Συγνώμη αλλά δεν συνεννοούμαστε ...νομίζω πως η Φλου με έχει καταλάβει...έχουμε μια πολύ ωραία συζήτηση. Μην μας την χαλάς.
Printable View
Φλου μου γράφει το εξής :Κεραυνοβόλοι έρωτες, και υποσχέσεις αιώνιας αγάπης εκ των προτέρων δεν γίνονται πουθενά. Μόνο στα έργα και στις διαφημίσεις.''
Ενώ εγώ έχω ήδη πει πως μου έχει συμβεί 2 φορές. Συγνώμη αλλά δεν μπορώ να συννενοηθώ μαζί της. Και ούτε και με εσένα μάλλον αφού συμφωνείς.
ναι...ωραια ειναι ετσι μεν...αλλα κι απο την αλλη ..ειδες πως δεν σου βγηκε σε καλο....
καποιος αλλος σε διαλεξε...σε εφερε με τροπο εκει που ηθελε...και ουσιαστικα δεν σου αφησε και πολλα περιθωρια...να δεις καθαρα τι ανθρωπος ηταν που σε διαφορετικη περιπτωση μπορει και να το ειχες αντιληφθει..αμεσως...ή τουλαχιστον ευκολα....
δεν ειναι καλυτερο να διαλεξεις εσυ αυτη την φορα...?
ναι....φυσικο ειναι αυτο....αλλα αμα δεν τον γνωρισεις τον αλλον κιολας πως θα καταλαβεις αν εχει στοιχεια που σε ελκυουν?
να τον γνωρισεις τουλαχιστον πηγαινοντας απλα για εναν καφε μαζι του...τιποτα περισσοτερο...
γιατι απο οτι εχω καταλαβει....τα στοιχεια που ελκυουν εσενα ειναι περισσοτερο στοιχεια χαρακτηρα και προσωπικοτητας.....την οποια ομως δεν μπορεις να ξερεις ακριβως αν δεν τον ζησεις τον αλλον εστω και λιγο απο πιο κοντα.....
αυτο που λες....βεβαια....σημαινει μεγαλο εγωισμο και ανασφαλεια.....ελπιζω να το καταλαβαινεις....
και μην το δεις αρνητικα...γιατι εδω προσπαθουμε να βρουμε μια ακρη....
επισης....φαινεται οτι το μονο κριτηριο σου ειναι να κανει τα παντα για σε κερδισει...αν κανω λαθος διορθωσε με....
και γω σε ρωταω....κι αν αυτος που θα σε θελει και θα κανει τα παντα....και θα παψει με αυτο τον τροπο να ειναι βαρετος....ειναι ουσιαστικα ενα ψευτικο καθικι παραμυθατζης.....θα τον ερωτευτεις ετσι ή αλλιως?
Τότε ήμουν πολύ μικρή και ήταν πολύ μεγαλύτερος, οπότε δεν πιστεύω πως και πάλι θα την πατήσω
Εμμανουελα...με αυτο το σκεπτικο...παντα θα την πατας.....εκτος αν εισαι πολυ τυχερη...και πεσεις σε καποιο καλο παιδι....
να ξερεις ομως οτι γενικα οι συγκροτημενοι αντρες και με χαρακτηρα...και ξεκαθαρες προθεσεις....δυστυχως δεν καθονται να ασχοληθουν με μια γυναικα που το μονο που θελει ειναι να την κυνηγησουν και να την κερδισουν σε καποιον αγωνα σαν επαθλο.....
αυτο που θα κινησει το ενδιαφερον οπως το θελεις εσυ ενος σωστου αντρα...ειναι μια σωστα διαμορφωμενη προσωπικοτητα...με χαρακτηρα και ξεκαθαρα θελω.....
αν εσυ δεν προσδιορισεις τον εαυτο σου...σαν γυναικα....τι θελεις εσυ απο τους αντρες ,σε χαρακτηρα ,σε εμφανιση,σε προσωπικοτητα....το πιο πιθανο θα ειναι να προσελκυεις λαμογια παραμυθατζηδες...που συναισθηματικα δεν τους κοστιζει τιποτα να πλησιασουν μια κοπελα και να της πλασαρουν ερωτα...
