1,5 ώρα πισίνα σήμερα
Printable View
1,5 ώρα πισίνα σήμερα
Curves και σημερα!
κοριτσια να ρωτησω κατι..σκεφτομαι να αγορασω κανα μηχανημα για να κανω γυμναστικη στο δωματιο μου..εχω διαδρομο αλλα δε με βολευει εκει που ειναι κ βαριεμαι..(χωρις τηλεοραση κ χωρις τπτ) ειμαι αναμεσα σε ελλειπτικο και σε πλατφορμα δονησης..καμια συμβουλη??αληθεια υπαρχει ελλειπτικο να μαζευεται?
http://www.telemarketing.gr/default....tm=3741&ct=108
semie εγω εχω αυτο και ειναι πολυ καλο...
curves σήμερα
πιανει πολυ χωρο?
ναι αλλα κλεινει κιολας... και χωραει κατω απο κρεβατι... το δικος μας βεβαια δεν το εχουμε κλεισει ποτε... παντως οταν αρχισα την διατροφη εκανα 30 λεπτα την ημερα και με βοηθησε παρα πολυ... μετα πηγα Curves...
α κλεινει??τελεια!!!σ ευχαριστω πολύ!
επισης ψαξε αν υπαρχει ακομα το gazelle edge που ειναι ακομα πιο φθηνο μοντελο. κανει 200 αντι για 250. εγω εκεινο εχω
:-) Tnks!!!!!
Curves και σημερα
1 ωρα περπάτημα
λοιπόν...κερβσ σήμερα και μέτρημα
-1,6 λίπους
-16 πόντοι συνολικά
-3 κιλά συνολικά για 2,5 μήνες...ξέρω, ότι είναι λίγα αλλά για μένα, μετά από τόσες προσπάθειες, ε,κάτι είναι!
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ και πριν από πεντε μέρες λιποτόξ...
μπραβο σου... ειδικα για τους ποντους...
ευχαριστώ Πενέλοπε...ε, αυτό μου δίνει κουράγιο να συνεχίσω αυτή τη φορά...ως τέλους!
καλε tidekpe μπραβο σου!!μπορει στα κιλα να μη βλεπεις αλλα ουτως ή αλλως οι ποντοι ειναι που μετρανε!!!
αν αρχισω και εγω απο αυριο με dvd γυμναστικης στο σπιτι λετε να σφιξω λιγακι μεχρι την παραλια?????
μπράβο tidekpe, τελικά τα curves είναι αποτελεσματικά, κι εγώ έχω μεγάλη απώλεια σε πόντους, αλλά από κιλά....
ναι ειναι τα κιλα δεν εχουν σχεση με την ασκηση... γιατι η ασκηση κανει και μυες οι οποιοι ζυγιζουν περισσοτερο απο το λιπος...
οι ποντοι ειναι που μετρανε βρε Betty!!
εγω σε ποντους χανω ελαχιστα,μονο στην κοιλια χανω αρκετα οταν κανω διαιτα αλλα η περιφερεια πεφτει πολυυυυυ δυσκολα!!!
penelope εγω νομιζω οτι αν κανεις αεροβια κυριως καις λιπος και στην περιπτωση αυτη η ζυγαρια μπορει να κατεβει κανονικοτατα...διορθωσε με εαν κανω λαθος
το ξέρω , σίγουρα έτσι είναι, ξεκίνα το πάνως και όλο και κάτι θα τσιμπήσεις.
Είδες το τικεράκι μου? τώρα το διόρθωσα για να το δείς, το ίδιο σάιτ δεν είναι?
ναι μάλλον αυτό με μπλοκάρει γιατί κι εγώ γυμνάζομαι κάθε μέρα, καίγεται το λίπος και δεν έχει βάρος, που να φανεί...Quote:
Originally posted by penelope1985
ναι ειναι τα κιλα δεν εχουν σχεση με την ασκηση... γιατι η ασκηση κανει και μυες οι οποιοι ζυγιζουν περισσοτερο απο το λιπος...
ναι,λογικα κατι θα γινει σε κανα 2μηνο!ελπιζω να ξεκινησω...εχω πολυ χαλαρωση ρε γμτ!!!και πεσμενους γλουτους νομιζω...τα κιλα κανονικα ειναι αλλα αν μαζεψω σε ποντους και χασω και τα κιλα τοτε θα ειναι το ιδανικο!!
στο τικερακι τζιφος,ναι το ιδιο σαιτ ειναι!
αφου η μπετυ βαζει δεκαδικα. απλα τα βαζεις με τελεια και οχι με κομμα
στο ιδιο σαιτ με τη Μπετυ εχω δοκιμασει τα παντα!!στο δικο σου οκ!!!!επιτελους!!!τωρα το προσαρμοζω!!!ευχαριστωωωω
με γειά το τικεράκι absolute, άντε να ειναι γούρικο
ευχαριστω!!!λες ε???μακαρι!!!και ελπιζω συντομα να χρειαστει να το ξανα αλλαξω!!
Κορίτσια, ευχαριστώ σαν να άρχισα να παίρνω και λίγο τα πάνω μου....ούπς λάθος τα κάτω μας,πρέπει!
Βρε κορίτσια ξέρει καμμια καμμια άσκηση για γλουτούς και ανόρθωση πωπού?
η δικη μας η περιπτωσει μοιαζει kate!εχω το ιδιο θεμα με αρκετη κυτταριτιδα κιολας!!ξερω οτι βοηθαει η κλασσικη που εισαι στα 4 και ανεβαζεις το ποδι αλλα και τα ημικαθισματα!αλλα μαλλον θελει πολυ υπομονη αυτο ειδικα το σημειο!!!και η αεροβικη πιστευω βοηθαει γιατι καιει το λιπος και σμιλευει το σωμα αρα και την περιφερεια!εσυ τι διατροφη ακολουθεις??
Curves και σημερα
πισίνα 1,5 ωρίτσα σήμερα.
1 ωρα περπατημα
Μετράει και το περπάτημα; Να αρχίσω να γράφω και εγώ τότε :D
δεν υπαρχει καλυτερη γυμναστικη απο ο περπατημα!
μετακομισα κ μονο με ην αυξηση βηματων ανα ημερα δεν παχαινω ενω τρωω....ασε μη πω...
σημερα θα επιχειρησω να κανω ελλειπτικο αν δεν ειναι μεγαλη η κουραση...ο Θεος βοηθος.
Κοριτσια καλημερα.
Τι γνωμη εχετε για το power plate και το pilates?
Εχει καμια απο εσας εμπειρια γι αυτα?
Curves και σημερα...
Νεα μετρηση σημερα:Quote:
Originally posted by penelope1985
Σημερα εκανα την μετρηση για τους 2 μηνες: -55 ποντους -8,10 κιλα και -9,37% λιπος
-69 ποντους (φορτσαρα παρα πολυ σε ποντους αυτο το δεκαπενθημερο)
-9.9 κιλα
-10.36% λιπος
μπραβο Πηνελόπη μου!εχεις γινει αστερι!