Πολύ χρήσιμο το τόπικ και μπράβο :) Αυτές τις μέρες νομίζω θα γίνω σούπερ τακτικό μέλος του για να καταπολεμήσω τους δαίμονες που με έχουν κυριεύσει.. Λοιπον. Συγκεκριμένα δε μπορώ να εστιάσω σε μία τροφή αυτές τις μέρες (θα το κάνω στην πορεία όμως αναλυτικότατα) αλλά μπορώ να πω πως το τελευταίο τριήμερο τρώω πάαρα πολύ, γιατί βαριέμαι και γιατί νιώθω απίστευτη πίεση μέσα στο σπίτι.. Μένω μόνη μου γενικώς αλλά λόγω ημερών επέστρεψα στο πατρικό μου στο οποιο ΌΛΑ περιστρέφονται γύρω από το φαί! Ώρες ώρες εύχομαι να είχαν βγει χάπια να παίρναμε μονο για να τρεφόμαστε και να μην υπήρχε αυτή η μικρή η μεγάλη απόλαυση και εκτόνωση μέσα από το φαγητό..Νιώθω σκουπιδοφάγος με τόσα που άσκοπα κατεβάζω.. Ειλικρινά δεν αντέχω άλλο.Ότι έχασα από το καλοκαίρι μέχρι τώρα με τόσο κόπο το πήρα μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα. Το θέμα είναι πως δεν ξέρω πως να με σταματήσω..Δε μπορώ να με ελέγξω! Και πρέπει ρε γαμωτο..Με επηρεάζει τρομακτικά πολύ και είμαι ένα βήμα να ξαναρχίσω τους εμμετούς.. Δε μπορώ άλλο :( Θα τα σπάσω όλα μέσα στο σπίτι μπας και ηρεμήσω δεν ξέρω τι αλλο να κάνω..