δεν ξερω για την ακριβεια.
εγω εκανα με αποτριχωτικη παλιοτερα κ μετα δεν καταλαβαινα τπτ.
υποθετω οτι ισχυει το ιδιο για το κερι..
Printable View
δεν ξερω για την ακριβεια.
εγω εκανα με αποτριχωτικη παλιοτερα κ μετα δεν καταλαβαινα τπτ.
υποθετω οτι ισχυει το ιδιο για το κερι..
Σισιλιανα δεν υπαρχει προβλημα αν αντι για 3μιση εβδομαδες πχ πας μετα απο 1 μηνα και κατι..
γινεται ναι.Quote:
Originally posted by Ciciliana
Να ρωτήσω κ γω κάτι άλλο? Ας πούμε οτι παω τωρα αυτο το μηνα για αποτριχωση μπικίνι.
Και στις 3-4 βδομ. αρχίζουν και βγαίνουν και πρέπει να ξαναπάω.
Μπορώ να το αφήσω κ να παω αργότερα?/ πχ μετά απο 1 μήνα?
Αλλά χωρίς ξυράφι ενδιάμεσα όπως είπε κ η one..
αν παραειναι μακριες, ψαλιδιζεις λιγο, νομιζω αυτο επιτρεπεται.
τωρα για το 3-4 εβδομαδες αισιοδοξη σε βρισκω
στα ποδια με κερι μου ξαναβγαινουν σε κανα 10ημερο την τυχη μου γαμω
ε στα πόδια κ μένα περίπου εκεί 10-ίσως κ 15 μέρες..Quote:
Originally posted by click
τωρα για το 3-4 εβδομαδες αισιοδοξη σε βρισκω
στα ποδια με κερι μου ξαναβγαινουν σε κανα 10ημερο την τυχη μου γαμω
απλά η one πιο πανω είχε πει οτι περίπου 3 με 4 βδομ κρατάει η αποτριχωση
καλα αυτο ισως ισχυει για μενα..και το ξυραφακι το αργω,καθε 3-4 μερες ειμαι οκ
ελεος οχι αλλες τριχες
Τι εκανα σημ.για μενα;Τιποτα.Τωρα ομως θελω να κανω:Απο δω κ περα λογω ωρας δε θελω να φαω απολυτως τιποτα.Κατω η παρορμηση
τι εκανα σημερα... πηρα τηλεφωνο τον χειρουργο μου και τον ρωτησα ΟΤΙ ΑΠΟΡΙΑ ΕΙΧΑ .. σαν να ξαλαφρωσα λιγο! :lol: :lol:
ps: καλα αυτο το φορουμ ολο ομορφα κοριτσια εχει!!!!! (one) :wow:
λοιπον νεα απο το μετωπο!
ηταν ΠΟΛΥ πιο βατό αποτι περιμενα.
πηγα λες και πηγαινα για πανελληνιες.
τελικα
1)σου φευγει η ντροπη γιατι ο τροπος που αντιμετωπιζει η αισθητικος τη διαδικασια ειναι τυπου "μια απτα ιδια, το χω κανει χιλιες φορες"
2)καποια συγκεκριμενα σημεια, πονανε πολυ. αλλα και στα ποδια ποναει πολυ οποτε οκ, υποφερτο. τελειωνει γρηγορα η διαδικασια.
3)(συγνωμη το χω χεσει) καλα νεα: στο κωλαρακι δεν ποναει καθολου
κλεισε ραντεβου σισι
ωωω...τέλεια! άντε καλορίζικο;)Quote:
Originally posted by click
λοιπον νεα απο το μετωπο!
ηταν ΠΟΛΥ πιο βατό αποτι περιμενα.
πηγα λες και πηγαινα για πανελληνιες.
τελικα
1)σου φευγει η ντροπη γιατι ο τροπος που αντιμετωπιζει η αισθητικος τη διαδικασια ειναι τυπου "μια απτα ιδια, το χω κανει χιλιες φορες"
2)καποια συγκεκριμενα σημεια, πονανε πολυ. αλλα και στα ποδια ποναει πολυ οποτε οκ, υποφερτο. τελειωνει γρηγορα η διαδικασια.
3)(συγνωμη το χω χεσει) καλα νεα: στο κωλαρακι δεν ποναει καθολου
κλεισε ραντεβου σισι
θα κλείσω( όταν ξανάρθει ο φίλος μου:starhit: )
να ρωτήσω, στο 3 που λές οτι στο κωλαράκι δε πονάει τι εννοείς? , στο κάνει μέχρι πίσω? α.... μιλάμε για σούπερ αποτρίχωση..
