chat
Printable View
chat
κοριτσια 76,5 ειμαι ειχα γραψει παραπανο καταλα8ος 66 ιχιιχχ.αλαλουμακι ακομα να ξεκινησω των 10 την παρασκευη π 8α με δει ο πα8ολογος μου 8α ξεκινησω μαλλον.ευτιχος αδια8ετησα κ οταν ειμαι αδια8ετη δεν εχω ορεξη να φαω τπτ κ βοη8αει και αυτο.ζωητσα μπορει να εχεις κατακρατηση η αν εισαι δυσκιλια το εντερο σου να ειναι γεματο μεχρι κ 2 κιλα.ακουγετε τρελο αλλα μ το πε ο πα8ολογος εγω ειμαι δυσκιλια.
τον 2 μηνα ειχα χασει 3 κιλα κ εδειχνει οτι εχασα μισο κιλο.μετα την αλλη μερα ενεργη8ικα και ειμουν 2,5 κιλα επιπλεον κατω γιαυτο μην απελπιζεστε,.
κοριτσια 76,5 ειμαι ειχα γραψει παραπανο καταλα8ος 66 ιχιιχχ.αλαλουμακι ακομα να ξεκινησω των 10 την παρασκευη π 8α με δει ο πα8ολογος μου 8α ξεκινησω μαλλον.ευτιχος αδια8ετησα κ οταν ειμαι αδια8ετη δεν εχω ορεξη να φαω τπτ κ βοη8αει και αυτο.ζωητσα μπορει να εχεις κατακρατηση η αν εισαι δυσκιλια το εντερο σου να ειναι γεματο μεχρι κ 2 κιλα.ακουγετε τρελο αλλα μ το πε ο πα8ολογος εγω ειμαι δυσκιλια.
τον 2 μηνα ειχα χασει 3 κιλα κ εδειχνει οτι εχασα μισο κιλο.μετα την αλλη μερα ενεργη8ικα και ειμουν 2,5 κιλα επιπλεον κατω γιαυτο μην απελπιζεστε,.
μακαρι γουρουνακι μου γιατι με πηρε λιγο απο κατω που δεν εχω χασει..
ετσι την πατησα κ γω και ξεκινησα απο μονη μ των 15 και ετρεχα στα νοσοκομεια μετα.ποσα κιλα εισαι αν επιτρεπεται?στο τικερ σου δεν φενετε.αν δεν 8ες δεν μου λες δεν εχω προβλημα
Νομιζα πως φαινεται.. εγω το βλεπω. ημουν 107.600 τιν προηγουμενη τεταρτη.
Ζωίτσα και εγώ βλέπω το τικερ σου, εσύ gourounitsa γιατί δεν το βλέπεις. Πάντως μην απελσπίζεσαι και σε πάρει από κάτω, μπορεί να υπάρχει χίλιοι δυό λόγοι που δεν έχεις χάσει, ξεχασέ το απλά και προχώρα.....
Gougounitsa το κατάλαβα το λάθος σου λες να έχασες 10 κιλά σε μία μέρα, χι, χι, χι, καλά θα ήταν πάντως!!!!!
nai axaxax zwhtsa sorry nomiza pos eisoun ligotera kila k eida ta 100aria k perdeurika xoris na8el na se prosvalo omws.
gourounitsa θέλουμε και οι δύο από 7 κιλά για να αλλάξουμε δεκάδα!!!!! Αχ, ζηλεύω που είσαι 77 τόσο θέλω να φτάσω τον Ιούνιο μπας και βάλω μπικίνι, αν βλέπομαι δηλαδή.... ελπίζω να τα καταφέρω μερικές φορές δεν είμαι και πολύ σίγουρη.....
exo akousei gia kapoia fitika skeyasmata ta herbal life ta pairneis k s kobete i oreksi k xaneis grogora kila k lipos...
σαρα εγω με αυτα πηρα πολλα κιλα παρα εχασα
Quote:
Originally posted by ΣΑΡΑ
exo akousei gia kapoia fitika skeyasmata ta herbal life ta pairneis k s kobete i oreksi k xaneis grogora kila k lipos...
Μακριάααααααααα...
Σαρα καλωσορισες!
Μη στρεφεσαι κατα εκει,δεν ειναι λυση.Πρωτεινικα ροφηματα ειναι κυριως αυτα,γεματα συντηρητικα και τιποτα θαυματουργο...Θα χαλασεις πολλα λεφτα και παλι κυκλους θα κανεις.Τα εχω δοκιμασει και στο λεω..
paidia pira ta hebal einai apesia ola gia an sas trone xrhmata einai.makria apo teties moufes.alaloumaki ipomonh eimai sigourh 8a peixoume ton stoxo mas.prepei an eimai 75 tora 3 meres exw na zhghstw eimai adia8eth ka olh mera trow poli ligo.ade kodeuoyme :).kai sy zwhtsa 8a ta katafereis koritsi mou ipomonh oles mas.
gourountisa μπράβο, κατέβηκες κι άλλο, αλλά δεν κάνεις καλά που τρως λίγο προσπάθησε να τρως σωστά....
