Βγήκε από το Forum....
Printable View
αιντε αιντε περνουμε μια λεπίδα ... τον τζερυ δεν τον σκεφτεσαι...?? μιλαμουυυυ
οκ... γιατι να σε τιμωρησεις... δεν εκανες κατι κακο εσυ..
Κάτι προσπαθώ να κατάλαβω αλλά και πάλι χάνομαι...
κουλαρε ρε ψυχη μου...ολοι κανουμε κακες σκεψεις... εκανες κακια σκεψη για την μητερα σου? γιαυτο?? ...
Όχι, έκανα κακές σκέψεις για τους πρόσφυγες επειδή χθες το βράδυ που είχα κατεβεί στην ψυχολόγο είχαν πορεία με αίτημα ν' ανοίξουν τα σύνορα κι εγώ νευρίασα επειδή δεν περνούσε λεωφορείο για το σπίτι και σκέφτηκα άσχημα πράγματα και τώρα πρέπει να με τιμωρήσω...κι επίσης αυτή η λεπίδα είναι η ασφάλεια μου...αλλά αυτό το τελευταίο δεν μπορώ να το εξηγήσω...
οκ κυκνακι ακουσε με σε παρακαλω... ολοι κανουμε κακες σκεψεις οταν συγχιζόμαστε... αυτο δεν μας κανει κακους ανθρωπους!..οι κακες ΠΡΑΞΕΙΣ μας κανουν κακους ανθρωπους... σωστα?????
δεν χρειαζεται να μου εξηγησεις για την λεπίδα..απλα βαλτην καπου να το συζητησουμε ...ε?? μπορεις να το κανεις αυτο? κρυψε την για τωρα ναι?
κοβεσαι μονη σου?
..κυκνακι μου...??
και οι δικοι σου τα ξερουν ολα αυτα? γιατα κοψιματα, για τις αποπειρες??
Ο αυτοτραυματισμός είναι μια σκόπιμη,μη αυτοκτονική συμπεριφορά που προκαλεί σωματική βλάβη με στόχο να ανακουφίσει μια συναισθηματική σύγκρουση.Ο αυτοτραυματισμός προκαλεί ένα παράδοξο αποτέλεσμα.Ο πόνος που προκαλείται οδηγεί,σωματικά,σε μια έκρηξη παραγωγής ενδορφίνης η οποία ανακουφίζει τον άνθρωπο που αυτοτραυματίζεται από τον βαθύ συναισθηματικό του πόνο.Είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι ο αυτοτραυματισμός δεν συμπεριλαμβάνει μια συνειδητή πρόθεση του ατόμου για αυτοκτονία.Ο αυτοτραυματισμός μπορεί να πάρει πολλές μορφές, όπως:κοψίματα, καψίματα, μώλωπες, τρυπήματα.
Με πιο απλά λόγια, ο αυτοτραυματισμός είναι μια σωματική λύση σε ένα συναισθηματικό πρόβλημα.Γενικά είναι μια σκόπιμη,μη φανερή συμπεριφορά η οποία επαναλαμβάνεται.Τα άτομα που αυτοτραυματίζονται δεν επιζητούν φανερά την προσοχή των άλλων και ο αυτοτραυματισμός δεν αποτελεί μια χειριστική συμπεριφορά.Σπάνια,οι άνθρωποι που αυτοτραυματίζονται αφήνουν τους άλλους να γνωρίζουν για την ιδιαίτερη αυτή συμπεριφορά τους και συνήθως προσπαθούν να κρύψουν τα τραύματά τους με ρούχα, επιδέσμους και κοσμήματα.
http://www.stirizo.gr/%CE%B1%CF%80%C...C%CF%8C%CF%82/
Ναι, δυστυχώς γιατί μια φορά πήγα στο νοσοκομείο πιστεύοντας ότι θα υπάρχει κάποιο φάρμακο να μου δώσουν για τον πόνο κι από εκεί ειδοποίησαν τους γονείς μου οπότε το έμαθαν...για τις απόπειρες ξέρουν μόνο δύο ή τρεις (δεν είμαι σίγουρη) κι αυτό γιατί ενώ σηκώθηκα σε κάποια φάση για να πάρω ένα αντιεμετικό γιατί από τα πολλά χάπια που είχα πάρει είχα ναυτία ζαλίστηκα κι έπεσα κάτω οπότε άκουσαν το θόρυβο και την άλλη φορά με έπεισε μια κοπέλα από εδώ να καλέσω ασθενοφόρο και το έκανα αλλά όχι από το σπίτι μου, βγήκα στο δρόμο και πήρα τηλέφωνο γιατί τότε οι γονείς μου ήταν ο λόγος που έκανα την απόπειρα...
και εχεις σταματησει την ψυχοθεραπεια? γιατι?
γιατι αισθανεσαι οτι πρεπει να κοψεις το δερματακι σου σημερα καρδια μου?
