Quote:
Originally posted by Kate2
Τελικά κορίτσια είχατε δίκιο. Το κόμμα χαλούσε την δουλειά στο τικεράκι μου. Thanks!
ολε ολε ολε!
Printable View
Quote:
Originally posted by Kate2
Τελικά κορίτσια είχατε δίκιο. Το κόμμα χαλούσε την δουλειά στο τικεράκι μου. Thanks!
ολε ολε ολε!
semie, lipotox συνεχίζεις? πόσα κιλά έχασες με αυτό?
εγω σήμερα -500 απο χθες αλλα -100 απο προχθες, σημερα το μεσημερι θα συναντηθω και με την διαιτολόγο μου
και γω -400 σημερα απο χθες....
Πηρα μπρος επιτελους!Λοιπον χθες απο 82, εδειξε 81.9 και σημερα 81.8.Νιωθω σουπερ και μου δινει ορεξη να συνεχισω αυτο!:)
Quote:
Originally posted by giota28
Δευτερα 12/04/10 = 65,6
Τριτη 13/04/10 = 65,3
Τεταρτη 14/04/10 = 65,1
Πεμπτη 15/04/10 = 65,1
Παρασκευη 16/04/10 = 64,9
Σαββατο 17/04/10 = 64,4 ,αρχιζουν και φευγουν τα υγρα..
ελπιζω σχετικα συντομα να δω το 64 , καλη συνεχεια να εχετε ολες σας....
Χτες ειχα κοσμο στο σπιτι και μαμηθηκαμε στο φαι:
+800 γρ
Παρε να'χεις!
Ελα δεν πειραζει, προσεξε σημερα και αυριο θα εχουν εξαφανιστει..
ρε γαμωτο παλι σημερα +400....
δε θα χασω ποτε...ειναι αραγε κατακρατηση που περιμενω περιοδο στις 22?
η απλα κατι δεν κανω σωστα?
-100 σήμερα, περίμενα βεβαια λιγο πιο πολύ αλλα απο το τιποτα;)
Τί διατροφή ακολουθείς?Quote:
Originally posted by pennou
ρε γαμωτο παλι σημερα +400....
δε θα χασω ποτε...ειναι αραγε κατακρατηση που περιμενω περιοδο στις 22?
η απλα κατι δεν κανω σωστα?
Pennou
Εμένα η διαιτολόγος μου έλεγε ότι η μόνη αξιόπιστη μέθοδος για να βλέπεις αν έχασες λίπος είναι τα ρούχα. Και πραγματικά όταν άρχισα να το κάνω ήταν σα να καθάρισε το μυαλό μου. Γιατί η ζυγαριά μπορεί να δείχνει ότι έχασες νερό ή ακόμα χειρότερα μυς που ζυγίζουν περισσότερο αλλά είναι ότι χειρότερο για την εικόνα του σώματος.
Πάρε λοιπόν ένα παντελόνι από την αδύνατη περίοδο και ένα από τη μεσαία σου και προσπάθησε σιγά σιγά να μπεις σε αυτά.
Εγώ είχα ένα των 70+ κιλών και ένα των 50+ κιλών. Και μη στεναχωριέσαι, θα τα καταφέρεις.
αχ ευχαριστω δαναη μου...ξερεις τι ομως δεν κραταω θερμιδες και νομιζω απο ενα γρηγορο check που κανα οτι εγω φταιω γιατι πρεπει να παιρνω οσες χρειαζεται για να παραμεινω αντι να χασω...οποτε απο σημερα θερμιδομετρητη και θα δουμε....
pennou νομιζω εχει πιο πολυ να κανει με το οτι περιμενεις περιοδο.Εκεινες οι μερες ειναι οτι να ναι παντα.Αυτο που σου λεει η Δαναη ειναι σωστο, αν ομως θες οπωσδηποτε να ζυγιστεις καντο μολις δεν εισαι πλεον αδιαθετη.
Quote:
Originally posted by Constance
pennou νομιζω εχει πιο πολυ να κανει με το οτι περιμενεις περιοδο.Εκεινες οι μερες ειναι οτι να ναι παντα.Αυτο που σου λεει η Δαναη ειναι σωστο, αν ομως θες οπωσδηποτε να ζυγιστεις καντο μολις δεν εισαι πλεον αδιαθετη.