Καλα κ χθες ηθελα να το πω κ το ξεχασα.Εκει οντως δεν ποναει καθολου μα καθολου!
Ειστε τρελλες με τις τριχες τριχοκοριτσα!Αυτο λοιπον κανετε ολη μερααααααααααααα για σας;Ε;ε; Κ συ Κλικλικου γιατι ετοιμαζεσαι κ αποτριχωνεις κω...ρακια;Ε; Ε;θελω να μου πειτε εκτος απο τον ξεριζωμο της τριχας τι αλλο κανετεεεεεεεεεεεεεεεεε!(γι ατι εγω αυτες τις μερες τεινω να ανοιξω τοπικ με τον αντιθετο τιτλο)
ρε κανε κατι για τον εαυτο σου κ ας ειναι κ τριχες!!!
(κατα το : μαζευε κ ας ειναι κ ρωγες :D)
Και αυτο σωστο!!!Αυτοματα εδωσες μια αλλη διασταση!!!Να αναφερω εδω οτι σημερα εκανα ΜΑΚΛΟΥΜΠΑ με κολοκυθακια αντι μελιτζανες κ μου αρεσε πολυ.Quote:
Originally posted by smart
τι τραβαμε και μεις τα θυληκα! :lol: :lol: :lol: :lol:
αυτο το μακλουμπα πρεπει να ειναι πολυ υδονη! :lol::lol::lol::o
:dork:Αλλοι αποτριχωνονται,αλλοι μακλουμπιαζονται!Και ειδα στην τηλεοραση ενα αφιερωμα στην Πηνελοπη Δελτα που μου αρεσε πολυ.Αλλα ολα αυτα μεσα στο σπιτι!Τελως παντων αυτο το γραφω σε αλλο τοπικ :dork:
makari na mporesw na steilw amesa kati thetiko!!!pros to paron den exw...
:fake sniffle::fake sniffle::fake sniffle:
ολα ολα!!! :smilegrin:Quote:
Originally posted by Ciciliana
...
αντε λεσινγκ επειδη τσιτωθηκες με την τριχοσυζητηση
εκανα διαφορες περιποιοιστοριες σημερα, μετα πηγα στο ραντεβου του πονου, μετα ειχα συνεδρια (καλα ειχα τα απειρα να πω, μπουαχαχαχαχαχαχα) και βολτα και καφεδακι
οκ?????????????????????
να μη χαλαω και το τοπικ εεε? :)
δοκιμασε διαφορετικη διατυπωσηQuote:
Originally posted by angelaki
makari na mporesw na steilw amesa kati thetiko!!!pros to paron den exw...
:fake sniffle::fake sniffle::fake sniffle:
πχ. "σημερα σκεφτηκα οτι θελω να εχω κι εγω καλα πραγματα να πω οτι εκανα για τον εαυτο μου την καθε ημερα"
:wink1:
Αυτο που θα κανω για μενα ειναι οτι θα ξεμουχλιασω,θα φτιαξω τα μαλλακια μου,θα ντυθω ομορφα και θα παω για καφεδακι!!
Τερμα το δρομολογιο σπιτι-θεια-σπιτι! :)
σημερα πολλες δουλειες στο σπιτι και προετοιμασιες για το ταξιδακι, και αυριο δουλειες με φουντες :P
α! εκανα και μια σουπα σουπερ!
τί σουπιτσα εκανες;;
Φοβαμαι μηπως με αποτριχωσεις!
Εχτες βγηκα απο το σπιτι γιατι ηρθε μια φιλη για καφε.Βγαινοντας ειδα οτι ειχε κ αλλο κοσμο εξω α τι ωραια!Κ μετα ειδα ''η ζωη μετα''του Κλιντ Ιστγουντ.Πολυ καλο.
μη φανταστεις τιποτα φαντασμαγορικο.Quote:
Originally posted by onelifeonechance
τί σουπιτσα εκανες;;
κοτοπουλο εβραζα, μετα εριξα καροτο, πατατα κομμενη, σελερυ καμποσο ολοκληρο, πρασσο, κρεμμυδι χλωρο και ξερο, ανιθο, αλατι, πιπερι, καρυ (αντε δεν εβαλα κανελλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
και μου φανηκε υπεροχη. βασικα, ειναι κουφο αλλα δεν παιζει να ειχα φαει τετοια σουπα ξανα, την πιο απλη σουπα. κι ομως!
