πωπωωωω τα ξηροκαπια που τα πατε??????????????????
Printable View
πωπωωωω τα ξηροκαπια που τα πατε??????????????????
Η συμβουλη μου ειναι καταρχην οχι ακροτητες.Quote:
Originally posted by Gilda
Ξεκίνησα σήμερα διατροφη δική μου. Έχω πολλά κιλά να χάσω και το ξερω πως θα έπρεπε να πάω σε διατροφολόγο και καλύτερα και σε γυμναστήριο. Παρολα αυτα λέω να συνεχίσω για ενα διμηνο μονη μου για να δω πως θα τα πάω μιας που ΠΟΤΕ δεν έχω κάνει κάτι μόνη μου. Καμια συμβουλή κορίτσια?
Επειτα βγαλε ενα εβδομαδιαιο πλανο για να εχεις προγραμματισμενα
τα γευματα σου.
Ξεκινα το πρωι με ενα τοστ ή δημητριακα με γαλα και 1 φρουτο
ή 2-3 φρυγανιες με μελι και γαλα.
Το μεσημερι φαε οτι τρως παντα , σε λογικες ποσοτητες και
προσεκτικα μαγειρεμενο [οχι πολλα λαδια , σαλτσες κτλ].Να
τρως σαλατα με καθε γευμα .
Το βραδυ μπορεις να φας τη μιση μεριδα του μεσημεριανου ,
ή σαλατα με κρεατικο/τονο ή γιαουρτι με φρουτα ή πιτα αραβικη με
γαλοπουλα και τυρι ή ομελετα σε αντικολλητικο.
Ενδιαμεσα των γευματων φαε φρουτο ή ξηρους καρπους
αναλατους και αψητους ή γιαουρτι ή γαλα.
Προσεχε τα τσιμπολογηματα.Οταν εχεις λιγουρα μπορεις να φας
μια ρυζογκοφρετα με 1 φετα γαλοπουλα για να ξεγελασεις την
πεινα σου ή 50γρ μαυρη σοκολατα αν εχεις αναγκη γλυκο.
Προτεινω καθημερινα 2-3 αφεψηματα λουιζας που βοηθα πολυ
στο αδυνατισμα , τους ποντους και την κυτταριτιδα.
Αυξησε την σωματικη δραστηριοτητα με περπατημα πχ..
Καλη τυχη !
Θυμαμαι παλια,τοτε στο λυκειο κ εγω επινα μεχρι 2 ποτα..
Αλλα κ παλι προτιμουσα να ειναι γλυκο,πχ ουρσους
Εμενα πιο πολυ μ'αρεσουν τα καροτα κ τα αγγουρακια που βγαζουν!!:lol:
Σε ποιον τραγουδιστη πηγατε;
Θελω να παω Σφακιανακη!!
Αχ Σακης ΘΕΟΣ!!!
Quote:
Originally posted by eleni1201
Εμένα ένα πίνει και τέλος, είναι ο οδηγός εξάλλου. Με φίλες έκανα τότε απίστευτα μεθύσια...
και εγω με φιλες παντα μεθαω, συνηθως οι πρωην μου ουτε επιναν ουτε καπνιζαν...ο τελευταιος δε βαριοταν αφορητα τα κλαμπ κλπκλπ...οκ δεν ειναι και για χορταση αλλο ωραιο ειναι να πας που και που...
Πηγες Σακη???????Σακηηηηηηηηηηηηηη� �ηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη� �ηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
Η Ζυγουλη φταιει:mad:
χαχαχαχαα...τι να κανουμε Σακης ειναι αυτος!
εν τω μεταξυ απο τωρα σκεφτομαι τι να βαλω και να "κοβει", κολλητα με τιποτα, σχεδον δεν εχω ξεπρηστει ακομα!:yawn:
Που θα πας;Εχει εξοδο αποψε? :thumbup:
δεν ξερουμε ακομη που για ποτο,αργα, W ισως λεμε...μπορει να βαλω και τζιν τωρα που το ξανασκεφτομαι...δεν μπορω και με τακουνια και τετοια...βαριεμαι...ουφ πια
Καλα τακουνια εγω δεν βαζω για κανενα λογο πλεον..
Αππαπαπα να παω κ πουθενα κ να μην εχει σκαμπο;Θα πεθανω!