αχ αχ αχ Constance μου....αφου ξερεις οτι και παλι θα ζυγιστω αυριο...μακαρι να ναι αυτο...δεν θα τα παρατησω απλα θα δω μερικες μερες πως θα παει αν μετραω θερμιδες
ποια η γνωμη σας η κακη ψυχολογια και τα νευρα παιζουν ρολο στο να μην χανουμε κιλα και ας ειμαστε συνεπεις?
Βλεπω τις τελευταιες ημερες που δεν ειμαι πολυ καλα, οτι δεν χανω οσο πριν 4 ημερες
Μωρε ναι κι εγω αυτο κανω, αλλα πρεπει αν τυχον η ζυγαρια δε δειχνει απωλεια να εισαι σε θεση να πεις οκ δεν εγινε τιποτα συνεχιζω.Πραγμα που στο παρελθον δε το πετυχαινα παντα.Τωρα οσο αφορα τις θερμιδες ουτε εγω μετραω ακριβως, παντα στο περιπου κοιταω να μην ξεφυγω και ακολουθω πιο πολυ τις συμβουλες διαιτολογου.Γιατι και αυτη η κατασταση με ζυγισματα προσθεσεις κλπ με κουραζει.
κοριτσια τελικα δεν εφτασα τον στοχο μου!ειμαι 65,300..αλλα ενταξει δε πτοουμαι για 300γρ. εκλεισα 29 μερες (εξαιρω 3 μερες του Πασχα που εφαγα κανονικα) και νομιζω τα πηγα καλα!ηταν να ζυγιστω αυριο αλλα επειδη θα λειπω μαλλον ειπα να το κανω απο σημερα!!
αυτα!επομενος στοχος 60,000 στις 16 Μαϊου.
Καλησπερα και απο μενα, θα ηθελα κι εγω να μπω στο προγραμμα να καταγραφω το βαρος μου!!! Και ετσι εμμεσα να ελεγχω τον εαυτο μου... οσο αυτο ειναι εφικτο... (η αυτογνωσια ειναι αρετη!)
Quote:
Originally posted by brazil
Καλησπερα και απο μενα, θα ηθελα κι εγω να μπω στο προγραμμα να καταγραφω το βαρος μου!!! Και ετσι εμμεσα να ελεγχω τον εαυτο μου... οσο αυτο ειναι εφικτο... (η αυτογνωσια ειναι αρετη!)
πιστεψε με και μονο που θα σκεφτεσαι οτι θα πρεπει να γραψεις το βαρος σου καθε μερα εδω...θα συγκρατεισαι
55,3 σήμερα! Αντε να δω και το 54 κάποια στιγμή μετά πό πολλά χρόνια....
[quote]Originally posted by giota28
Δευτερα 12/04/10 = 65,6
Τριτη 13/04/10 = 65,3
Τεταρτη 14/04/10 = 65,1
Πεμπτη 15/04/10 = 65,1
Σαββατο 17/04/10 = 64,4
Κυριακη 18/04/10 = 64,2
ελπιζω σχετικα συντομα να δω το 64 , καλη συνεχεια να εχετε ολες σας....[/quote
semie απ'οτι βλεπω εχουμε τον ιδιο στοχο (60) την ιδια ημερομηνια !!(τα 56 για μενα μπορουν να περιμενουν) και ειμαστε σχεδον στα ιδια κιλα!! Θα τα καταφερουμε, αρκει να επιμεινουμε!
ναι αλλά έχετε 11εκ. διαφορά ύψους...Quote:
Originally posted by giota28
Δευτερα 12/04/10 = 65,6
Τριτη 13/04/10 = 65,3
Τεταρτη 14/04/10 = 65,1
Πεμπτη 15/04/10 = 65,1
Σαββατο 17/04/10 = 64,4
Κυριακη 18/04/10 = 64,2
ελπιζω σχετικα συντομα να δω το 64 , καλη συνεχεια να εχετε ολες σας....[/quote
semie απ'οτι βλεπω εχουμε τον ιδιο στοχο (60) την ιδια ημερομηνια !!(τα 56 για μενα μπορουν να περιμενουν) και ειμαστε σχεδον στα ιδια κιλα!! Θα τα καταφερουμε, αρκει να επιμεινουμε!