μα γιατι εισαι τοσο αδικη με τον εαυτο σου..δεν εκανες κακο σε κανεναν...γτ να τιμωρηθεις? εσυ εδω μέσα μονο καλό κανεις σε όλους! εισαι καλο παιδι ρε χαζο δεν αξιζει να υποφερεις τοσο! οκ φρικαρες με τα σκηνικα σημερα, αλα τωρα ειναι που θα πρεπει να φανεις δυνατο κορίτσι που μπορει να φροντισει τον εαυτο της...
και εγω κρατιεμαι να μην με βλαψω και παρω μπάφο...τωρα στα σκληρα πρεπει να σταθουμε στα πόδια μας για να τα καταφερουμε να γινουμε καλα! σωστα?
τι φοβασαι κοριτσι μου?
δες ενα βιντεακι που μου εστειλαν να σου φτειαξει το κεφι... θα γελασεις πολυ!!!
https://www.facebook.com/scareddad/v...27097/?theater
δεν εισαι μονη ..ειμαστε και εμεις εδω..και ο τζερυ και οι δικοι σου... οκ κανουμε λάθη καποιες φορες αλλα δεν εγκαταλειπουμε τους ανθρωπους που αγαπάμε ρε συ... τωρα δες το το βιντεακι να χαμογελασεις λίγο...
αγωνας ειναι η ζωή μας ...μας παιρνει απο κατω πολλες φορες αλλα ειμαστε εδω και προσπαθουμε ..ετσι και αλλιως θα φυγουμε που θα φυγουμε καποια στιγμη.
μπορεις να πάρεις τον ψυχολογο σου τηλεφωνο τωρα ..ειναι μια επειγουσα κατασταση που πρεπει να τον ενημερωσεις ...ε τι λες?
ΜΠΡΑΒΟ κοριτσι μου!!! ειμαι πολυ υπερηφανη για σενα...εκανες μεγαλο βημα σημερα!..
οσο για αυτο που ειπες για τους γονεις σου δεν ισχυει, εδω στο φόρουμ και εισαι η ψυχη του, αν λειψεις και μια μερα θα φανει σε όλα τα μελη που δεν σε ξερουμε καν ... φαντασου πως θα φανει στους δικου σου να σε εχαναν`..θα εχαναν την ιδια τους την ζωη!!..
ναι ψυχη μου ... ξεκουρασου!!! αυτη η μερα να φυγει και να μην ξαναρθει!!!!
Καλημέρα παιδιά, τί κάνετε;
Εγώ ενώ έχω κοιμηθεί αρκετές ώρες νιώθω ακόμα νυσταγμένη και σαν ζαλισμένο κοτόπουλο...πίνω τον δεύτερο καφέ μπας και "ξυπνήσω"...μου τη δίνει αυτό το συναίσθημα της θολούρας...
Καλημερα κυκνε! εισαι καλυτερα ψυχολογικα σε σχεση με εχθες?
Μπα, δυστυχώς δεν νομίζω τελικά τώρα που ξύπνησαν οι αισθήσεις μου...θέλω να χωθώ πάλι στο κρεβάτι μου...
Γι' αυτό να μην ανησυχήσει κανείς αν εξαφανιστώ ξαφνικά, όταν με πιάνει πολύ έντονη επιθυμία να κρυφτώ στη φωλιά μου δεν μπορώ να περιμένω, τρέχω πανικόβλητη...
Αισθάνομαι χάλια, πολύ φοβισμένη κι αδύναμη...τουλάχιστον δεν θα χρειαστεί να βγω καθόλου έξω σήμερα όπως πίστευα το πρωί που ξύπνησα, ελπίζω μέσα στη μέρα να καταφέρω να νιώσω λίγο ασφαλής...
Επίσης πριν κάποια ώρα πήρε τηλέφωνο η γυναίκα ενός ξαδέλφου μου που προσέχει τον παππού μου κι είπε στη μαμά μου ότι έπεσε κι εκείνη πήγε από εκεί και τώρα αγχώθηκα και γι' αυτό, ελπίζω 1ον να μην χτύπησε γιατί είναι και μεγάλος σε ηλικία και 2ον αναστατώθηκα μ΄αυτό το ξαφνικό γεγονός και δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ...και 3ον έμεινα ολομόναχη εδώ, ο αδελφός μου είναι στη δουλειά και δεν ξέρω τι να κάνω...συν του ότι έχω επηρεαστεί ψυχολογικά από τον χθεσινό αυτοτραυματισμό, έχω πέσει ακόμα περισσότερο και δεν μπορώ να αντιδράσω καθόλου, μ' έχει πάρει από κάτω...
Αν είναι κανείς εδώ και θέλει να μου μιλήσει ας πει κάτι...ευχαριστώ!
Κυκνε ισως καλυτερο ειναι να βρεις καποιον να κανετε σχεση ωστε να βγαινετε να διασκεδαζετε και να εχετε ωραια συναισθηματα αναμεσα σας.