα αλλά και χωρίς δεν νομίζεις ότι ταλαιπωρείσαι λίγο τσάμπα;Εφ\'όσον έχεις αντιληφθεί τι σε ενοχλεί καλό θα ήταν να λάβεις και τα απαραίτητα μέτρα...Quote:
Γιατί έχω να επισκεφθώ γιατρό καμμιά επταετία και γιατί ως τώρα δεν είχε υποτροπιάσει αυτό το πράγμα, αντιθέτως πήγαινε απ\'το καλό στο καλύτερο επί πολλά χρόνια όπως προείπα ώσπου ξαφνικά εδώ και 2 μήνες χωρίς να επανέλθουν τα συμπτώματα του borderline έπεσα σε μια κατάθλιψη. Την παλεύω όμως μόνος μου προς το παρόν. Μου έδωσε κάτι χάπια και δεν τα αντέχει ο οργανισμός μου κι επειδή είχα ιστορικό εθισμού δεν τολμώ να ξαναπάρω. Είμαι πολύ διχασμένος, στον κουφό πήγα 2 φορές μέσα σε μια δεκαετία, τόσο καλά ένοιωθα, τώρα τελευταία έπεσα σ\'αυτή την θλίψη.Quote:
Originally posted by arktos
Ξέρεις η πολλή η ηρεμία καμιά φορά δεν υποδηλώνει και άκρατη ψυχική υγεία...Quote:
Σε πληροφορώ ότι αυτός είναι τόσο ήρεμος που δεν χρειάζεται τίποτα. Θα πεθάνει και θα νομίζει ότι ζει ακόμα.Quote:
Μα τί σου λέω τόση ώρα ? Μια επταετία περίπου είχα όλα τα συμπτώματα και την επόμενη επταετία δεν είχα ούτε ένα σύμπτωμα. Αυτό είναι το θέμα μου και το μυστήριο. Η θλίψη ναι, υπάρχει έντονη τώρα, αλλά το σύνδρομο λες και εξαφανίστηκε.Quote:
Χαχαχαχαχααχαχαχαχααχαχα.. Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα..Λολ ρε....Ήσουν με borderline και ένιωθες μια χαρά;Μπράβο βρε....Η κατάθλιψη οφείλεται κυρίως σε χαμηλά επίπεδα σεροτονίνης οπότε τα φάρμακα είναι αναγκαία πολλές φορές ειδικά όταν συνυπάρχει ο αυτοκτονικός ιδεασμός.Καλό θα ήταν να βρεις κάποιον άλλο ψυχίατρο και να μη το αφήσεις έτσι για το καλό σου.Εγώ να δεις πως δεν την βγάζω με τα φάρμακα αλλά και χωρίς δεν νομίζεις ότι ταλαιπωρείσαι λίγο τσάμπα;Εφ\'όσον έχεις αντιληφθεί τι σε ενοχλεί καλό θα ήταν να λάβεις και τα απαραίτητα μέτρα...
kassi εχεις δικιο θα χωρισω!
Αχ,αδυνατώ.Λίγες γνώσεις έχω η φτωχή.Δεν είμαι ψυχίατρος ή ψυχολόγος.Το μόνο σίγουρο είναι ότι η οριακή θέλει θεραπεία...Quote:
Μα τί σου λέω τόση ώρα ? Μια επταετία περίπου είχα όλα τα συμπτώματα και την επόμενη επταετία δεν είχα ούτε ένα σύμπτωμα. Αυτό είναι το θέμα μου και το μυστήριο. Η θλίψη ναι, υπάρχει έντονη τώρα, αλλά το σύνδρομο λες και εξαφανίστηκε.Quote:
Χαχαχαχαχααχαχαχαχααχαχα.. Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα..Λολ ρε....Ήσουν με borderline και ένιωθες μια χαρά;Μπράβο βρε....Η κατάθλιψη οφείλεται κυρίως σε χαμηλά επίπεδα σεροτονίνης οπότε τα φάρμακα είναι αναγκαία πολλές φορές ειδικά όταν συνυπάρχει ο αυτοκτονικός ιδεασμός.Καλό θα ήταν να βρεις κάποιον άλλο ψυχίατρο και να μη το αφήσεις έτσι για το καλό σου.Εγώ να δεις πως δεν την βγάζω με τα φάρμακα αλλά και χωρίς δεν νομίζεις ότι ταλαιπωρείσαι λίγο τσάμπα;Εφ\'όσον έχεις αντιληφθεί τι σε ενοχλεί καλό θα ήταν να λάβεις και τα απαραίτητα μέτρα...
γιαπ ολα μαζι!κι εσυ?Quote:
Originally posted by LOSTRE
ΙΝΤΕΡ,κάνεις παράλληλα ψυχοθεραπεία και φαρμακοθεραπεία?
τωρα μπορει να μου πει ο dr γιατι επεσα ΓΜΤ??????!!!!!!!!ΚΑΛΑ ξμουν τοση ωρα κουκουρουκοθ ε,δεν σκεφτηκα τπτ απλα επεσα σκατα!
Οχι,δεν κάνω ψυχοθεραπεία...
εεεεεε???σοβαρα γιατι?εκανες κ σταματησες?