Quote:
Originally posted by onelifeonechance
Καλα τακουνια εγω δεν βαζω για κανενα λογο πλεον..
Αππαπαπα να παω κ πουθενα κ να μην εχει σκαμπο;Θα πεθανω!
μια απο τα ιδια one...με το που πηγαινω σε τετοια μερη το πρωτο που θα ψαξω ειναι σκαμπο να βολευτω!!μετα βεβαια συνηθως ξεσαλλωνω στο χορο:starhit::starhit:
Εγω παντως φροντιζω να εξασφαλισω το σκαμπο πριν σηκωθω για χορο,μην το παρει κανεις αλλος!:D
[quote]Originally posted by eleni1201
One τι να τα κάνεις εσύ τα τακουνια?? Εγώ πάντως τα τιμάω το βράδυ. Με τι να πάω? Με μπαλαρίνες?? :thumbdown: [/quote
σωστα η one ειναι και ψηλη!!καλα οχι μπαλαρινες αλλα καμια μποτα με χαμηλο τακουνι και χοντρο και εξω απο την πορτα!:wink2:
Εγω πηρα καποιες και ειναι σαν γαλοτσα μονο το κατω κ μετα η υπολοιπη μποτα κανονικη..Δεν ξερω κ πως να την περιγραψω!:dork:
Ωραιοτατη με πλεκτο φορεματακι ή γενικοτερα απλο φορεματακι!
σιγα...μια χαρα!καλη διαθεση να υπαρχει!δε χρειαζονται και ενα σωρο πια...
Ειμαστε ωραιες οπως κ να'μαστε!:smirk:
Quote:
ναι,ναι...ή τουλαχιστον καλο θα ειναι να το βλεπουμε ετσι:wink1::wink1::wink1:
Α γεια σου :thumbup:
... παντα... :)Quote:
δεν το πιστευω!!!κι εγω εκει ημουν χτες!!!!!Quote:
Χθες ρουβα βίσση.
οχι καμια σχεση!ειναι φιλη μια κοπελα που τραγουδαει μαζι τους...
η ξανθια!!!
θελεις πληροφοριες???
ΗΔΗ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΣΕΙ!!!ΕΛΕΟΣ!
η διατροφη συνεχιζεται μια χαρα και το περπατημα 5 φορες την εβδομαδα μιση ωρα τουλαχιστον...
αμα κολλησα απο τωρα κλαφτα Χαραλαμπε:no:
σημερα -600..ξεκολλησα μαλλον ή θα δειξει....
54,900!
αλλα πειναω,πειναω,ΠΕΙΝΑΩ...ισως αν ζυγιστω να μου κοπει η ορεξη αλλα ειμαι με την πετσετα στο μαλλι γιατι λουστηκα και φοραω και φορμες...
αν δε με ταρακουνησει η γυμνη αληθεια:wink2::wink2: με βλεπω να κανω ντου στο ψυγειο...
-3 κιλα μεχρι στιγμης, στα 54,200!!!
τωρα ας παει και αργα αρκει να μην κολλαει,επισημο ζυγισμα αυριο που κλεινω 2 εβδομαδες:)
προσπαθω..;););).....εχω απιστευτη πεινα ομως...:crazy::crazy:
και σιγουρα το τελευταιο που θελω να φαω ειναι γιαουρτι 2%,κανει και κρυο...μπρρρρρρρρρ
μπλιαξ!!!παει η φαντασιωση μου!Quote:
ʼσε υπάρχουν και χειρότερα... Γιαούρτι απαίσιο 0% με αλάδωτες νερουλές φακές...:D
θελω ρε γαμωτι να βγω και να πιω τα ποτα μου και να φαω και να φαω οοοολα τα πατατακια και τα ξηροκαρπια και μετα βαφλα με παγωτο,κρεπα με μερεντα...δεν ξερω...
και να μη με νοιαζει!και να ξυπνησω καλα και οχι τουμπανο!γινεται????????????
αχ,αγαπημενο μου γιαουρτι.........
Quote:
Αχ μην μιλάς σε παρακαλώ για βάφλες και κρέπες...:o
ας μεινει στο ονερο λοιπον!!χαχαχαχ...ποιος παει για στεπ τωρα????
