μπραβο βρε γουρουνιτσα ... συνεχισε ετσι καλη πτωση των κιλων!!!
Printable View
μπραβο βρε γουρουνιτσα ... συνεχισε ετσι καλη πτωση των κιλων!!!
:) σας ευχαρηστω για την σημπαρασταση
Σάββατο είχαμε χθες, καθιερωμένη μέρα ζυγίσματος για μένα και για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα είχα μείωση 300 γραμμάρια.
Από τα 89,1 κιλά πήγα στα 88,8.
Συνεχίζω κανονικά. Αυτήν την εβδομάδα θα εφαρμόσω σωστά το πρόγραμμα, γιατί το προηγούμενο επταήμερο έκανα πολλές ατασθαλίες, γι' αυτό και η μικρή απώλεια.
Τώρα όμως είμαι αποφασισμένος.
Αυτήν την εβδομάδα θα πάω πολύ καλύτερα.
Καλημέρα σε όλους!!!
μαρεσει η επιμονη σου παντελη. ετσι πρεπει. βασικο στοιχειο προς την επιτευξη ενος στοχου. την αλλη εβδομαδα προβλεπω να χανεις 1 κιλο :) αργα και σταθερα...
ΜΠΡΑΒΟ P_K KAI GOYROUNITSA SYNEXISTE.EIMAI BEBAIH OTI ΘA TA KATAFERETE.
@ BLiSS και HEART:
Σας ευχαριστώ πολύ για τα ενθαρρυντικά σας λόγια.
Είναι αλήθεια πως είμαι επίμονος άνθρωπος και αν βάλω έναν σρτόχο θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να τον πετύχω.
Αυτή η τακτική έχει όμως δύο όψεις:
1) Τη θετική, δηλαδή το ότι είσαι προσηλωμένος σε κάτι και αγωνίζεσαι να το κατακτήσεις παρόλα τα εμπόδια, άρα ατσαλώνεσαι και ως χαρακτήρας και
2) Την αρνητική, δηλαδή το ότι πολλές φορές η μεγάλη προσπάθεια σε αγχώνει και καταλήγεις στο αντίθετο αποτέλεσμα.
Γι' αυτό κι εγώ, αποφάσισα αυτήν τη φορά να εφαρμόσω το πρόγραμμα χωρίς να αγχώνομαι και χωρίς να κατηγορώ τον εαυτό μου για κάθε μικροπαρασπονδία.
Δεν θέλει άγχος σε τέτοιες περιπτώσεις!
Προχωράμε αισιόδοξα και τα αποτελέσματα θα έρθουν.
Η καλή δουλειά πάντα ανταμείβεται και αυτό ισχύει για όλους.
τα ειπες ολα παντελη, συμφωνω και επαυξανω.Quote:
Originally posted by p_k
@ BLiSS και HEART:
Σας ευχαριστώ πολύ για τα ενθαρρυντικά σας λόγια.
Είναι αλήθεια πως είμαι επίμονος άνθρωπος και αν βάλω έναν σρτόχο θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να τον πετύχω.
Αυτή η τακτική έχει όμως δύο όψεις:
1) Τη θετική, δηλαδή το ότι είσαι προσηλωμένος σε κάτι και αγωνίζεσαι να το κατακτήσεις παρόλα τα εμπόδια, άρα ατσαλώνεσαι και ως χαρακτήρας και
2) Την αρνητική, δηλαδή το ότι πολλές φορές η μεγάλη προσπάθεια σε αγχώνει και καταλήγεις στο αντίθετο αποτέλεσμα.
Γι' αυτό κι εγώ, αποφάσισα αυτήν τη φορά να εφαρμόσω το πρόγραμμα χωρίς να αγχώνομαι και χωρίς να κατηγορώ τον εαυτό μου για κάθε μικροπαρασπονδία.
Δεν θέλει άγχος σε τέτοιες περιπτώσεις!
Προχωράμε αισιόδοξα και τα αποτελέσματα θα έρθουν.
Η καλή δουλειά πάντα ανταμείβεται και αυτό ισχύει για όλους.
δυστηχως οταν αγωνιζεσαι για κατι και θελεις πραγματικα να πετυχεις, το αγχος μαλλον πρεπει να θεωρειται φυσιολογικο. και εγω οσες φορες δινω εξετασεις στα μαθηματα μου, ακομα και σε αυτα που ειμαι αρκετα καλος και δεν χρειαζεται να ανησυχω, το αγχος υπαρχει.
ολα με μετρο λοιπον. καλημερα παιδια!
Καλημέρα BLiSS κ απο μενα.Απλα θα ηθελα να αναφερω οτι το χαπι π περνω εχει καποιες παρενεργεις σε μενα τουλαχιστον αλλα ψιλοασημαντε οπως ξυροστομια κ αιπνια.σε μενα ειναι πολυ ελαφρια που ειμαι απολυτα υγειης σε αλλους μπορει να ειναι χειροτερα τα πραγματα.
καλημερα σε ολους σας!!
