ετσι μπραβο. επειδη η προεδρος μας γραφει δεν σημαινει οτι κι εμεις δεν πρεπει να γραφουμε.
Sabe περαστικα κοπελα μου. Κολλησες σιγουρα απο τα παιδακια σου. εγω τη γλιτωσα προς το παρων. και φυσικα σε συγχωρουμε για τα ορθογραφικα και τα Α4.
Αλαλουμ μου, τις μπαρες τις τιμω κι εγω δεοντος, περιπου μια την ημερα. μια χαρα ειναι.
οσο για συναντηση στην αθηνα, ζοριζομαι κοριτσια. Αν ομως ποτε βρεθω εκει, να ειστε σιγουρες οτι θα το πιουμε το καφεδακι στα πεταχτα. αληθεια, αν μοιραζαμε την αποσταση και πιναμε καφε ας πουμε κατα τη λαρισσα/βολο?
Ξενια, δεν πειραζει που δεν πηρες ζυγαρια. σημασια εχει που συνεχιζεις την προσπαθεια. σιγουρα θα δεις την διαφορα στα ρουχα σου σε καποια φαση.
Κοριτσακια, χθες πηγα να κανω διαδρομο που ειχα αρκετες μερες να κανω και ανακαλυψα οτι ηθελε λαδωμα, μαζεμα της ταινιας και κατι τετοια που τα ξερει ο συζυγος (να και κατι που κανουν κι αυτοι) οποτε εκανα μολις 15 λεπτα. και δεν φτανει αυτο, επειδη δεν ειχα τι να κανω, πηγα για ψωνια (ακους Nadine? ).......
δικηγορινες μας, ενα ειναι σιγουρο...εμεις που δεν ειμαστε δικηγοροι, αν χρειαστουμε νομικη βοηθεια, θα εχουμε τις καλυτερες συμβουλες.....
φιλακια μεχρι αυριο