ναι marleokar Μου..αποψε δοκιμασα μιας κ αυριο μπαινω επισημα στη μαλακη τροφη κ επειδη θελω να παρω στη δουλεια ηθελα να δω αν θα με πειραξει
Printable View
ναι marleokar Μου..αποψε δοκιμασα μιας κ αυριο μπαινω επισημα στη μαλακη τροφη κ επειδη θελω να παρω στη δουλεια ηθελα να δω αν θα με πειραξει
Καλλιόπη ούτε η Monadiki μπορεί να σου στείλει u2u. Αν μπορέσεις να τις στείλεις εσύ u2u στείλε της το τηλέφωνό σου αν θέλεις να σε καλέσω για να με ρωτήσεις ότι θελεις.
κοριτσια δεν μου ειπε να τις κανω εξω εκει θα κανω το τεστ κοπωσεως την παρασκευη
και αν βγει καλο θα κανω επεμβαση τη δευτερα
μεχρι τοτε θεωρουμε νοσηλευομενη ασχετα αν ειμαι σπιτι μου
και τις εξετασεις τις ειχα κανει ολες απο πριν απλα δεν με ειχε δει η καρδιολογος και ο αναισθησιολογος ( που ουτε σημερα με ειδε και θα πρεπει να παω παλι αυριο )
Καλλιοπη ειδα στα u2 μου οτι ειχαμε ξαναμιλησει.σου εστειλα για κοιτα να μου απαντησεις μεσα απο κει.
οκ κοριτσια τωρα τα ειδα τα μνμτ και απαντισα στη μοναδικη
Καλλιόπη όπως και να έχει την επέμβαση θα την κάνεις σύντομα, μπορεί και να είμαστε μαζί, δεν ξέρω ακόμα. Εγώ τον βηχάκο μου τον έχω ακόμα, βήχω 1 φορά κάθε 1 ώρα μπορεί και 2 ώρες και αυτό είναι που με τρελαίνει γιατί δεν είναι κανονικός βήχας απλά έτσι για να μου σπάνε τα νεύρα. Θα δω και αύριο πως θα είμαι και βλέπουμε ...
Ευχαριστω Μαιρυ!! Θα το κοιταξω μολις μπω απο τον λαπτοπ μου!! Και για τον βηχα... Εγω λεω στον εαυτο μου οτι δεν ειμαι αρρωστη, σταματω να το σκεφτομαι και φευγει απο μονο του!! Πρεπει να κανει τον κυκλο του που λεει και η μαμα μου!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!
ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΠΩΣ ΠΑΕΙ ??
εδω ξανα !
στο σπιτι και με εξιτηριο
πηγα σημερα και ειδα τον αναισθησιολογο ( πραγματι πολυ καλος)
και ειπε οτι περιμενει το τεστ και μετα να κουβεντιασουμε τι θα γινει
βλεποντας μετα την προισταμενη του οροφου για τα δωματια αρχισε να φωναζει οτι δεν εχει τρικλινο και οταν της ειπα να πληρωνω δλδ χωρις λοφω μου ειπε οτι να παω στο κρεβατι μου για να υπαρχει ο λογος και λεγοντας της οτι δεν μπορω να πληρωσω για 10+ μερες χωρις να κανω τιποτα ειπε οτι αν θελω αυτη τρικλινο δεν εχει
τελικα μιλισα στη γραματεα και μου ειπε να παρω εξιτηριο και να κανω εξω την εξεταση αν μπορω (300ε) φυσικα της ειπα να την κανω με το ικα και μου εδωσε παραπεμπτικο πηγα στο γιατρο του ικα το εγραψα και τωρα περιμενω να την κανω την τριτη οποτε μεχρι τοτε τιποτα
αν και απο οτι ακουσα δευτερα τριτη εχουν απαργεια οι γιατροι οποτε θα πληρωνα ακομη πιο πολλα χωρις να κανω τιποτα
τους ειπα να κανω την επεμβαση και να πληρωσω για τις 3 μερεσ δεν εχω προβλημα αλλα οχι να πληρωνω αερα 30ε τη μερα και να ειμαι σπιτι μου
αυτα τα λιγα !
Καλησπερα.Καλα εκανες καλλιοπη μου.Σε τετοια εποχη δεν ειναι να χαριζουμε λεφτα..ελεος..ευτυχως δοξαζω τον Θεο καθε μερα ειμουν πολυ τυχερη.Μια μερα στο δικλινο κ μετα στο τρικλινο ειμουν μεχρι που βγηκα.