ζυγιστηκα και εγω σημερα 76,100 αχ πολυ μου αρεσε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,
...αν επιθυμεις κατι πολυ ολο το συμπαν συνομοτει ωστε να το πετυχεις!!!
να σημειωσω οτι σημερα θα φαω και το γλυκακι μου οπως και την προηγουμενη Κυριακη,σηκωθηκα πρωι πρωι και εφτιαξα μια ωραια πορτοκαλοπιτα, αλλα το μεσημερι κοτοπουλο ψητο και σαλατιτσα ..
φιλακια!!!
μπραβο layza και γω 8ελω να τροω κ το γλυκακι μου καμια φορα.καλη συνεχια μας ευχομαι.αντε να δουμε την αλλη βδομαδα τι 8α χασουμε .παμε κοντρα οτι 8α σε φτασω?χεχεχε και συ οτι 8α φτασεις την HEART που ειναι 63-65 κιλα?
καλησπερααααααααααααα!
αυτο και αν δεν ειναι υγειης ανταγωνισμος παιδια.
οποτε να αρχισω να δινω και τις αποδοσεις για το στοιχημα να πονταρουμε. χεχεχεχε!
Καλησπέρα κι από εμένα! Σήμερα πήγα πολύ καλά! :)
ΠΡΩΙΝΟ
----------
2 φέτες ψωμί σικάλεως για τοστ
με 2. κ.γλ. μαργαρίνη light
και 30 γρ. τυρί γκούντα
1 ποτήρι φυσ. χυμός πορτοκάλι
1 σνακ δημητριακών
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ
------------------
1 μερίδα ψαρόσουπα
2 φέτες ψωμί για τοστ
Ντοματοσαλάτα με 2 κ.γλ. ελαιόλαδο
100 γρ. τυρί φέτα light
1 κομματάκι (10 γρ.) σοκολάτα
ΒΡΑΔΥΝΟ
-----------
1 τοστ με:
2 φέτες ψωμί σικάλεως για τοστ
και 30 γρ. τυρί γκούντα
1 ποτήρι γάλα με 1,5% λιπαρά
1/2 μπανάνα
8 ποτήρια νερό
Σνακς: 2 μήλα, ένα μεταξύ πρωινού και μεσημεριανού και ένα μεταξύ μεσημεριανού και βραδυνού.
Καλός ο υγιής ανταγωνισμός! ʼντε να βάλουμε τα δυνατά μας, να έχουμε μια πετυχημένη εβδομάδα!!!
εγω 6 μερες περιπου τροω παρομοια με τα σημερινα δλδ
πρωινο
ενα τοστ με ψωμι σικαλ και γαλοπυλα+τυρι
1 καπουτσινο
μεσημερι
3 κεφτεδακια τηγανιτα
3 κομματακια πατατεσ τηγ
μια μαρουλοσαλατα
1 φετα ψωμι
απογευμα
1 καφε νες με λιγο γαλα κ φρουκτοζη λιγια
βραδινο
1 τηγ κεφτεδακι
λιγο ψωμι
ενα κομματι γαλακτοπιτα γλυκακι
1 λιτρο νερο
και μια ωρα στατικο ποδηλατο γυμναστικη
P_K MRAAAAAAAAAABO ΣΟΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ!ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΠΗΓΑ ΚΑΛΑ ΤΗΡΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ.Η ΖΥΓΑΡΙΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ(ΧΙ,ΧΙ).ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ gourounitsa ΜΟΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙΣ ΒΑΡΟΣ.ΣΥΝΕΧΙΣΕ!
σευχαρηστουμε πολυ heart που 8α παει 8α σε φτασω στα κιλα
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΕΛΕΙΣ gourounitsa ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΟΥ!
heart ποσο εισαι εσυ?? υψος βαρος?
ΚΑΛΗΜΕΡΑ LAYZA MOY.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 1,56 ΚΑΙ ΑΙΣΙΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΤΑΣΑ ΤΑ 62 ΚΙΛΑ.ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΤΡΙΤΗ ΖΥΓΙΖΟΜΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ!(ΧΙ,ΧΙ)!ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΤΑ 56.ΕΧΩ ΔΡΟΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ!ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ!
σε καποιον συνφορουμιτη ειχα διαβασει μια πολυ καλη φραση <τα εμποδια αρχιζουν αν παρουμε τα ματια απο το στοχο> οποτε ας μην αφησουμε το βλεμμα και την σκεψη μας απο αυτο που θελουμε ολοι!!!!!!!! καλη επιτυχια λοιπον και σε σενα και σε ολους μας!!
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ layza ΜΟΥ ΑΛΛΑ "ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ".ΟΧΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΚΡΑ.ΑΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ!
heart εγω πυστευω οτι δεν χριαζεσε να χασεις αλλα κιλα.μια χαρα νομιζω εισαι.και γω που ειμαι 1.67 8ελς να φτασω περιπου στα 66 καπου εκει γιατι στα 59 που ονειρευομαι πολυ δυσκολα.και γω δεν κρατιεμαι κ ζηγιζτικα πριν 2 μερες και εμεινα ευχαρηστιμενη με αυτο που ειδα μακαρι να χασω και αλλα εχω δρομο ακομα χιχι :) καλα HEART τι διαιτα κανεις και εχασςσ τοσα κιλα??ειναι πολυ στεριτικη?