λυπαμαι...ισως στα λεω λιγο ωμα....αλλα δυστυχως ή ευτυχως αυτη ειναι η αληθεια στον πραγματικο κοσμο των σχεσεων....
κατσε και σκεψου το...αν θες οτι σου ειπα πετα το...αν θες κρατα το...
το σιγουρο παντως ειναι...ειδικα αν εισαι ομορφη κοπελα....πως ειλικρινα τζαμπα ανησυχεις ...εχοντας αυτα τα δεδομενα σαν κριτηριο...πολυ πολυ γρηγορα θα ξαναβρεθει καποιος που θα σε προσεγγισει και θα σε <<ερωτευτει>> τρελλα.....
Και όμως αυτό το άτομο με ήθελε...σίγουρα δεν ήταν σωστός που είχε άλλη και κορόιδευε αλλά με ήθελε.
Είχε προκύψει κάτι άλλο πριν γίνουν όλα αυτά(το οποίο δεν είναι επι της παρούσης)
Πάντως το σίγουρο είναι ότι με ήθελε.
Δεν με θεωρούσε τρόπαιο.
κοριτσι μου σιγουρα σε ηθελε.....δεν ειπε κανεις το αντιθετο....
και γιατι να μη σε θελει αλλωστε....ενα ομορφο κοριτσι...χωρις ερωτικες εμπειριες...μικρο σε ηλικια...
το θεμα ειναι ομως οτι δεν σε ηθελε με το σωστο τροπο...με αυτον που θα σε εκανε ευτυχισμενη και αυτο το αποδειξε στην πορεια.....
αλλο να σε θελει καποιος...αλλο να σε καψουρευτει...κι αλλο να σε ερωτευτει αληθινα.......
Και εκτός από αυτό δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος να θέλει να με κοροιδέψει. Εντάξει ο συγκεκριμένος είχε μια πολύ σοβαρή σχέση και έτσι θα του ήταν υποθέτω δύσκολο να χωρίσει για εμένα και μάλιστα αφού δεν είχε προλάβει να προχωρήσει μαζί μου.
Οχι πως αυτό τον δικαιολογεί..απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μου ξανασυμβεί;
Γιατι να σου ξανασυμβει; γιατι δεν επιλεγεις...εσυ σα γυναικα Εμμανουελα...αφηνεις να σε επιλεξουν....κι ο κοσμος ειναι γεματος αρπακτικα που μυριζονται με μοναδικο τροπο τις αδυναμιες των αλλων.....
αν εσυ δεν βαλεις κριτηρια σα γυναικα ......και δεν διαμορφωσεις με τα θελω σου ξεκαθαρο χαρακτηρα......
πρεπει να εχεις την θηλυκη σου ταυτοτητα!!!!
το να με θελει και να με κηνυγησει....δεν ειναι κριτηριο.............
κι αν θες και να το δεις και εγωιστικα...δες το κι ετσι....η γυναικα επιλεγει παντα!
Γιατί να βάλω συγκεκριμένα κριτήρια; Ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός. Για εμένα δεν έχει σημασία η εμφάνιση αλλά δεν με πειράζει κιόλας αν είναι όμορφος.
Και αυτό ισχύει σε όλα ο κάθε ένας είναι μοναδικός γιατί να βάλω τέτοια κριτήρια;
Και εννοείται πως όποιος με κυνηγάει δεν πάει να πει πως αναγκαστικά τον θέλω κιόλας. Μου έχει τύχει να με κυνηγάει κάποιος και εγώ να προσπαθώ να τον αποφύγω όπως ο διάολος το λιβάνι.
εσυ πριν δεν μου ειπες πως το μονο κριτηριο για να ερωτευτεις καποιον ειναι να σε θελει?εε...αυτο δεν ειναι κριτηριο...ειναι αναγκη να καλυψεις δικες σου ανασφαλειες....