Σάρα καλωσήρθες, είχα πάρει τα Herbalife αν είναι τα ίδια βέβαια πριν 15 χρόνια, είχα δώσει ένα κάρο λεφτά, και το μόνο που σου κάνει είναι να αντικαθιστάς ένα γεύμα με ένα ρόφημα της Herbalife. Εχασα 2-3 κιλά νομίζω, πεινώντας και μετά τα ξαναπήρα και μου χάλασε και το στομάχι. Ξέρω και άλλους που έχουν πάρει χωρίς αποτέλεσμα, είναι όλο χημικά, εκτός και αν έχει βγει κάτι άλλο!!!!!
alalumaki δεν ειναι πολυς καιρος που τα πηρα.το ενα κουτι ειναι προτεινες το ανακατευεις με το γαλα με γευση φραουλα το αλλο ειναι κιαυτο κατι σαν προτεινες που το βαζεις κ αυτο μαζι με το γαλα.το κακαο ειναι απαισιο η φραουλα ειναι νσοστιμη αλλα για μια 2 φορες καλα ειναι .μετα τα συχενεσε.ειναι σαν αλευρια αναμιγμενα με νερο αιδια σκετη κ δεν εχασα ουτε μισο γραμμαριο..
ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ,ΕΧΕΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ...
ΕΙΣΑΙ Η ΓΟΥΡΟΥΝΙΤΣΑ ΜΕ ΤΟ ΒΑΤΡΑΧΑΚΙ ΣΤΟ ΓΡΑΣΙΔΙ?
ΤΗΝ ΧΑΣΑΜΕ,ΚΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ...
aaa παρεπιπτοντος σημερα π ζηγηστικα ειμαι 75,2 κιλα ειδες αλαλουμακι π στα ελεγα?εχει κλισει το στομαχι μου κκαι δεν περνω τα χαπια εδω και 4 μερες περιπου.καλο αυτο.οταν τροω τροω υγειινα.
δεν μπορω να διορ8οσω το τικερακι μοτ γιατι κολαει το ιντερνετ σημερα.
ναντινε ειμαι η γουρουνιτσα αλλα δεν ειχα βατραχακη στο γρασιδι και ειχαμε μιλισει παλιοτερα σε 8υμαμε λεγαμε οτι κατι σε βασανιζει αλλα δεν ξερεις τι και οτι εχεις προβλημα με την εμφανιση σου επειδη πυστευεις οτι εχεις γερασει αν δεν κανω λα8ος.με 8υμασε?και νομιζω επισης οτι εισαι αδυνατη ετσι?
ΓΟΥΡΟΥΝΙΤΣΑ,ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ,ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟΡΟΥΣΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ...
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΣΟΥ!
ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΑΔΥΝΑΤΗ ΕΙΜΑΙ,ΟΥΤΕ Μ 'ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ Η ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ...
ΥΠΟΘΕΤΩ ΠΩΣ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΣΟΥ!
ΑΝΑΜΕΝΩ ΤΟ ΝΕΟ ΣΟΥ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΕΠΙΣΚΙΑΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΜΨΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΡΟΖ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ...
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ! ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!
γουρουνίτσα μου αυτό πάλι που δεν πεινάς καθόλου και δεν παίρνεις και τα χάπια σε ζηλεύω δεν ξέρεις πόσο!!!!!
Εγώ πάντως τα παίρνω και με βοηθάνε να κάνω σωστή διατροφή και σωστές επιλογές, δηλαδή σήμερα μου προσέφεραν γλυκά και πήρα το πιο μικρό που ήταν μόνο φύλλο με μέλι και γέμιση μήλου, ενώ άλλες φορές θα έπαιρνα το μεγάλο με τη σοκολάτα.... λες να αλλάξω επιτέλους διατροφική συμπεριφορά????? ακόμα είναι νωρίς όμως για να ξέρω.... Α, και το σημαντικότερο απ' όλα το έφαγα και το ξέχασα και δεν είπα "ΟΚ ΑΦΟΥ ΕΦΑΓΑ ΕΝΑ ΓΛΥΚΑΚΙ ΑΣ ΤΡΑΚΙΣΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΟΝ"......
