Quote:
Originally posted by bubble84
pennou μου κι εσυ κουκλάρα..................
σε λίγο στο next top model σας βλέπω!
κούκλες!
αμα χασω τα 15 κιλα που χω παρει ναι θα χω ενα ωραιο σωμα...
Printable View
Quote:
pennou μου κι εσυ κουκλάρα..................
σε λίγο στο next top model σας βλέπω!
κούκλες!
αμα χασω τα 15 κιλα που χω παρει ναι θα χω ενα ωραιο σωμα...
Quote:
Originally posted by kika*
υψος εχω 1.69 ή 1.70 εχω να μετρηθω απο το λυκειο που με μετρησαν για να μπω στην αστυνομια..που ποτε δε μπηκα φυσικα!χαχαχ
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!
κοπελια το σωμα σου ειναι τελειο! αμα θες ανεβασε αλλη μια φωτο γιατι απο αυτη εισαι μοντελο, τι να πω... εχεις το αγαπημενο μ τυπο σωματος...
κοριτσια μου γλυκα....πριν 2χρονια κι εγω τα επαιρνα ολα στην κοιλια...ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΜΗΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ.τα ποδια μου δεν ειναι χοντα απο κατασκευης και γιαυτο δε φαινομαι πολυ μπουλουκα...
αλλα εκανα λιποαναροφηση στα πλαινα για να μην τα παιρνω εκει.δεν εκανα την επεμβαση για να αδυνατισω...μη φανταστειτε κατι τετοιο...οχι οχι οχι.οσα κιλα ημουν πριν τοτα ημουν και μετα.
την εκανα στα 77 κιλα και τοσα εμεινα..αντε να εχασα 1κιλο.
αλλα εσπασα το μαμημενο το καλουπι μου.καταλαβατε?ωστε να μην τα παιρνω εκει που για μας τις γυναικες ΔΕΝ θεωρειται κιμπαριλικι...οπως στους αντρες....εε?
δηλαδη αφαιρεσα τα λιποκυτταρα απο τα σημεια που υπηρχαν(οχι ολα...ειπαμε..) και επαψαν να ειναι οι λιποαποθηκες μου εκει.
απο τοτε οσα κιλα παιρνω κατα καιρους μοιραζονται σε ολο το σωμα...
σας την ελυσα την απορια?
το ρισκαρα και λιγο γιατι δεν ηξερα τι θα συμβει και αν θα πετυχει...
τελικα ξαναπηρα μετα την επεμβαση αλλα 5κιλα περιπου αλλα μοιραστηκαν ντως παντου.οχι στην κοιλια οπως παλια.
και στην κοιλια αλλα και παντου μαλλον για να ακριβολογω...
χαρας στο κουραγιο σου...τουλαχιστον αξιζε απο οτι βλεπω...Quote:
κοριτσια μου γλυκα....πριν 2χρονια κι εγω τα επαιρνα ολα στην κοιλια...ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΜΗΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ.τα ποδια μου δεν ειναι χοντα απο κατασκευης και γιαυτο δε φαινομαι πολυ μπουλουκα...
αλλα εκανα λιποαναροφηση στα πλαινα για να μην τα παιρνω εκει.δεν εκανα την επεμβαση για να αδυνατισω...μη φανταστειτε κατι τετοιο...οχι οχι οχι.οσα κιλα ημουν πριν τοτα ημουν και μετα.
την εκανα στα 77 κιλα και τοσα εμεινα..αντε να εχασα 1κιλο.
αλλα εσπασα το μαμημενο το καλουπι μου.καταλαβατε?ωστε να μην τα παιρνω εκει που για μας τις γυναικες ΔΕΝ θεωρειται κιμπαριλικι...οπως στους αντρες....εε?
δηλαδη αφαιρεσα τα λιποκυτταρα απο τα σημεια που υπηρχαν(οχι ολα...ειπαμε..) και επαψαν να ειναι οι λιποαποθηκες μου εκει.
απο τοτε οσα κιλα παιρνω κατα καιρους μοιραζονται σε ολο το σωμα...
σας την ελυσα την απορια?
το ρισκαρα και λιγο γιατι δεν ηξερα τι θα συμβει και αν θα πετυχει...
τελικα ξαναπηρα μετα την επεμβαση αλλα 5κιλα περιπου αλλα μοιραστηκαν ντως παντου.οχι στην κοιλια οπως παλια.
και στην κοιλια αλλα και παντου μαλλον για να ακριβολογω...
ασχετο να σε ρωτησω kika...αυτο για τα πλαϊνα το πες με βαση τη φωτο...γιατι υπολογιζα οτι εκει θα ειμαι ενταξει...
κικα ποσο πλήρωσες για την επέμβαση?
