ετσι ακριβως pella, μονο γραφε αν θες ελληνικα για να διαβαζομαστε πιο ευκολα.
κ γω στοχο τα 10 θα βαλω για αρχη κ οριστε ο νεος μου στοχος
106/93/83 μεχρι Ιουνη!
Printable View
ετσι ακριβως pella, μονο γραφε αν θες ελληνικα για να διαβαζομαστε πιο ευκολα.
κ γω στοχο τα 10 θα βαλω για αρχη κ οριστε ο νεος μου στοχος
106/93/83 μεχρι Ιουνη!
77.8/75.5/58
69/68,4/58
Για να δούμε!:mad:
Quote:
Originally posted by Sediaita
Γεια σας!
Λοιπόν έχουμε και λέμε:
Ξεκίνησα 84 kg στις 27/01/11
Στόχος: 60 Kg στις 01/08/11
Ενδιάμεσοι στόχοι: 79 kg τέλος Φεβρουαρίου
70 kg 24 Απριλίου (Πάσχα)
65 kg 4 Ιουνίου
Καλή μας επιτυχία και καλό μας κουράγιο!
Μια τρύπα στο νερό έκανα! 83,2! Γκρρρ! Σήμερα όμως κάνω νέα αρχή με διαιτολόγο. Για την ωρα δεν αλλάζω το στόχο του Πάσχα. Αν και δεν είναι ρεαλιστικός πια αλλά για να με συγκρατεί. Θα είμαι όμως ευχαριστημένη και με 74.
[*] posted on 27/10/10 στις 00:46
97,3 / 68,1 / 65Quote:
Originally posted by click
ζυγισμα 25/10/'10
97,3 / 84,5 / 70 (και βλεπουμε)
και βλεπουμε :)
Μπράβο ρε click!Πραγματικά σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!
Είσαι από τα λίγα άτομα που πήραν το θέμα τόσο χαλαρά και δικαιώθηκες νομίζω με το καλύτερο αποτέλεσμα!Μακάρι να μπορούσα να κρατήσω την ίδια στάση,αλλά δεν...!
cherie μου λογικα δεν πρεπει να εχεις και πολυ κακη σχεση με την τροφη γιατι εισαι σε ενα πολυ καλο bmi και επισης το τοπ που ειχες φτασει (75) δεν ηταν και κατι τραγικο.
οταν λες δεν το παιρνεις χαλαρα, τι εννοεις?
διαιτες, υπερφαγικα κλπ?
Χαλαρά δεν παίρνω καθόλου το θέμα δίαιτα.Το ΒΜΙ είναι οκ,αλλά δυστυχώς λόγω πολυκυστικών πρέπει να φτάσω όσο πιο χαμηλά στα φυσιολογικά πλαίσια κιλών μπορώ,μήπως και ρυθμιστεί λιγάκι ο κύκλος μου και σταματήσω τα χάπια.Η βουλιμία είναι αυτό που με πάει πίσω,αν και από τα Χριστούγεννα άρχισα να το ελέγχω πάρα πολύ.Τώρα παραμένουν κατά καιρούς τα υπερφαγικά αλλά πολύ συγκρατημένα και με συναίσθηση του τι κάνω.Αυτό που με ζορίζει πολύ είναι να μπω σε mood δίαιτας γιατί εδώ και 7 σχεδόν χρόνια ασχολούμαι με αυτό,και έχω κουραστεί πολύ...Κάνω 3 μέρες δίαιτα,και μετά συντήρηση γιατί δεν τη παλεύω...!Αλλά δεν γίνεται δουλειά έτσι!Ας ελπίσουμε ότι θα μου γυρίσει κάποια στιγμή το μυαλό και θα φτάσω στο στόχο μου...
142,3/116,1/70
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΜΑΡΙΝΑ ΕΙΜΑΙ 1.66 ΚΑΙ ΒΑΡΟΣ 72 ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ 10 ΚΙΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ν ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ,ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΑ LIPOTOX ΚΑΙ ΣΕ ΧΑΠΙΑ Κ ΣΕ ΣΚΟΝΙ ...ΚΑΛΟΣ ΚΑΚΟΣ ΤΑ ΠΗΡΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΤΣΑΜΠΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΟΗΘΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ...ΘΕΛ ΝΑ ΡΩΤΙΣΩ...Η ΣΚΟΝΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΥΜΑ Η' ΤΡΩΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΕ ΜΕΡΙΔΕΣ ΜΙΑΣ ΑΛΑΜΗΣ ΔΗΛΑΔΗ?///1 χαπακι μια ωρα πριν το γευμα ...πινω τη σκονι κ αυτο η τρωω συν γευμα διατροφησ ?an mporeite saw parakalv na moy apanthsete χρειαζομε τι βοηθεια σας !!!ευχαριστω
αρχή 21/03/2011 91κ
ελπίζω τον Ιούνιο ή Ιούλιο να είμαι κάτω από 80...