και φυσικα πρεπει να βαλεις κριτηρια....οχι συγκεκριμμενα....σε εμφανιση κλπ
αλλα σε χαρακτηρα..και προσωπικοτητα....στοιχεια που εσυ θεωρεις αρετες για εναν ανθρωπο...και στοιχεια που σε απωθουν.....
και φυσικα ειναι πολυ καλο....να μην εχεις συγκεκριμμενο προτυπο αντρα στο μυαλο σου....αλλα να μπορεις να ξεκαθαρισεις κιολας μεσα σου....τι ειναι αυτο που σε τραβα....
οταν το ξεκαθαρισεις....ισως να βρεις πολλους ανθρωπους γυρω σου...που μπορει να διαθετουν καποια απο τα στοιχεια που βρισκεις θετικα....
Μα υπάρχουν στοιχεία που βρίσκω θετικά. Το μυαλό κάποιου, το να είναι έξυπνος, να με κανει να γελάω, να περνάω όμορφα μαζί του. Και το να έχει κάποιος όμορφη εμφάνιση καλό είναι και αυτό...γενικά να έχει ενδιαφέρον ή κάτι ''τρανταχτό'' το οποίο θα μου κάνει εντύπωση.
Σωστά...έχεις δίκιο κριτήρια είναι και αυτά που ανέφερα, απλά δεν μου αρκούν. Τι να το κάνω εγώ να είναι ο κύριος τέλειος; Το θέμα είναι και να ενδιαφέρεται και για εμένα.
Πώς θα μου κεντρίσει το ενδιαφέρον κάποιος που δεν με θέλει;
Πολύ άντρες είναι αυτοί που μπορεί να έχουν τα παραπάνω χαρακτηριστικά που ανέφερα πως βρίσκω θετικά, αλλά τι είναι αυτό που θα κάνει κάποιον να με κερδίσει αφού όλοι παρόμοιοι θα ναι...;
βρε κοριτσι μου....αυτο προσπαθω να σου εξηγησω εδω και αρκετη ωρα....
οτι απλα κανεις δεν θα σου δειξει αν σε θελει και ποσο σε θελει...αν δεν του δωσεις την ευκαιρια να σε γνωρισει....
ετσι λειτουργουν αυτα τα πραγματα ...με εξαιρεσεις παντα...πρωτα το φλερτ...η γνωριμια και μετα ολα τα αλλα....
λοιπον το οτι ξερεις πανω κατω τι θελεις απο εναν αντρα ειναι θετικο....μπες στην διαδικασια ....να γνωρισεις καποιον που απλα βρισκεις ενδιαφερον....και πληρει τις δικες σου προυποθεσεις...και να εισαι σιγουρη...οτι σχετικα συντομα θα καταλαβεις αν σε θελει ή οχι...
ετσι ομως με τα ματια..κι απο μακρια...ειναι δυσκολο...πιθανον να απορριπτεις κι ετσι...πολλες πιθανες περιπτωσεις..
οχι μονο γιατι εσυ μπορει να κρινεις λανθασμενα...αλλα και γιατι πολλες φορες και ο αλλος φοβαται να ανοιχτει ετσι ευκολα και να δειξει τα θελω του....
μην νομιζεις και οι αντρες πολλες φορες ειναι πολυ δειλοι σε κατι τετοια...και καμμια φορα απο ανασφαλεια και μονο...ενω μπορει να γουσταρουν πολυ μια κοπελα...φοβουνται να το δειξουν...ετσι χυμα απο την αρχη....
Ειλικρινά δεν μπορώ να θέλω κάποιον που δεν με θέλει πάντως...
αλλά δεν πάει ν πει πως και όποιος με θέλει τον θέλω.
Αν και ο συγκεκριμένος που είπα πριν πως με κυνήγαγε δεν έκανε σαν τρελός. Απλά προσπαθούσε να βρει αφορμή να μ μιλήσει...δεν ήταν ερωτευμένος μαζί μου.
Δεν αισθανόταν αισθήματα για εμένα...απλά ήθελε μια σχέση και όποια έβλεπε προσπαθούσε να την προσεγγίσει μπας και κάνει σχέση.