Quote:
Originally posted by semie
κικα ποσο πλήρωσες για την επέμβαση?
αμεσως εσυ....
ναι ναι ειδες????χαχαχα..
Quote:
ναι ναι ειδες????χαχαχα..
μα το περιμενα...λεω ακομα να ρωτησει???
το σκεφτηκα λιγακι αλλα μετα ειπα βρε λές?κ ρωτησα!
αξιζε πιστευω γιατι εστρωσα το καλουπι μου και ετσι αμα αδυνατισω θα εχω καλες αναλογιες.γιατι και το υψος μου καλο ειναι οκ!
αυτο για τα πλαινα το ειπα οχι για τη φωτο εννοειται..αλλα γιατι καπου/καποια ειπε οτι βαζει στα πλαινα και στην κοιλια.εσυ Pennou νομιζω...Στη φωτο οπως σου ειπα μοιαζεις αδυνατη κιολας.απλα δεν ειχα καταλαβει και νομιζα οτι ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΣΙ.δε καταλαβα οτι ειναι πιο παλια φωτο...
η επεμβαση κοστισε 3.000 ευρω.. που βεβαιως οταν την εκανα μου περισσευαν.τωρα δε μου περισσευουν για τετοια εχω αλλες υποχρεωσεις αλλα και δε θελω κατι αλλο..απλα να χασω 15κιλα.τα υπολοιπα τα εχω δεχτει επανω μου...και δεν ειναι και ασχημο το συνολο αμα αδυνατισω...οκ!!!
απο τη φωτο μου που ποσταρα και σας ασρεσε(ευχαριστω για τα καλα σας λογια οπως και να χει) αυτη τη στιγμη ειμαι 2-3 κιλα πιο πανω..τα οποια φαινονται πολυ στο προσωπο μου...το οποιο μουτζουρωσα και δε μπορειτε να δειτε...αλλα δεν εχω μεγαλη διαφορα..
κ εγω παίρνω στα πλαινα.. πολύ βλακεία!
http://i41.tinypic.com/oiakap.img
βαζω αλλη μια που ειμαι με κατι φιλες μου και κανουμε τρενακι(παραβλεψτε τη χαζομαρα που μας δερνει)..
αλλη δεν εχω γιατι αποφευγω τις ολοσωμες...χαχαεχω πολλες με το κεφαλι μου, που δεν εχει νοημα ...
ελπιζω να φαινεται..
εεε ειμαι η τελευταια στο τρενακι...πισω πισω χαχαχαχα
ρε κικα μας δουλευεις? αμα χασεις 15 κιλα θα εισαι σαν ανορεξικη... χασε 5! αλλα 15?
kika
ή εγώ είμαι τρελή ή εσύ, αλλά αυτό δεν είναι απλά ένα κανονικό σώμα, είναι ένα ΠΟΛΥ ωραίο σωμα.
Γιατι να χάσεις; Από που; Είναι πολύ γυναικείο και σφιχτό.
Αν θες να νιώθεις πιο άνετα χάσε 1-2, για να σου φύγει ο καημός, αλλά προς Θεού 15 κιλά, ειναι εντελώς έξωπραγματικό.
Με σύγχησες απογευματιάτικα με αυτά που λες, αλλά και με το ότι εγώ ποτέ δεν θα γίνω έτσι σέξι, πάντα θα είμαι σαν στέκα από μπιλιάρδο!:)
δικιο εχει η Δαναη...
τωρα η με δουλευετε ή εγω ειμαι κομπλεξικια...
καλα ρε...και ο γιατρος που παω τωρα μου ειπε οτι το ιδανικο ειναι 12-15 κιλα μειον...
και οι διατροφολογοι που εχω παει κατα καιρους μου τα ειπανε το ιδιο..και ο γιατρος για τη μεση μου μου ειπε το ιδιο.αλλα αυτοι με ειδανε απο κοντα και γυμνη..
εσεις με ειδατε σε μακρυνες φωτος...μαλλον γιαυτο τα βλεπετε ολα ωραια...
εγω και 10 να χασω ικανοποιημενη θα μαι..δε λεω...
αλλα οχι 1-2 που λες βρε Δαναη μου..
απλα εχω ενα ικανοποιητικοτατο (για μενα ) υψος που δεν αφηνει να φαινομαι ανομοιομορφη...αυτο ειναι το παραπλανητικο....καταλαβατε τωρα?
θα βγαζω φωτος οσο αδυνατιζω..και θα σας δειχνω ..για να καταλαβετε ποιο ειναι το ωραιο σωμα με τα δικα μου δεδομενα και προφανως και των ...γιατρων..χαχα
πρεπει να συναντηθουμε καποια στιγμη... βρε κοριτσια.... πρεπει!!
