Γάτα με πέταλα ο γουάι, γάτα με πέταλα!!!! :P
Printable View
Λόγω της έλλειψης ουσιαστικών ελεγκτικών μηχανισμών στην Ελλάδα σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των θεραπευτών, καθώς και της σύνδεσης των υπηρεσιών που προσφέρουν με τις χρηματικές απολαβές (αντιτίθεται στο συμφέρον του ψυχολόγου ο ασθενής να αποθεραπευθεί), ο θεραπευόμενος μένει ξεκρέμαστος. Δηλαδή, ούτε φόβος φυλάει τους θεραπευτές (ανυπαρξία ουσιαστικών - αλλά και τυπικών - ελέγχων και κυρώσεων), ούτε και αποτελεί συμφέρον τους οι θεραπευόμενοι να αυτονομηθούν γιατί μειώνονται οι απολαβές τους. Συμφέρει ο θεραπευόμενος να κρατηθεί σε μια κατάσταση "ζόμπι" στην οποία κάθε βδομάδα πληρώνουν τις συμφωνημένες αμοιβές οι οποίες σε κάθε περίπτωση είναι σαφείς, ενώ οι υπηρεσίες αυτών και το τι ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να εισπράττει ο εκάστοτε θεραπευόμενος είναι ασαφές. Επειδή υπάρχει πιθανότητα απώλειας ανθρώπινης ζωής, ενδεχομένως υπάρχει και λίγη τσίπα... αλλά δεν παίρνω όρκο για κάτι τόσο εξωτικό.
πες τα χρυσόστομε!!! ΠΕΣ ΤΑ! ΕΤΣΙ ΛΕΙΠΕΙ Η ΓΑΤΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΑ
καλα αυτα δεν παιζουν αυτοι κανουν πως και πως για το χρημα και θα τους πουμε εμεις τα δινουμε στο διμηνο, θα μας στειλουν στο διαλο κατευθειαν, οσο για ηχογραφηση τι λες..θα μας πεταξει εξω απο το γραφειο του σαν σκουπιδια, ποιος θα τα δεκτει αυτα; ειναι απλα επιστημονικη φαντασια
Πληκτρολογωντας στο ιντερνετ και διαβαζοντας ιστοριες ανθρωπων που κακόπαθαν στα χερια θεραπευτων βλεπω με εκπληξη πως ειμαι πιο ελαφρυα περιπτωση, θα μπορουσαν να ειναι και πολυ χειρότερα τα πράγματα!! Μα πόση τρελα κυκλοφορεί πια σε ανθρώπους που εχουν σπουδασει και πάνε να θεραπεύσουν ασθενείς με διαταραχες;ειναι σαν να μπαινεις σε δημόσιο νοσοκομείο και αντι να σε γιατρέψουν πεθαίνεις από ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις! Δηλ. Μακρυα και αλάργα...
Ευχαριστω πολυ M87 για τη δουλεια που εχεις κανει για να ενημερωσεις και εμενα και τους υπολοιπους. Και ας εχει και τρολακια το καθε σου θεμα :P
Καλημέρα! Εγώ πιστεύω μέσα απο τις εμπειρίες μου πως υπάρχουν και καλοί και "κακοί"θεραπευτές! Θα ήθελα να ρωτήσω, χωρίς βέβαια να δημοσιευτούν ονόματα, έχει κανείς εμπειρία από ψυχοθεραπεύτρια κάπου στην περιοχή του Αιγάλεω που να υπήρξε κάποιο θέμα, και να μην υπήρχε άδεια ασκήσεως επάγγελματος?
εχω βασιμες υποψιες οτιοταν εισουν στο δημοτικο χορευες τσαμικο την 25 μαρτιουQuote:
1. Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΕΝΩΝ
ή δυστυχώς, ο M87 τα λέει άψογα. Δυστυχώς οι ψυχοθεραπευτές στην Ελλάδα διαιωνίζουν τη δυστυχία και τα χρόνια περνάνε. Εχω υπάρξει ασθενής σε 2000 ψυχοθεραπευτές Έλληνες ή Ελληνίδες; Οχι. Εχω όμως πολλά και πολύ κοντινά παραδείγματα και δυστυχώς και προσωπικά που δείχνουν ότι ο σκοπός τους είναι να κρατάνε τον ασθενή φυτό/δυστυχή/σε άγνοια. Σκόπιμα ή μη. Εμένα μάλιστα με βοήθησε εν τέλει ψυχοθεραπεύτρια από δωρεάν 5μηνο πρόγραμμα. Σε 5 συνεδρίες κατάλαβα τι παίζει και κατάλαβα πόσα χρόνια πήγαν χαμένα. Τα 2,5 χρόνια που ξόδεψα σε ψυχοθεραπεύτρια επί χρήμασι προκάλεσαν το να χάσω άλλα 8 χρόνια από τη ζωή μου με την ίδια να μου λέει από το ότι οι γονείς μου με αγάπησαν μέχρι το ότι το φλερτ δεν κάνει να γίνεται στο πεζοδρόμιο.