ναι αλαλουμακι δεν πιεναω αλλα δεν νιο8ω καλα εχω ζαλαδες κλπ.εγω η8ελα να χασω κιλα κ να μην πειναω οπως πτρωτα οχι να μου κοπει εντελος η ορεξη.την παρασκευη 8α δω τι 8α μ πει κ ο γιατρος μου.ναντινε δεν 8υμαμε ποια εισαι κριμα.σημερα μ ειπε το 8ο ατομο οτι αδυνατησα πολυ αλλα νιο8ω χαλια κ αδυναμη πολυ κ βλεπω φαγητο κ ανακατευομαι.
δεν νομίζω ότι είναι φυσιολογικά τα συμπτώματα σου, βρε μπας και είσαι σε ενδιαφέρουσα.....
οχι δεν ειμαι εχχε χε ειμαι 1000 τα εκαο σιγουρη.
αλαλουμακι που χα8ικες?εγω ρε κοριτσια μπορει να χανω κιλα αλλα εχω βοβερο κομπλεξ με αυτα που εμειναν.ντρεπομαι γυμνη μπροστα στον φιλο μου κ αυτο τον εξοργιζει γιατι κ αυτος εχει παχακια αλλα ρε παιδια δεν ειμαστε το ιδιο αυτος ειναι 119 κιλα με 1.98 υψος κ γω 74 με 1.68 μιαζω με γιουβαρλακι μπροστα του δεν ξερω.και δεν εχω κ δια8εση για σεξ.ενω με αναβει μετα δεν μπορω να ολοκληρωσω ντρεπομαι πολυ.αχχ τα ριμαδια τα κιλα!!
I AM HERE!!!!!!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. Ελειπα για το Πάσχα και δεν είχα πρόσβαση στο Internet. Η αλήθεια είναι ότι μου λείψατε... Ελπίζω να περάσατε καλά και να γεμίσατε τις μπαταρίες σας αρκετά. Εγώ αν και έκανα αρκετές διατροφικές ζαβολιές, βέβαια κάποιες μέρες πρόσεχα και πολύ έχασα ένα κιλό. Βέβαια έπαιρνα και xenical τις μέρες που έτρωγα. Εχω να πω όμως ότι τα reductil σε βοηθάνε πολύ με τις καύσεις και δεν παίρνεις εύκολα κιλά. Τώρα τα κεφάλια μέσα και τα στόματα κλειστά, ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.....
Gourounitsa έχασες κι άλλο κιλό, μπράβο καλά πας και μάλιστα χωρίς χάπια, τι έγινε τελικά σου είπε ο γιατρός να μην τα ξαναπάρεις? Χάρηκα που με αναζήτησες....και εγώ σκεφτόμουν τι να γίνεσαι...
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΚΙΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μ ειπε να τα σταματησω αλλα επειδη μ ανοιξε η ορεξη παλι μετα απο 20 μερες σημερα τα ξαναξεκινω για τελευταια φορα.αν δω παλι να με πειραζουν τελος τα κοβω.
μπορει να παρω κ τα ξενικαλ π λες.χωρις ιατρικη συνταγη τα πηρες ε?μου ελυψες και μενα πολυ ανησηχουσα.":)
Ναι τα παίρνω από μόνη μου, ο γιατρός μου είπε να μην τα πάρω, όχι όμως ότι υπάρχει πρόβλημα γιατί τα xenical δρουν στο στομάχι και μόνο και δεν επηρεάζουν τα reductil, αλλά ξέρεις οι γιατροί είναι πάντα επιφυλακτικοί. Διάβαζα εδώ και σε άλλα site όμως για κάποια άτομα που το έκαναν και είχαν αποτέλεσμα όπως η mama αν θυμάσαι... Τώρα αν κάνω καλά δεν ξέρω, θέλω να πάω 79 όμως το γρηγορότερο για να φορέσω μπικίνι το καλοκαίρι, δεν μπορώ πια με αυτό το ολόσωμο. Ελπίζω να παίρνεις των 10 και να μην κάνεις πάλι καμιά βλακεία και πάρεις των 15.
οχι αχαχαχ τα πεταξα εκεινα τα καταραμενα.
εγω που ειμαι 75 παντος ντρεπομαι να φορεσω μπικινι βρε πολλα ειμαι ακομα αλλα φυσικα 8α πηγενει καλυτερα παρα οταν ειμουν 84 ειναι κ το καλουπι μου.εγω αν φτασω 70 8α φενομε λεπτη γιατι τα περνω τα κιλα σε περιφερια κ ψηλα στα μπουτια μπορει αν φτασω στα 70 να σταματησω κ να κανω σηντιριση.
σημερα π λες πιρα το χαπι στης 10 αλλα εινμαι οκ εως τωρα εκτος οτι εχω λιγη δυσπνια π εχω γενικα και χωρις να τα περνω.]