μου κοπηκε τελειως η ορεξη για το γιαουρτι...
εγω οταν κανω διαιτα ειμαι στρατιωτακι!δεν τολμαω καν να σκεφτω γλυκα,φαγητα κλπκλπ... μονο κλαιγομαι!
αλλα ξαφνικα γυριζει το μυαλο μου αναποδα και αν το χαλασω δε με μαζευω με τιποτα μετα...
Μπραβο!!!Quote:
Originally posted by absolute
-3 κιλα μεχρι στιγμης, στα 54,200!!!
τωρα ας παει και αργα αρκει να μην κολλαει,επισημο ζυγισμα αυριο που κλεινω 2 εβδομαδες:)
πανω που συμβιβαστικα με το γιαουρτι και τα μανταρινια μαθαινω οτι αποφασιστηκε να παμε για φαι και μετα για ποτο!!!ελεος!!τι να πεις???οτι εγω εχω αυριο επισημο ζυγισμα και θελω να πιω μονο 1 ποτηρακι κρασι ολο κ ολο???
και πολυ φοβαμαι οτι με το που θα δω τα εδεσματα,εγω που ταχα δεν ψηνομουν για φαγητο θα φαω τα κερατα μου και τα κερατα ολων μας μαζι???:flaming:
καλησπέρα κορίτσια!Είμαι καινούρια εδώ στο forum οπότε δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό topic κτλ.Είμαι 19 ετών 94 κιλά και έχω ύψος 1.80.Έχω προσπαθήσει πολλές φορές να κάνω δίαιτα ή και διατροφή αν θέλετε αλλά ποτέ δεν αντέχω παραπάνω από μερικές μέρες.Ξεκινάω λοιπόν σήμερα μια νέα προσπάθεια με στόχο τα 68 κιλά!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wxUAd5T/]
http://tickers.TickerFactory.com/ezt...d5T/weight.png
[/http://www.eatingdisorders.gr/forum/viewthread.php?tid=2273]
ελιωσαααα,ολο το βραδυ ξεβιδωθηκα στο χορο και ηπια 4-5 ποτηρια κρασι,ξεροσφυρι!ω ναι!
και ξυπνησα με χανγκοβερ αλλα και με -900!!!53.3!!!αλλα επειδη στανταρ ειναι αφυδατωση ολο αυτο σημερα θα φαω 1400 θερμιδες αντι 1200!!για να ισιωσω...:bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigs mile:
Quote:
Originally posted by katie
καλησπέρα κορίτσια!Είμαι καινούρια εδώ στο forum οπότε δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό topic κτλ.Είμαι 19 ετών 94 κιλά και έχω ύψος 1.80.Έχω προσπαθήσει πολλές φορές να κάνω δίαιτα ή και διατροφή αν θέλετε αλλά ποτέ δεν αντέχω παραπάνω από μερικές μέρες.Ξεκινάω λοιπόν σήμερα μια νέα προσπάθεια με στόχο τα 68 κιλά!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wxUAd5T/]
http://tickers.TickerFactory.com/ezt...d5T/weight.png
[/http://www.eatingdisorders.gr/forum/viewthread.php?tid=2273]
καλως ηρθες και καλη αρχη!με 1.80(καλε τι υψος ειναι αυτο????αχ...) και στα 70 καλα θα εισαι!:starhit:
καλη μου absolute, αν δεν κάνω λάθος όσο πιο κοντά είαι στο στόχο σου τόσο πιο δυσκολα χάνεις.Μην πτοείσαι από το κόλλημα της ζυγαριάς! Συνέχισε και το περπάτημα που βοηθαει και πιστε'υω ότι θα πετύχεις τους στόχους σου.Προσοχή μετά όμως γιατι θα πρέπει να βρεις τη δύναμη και να διατηρήσεις αυτά που έχασες.. καλη δύναμη
Yannaki μου σε ευχαριστω!καλη συνεχεια και καλη δυναμη και σε σενα!:starhit:Quote:
Originally posted by yannaki
καλη μου absolute, αν δεν κάνω λάθος όσο πιο κοντά είαι στο στόχο σου τόσο πιο δυσκολα χάνεις.Μην πτοείσαι από το κόλλημα της ζυγαριάς! Συνέχισε και το περπάτημα που βοηθαει και πιστε'υω ότι θα πετύχεις τους στόχους σου.Προσοχή μετά όμως γιατι θα πρέπει να βρεις τη δύναμη και να διατηρήσεις αυτά που έχασες.. καλη δύναμη
κοιτα βασικα τωρα μαλλον χανω γρηγορα γιατι 57αρι εχω χτυπησει αλλη μια φορα στη ζωη μου και παντα επαιζα 50-54 αναλογως τη φαση με στοχο παντα τα 48 που σπανια επιανα αλλα ποτε δεν διατηρουσα...