Το ήξερα πως δεν με ήθελε πραγματικά.
Ενώ ο δεσμευμένος που λέγαμε και πριν είχε αισθήματα για εμένα και το ξέρω πολύ καλά.
Εχει περάσει τόσος πολύς καιρό και πιστέψτε με βλέπω καθαρά. Είχε συναισθήματα, απλά μάλλον δεν κράτησαν ή και δεν φρόντισα να κρατήσουν περισσότερο.
Πάντως αρχικά όντως με ήθελε σαν τρελός.
Και όταν λέω αρχικά εννοώ μάλλον αρχικά από τη στιγμή που εγώ το κατάλαβα.
Λογικά με το που με γνώρισε δεν θα είχε αισθήματα, αλλά από τη στιγμή που κατάλαβα ότι ενδιαφέρεται είχε όντως αισθήματα.
emmanouela ,pera apo auto ,pisteueis pws exeis k kapoiou eidous psixiki as8eneia ?i oute kan ?
Ναι αλλά εγώ δεν μπορώ να μπω σε μία τέτοια διαδικασία...Συγνώμη ξέρω πως σας κούρασα.
Δεν μπορώ να προσπαθήσω να κάνω αυτό που μου λες γιατί πολύ απλά δεν βρίσκω κανέναν ενδιαφέρον...τουλάχιστον δεν μου έχει τύχει ποτέ κάτι τέτοιο μέχρι τώρα.
Ειλικρινά δεν μου έχει τύχει ποτέ
Και να προσθέσω και κάτι άλλο (δεν ξέρω αν έχει αξία αλλά θα το πω).
Υπάρχουν στιγμές (το τονίζω στιγμές) στις οποίες πραγματικά νομίζω πως δεν υπάρχει περίπτωση να θέλω κάποιον και να μην με θέλει.
Δεν ξέρω ίσως ευθύνεται το γεγονός πως τις 2 φορές που ήθελα κάποιους με θέλανε και αυτοί και να μην είναι τπτ παραπάνω.
Και επίσης πως εντάξει δεν είναι απαραίτητο να με θελήσει ο άλλος πρώτα για να τον θελήσω και εγώ...μπορεί να γίνει και ταυτόχρονα.
Και θέλω να μου εξάπτει ο άλλος το ενδιαφέρον.
Δεν ψάχνω ούτε για ρομαντισμούς ούτε για τπτ τέτοιο.
Και ο άνθρωπος αυτός ούτε ρομαντικός ήταν ούτε τπτ τέτοιο. Ήταν έξυπνος, γέλαγα απίστευτα και πέρναγα πάρα μα πάρα πολύ καλά.
Δεν μου πούλησε έρωτα του τύπου ''σ' αγαπάω'' ''είσαι η γυναίκα της ζωής μου'' και τέτοια καμία σχέση απολύτως.
Είχα καταλάβει πάρα πολύ καλά πως είχε αισθήματα για εμένα.
Εδώ προσπαθούσε να μου το παίζεις βαρύς και χαλαρός και να τα κρύψει...δηλαδή όχι μόνο δεν μου πούλαγε έρωτα αλλά προσπαθούσε να το κρύψει κιόλας.
Είναι σωστό μετά από κάποια σχετική εμπειρία να γίνουμε, τρόπος του λέγειν, ειδικοί και
γιατροί του εαυτού μας, αλλά μέχρι τότε, δεν μας βοηθάει το να κάνουμε μόνοι μας
διαγνώσεις κι ειδικά, αν έχουμε οδηγηθεί σ' αδιέξοδο, γιατί περισσότερο μπερδευόμαστε..
Εξάλλου σήμερα, κι από ήπια κατάθλιψη λόγω συνθηκών, υποφέρει σχεδόν όλος ο κόσμος!
Εχει κάποιος να πει κάτι σε όσα έγραψα;
Τώρα που δεν τρολάρω πια βλέπω δεν υπάρχει ενδιαφέρον ε;