σημερα πηρα μποτες οεοεοεοεοεεεεεεεεεεεεεε
Με γεια,με γεια!! Τι μποτες;Εγω να δω ποτε θα αξιωθω να ΜΟΥ ψωνισω τπτ..
Τελοσπαντων,σημερα κανονισα να παω για καφεδακι με φιλεναδιτσες και εφτιαξα και την ωραιοτερη χορτοσουπα ever!! :):smirk::smilegrin:
Σημερα κοκονες μου πηγα κ εκοψα τις ακρες απτα μαλια μου.Μετα ειδα μια φιλη κ μετα απο ενα μαγαζι που ξεπουλουσε πηρα ενα γουρουνακι απο σμαλτο που το ανοιγεις κ μεσα εχει ενα μικρουλι γουρουνακι με αλυσιδιτσα κοσμημα.Ειχε κ ιπποκαμπακια κυκνους γατουλες μινιατουρες πολυ ομορφα.
A γατουλεςςς θελω κ εγωωωω!!
Lessing!!!!!! Το έκανες ε!!!! Τώρα το είδα!!!!! Χέρομαι που εκτός από το όνομα σάρεσε και η γεύση!Quote:
Originally posted by lessing
Και αυτο σωστο!!!Αυτοματα εδωσες μια αλλη διασταση!!!Να αναφερω εδω οτι σημερα εκανα ΜΑΚΛΟΥΜΠΑ με κολοκυθακια αντι μελιτζανες κ μου αρεσε πολυ.Quote:
Originally posted by smart
Εγώ κορίτσια ενώ είχα προγραμματισμένο να πάω με τον γιο μου να πληρώσουμε λογαριασμούς, τελικά καταλήξαμε στο μολ, να παίζουμε στον παιδότοπο εκεί, να κάνουμε βόλτες στα καταστήματα, να γευματίζουμε το μεσιμέρι και γενικός να γελάμε και να περνάμε υπέροχα!!!!!! Ήταν από τις πιο υπέροχες μέρες της ζωής μου!!!!
τέλεια πολινάκι.............. :)
δε κοιμάσαι εε..
Μπα.... ξύπνησα με φοβερούς πόνους (πάλι) κάτω χαμιλά και δεν ξέρω αν είναι τα έντερά μου ή κάτι γυναικολογικό. Εφτιαξα μια θερμοφόρα και τον έχω αγκαλια μπας και μου περάσει ο πόνος.....
ΠΩΛΙΝΑΚΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ νομιζω οτι καλο θα ειναι να πας σε ενα γιατρο.
Τωρα θα την κανω με μελιτζανες!Εν τω μεταξυ αυτη η κανελα που βαζεις,ολα τα λεφτα!
Να την φτιάξεις, να την φτιάξεις, θα ξετρελλαθείς!!!! η μελιτζάνα ΄του δίνει άλλη γεύση!Quote:
Τωρα θα την κανω με μελιτζανες!Εν τω μεταξυ αυτη η κανελα που βαζεις,ολα τα λεφτα!
Πήγα σήμερα το πρωί, και μου είπε πως είναι ερεθυσμένα τα έντερά μου, μάλλον από το σίδηρο που έπεινα και δεν μου έκατσε..... μουδωσε θεραπεία για 1 βδομάδα, και είπε να τρώω μόνο βραστά. Θα περάσει, που θα πάει!
Περαστικα στο Πωλινακι μας!
Σημερα πηγα και εκανα τις δουλειες και πληρωσα κατι λογαριασμους που ολο τα αφηνα "για αυριο.."
Σε ευχαριστώ πολύ Πηνελόπη μου!!!!
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΩΛΙΝΑ ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΕ!Ολα τα προλαβαινεις κ φαγητα κ γιατρους κ μωρο κ σπιτι κ καλαθι νεογεννητου!Σε χαιρομαι.Ελπιζω να προλαβαινεις κ να ξεκουραζεσαι!Λοιπον αυτο το ρυζι των ινδιανων που εκανα τη Μακλουμπα εχει ελαχιστο λιπος κ ειναι υπερ-νοστιμο η δε κανελα εδωσε αλλη ωθηση στο φαγητο!Αν εχεις κ αλλη ΜΑΚΛΟΥΜΠΕΝΙΑ συνταγη ριχτην ρε Πωλιναρα κοριτσαρα!Τι γινεται με το συζηγο επαψε να πεταει @@@@ιες;Quote:
Originally posted by polinaki1983
Να την φτιάξεις, να την φτιάξεις, θα ξετρελλαθείς!!!! η μελιτζάνα ΄του δίνει άλλη γεύση!Quote:
Πήγα σήμερα το πρωί, και μου είπε πως είναι ερεθυσμένα τα έντερά μου, μάλλον από το σίδηρο που έπεινα και δεν μου έκατσε..... μουδωσε θεραπεία για 1 βδομάδα, και είπε να τρώω μόνο βραστά. Θα περάσει, που θα πάει!