καλα χ8ες πηγα σε μια βαφτηση και ξεσκηστικα στο φαι κ σημερα η κοιλια μου φενετε λιγο ενω πρωτα ηταν μεσα ρουφιγμενη.
εσυ τι καλουπι εχεις?εγω εχω κ σωσιβιο τωρα πολυ ενοχλητικο π δεν φευγει ευκολα κ το στη8ος μ μικρανε ελαχιστα.δεν μαρεσει το μεγαλο μ στη8ος.το μισω!χιχιχιι
kai an to parathrises ektos oti skekinhsame mazi thn idia periodo me ta reductil xasame k ta idia kila.:)
Ναι, μόνο που έχουμε 10 κιλά διαφορά.... Και εγώ πάντως το σκέφτομαι ότι και 79 μπορεί πάλι να μην μπορώ να φορέσω μπικίνι. Εσύ δηλαδή θα βάλεις ολόσωμο το καλοκαίρι? Εμένα το σώμα μου είναι πολύ ομοιόμορφο τα κιλά είναι μοιρασμένα παντού με λίγο πιο τονισμένη την περιφέρεια. Εκανα πολλά χρόνια αθλητισμό και έχω σφιχτό σώμα, τώρα βέβαια αν αδυνατίσω πως θα γίνω δεν ξέρω. Αυτή την εβδομάδα θα αρχίσω και γυμναστήριο.
ego alalumaki den exo omiomorfo soma giauto prepei na adynathso para poli gia na m pigenei mpikini.
esu an exeis omiomorfo 8a sou pigenei kalitera pisteuo.nai olosomo 8a foreso alla epidi kanw poli gymnastikh ton teleuteo xrono exei omofinei to soma m k den exw periferia opws prota.
γιατί βρε γουρουνίτσα δηλαδή αν πας 72 θα φορέσεις ολόσωμο?
oxi den nomizw 8a dw pos 8a eimai me bikini den foresa akoma :) oute kan kitaritida den exw alla exo auto to sosivio gyro giro sthn mesh p me xalaei sto na foreso mpikini.den 8a xriazome sosivio sthn 8alassa :P
pragmatika pisteuo oti telika 8a ta katafero giati vlepo k den me pirakse to xapi shmera p ales fores meta apo mia ora arxiza na mhn nio8o kala.ax liga m emeinan.
makari na ftaso ta 70 kai meta alla 5 kila k 8a eimai telia.egw pados sta 58 den 8a h8ela k toso na ftaso giati pisteo 8a xalaso sto prosopo giati eidh exw adybnato proswpo kai genika adynata akra kai lepth mesh pano sta pleura.eimai kai barikokali ektos ta alla k me thn gymnastikh an katebo sta 65 8a fenome san 50 kila.ksero tkalpoupi m pos fenomoun giati pada eimoun lepth.
kalh dynamh alaloumaki mou mou dineis megalh parigoria na ksereis..........skeutomoun na kanw kardiografima na eimai sugourh prin arxisw pali 8erapeia giati ores ores h kardia m xtipaei san trelh :)
σαν το tickeraki σου δηλαδή, να κάνεις ένα καρδιογράφημα δεν είναι και τίποτα εξάλλου.... εγώ πάλι έχω μάγουλα, και όσο αδυνατίζω τόσο πιο ωραία γίνομαι, δηλαδή και στο γάμο μου που ήμουν 63 κιλά δεν ήμουν κομμένη.... τα 58 είναι μάλλον όνειρο θερινής νυκτός....και τα 63 δηλαδή πάλι σαν όνειρο μου φαίνεται, και τα 75 που είσαι εσύ πάλι όνειρο μου φαίνεται.... ΠΟΛΛΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΩ........
ε καλα ονειρο δεν ειναι τα 75 κιλα για αλλες ειναι εφιαλτης..αλλα για μενα ειναι α8λος π τα εφτασα.
και δεν ειναι ονειρο γιατι 8α φτασεις εκει και μετα 8α σκευτεσε οπως εγω να χασεις αλλα 10 κλπ.:)
πως πας μικρή έχεις πρόβλημα με τον 10mg? εγώ έχω μία τρελή λύσσα για γλυκά....δεν με πιάνουν και πολύ νομίζω πια τα χάπια, βέβαια μάλλον δεν με αφήνουν να φάω μεγάλες ποσότητες.... προσπαθώ να χαλιναγωγηθώ....και να μην κάνω βλακείες, για να δούμε? εσύ τι τρως γενικά?
ξεκίνησε σήμερα μια φίλη μου τα lipotox, θα δω πως πάει και θα σου πω, αν και δεν έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη μου, δεν έχω ψάξει και πολύ για αυτά, θα κάνω μία έρευνα νομίζω......