ααααα εσυ δαναη εισαι και γυμνασμενη.... αυτο δεν ειναι και λιγο!!!ρωτα κι εμας που δεν εχουμε τετοια χομπυ...οπως η γυμναστικη..κι εσυ αν δε κανω λαθος το εχεις επαγγελμα?!!!
κικα θα μας τρελανεις τελειως.ελεις να μ πεις οτι αν ανεβεις αυτη τη στιγμη στη ζυγαρια θα εισαι 80? δεν το πιστευω με τπτ
ναι να συναντηθουμε!πλακα θα χει..
kika
είμαι γυμνασμένη λόγω δουλειάς. Αλλά ο σωματότυπος μου δεν είναι καθόλου σεξι ρε παιδί μου, ή θα είμαι σκίνυ ή κάτι θα πετάει από λίπος. Φέρνω πιο πολύ σε Κέιτ Μος δλδ ενώ εσύ είσαι σαν ιταλίδα ηθοποιός με το φουστανάκι και αυτό το ζηλεύω πάρα πολύ!
Δανάη μην τρελαίνεσαι, ο Τζόνι Ντεπ με την Κειτ Μος τα έφτιαξε......
ααα τωρα το ειπες καλα.."με το φουστανακι"... αμα βγει το φουστανακι ομως...!!
τι εχει η Kate Mos?
εμενα μου αρεσει.
δεν ειδα φωτο σου..εχεις βαλει φωτο?
σκινυ?τι ωραια λεξη????
οι ιταλιδες μου αρεσουν..με κολακευεις!
semie σε λιγο εχω ραντεβου με το βελονιστη/ιατρο μου και σημερα θα με ζυγισει... οποτε...
βασικα πριν 14 μερες ημουν 82,350...τα εσχατα κιλα που εχω φτασει ποτε...!!πιο βαρια δεν υπηρξα...!
τωρα ειμαι 80 και ελπιζω να κατεβηκα κανενα γραμμαριο σημερα...
αυτες τις 14 μερες με ζυγιζει ο γιατρος ετσι?για να ξερετε!
εγω μονη μου δεν ανεβαινω...εχω ζυγαρο-φοβια...!χαχαχαχ
να κανονισουμε βρε κοριτσια μια συναντηση στο μελλον..οντως πλακα θα χει!
χαχαχαχαχχαχαχQuote:
Originally posted by bomo
Δανάη μην τρελαίνεσαι, ο Τζόνι Ντεπ με την Κειτ Μος τα έφτιαξε......
Πάντως η Μος που την είδα με λίγα κιλά παραπάνω ήταν εντελώς χάλια, ακριβώς όπως γίνομαι και εγώ. Εμφανίζονται κάτι μικρά λιπάκια παντού!
Ενώ ένα ωραίο χυμώδες σώμα μπορεί να πάρει ομοιόμορφα βάρος και να φαίνεται σούπερ.
Ο Τζόνι δεν θα με χαλούσε πάντως όντως.:)
δαναη, σεξυ πρεπει να νιωθεις οχι να φαινεσαι.....!!
Δικιο έχεις κικα μου, αλλά όσο να ναι πιο σέξι νιώθεις με ένα μπούστο νο 4 παρά 2(με το ζόρι) :)
Πλάκα κάνω. Απλά ειλικρινά μου αρέσουν πολύ τα θηλυκά σώματα με καμπύλες. Αν ήμουν άντρας μια τέτοια θα ερωτευόμουν.
Όλες κουκλίτσες κορίτσια!Κ' πολλά συγχαρητήρια σε όσες τα κατάφεραν..δίνουν κουράγιο με τις φωτογραφίες τους σε μας τις υπόλοιπες που έχουμε δρόμο μπροστά μας, αλλά που θα πάει δεν αργεί πολύ, θα τα καταφέρυμε κι εμείς, στο χέρι μας είναι!Κι εγώ όταν απογοητεύομαι κοιτάζω φωτογραφίες μου με τα κιλά που θέλω να φτάσω και ανεβαίνω πάλι και ξέρω πως μπορώ να τα καταφέρω...
Υποσημείωση...Αυτό το μαγαζί με τα ωραία κουλουράκια και το φοντύ σοκολάτας, που ακριβώς βρίσκεται στη Κρήτη, από απλή περιέργεια ρωτάω...ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται,χιχι!
κοριτσια ειστε κουκλαρες.....και εγω παιρνω κοιλια και μπραστα τα ποδια μου ειναι νορμαλ...αλλα δυστυχως αυτος ο σωματοτυπος μηλο πιο πολυ ταιριαζει σε αντρα παρα σε μια μεσογειακη γυναικα...σνιφφφφφφφφφφφφ
θεα! εχεις προβλημα υγειας κ πρεπει να χασεις κιλα, εκτος απο τη μεση>?Quote:
είσαι τρελή???????????????????????????????????????? ?????Quote:
πλακα μου κανετε ετσι??ελατε πειτε την αληθεια...
