ναι αλλά όπως είπα πιο πάνω δεν έχει σημασία η ηλικία αλλά το πως αισθάνομαι....εγώ π.χ. στα 30 μπορεί να μην θέλω σχέση...πειράζει.
εγώ τώρα θέλω μία σχέση
Printable View
Επειδή πήγες μια μέρα στο χορο και τα κορίτσια φωνάζοντας ουουου αγορια πηραν όλους τους καβαλιέρους , δεν σημαινει ότι θα γινόταν κάθε μέρα αυτο.
Και φυσικα πηγαινουν και νεοι εκει που σε ρωτάω. Περιμένω να μου απαντήσεις με τι θα σου άρεσε ν' ασχοληθεις..
όχι έτσι γινόταν κάθε μέρα γτ μία φίλη συνέχισε και πήγαινε για χορό όλη τη χρονιά και μ είπε ότι η κάθε μία είχε έναν σταθερό καβαλιέρο.
εμένα μου αρέσει η αστρολογία και έχω πάει σε κανένα σεμινάριο και τέτοια και μόνο μεγαλύτερης ηλικίας άντρες πάνε εκεί και πολύ λίγοι και μερικοί γκέι.
Πήγα σε δωρεάν παρουσίαση της συστημικής αναπαράστασης αν και το βρήκα βλακεία και από άντρες τπτ μόνο ένας γέρος ήταν και όλο γυναίκες.
Και πηγαίνω και αν βρω καμία διάλεξη ψυχολογίας και εκεί και αν έχει μόνο γυναίκες....:(
ορίστε τόσα πράγματα μου αρέσουν αλλά τπτ
δηλαδή να ασχοληθώ με κάτι που δεν μου αρέσει;
Φυσικα και δεν θα ασχοληθείς με κάτι που δεν σου αρέσει.
Και φυσικά δεν θα πας εκει μονο για να βρεις φιλο.
Όλα τα παραπάνω που μου ανέφερες ήταν για μια μέρα, εγώ λέω για κάτι σε πιο σταθερη βάση. Και δεν μπορει να μην σου αρέσει τιποτα απ' αύτά που σου εγραψα παραπάνω.
Και εννοείται ότι η Remedy έχει δικιο σ' αυτο που σου ειπε , το χιλιοειπωμένο δηλαδη αλλά δεν κάθεσαι να στιψεις το μυαλουδάκι σου, τι θέλουν να μου πουνε μ' αυτο..Σε τι κάνω λάθος?
ηδη μας ειπες οτι τις αλλες τις πλησιαζουν και τις φλερταρουν μονιμως στην παρεα, αλλα εσενα ποτε.
αρα κατι δεν κανεις καλα.
μα έχουν τι άλλο να σου πω πια; και χθες πήγαμε κάπου με μία φίλη μου με άτομα της ηλικίας μας και λίγο μεγαλύτερα και όλα τα αγόρια ήταν χέρι χέρι με τις κοπέλες τους...και γύρισε και η φίλη μ και μου το είπε. δεν είμαι τρελή ούτε εθελοτυφλώ.
έλα στη σχολή μου αν θες να γνωριστούμε κι να δεις και μόνη σ :(
Εμμανουελα.....σπαω το κεφαλι μου να σου βρω λυσεις......χμμμ...
λοιπον να τι σκεφτηκα.....παρε ολες τις ταινιες της Βουγιουκλακη...και μελετησε τες καλα......πεντε φορες την καθε μια....νομιζω φτανει...
ξεκινα με το ποντικακι.... :)
η βουγιουκλακη....μονο χαζη δεν ηταν χεχεχεχε
να κανεις σαν νιαου νιαου βρε γατουλα......ειναι κι αυτο μια λυση βρε παιδι τι να πω.......
εκτος να θες να παμε....στο πιο βαρυ.....Μερκουρη ας πουμε.....αλλα αυτη στο τελος εφαγε ενα μαχαιρι ...οποτε αστο καλυτερα....
ποιους ελεύθερους; ...όπως μου λέει χθες και η φίλη μου όλοι οι καλοί είναι πιασμένοι..σιγά μην τς αφήνανε
κοιτα εμμανουελα, δεν μπορεις να με παρασυρεις στον παραλογο ισχυρισμο σου οτι ΟΛΟΙ εχουν δεσμο, ΚΑΝΕΙΣ ελευθερος ανδρας δεν υπαρχει και εσυ εισαι η μονη γυναικα στον κοσμο που τα κανει ολα τελεια αλλα ειναι αορατη στους ανδρες, γιατι απλα ζουμε στον ιδιο πλανητη κι εγω περισσοτερο καιρο απο εσενα και ξερω πολυ καλα οτι δεν ειναι ετσι.
το θεμα ειναι, γιατι δνε θες να το δεις κι εχεις μουλαρωσει ετσι
ξεμουλαρωσε ,και βρες τι δεν κανεις καλα.
δεν εισαι ελκυστικη στους ανδρες.
αλλα εφοσον δεν υπαρχει θεμα εμφανισης, δεν ειναι ελκυστικη η συμπεριφορα σου
τι ακριβως κανεις, μονο αν σε ζησει καποιος μπορει να το πει.
βγες μια μερα με την χορι που στο προτεινε κι ισως ειναι οφθαλμοφανες και μπορεσει να το καταλαβει. εγω ειμαι β. ελλαδα και δεν θα με βολεψει τωρα κοντα :Ρ