εσύ όταν φτάσεις τον τελικό σου στόχο
θα θεωρείσαι ελλιποβαρής
-200 γρ 65.2 Τεσπα
Γεια σας κοριτσάρες! Μετά από αρκετές μέρες και πολλές φουρτούνες πάλι εδώ με το αρχικό μου βάρος καθ' ότι δεν είχα μυαλό για διατροφή, έτρωγα ό,τι να 'ναι όποτε να ΄ναι... και ξαναπήρα όσα είχα χάσει...
Έβαλε ζέστη από χθες και νιώθω τόσο χοντρή και ατσούμπαλη... (με τη θερμοκρασία το καταλαβαίνω εγώ...)
ʼντε, ξανά καλή αρχή και καλή συνέχεια σε όλες σας που βλέπω επιμείνατε και έχετε θεαματικά αποτελέσματα (βλέπε πιο πάνω!)
[/quote]
ναι αλλά έχετε 11εκ. διαφορά ύψους...
εσύ όταν φτάσεις τον τελικό σου στόχο
θα θεωρείσαι ελλιποβαρής[/quote]
Στα 60 μια χαρα θα ειμαι και αν ειδες σε αυτα τα κιλα αναφερομουν, οσο για τα 56 ισως και να μην τα φτασω και ποτε ξανα και ουτε με πειραζει, αλλα παλιοτερα που ημουν,ημουν μια κανονικη αδυνατη,οχι κατι το κοκαλιαρικο...
Οσο για το υψος της κοπελας δεν το ειδα καπου, μονο τα κιλα και το στοχο ειδα και θεωρησα πως θα ηταν εμψυχωτικο και για εκεινη και για εμενα να το αναφερω... Αντε και εχουμε τοση διαφορα υψους και παλι τι να λεει? Τα ιδια κιλα εχουμε βαλει στοχο και μπορουμε να παρουμε κουραγιο η μια απο την αλλη οπως και να χει,οπως και με ολους εδω μεσα... Αλλος θελει να χασει περισσοτερα, αλλος λιγοτερα ,ολοι ομως ενα θεμα με το φαγητο και τις διαιτες εχουμε και αυτο ειναι κοινο... Δεν καταλαβαινω το σχολιο σου...
72.2 σημερα -500...και εχω ενα τρεμουλο αυτες τις μερες...ελπιζω να κατεβει και αυριο γιατι δεν αντεχω να νιωθω ετσι χαλια για το τιποτα.....θα ξεκινησω και βιταμινες
pennou μηπως εχεις ελλειψη σιδήρου.Στο λεω γιατι κι εγω εχω και αμα χανω κιλα και τρεμω και με πιανουν λιποθυμιες.:/
μαλλον αγαπη αυτο πρεπει να ναι...πηρα μια πολυβιταμινη πριν λιγο...αλλα να χανα και κιλα καλα θα τανQuote:
pennou μηπως εχεις ελλειψη σιδήρου.Στο λεω γιατι κι εγω εχω και αμα χανω κιλα και τρεμω και με πιανουν λιποθυμιες.:/
Ειναι πικρα αυτο γιατι αμα νιωθεις ατονια και τρεμεις πρεπει να φας μη παθεις και τιποτα.Καλα εκανες και πηρες βιταμινη.:)
Quote:
Ειναι πικρα αυτο γιατι αμα νιωθεις ατονια και τρεμεις πρεπει να φας μη παθεις και τιποτα.Καλα εκανες και πηρες βιταμινη.:)
καταφερα και ηπια ενα καφε μονο...δεν θα κερδισει αυτο...πηρα μια αποφαση και θα γινει οπως και να χει...καποια στιγμη θα παραδωθει....
δεν αντεχω αλλο γαμωτο δεν μου κανουν τα ρουχα μου...σταματησα να δουλευω και πηρα το κατηφορο ολη μερα σπιτι...και τωρα τι να πρωτοφτιαξω???