και τους ειπα οτι μολις προχθες απολυσανε τον αντρα μου
και φυσικα θα παρει το ΜΕΓΑΛΟ επιδομα ανεργειας αλλα οχι τωρα σε 2 μηνες μεχρι τοτε αντε ζησε
αλλα μαλον η προισταμενη εχει να δει αντρα κατι χρονια
(την αλλα φορα που πηγα δεν ηταν αυτη ηταν μια γλυκια κυρια αυτη η ξανθια φενετε ξυνη ετσι και αλιως )
Καλλιόπη καλά έκανες και πήρες εξιτήριο, έφαγες το πακέτο των εξετάσεων και των αναβολών μην πληρώσεις και το λογαριασμό από πάνω! Εύχομαι να ξεμπερδέψεις την επόμενη εβδομάδα και να τελειώσει η ταλαιπωρία σου.
Καλησπέρα κι από εμένα.
Καλλιόπη πολύ καλά έκανες. Και εμένα μου είπε η γραμματέας να την πάρω το πρωί τηλ, εάν δεν έχει απεργία αύριο θα πάω για τον προεγχειρητικό έλεγχο. ʼντε να δούμε τί θα γίνει, μία το ένα μία το άλλο και στο τέλος κοτσάρουν και μία απεργία και δένει το όλο σκηνικό . Τί να πω , εις αύριον τα νεότερα.
καλημερα mary περιμενουμε νεα σου !
ξερει κανεις να μου πει τι γινετε αν ληξει η εγκριση?
καλημερα.Καλλιοπη μου απο οσο ξερω απο αλλα ατομα πας κ την ανανεωνεις παλι εκει που περασες απο επιτροπη.
Καλλιόπη αν έχεις έγκριση από το ικα πας και την ανανεώνεις,έχει όμως 3 μήνες περιθώριο δεν νομίζω να σου πάρει τόσο πολύ να χειρουργηθείς!από όσο βλέπω όσοι πάτε στο συγκεκριμένο νοσοκομείο "ξεμπερδευεται" σχετικά γρήγορα :)
μαλον δεν θα χρειαστει τελικα
θα κανω την εξεταση την τριτη και θα παω αμασως τα αποτελεσματα στο ιπποκρατειο και μαλον τεταρτη θα μπω απο οτι μιλσα με την γραματεα απλα ανχωθηκα γιατι δεν εχω το πρωτοτυπο αλλα μου ειπε δεν χρειαζετε τα υλικα εχουν ετοιμαστει οποτε ολα οκ
Καλημέρα. Καλλιόπη εμένα είχε λήξει 1,5 μήνα όταν χειρουργήθηκα και μου είπαν ότι δε χρειάζεται να την ανανεώσω αλλά απ΄ότι φαίνεται θα προλάβεις να κάνεις την επέμβαση μέχρι τις 16 που λήγει η έγκρισή σου οπότε όλα καλά.
καλημερα τζινα ναι δεν υπαρχει θεμα μαλλον γιατι με ρωτισε ποτε ληγει και ειπε οκ το πιο πιθανο ειναι σε μια βδομαδα να την εχω κανει
α και εχθες που πηρα εξητηριο θελανε 30ε και τους ειπα 20 εχω τα θες και λεει οχι ελα αυριο ειπα φυσικα οτι κανω ξανα εισαγωγη σε λιγες μερες και λεει οκ τοτε ολα μαζι
αλλα πιστευω να μη με βαλουνε παλι δε 2κλινο αλλα και να με βαλουν αλλο 3 μρες ακια αλλο 10
οταν παω να σου στειλω u2u η πατισω οτιδηποτε στο προφιλ σου μου λεει μη αποδεκτο δεν καταλαβενω γιατι μονο σε σενα το κανει
βρε κορίτσια δεν κατάλαβα γιατί σας ζητάνε να πληρώσετε??εγώ χειρουργήθηκα με ικα,έμεινα 8 βράδια στο νοσοκομείο (παραμονή επέμβασης και άλλα 7 βράδια ) και ήμουν όλες τις ημέρες σε δίκλινο και δεν πλήρωσα τίποτα,ούτε για εξετάσεις αλλά ούτε για το δωμάτιο
ναι και κανονικα αμα δεν εχεισ 3 κλινο και βαλεις τον ασθενη σε 2κλινο δεν πρεπει να χρεωθει αυτος αν δε το εχει ζητησει αλλα στο ιπποκρατειο εχουν δικους τους νομους
υπογραφεις και ενα χαρτι που λεει οτι δεχεσε να πληρωσεις την διαφορα σε θεση αν το ζητησεις εσυ η το κρινει ο γιατρος εγω φυσικα δε το ζητησα αλλα αντε να βγαλεις ακρη
aggeloydaki που την εκανες εσυ?
Καλλιόπη κι εμένα το ίδιο μου βγάζει όταν πατάω το u2u για σένα. Δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό αφού με τους υπόλοιπους μπορώ να επικοινωνήσω κανονικά!
Ιωάννα μου η ασφάλιση στο ΙΚΑ κι εμένα και της Καλλιόπης λέει ότι είναι γ' κατηγορίας και καλύπτει τρίκλινο δωμάτιο, οπότε στο Ιπποκράτειο που έχουν ως επί το πλείστον δίκλινα δωμάτια σου ζητάνε να πληρώσεις τη διαφορά δωματίου κι ας μην είναι δική σου υπαιτιότητα, γιατί από το ΙΚΑ πληρώνονται μόνο για τρίκλινο!
