Εγω δεν μπορω να διαβασω βιβλια , αν και βιβλιοφαγος , απο το 2008 εχω να διαβασω βιβλιο, αδυνατω να συγκεντρωθω ......η κτθλψη βλεπεις .......
Printable View
Εγω δεν μπορω να διαβασω βιβλια , αν και βιβλιοφαγος , απο το 2008 εχω να διαβασω βιβλιο, αδυνατω να συγκεντρωθω ......η κτθλψη βλεπεις .......
Καλημέρα σε όλους μας. Ειδε κανείς το You; Σχεδον τελειωνω δευτερο κυκλο. Μου άρεσε δε μπορω να πω.
Καλημέρα!!
Και εγώ άνα χρονικά διαστήματα σταματάω το διάβασμα.. Ενώ με χαλαρώνει, θέλει συγκέντρωση και διάθεση που δεν την έχω πάντα..
Είχα να διαβάσω ένα χρόνο περίπου και πριν λίγο καιρό ξεκίνησα πάλι..
Μήπως να δοκιμάσεις και εσύ ξανά; κάτι χαλαρό και ευχάριστο, όχι κανένα "βαρύ" βιβλίο.
Καλημέρα παιδιά...
Κι εγώ δυσκολεύομαι να διαβάσω, έχω ξεκινήσει ένα βιβλίο αλλά το άφησα αν και μου άρεσε... Θα προσπαθήσω να το συνεχίσω...
Επίσης αυτό το κρύωμα μου την έχει δώσει στα νεύρα, δεν μπορώ να νιώθω τόσο αδύναμη... Θα πάρω τα Panadol cold and flu...
Καλημέρα και υπομονή κυκνε μου θα περάσει και αυτό....
Όλος ο κόσμος άρρωστος είναι και ιδιαίτερα τα μ ικρουλια ταλαιπωρουντε πολυ με τον πυρετό....
Τι σε ανησυχεί;
Εγώ σήμερα εκλεισα ένα ταξίδι για το εξωτερικό τον άλλον μήνα..
Χθες το βράδυ ξαπλώνω να δω με το λαπτοπ και ενώ έχω τα γατάκια στο κρεβατάκι του σκύλου δίπλα στην ζέστη, έρχονται και κάθονται πάνω μου[emoji3590]
Θέλω να τα κρατήσω, δύο μέρες που είναι στο σπίτι μου άλλαξαν όλη την διάθεση..
Είναι δύο πράγματα...
1ον τη μικρή τη στείρωσα σχετικά πρόσφατα κι ο γιατρός μου είπε ότι αν σε είκοσι μέρες δεν έχει φύγει ένας κόμπος που έχει στην τομή να την πάω να την δει και δεν έφυγε
2ον η μεγάλη έχει στην κοιλιά της ένα σημείο που κάτι πιάνω και δεν ξέρω αν είναι λίπος ή καμιά κήλη (με το δικό μου το μυαλό τώρα) και θέλω να πάω να το ελέγξουμε... Πάντως και οι δυο από διάθεση είναι φυσιολογικές...
Να τα κρατήσεις αφού σου κάνουν καλό...
Κινηματογραφικες επιρροες , και γραφουμε οτι ναναι, ε , και τι εγινε ? απλα μου φαινεται λιγακι αστειο ......γραφτε παιδια , κι εγω γραφω ασχετα , γραφε Κυκνε τον πονο σου, καλα κανεις και τα λες , ξαλαφρωνεις .....
Ποιος ειναι ο-η αγαπημενος σας ηθοποιος ? εμενα ο Αλ Πατσινο, λες και γενηθηκε για ναναι ηθοποιος ......και ο Κυανου Ριβς , επειδη ειναι καλοπαιδι και σεμνος ....
Ο Al Patsino κι εμένα μ' αρέσει πολύ, επίσης μου αρέσουν ο Robert De Niro κι ο Javier Bardem...
Αυτοί μου έρχονται τώρα στο μυαλό...
Α και η Meryl Streep και Barbara Streisand, ένα ένα τα θυμάμαι, αν θυμηθώ κι άλλους μετά θα τους συμπληρώσω...
Α, αυτοι μαρεσουν κι μενα ........εχεις καλο γουστο ! αλλα ο Κυανου εχει χααρισει απο την τελευται του ταινια , απο τα 130 εκ. τα 80 εκ. στοι συνεργειο του ......σπανιοτατο αυτο .....πολυ εκτιμω την σεμνοτητα ........τον εχω δει να κυκολοφορει στο subway ( σπανιο αυτο ) με διαθεση να φωτογραφηθει με οποιον του το ζητησει !!
Ο Keanu Reeves μου άρεσε πολύ σ' αυτή την ταινία, την έχεις δει;
https://www.youtube.com/watch?v=kf2dE6BBYFE
Πάντως εξακολουθούν να βγαίνουν και καλές ταινίες, μην τις απορρίπτεις χωρίς να τους δώσεις ευκαιρία...
Έχεις πάει στην Αμερική;
Συμφωνω για τον συγκεκριμενο ηθοποιο απολυτως .........αλλα πιστευω οτι υπαρχουν γυναικεις ταινιες και αντρικες , δλδ εμενα δεν μαρεσει η Μερυλ Στρηπ,ουτε η Μπαρμπαρα Στρειζαντ .......αλλα μαρεσει ο εξολοθρευτης 1-2-3 , που δεν αρεσει στις γυναικες ......μην πω για τα αριστουργηματα του Αλ Πατσινο, αλλα ειχε καλο σκηνοθετη, που δεν υπαρχουν πια τοσο καλοι .....οπως ο Κοππολα ......ελα ομως που μαρεσει η Κειτ Μπλανσετ, και σαν γυναικα ......
αμα ειχατε ζησει τον παλιο κινηματογραφο, των 80s και ακομη και των 70s , με τα περιφημα σαγονια του καρχαρια , Νο 1 , Σπιλμπεργκ , απο τοτε φοβομασταν να μπουμε στην θαλασσα !! πιστευω ( δεν ειμαι βεβαιος ) οτι θα ειχατε αλλα κριτηρια .......εκανα καταδυσεις τοτε , και κουβαλαγα μαζι μου ψαροντουφεκο με εκρηκτικη κεφαλη , αν και δεν υπαρχουν καρχαριες στην Ελλαδα .....αλλα αρχισε τοτε η φρενιτιδα εναντιον των καρχαριων , που δεν τρωνε ανθρωπους , ουτε επιτιθενται σε σκαφη .....