δεν βλεπω και προοδο και δεν αντεχω αλλο...οποτε πρεπει να βγω βαζω κολαν γιατι ειναι το μονο που μου μπαινει...με εχει παρει πολυ απο κατω γαμωτο
Ax pennou μου σε νιωθω.Εχω μια πραγματικα μεγαλη ντουλαπα τιγκα στα ρουχα, και ωραια ρουχα και φοραω μονο ενα μαυρο παντελονι που μου κανει.Μου κανουν και τα κολαν που λες αλλα δε μαρεσω καθολου με κολαν και τα αποφευγω.Για μπλουζες δε σου συζητω.Ειδικα τωρα που αρχιζουν τα κοντομανικα σιγα σιγα, λιγες ειναι αυτες που με κολακευουν.Τι να πεις.Πρεπει να επιμεινουμε στην προσπαθεια μας οπως και να χει.
εγω ευτυχως δεν παιρνω στα ποδια...αλλιως ουτε κολαν δεν θα φορουσα....δεν εχω προβλημα να κανω διαιτα αρκει να χανω γιατι αυτες τις μερες ολο μια πανω μια κατω και με στεναχωρειQuote:
Ax pennou μου σε νιωθω.Εχω μια πραγματικα μεγαλη ντουλαπα τιγκα στα ρουχα, και ωραια ρουχα και φοραω μονο ενα μαυρο παντελονι που μου κανει.Μου κανουν και τα κολαν που λες αλλα δε μαρεσω καθολου με κολαν και τα αποφευγω.Για μπλουζες δε σου συζητω.Ειδικα τωρα που αρχιζουν τα κοντομανικα σιγα σιγα, λιγες ειναι αυτες που με κολακευουν.Τι να πεις.Πρεπει να επιμεινουμε στην προσπαθεια μας οπως και να χει.
Ειναι εκνευριστικο!Ο μεταβολισμος κανει τα τρελα του.Θα ακουσει ομως που θα παει δε μπορει.
Quote:
Ειναι εκνευριστικο!Ο μεταβολισμος κανει τα τρελα του.Θα ακουσει ομως που θα παει δε μπορει.
ελπιζω μονο γρηγορα γιατι με βλεπω φετος το καλοκαιρι να τη βγαζω σπιτι
Το καλοκαιρι για χρονια ηταν ο εφιαλτης μου.Ελεγα παλι ηρθε ρε γμτ και τι θα φοραω παλι πως θα την παλεβω με τη ζεστη οταν ολοι θα φορανε σορτσακια κι εγω θα ειμαι παλι με τα τζην για να με μαζευουνε.Φετος εχω χαρει που ερχεται γιατι το εχω παρει αποφαση, θα αδυνατισω και τερμα.Οτι και να γινει.Δεν παει αλλο.Οσο και να κολλησει και παλι η ζυγαρια (γιατι ειμαι σιγουρη οτι παλι θα κανει τα τρελα της οπως παντα) δε θα τα παρατησω.Καμια δεν πρεπει, ολες το ιδιο να σκεφτομαστε.
Pennou μου μην τα λες αυτά. Γιατί να μεινεις σπίτι;
Πρώτο είσαι μια κούκλα και έπειτα είναι πολύ ωραία η ζωή για να τη χάνουμε για λίγα χαζοκιλά.
Constance μπράβο που το πήρες απόφαση. Και εγώ ρε γμτ όλο φοβάμαι ότι θα ξανακυλίσω. Βαρέθηκα αυτό το φόβο. Και δε μου αρέσει που όλα εξαρτώνται από το πόσα κιλά είμαι.
Quote:
Originally posted by Danai20
Pennou μου μην τα λες αυτά. Γιατί να μεινεις σπίτι;
Πρώτο είσαι μια κούκλα και έπειτα είναι πολύ ωραία η ζωή για να τη χάνουμε για λίγα χαζοκιλά.
βρε δαναη μου αμα δεν θα χω τι να βαλω πως θα βγω...απο καλοκαιρια ημουν παντα γυρω στα 60 με 10 κιλα πανω ουτε το μαγιο μου δεν θα μου πηγαινει...ας ελπισουμε να χασω τιποτα