Καλλιόπη στο πανεπιστημιακό της Πάτρας,στο Ρίο χειρουργήθηκα.τι κουλά πράγματα είναι αυτά!Εμάς εδώ μας βάζουν είτε σε μονόκλινο είτε σε δίκλινο,σε τρίκλινο έμεινα μόνο την παραμονή της επέμβασης γιατί ήταν γεμάτα τα δωμάτια,και ποτέ δεν ζητάνε παραπάνω χρήματα και να πω πως δεν έχει οικονομικά προβλήματα το νοσοκομείο μας!τα μεγαλύτερα ελλείματα έχει!
βγαινω παω να ταισω το μωρο μου (μπαμπας) και να παω να παρω το μικρο απο το σχολειο τα λεμε μετα αν βρω pc αδειο
το αλλο το κοριτσι μας η marymary εκανε εισαγωγη και τωρα περιμενει να την παρουν στο χειρουργειο !
αντε marymary με το καλο και καλες κατηφορες απο δω και περα και εσυ
Καλημέρα. Με το καλό να χειρουργηθεί η Marymary, να πάνε όλα καλά, να αναρρώσει γρήγορα και να την έχουμε πάλι στην παρέα μας. Καλλιόπη κράτα μας ενήμερους.
καλημερα.καλη επιτυχια marymary.Με το καλο να μας ερθεις γερη κ δυνατη με ορεξη για τη νεα σου ζωη!
Καλή επιτυχία Marymary Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά.
Εγώ πάλι πήρα τηλ την γραμματέα και μου είπε να την πάρω ξανά την τρίτη.
Πλησιάζει και μένα η σειρά μου, έτσι θέλω να πιστεύω.
Έβαλα και τικεράκι χεχε.
Grizzly με το καλό να έρθει κι η δική σου σειρά για την επέμβαση. Πολύ ωραίο το τικεράκι σου. Το τρένο είναι έτοιμο να ξεκινήσει το ταξίδι του γιατί το ακούω που σφυράει!!!
καταιγισμός χειρουργείων τελευταία!, πάει και η κατερίνα , πάει και η μαρία, μπήκε και η marymary, έρχεται και η σειρά της Καλλιόπης και Grizzly και όλα καλά! Δύναμη παλικάρια και δεσποσύνες!
καλησπερα.καλλιοπη κανα νεο απο τη marymary? παιδια σας ευχομαι να το κανετε οσο πιο γρηγορα γινεται..βιωνω το απιστευτο...γελαω στη δουλεια που βλεπουν οτι τρωω λιγο κ λενε..μα..εφαγες? ναι απαντω..χορτασα..ο προισταμενος μου σημερα..Μαρια εσυ εισαι οικονομικη παιδι μου να σε παιρνουμε εξω να τρωμε μαζι..χαχχαχα.μια αλλη συναδερφος μου ελεγε το μεσημερι..Μαρακι φαινεται πολυ εντονα η απωλεια βαρους σου...μα τι ευτυχια κ ξερω οτι εχω να ζησω κ αλλα..καλυτεροτερααααααα..
καλησπερα μοναδικη οχι κανενα νεο
αυριο ισως
χαιρομαι πολυ για σενα αντε και στα καλυτερα και στα ομορφοτερα :)και εγω συντομα ελπιζω !
καλημερα το κοριτσι μας ειναι καλα απλα εχει μια ελαφρια ταση για εμετο της βγαλανε το σωληνακι απο τη μυτη και περιμενε να της πανε να πιει νερο
θα βγει τη δευτερα οποτε μαλον και θα την εχουμε παρεα
υ.γ.
οταν πηγα εγω ηταν αδειο το 505 και εγω ειμουν στο 502α
και τη mary στο 502 την βαλανε λετε να ηταν τυχερη που εφυγα εγω?
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση Καλλιόπη. Εύχομαι να έχει καλή ανάρρωση η Marymary και να επιστρέψει σύντομα κοντά μας με τα νέα της και τις κατηφόρες της.
καλημερα.καλλιοπη δεν νομιζω να της δωσουν νερο γιατι εχει ορο.τσαι θα της πανε κ αυριο σουπα.χαιρομαι που πηγε καλα κ σ εευχαριστουμε για την ενημερωση
δε ξερω μοναδικη ετσι μου ειπε
εσυ τα εχεις περασει και ξερεις καλυτερα :)
επειδή νιώθεις δίψα παρόλο τον ορό, μπορείς να βρέχεις τη γλώσσα αλλά να μην καταπίνεις το νερό, όταν σου βγάλουν τον ορό, αρχίζεις και πίνεις πολύ προσεχτικά και με ρέγουλα, καληνύχτα!