τελικος στόχος τα 68κ...
108,8
104 σε 3 εβδομάδες διατροφής
75
Πάμε καλά σου λέω!!! :bouncy:
142,3/114,7/70
ksekinisa 99 =gia na min pw 100 para
eimai 90-91 edo k kairo....
epomenos stoxos ta 82
telikos ta 70........an k thelw 66 oso m pane me lipometrisi,...as pesw ap ta 90 k dn me noiazoun ta upoloipa gia tora...xaxa,,,,,,,,,,!!!!
ξεκινησα 118 πριν καμμια 5ετια και βαλε. και εφτασα στα 87εδω και τρια χρονια ειμαι απο 95-103.αυτη τη στιγμη ειμαι 97,5.πρωτος στοχος ειναι κατω απο 95 για αρχη,στα γεννεθλια μου τελος μαη να ειμαι 90και σιγα σιγα να φτασω ως σεμπτεμβρη τα 85:flaming:
142,3/ 113,9/ 70
142,3/ 114,1/ 70
125/111,9/85
82,6/81,2/65
[*] posted on 9/3/11 στις 16:51
2/4/'11 65,4Quote:
Originally posted by click[*] posted on 27/10/10 στις 00:46
97,3 / 68,1 / 65Quote:
ζυγισμα 25/10/'10
8/4/'11 64,7
επομενος στοχος 63
187/115/105
78/69/50
99,9/ 85,6 / 70
Η σκονη ειναι το γευμα σου καθε δευτερη μερα. Δηλ.παιρνεις την καψουλα μια ωρα πριν το μεσημεριανο,κ την ωρα του μεσημεριανου πινεις τη σκονη ! Αν συνεχισεις να πεινας,ρως μια κουπα λαχανικα,χωρις αλατι κ λαδι.Quote:
Originally posted by GAGARAS
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΜΑΡΙΝΑ ΕΙΜΑΙ 1.66 ΚΑΙ ΒΑΡΟΣ 72 ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ 10 ΚΙΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ν ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ,ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΑ LIPOTOX ΚΑΙ ΣΕ ΧΑΠΙΑ Κ ΣΕ ΣΚΟΝΙ ...ΚΑΛΟΣ ΚΑΚΟΣ ΤΑ ΠΗΡΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΤΣΑΜΠΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΟΗΘΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ...ΘΕΛ ΝΑ ΡΩΤΙΣΩ...Η ΣΚΟΝΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΥΜΑ Η' ΤΡΩΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΕ ΜΕΡΙΔΕΣ ΜΙΑΣ ΑΛΑΜΗΣ ΔΗΛΑΔΗ?///1 χαπακι μια ωρα πριν το γευμα ...πινω τη σκονι κ αυτο η τρωω συν γευμα διατροφησ ?an mporeite saw parakalv na moy apanthsete χρειαζομε τι βοηθεια σας !!!ευχαριστω
Παντως αν θες τη γνωμη μου,παρε τις καψουλες κανονικα,και φαε καθε μερα σαν ανθρωπος. Δεν ειναι οτι πιο υγειινο να χανεις 7-10 κιλα σε μια εβδομαδα. Αν δεις το φυλλαδιο μεσα στα χαπια,θα δεις οτι προτεινει πανω κατω μια μορφη της ατκινς,αλλα με απειροελαχιστες θερμιδες. (περιπου 500/μερα).
Μπορεις να κανεις κανονικα την ατκινς αν σε βολευει αυτη η διατροφη,και να παιρνεις τα λιποτοξ. Αν τρως τοσο λιγο,οταν χασεις τα κιλα θα πεσεις με τα μουτρα στο φαι και θα τα ξαναπαρεις!
5/4/11
59,4/57,7/52
στοχος τα -10 στο πρωτο τριμηνο, τα πρωτα 3 εφυγαν σφαιρα, ελπιζω να συνεχιστει αυτο!
υπερτατο ανωτατο 120/ τωρινο 49,7/ πρωτος στοχος 45 (το παλιο μου βαρος συν μαζεμα του δερματος) απο κει και περα, αναλογα τη αναλογία χαλαρωση/μυς/λιπος.
Δε θα με ενοχλουσε καθολου να ημουν 60 κιλα με 15% λιπος και γραμμωμενους μυς χωρις χαλαρωση. Ε ρε γυμναστικη που θα πεσειιιιιιι....