στα σχεδον 80 κιλα και να εχεις ωραιο σωμα ενω ο γιατρος σου λεει οτι πρεπει να χασεις 15 κιλα πως γινεται??
είσαι κούκλα...έχεις σφιχτο σωμα και ομοιόμορφο.....δεν κρέμεται τίποτα....΄
ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑ!
αν ειναι μονο για τη μεση σου αλλαξε μεση, οχι κιλα :D
αυτο ξαναπέστο!Quote:
Originally posted by petallouditsaa
κοριτσια ειστε κουκλαρες.....και εγω παιρνω κοιλια και μπραστα τα ποδια μου ειναι νορμαλ...αλλα δυστυχως αυτος ο σωματοτυπος μηλο πιο πολυ ταιριαζει σε αντρα παρα σε μια μεσογειακη γυναικα...σνιφφφφφφφφφφφφ
semie μου και εσυ κοιλια ε?
Kika τελεια κ εδω!Quote:
http://i41.tinypic.com/oiakap.img
βαζω αλλη μια που ειμαι με κατι φιλες μου και κανουμε τρενακι(παραβλεψτε τη χαζομαρα που μας δερνει)..
αλλη δεν εχω γιατι αποφευγω τις ολοσωμες...χαχαεχω πολλες με το κεφαλι μου, που δεν εχει νοημα ...
ελπιζω να φαινεται..
να ρωτησω υψος? απο περιεργεια.
επισης δεν εχεις ουτε κυτταριτιδα ουτε χαλαρωση ουτε τιποτε περιττο. αυτοο δειχνει οτι εισαι καλα κ εσωτερικα, αλλα κ τα γονιδια σου.
αχ παιδια εχω το σωμα της μανας μου.
τροφαντα μπρατσα κ μαλακο δερμα.
δε θαμπορεσω πποτε να βαλω αμανικο...θαμαι σαν λουκουμακι
Καποια αλλη που εχει το σωμα των γονιων της ασχετα με το ποσα κιλα ειναι?
Οταν αξιωθω κ βρω σκανερ θα σας βαλω μια φωτο που ειμαι σχετικα ρεγγα,
αγνωστα κιλα, πολυ νεα,
κ ακομα κ κει εχω μπρατσακια.
Αλλα ετσι θελω να γινω.
ναι ..ποδια μια ζωη αδυνατα,κοντες φουστες κλπ αλλα κοιλιτσα με το που παρω κανα κιλο κατευθείαν!Quote:
semie μου και εσυ κοιλια ε?
εγω εχω τον σωματοτυπο της μανας μου απλα αυτή είναι στυλάκι ενω εγω οχι!παντως την ευγνομονώ που δεν εχω σπυράκια κ οχι πολύ κυτταρίτιδα.
Παρούσα! Μεγάλο στήθος, μεγάλη περιφέρεια, αδύνατα πόδια.. καρμπον η μάνα μου. :PQuote:
Καποια αλλη που εχει το σωμα των γονιων της ασχετα με το ποσα κιλα ειναι?
εμενα η μαμα μου εχει περιφερεια και επιπεδη κοιλια μαλλων στον μπαμπα εμοιασα εγω :)
Καλύτερα μήλο και αχλάδι, παρά αγγούρι σαν εμένα...
Εγώ παιδιά έχω πάει τα χειρότερα του πατέρα μου. Αδύνατα άκρα, αλλά που και ένα κιλό να πάρεις το βάζεις στο εσωτερικό του μπουτιού και καθόλου μέση!
Γενικά όμως τα βάζω με τη μάνα μου. Χάθηκαν τόσοι κουμπάροι, ο γαλατάς, ο χασάπης, που τον βρήκε αυτό τον άντρα;;;;;
μεχρι τα 65-66 ειχα το σωμα της μανας μου,μπουτακια και στηθος αλλα επιπεδη κοιλια,στητο κολο και ναι ειχα λεπτα μπρατσα.τωρα που ειμαι συν 10 κιλα ειναι χοντρα ολα.χαχαχα,ειναι κοιλαρα,μπουταρες μπρατσαρες ολα ρε -αρες;:(
nai μηλο ειμαι κ γω, καταρα!Quote:
αυτο ξαναπέστο!Quote:
βεβαια σκεψου αλλες κοπελες που παλευουν στα γυμναστηρια να χασουν περιφερεια...
δε μαρεσουν τα αχλαδια αλλα ουτε κ τα μηλα.
ο ανανας με τρελαινει που ειναι κ εξωτικος :D:D