HELLO GOUROUNITSA.OXI EINAI ΔΙΑΙΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΤΡΟΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΠΙΤΣΕΣ ΜΕΧΡΙ ΓΕΜΙΣΤΑ,ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΟΥ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΜΕ ΜΕΤΡΟ!ΟΧΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ ΠΟΣΟΤΙΤΕΣ.ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΙΟΚΟΛΑΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΜΥΡΑ ΜΟΥ ΤΑ ΤΡΩΩ.ΕΜΑΘΑ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΝΑ ΤΡΩΩ ΛΙΓΟ ΑΠ'ΟΛΑ.ΦΥΣΙΚΑ ΠΕΙΣΜΩΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΩ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ.
bravo etsi na sinexiseis kalh mou :)
ευχαριστω gourounitsa μου και εσυ να'σαι καλα και οτι επιθυμεις.
Σημερινό μενού:
ΠΡΩΙΝΟ
2 φέτες ψωμί σικ. για τοστ
με 30 γρ. γκούντα
1 ποτήρι φυσ.χυμός ποροκάλι
20 γρ. σοκολάτα υγείας
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ
1 μερ. κοτόπουλο με ρύζι
1 μικρό πιατάκι τζατζίκι
1 κουλούρι Θεσσαλονίκης
Μαρουλοσαλάτα με 1/2 κ.γλ. λάδι
5 πράσινες ελιές
ΒΡΑΔΙΝΟ
1 κουλούρι Θεσσαλονίκης
25 γρ. τυρί φέτα light
1 ποτήρι γάλα με 1,5% λιπαρά
Ενδιάμεσα 1 μήλο
και φυσικά... 8 ποτήρια νερό
Απ' ό,τι βλέπω πήρανε μπρος οι δίαιτες και τα πληκτρολόγια!
ʼντε μπράβο, να προχωράμε όλοι μαζί, βοηθώντας ο ένας τον άλλο!
Η άνοιξη πλησιάζει!!!
πρωινο
1 καφε νεσ με μπολικο γαλα
μεσημεριανο
1 τυροπιτα
απογευμα
1 ποτηρι χυμο φρεσκο γκρειπ φρουτ
βραδι
η μεγαλη σαλατα με κοκκινο λαχανο ασπρο κ καροτο
2 κουτ σ λαδι
ι τοστ απο σικαλ ψωμι +γαλοπουλα+τυρι για τοστ
1 xoyfta ksirous karpous
νερο πολυ κ γυμναστικη
http://www.3fatchicks.net/img/purpvi.../84/64/81/.png
Λοιπόν αποφασίσα να ξαναζυγιστώαφού μου τελειώσει η περίοδος που btw δν μου έχει ΄ρεθει ακόμα
χαχαχαχα
αλλα περιμένω αυτές τις μέρες κ δεν θα επιτρέψω σε μια κατακράτηση να μου τσακίσει τα νέυρα
Κανονικα σημερα επρεπε να ζηγηστω μετα απο μια εβδομαδα δλδ.σε αυτο το ποστ 8α βαζω μονο το fatschicks δλδ το μετρητη βαρουσ,8α βαζω εκει τα κιλα που εχασα και 8α ρι8μιζετε αυτοματα κ 8α το κανω παστε εδω
--------> http://www.3fatchicks.net/img/purpvi.../84/64/81/.png
Κ Yψος 1.67
οκ δεν κρατήθηκα
23/01/2008
κιλά 73,6
αντε καλη αρχή και σε μενα
ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ.ΑΝΤΕ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ.ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ ΑΝ ΑΝΤΕΞΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΤΡΗΘΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ!!(ΧΙ,ΧΙ!!)
αντε μπειτε chat !!
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ LAYZA ΜΟΥ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ CHAT ΚΑΙ ΒΓΗΚΕΣ ΕΣΥ
HELLO
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ZACHAROYLA MOY KAΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!
καλως ηρ8ες ζαχαρουλα ,δεν μας ειπες ποσα κιλα εισαι κ 8ες να χασεις ομως.;) http://www.3fatchicks.net/img/bar-st.../84/64/81/.png
yoypiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!καλα παμε.πολυ καλα παιδια.ειμουν το προιγουμενο σαββατο 81.2 περιπου τορα ειμαι 80.8 μισο κιλο σχεδον κατω κ εκανα κ διαολιες.κα8ε σαββατο αποφασησα να ζηγιζομαι .
http://www.3fatchicks.net/img/heartb...4/64/80.8/.png
http://i42.photobucket.com/albums/e3...ilies287nd.gif
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΕΓΩ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΤΟ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