μπραβο MerryMaker_Misery......πως τα χασες κοριτσαρα μου τοσα κιλα??παραδειγμα προς μιμηση εισαι...μου δινεις κουραγιο...
Quote:
Originally posted by migg
μπραβο MerryMaker_Misery......πως τα χασες κοριτσαρα μου τοσα κιλα??παραδειγμα προς μιμηση εισαι...μου δινεις κουραγιο...
Μια μεθοδος ηταν νηστεια για κοντα ενα χρονο, νηστεψα ΚΑΙ το λαδι (αραια και που τη εσπαγα με κανα αυγο, λιγο βραστο κοτοπουλο, μη παθουμε και κατι γιατι δεν συμφωνω με τα υποκαταστατα)
Μετα, ελλατωσα το φαι, πιο πολυ γιατι στο σουπερ μαρκετ μου ερχοταν λογαριασμος 100+ ευρω τη εβδομαδα. Οποτε εβαλα κονδυλι στο σπιτι, 20 ευρω τη εβδομαδα και ο,τι παρω (εκτος κιαν χρειαζομουν καθαριστικα και απορρυπαντικα)
Ετσι ενα σακουλακι μακαρονια ολικης πχ το μοιραζα να μου κραταει 3 μερες. Αγοραζα πολλα λαχανικα και οσπρια που ηταν φτηνα και μαγειρευα μεριδες-μεριδες ενω πριν μαγειρευα ολο το σακουλι, ψαρια φρεσκα αλλα ιχθυοτροφειου (εβρισκα με 3 ευρω το κιλο το καλοκαιρι στον μαρινοπουλο) κ.ο.κ
Και να πειναγα, επινα νερο (εφοσον εχω φαει σωστες μεριδες ηδη) ετσι και μονο να δω ποσα μπορω να βαλω στη ακρη, με να κανω πλανο για ισορροπημένη διατροφη και καλη οικονομια χωρις να χαλαω τη ποιοτητα.
MerryMaker_Misery εισαι ενα ζωντανο παραδειγμα οτι ολα γινονται.............μπραβο κοριτσι μου..μπραβο....γιατι ξερεις πολλοι υπερβαροι και μαζι και εγω λεμε...μπα..αποκλειεται να παω εγω 50-60 κιλα..ολα γινονται τελικα...:-))
καλα μη το συζητας, οταν ημουν στα 110 (τοτε πηρα τη μεγα αποφαση) λεω "θα ειμαι παντα χοντρη" και τα συνηθες επιθετα ελεγα στον εαυτο μου, ειχα παρει χαπια, ειχα παρει κρεμες, ειχα παρει ματζουνια, και τι δε πηρα... και ποσα ξοδεψα, τα σκεφτομαι και κλαιω τα λεφτα ακομα. Και στο τελος ειπα "αντι να προσπαθω για Χ καιρο, θα αρχισω να κανω για Χ καιρο".Quote:
MerryMaker_Misery εισαι ενα ζωντανο παραδειγμα οτι ολα γινονται.............μπραβο κοριτσι μου..μπραβο....γιατι ξερεις πολλοι υπερβαροι και μαζι και εγω λεμε...μπα..αποκλειεται να παω εγω 50-60 κιλα..ολα γινονται τελικα...:-))
Βεβαια στον κυκλο μου δεν ειδα μεγαλη υποστηριξη, μολις ελεγα "κανω διαιτα" με πριζανε "εεεεεεεελα μωρε, μια φορα δεν πειραζει" η μια φορα ηξερα ομως οτι θα γινει δυο, και μετα τρεις.. ε πως να χασω οταν δεν με αφηνουν και με πιεζουν. Με τον μανδυα της νυστειας (επειδη νυστευα τον πεθερο μου που πεθανε) δεν με επριζε κανεις γιατι ηταν το θεμα "ιερο" και καταφερα να κανω τη αρχη (οντως για αυτον νηστευα, δεν το ειχα διακαιολογια).
Επισης παρε μηχανημα γυμναστικης, ο,τι θες, στο σπιτι σου. Στη αρχη εγω ειχα διαδρομο και εκανα περπατημα οσο εβλεπα ταινια στον υπολογιστη, ειναι πιο ανετα, επισης ΠΟΛΥ πιο φτηνο απο τα γ@μω χαπια και ματζουνια που ειχα αγορασει και αυτο ΕΚΑΝΕ δουλεια (οσο βεβαια εκανα και εγω).