Εψαξα να βρω αν υπαρχει καποια ενοτητα καλοσωρισματος αλλα δεν βρηκα κατι, ισως δεν παλι δεν εψαξα πολυ..... Μου φαινεται οτι ισως εδω ειναι το καλυτερο μερος μιας και θελω να πιστευω οτι το καλυτερο που εκανα σημερα ειναι να γινω μελος στο φορουμ. Χτες αρχισα να προσεχω και την διατροφη μου παλι, ελπιζω αυτη τη φορα με την βοηθεια σας να καταφερω να φτασω στο στοχο μου. Καλως σας βρηκα:starhit:
καλως ηρθες :)
καλη επιτυχια :starhit:
:):) Λοιπόν σήμερα το πρωί όπως σου είπα πήγα στον γιατρό, μαγείρεψα και φάγαμε το μεσημέρι, καθάρισα το σπίτι (και τί σπίτι ε, άλλο να στο λέω άλλο να το βλέπεις:P:P) βοήθησα την μαμά μου γιατί ήταν αρωστη, πήγα στο πάρκο με τον μικρό, πήγαμε σε ένα κατάστημα και ψώνισα καλτσόν και ομπρέλα, ήρθαμε σπίτι, και τώρα έκατσα και σε λίγο θα μαγειρέψω για απόψε. Αυτά, και αυτή είναι μια από τις ξεκούραστες μέρες μου!!!!!Quote:
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΩΛΙΝΑ ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΕ!Ολα τα προλαβαινεις κ φαγητα κ γιατρους κ μωρο κ σπιτι κ καλαθι νεογεννητου!Σε χαιρομαι.Ελπιζω να προλαβαινεις κ να ξεκουραζεσαι!Λοιπον αυτο το ρυζι των ινδιανων που εκανα τη Μακλουμπα εχει ελαχιστο λιπος κ ειναι υπερ-νοστιμο η δε κανελα εδωσε αλλη ωθηση στο φαγητο!Αν εχεις κ αλλη ΜΑΚΛΟΥΜΠΕΝΙΑ συνταγη ριχτην ρε Πωλιναρα κοριτσαρα!Τι γινεται με το συζηγο επαψε να πεταει @@@@ιες;Quote:
Originally posted by polinaki1983
Λοιπόν, αφού σου άρεσε η συνταγή με το ρίζι, έχω να σου προτείνω ακόμα μία, με ρίζι και κιμά με ξυροκάρπια. Αν σε ενδιαφέρει πες μου να στην αναρτύσω.
Ο συζηγος? Μα έχω και τέτιο? χαχαχαχα απλά τον γράφω καλή μου. και από τότε που τον γράφω μου φένετε να έχει καλυτερέψει. οκ άμμα τύχει να με ακούσει να μιλάω για το χειρουργείο κάνει κάτι γκριμάτσες και λέει κάτι του τύπου ναι καλά, σιγά μην αδυνατίσεις εσύ και τέτια, αλλά χεσμένο τον έχω. Από την πρώτη του χρόνου βασικά μου φένετε πολύ πιο καλός, αλλά και πάλι ίσος φταίει το ότι τον γράφω και δεν δείνω συμασία? πιος ξέρει!!!!!! Ξέρω πως τώρα πια κάνω αυτό που θέλω και απλά το ανακοινώνω για να είμαι καλυμένη. Φυσικά δεν αφήνω περιθώρια για παρατηρήσεις. Και το φαγητό του το έχει, και το ζεστό του το νερό, και το καθαρό σπίτι. Πως τα προλαβαίνω ε!!!! Η γυναίκα ρομπότ όπως με λέει ο αδελφός μου!:wow::wow:
Καλα του κανεις γραφε ατελειωτα!!Ναι η συνταγη με τα ξυροκαρπια μου φαινεται σουπερ οταν μπορεις στειλε την ! ΧΧ