δεν ειναι και μεγαλη η διαφορα θα μου πεις,τι 50 τι 48,αλλα τωρα που το σκεφτομαι και το 50 δεν μου κρατουσε για πολυ,παλι επαιρνα την ανηφορα μετα απο λιγο καιρο...
τωρα θα δειξει...
Τελικα αποφασισα 1200 και σημερα,δεν εχω και πολυ ορεξη τελικα γιατι ειμαι κομμενη απο τα ποτα...
σε λιγακι βγαινω για περπατημα!
Εγώ κάθε μέρα καινούριο ξεκίνημα κάνω... Προσπαθώ να βρω μία μέρα να είναι η καλή. Δεν αντέχω άλλο. Να δούμε πότε θα τα καταφέρω. Νομίζω είναι ασθένεια αυτή. Σαν τον αλκοολισμό. Δεν έχουνε σημασία τα κιλα. Ο καθένας έχει τα δικά του στάνταρ. Και οι πιο αφρατούλιδες (ασ μην παρεξηγηθώ, η λέξη "υπέρβαρος" και "παχύσαρκος" με αηδιάζουν! Ποιός είπε ότι το παραπάνω βάρος δεν είναι το φυσιολογικό????) να μη φορτώνουν! Ναι είναι δυνατόν να είσαι 68 κιλά, ενώ όλη τη ζωή σου ήσουν 60 και να νιωθεις υπέρβαρος. Και μετά απο κάθε προσπάθεια να καταλήγεις 1 κιλό παραπάνω....
Σου εύχομαι να είναι η δική σου αυτή η ΚΑΛΗ! Και να πετύχεις τον στόχο σου!
καλημερα nocontrolfreak!σε ευχαριστω πολυ...
οκ,καταλαβαινω οτι και ατομα με πολλα κιλα εχουν το γολγοθα τους αλλα και καποιος που εχει συνηθισει "καπως" τον εαυτο του ειναι λογικο να τρελενεται(οκ,σε λογικα παντα πλαισια:starhit::starhit: ), οπως ακριβως το ειπες ο καθενας εχει τα δικα του στανταρ!
Οσο για το νεο ξεκινημα να σε ενημερωσω οτι ειμαι 29 χρονων και κανω νεα ξεκινηματα απο τα 18, με μικρα διαλλειμματα ευτυχως...πολυ ψυχοφθορο...
Χτες με 1200 θερμιδες και μιαμιση ωρα περπατημα τσιμπησα 500 γρ!!!!:shocked2::shocked2::shocked2:
Λογικα ειναι κατακρατηση:
1.ειμαι σε φαση ωορηξιας και παντα εχω κατακρατηση τοτε
2.την προηγουμενη εχασα 900 γραμ μαλλον απο ξενυχτι και αφυδατωση
3.Το σωμα προσπαθει να συνηθισει στα νεα δεδομενα και αντιδρα...Αλλωστε και παλι ειμαι στο -3,400 σε 2 εβδομαδες,οποτε καλα νομιζω παω..
Πραγματικο βαρος δεν νομιζω παντως να ειναι...:rolleyes::rolleyes:
Λογικα αυριο μεθαυριο θα ξεπρηστω!
Το θεμα απο οτι εχω καταλαβει ειναι η συνεπεια,θελει συστηματικη προσπαθεια και οχι μικρη και συντομη υπερ-προσπαθεια!
Ξεκινα χαλαρα στην αρχη μεχρι να συνηθισει ο οργανισμος σου και εσυ φυσικα!
και στη συνεχεια πιο οργανωμενα, πχ βαλε σιγα σιγα την ασκηση στη ζωη σου!ποσα κιλα εισαι και τι υψος εχεις??