Ολα γινονται, αρκει να το βαλεις πεισμα και να μπορεις να πεις και ενα "ρε αι παρατα με, ειπα, δεν θελω τουρτα η χαμπουγκερ!" αν αντιμετωπιζεις το ιδιο με μενα. Στο κατω κατω, ΕΓΩ ξεμενω με τα κιλα μου, οχι οι υπολοιποι. Δυστυχως (τουλαχιστον στη περιπτωση μου) χρειαστηκα να τσακωθω πολλες φορες, ειδικα σε γιορτες (πασχα/χριστουγεννα) που αρνιομουν να πλακωθω στο φαι και στα γλυκα που ειναι "ενθυμο".
Καλη δυναμη και σε σενα =)
και δεν εμειναν τιποτα απο ραγαδεσ χχαλαρωση κι αλλα τετοια???Quote:
Originally posted by MerryMaker_Misery
καλα μη το συζητας, οταν ημουν στα 110 (τοτε πηρα τη μεγα αποφαση) λεω "θα ειμαι παντα χοντρη" και τα συνηθες επιθετα ελεγα στον εαυτο μου, ειχα παρει χαπια, ειχα παρει κρεμες, ειχα παρει ματζουνια, και τι δε πηρα... και ποσα ξοδεψα, τα σκεφτομαι και κλαιω τα λεφτα ακομα. Και στο τελος ειπα "αντι να προσπαθω για Χ καιρο, θα αρχισω να κανω για Χ καιρο".Quote:
Βεβαια στον κυκλο μου δεν ειδα μεγαλη υποστηριξη, μολις ελεγα "κανω διαιτα" με πριζανε "εεεεεεεελα μωρε, μια φορα δεν πειραζει" η μια φορα ηξερα ομως οτι θα γινει δυο, και μετα τρεις.. ε πως να χασω οταν δεν με αφηνουν και με πιεζουν. Με τον μανδυα της νυστειας (επειδη νυστευα τον πεθερο μου που πεθανε) δεν με επριζε κανεις γιατι ηταν το θεμα "ιερο" και καταφερα να κανω τη αρχη (οντως για αυτον νηστευα, δεν το ειχα διακαιολογια).
Επισης παρε μηχανημα γυμναστικης, ο,τι θες, στο σπιτι σου. Στη αρχη εγω ειχα διαδρομο και εκανα περπατημα οσο εβλεπα ταινια στον υπολογιστη, ειναι πιο ανετα, επισης ΠΟΛΥ πιο φτηνο απο τα γ@μω χαπια και ματζουνια που ειχα αγορασει και αυτο ΕΚΑΝΕ δουλεια (οσο βεβαια εκανα και εγω).
Ολα γινονται, αρκει να το βαλεις πεισμα και να μπορεις να πεις και ενα "ρε αι παρατα με, ειπα, δεν θελω τουρτα η χαμπουγκερ!" αν αντιμετωπιζεις το ιδιο με μενα. Στο κατω κατω, ΕΓΩ ξεμενω με τα κιλα μου, οχι οι υπολοιποι. Δυστυχως (τουλαχιστον στη περιπτωση μου) χρειαστηκα να τσακωθω πολλες φορες, ειδικα σε γιορτες (πασχα/χριστουγεννα) που αρνιομουν να πλακωθω στο φαι και στα γλυκα που ειναι "ενθυμο".
Καλη δυναμη και σε σενα =)
posted on 11/4/11 στις 14:36
14/5/'11Quote:
Originally posted by click[*] posted on 9/3/11 στις 16:51
2/4/'11 65,4Quote:
Originally posted by click[*] posted on 27/10/10 στις 00:46
97,3 / 68,1 / 65Quote:
ζυγισμα 25/10/'10
8/4/'11 64,7
επομενος στοχος 63
62,7
επομενος στοχος 61 ή συντηρηση με συστηματικη αναεροβια
14.5.2011Quote:
Originally posted by polinaki1983
11.4.2011
125/111,9/85
125/107,9/85
14/05/2011
85 / 83 / 57
103-91μπορει κ 90-στοχος 77 κ βλεπουμε:P:cool:
Είμαι καινούριο μέλος και είπα να γράψω και γω τα αποτελέσματα της προσπάθειας μου.. :)
αρχισα εδω και μια βδομαδα..
83/80.5/62 (μακάρι να φτάσω κάποτε)
arxiko varos 104
torino varos 65
stoxos 55
as elpisoume prin to kalokairaki na exo ginei 55 !! i emfanisi stn paralia tha einai diskoli allios ! :)
83/64/60
Ύψος:1,63
ας γραψω και εγω,,,,
117/96/70 και βλεπουμε
υψος 1.68