Quote:
Originally posted by sabb
Ποιο θρέντ χάλασα αγαπητέ ? Στο μόνο θρέντ που πάει το μυαλό μου και που έγινε μπάχαλο, είναι με θεματοθέτρια την Παλινδρόμηση και με τίτλο \"Κατάθλιψη υπό το πρίσμα της χριστιανικής πίστης\" και στο οποίο έγινα στόχος υβριστικής επίθεσης !! Πρώτη φορά βλέπω να χαλάει ένα θρέντ από τον υβριζόμενο !! Μπορεί σ\' εκείνη τη συγκεκριμένη χυδαιότητα εσύ να χάρηκες με ό,τι συνέβη - δεν μπορώ να σου είμαι συμπαθής και δεν μ\' ενδιαφέρει άλλωστε - αλλά δεν μπορείς να μου προσάπτεις πως χάλασα το θέμα με την παρουσία μου !!! Είναι ΑΙΣΧΟΣ και ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ αυτή η συμπεριφορά και ξεπερνάει τα όρια της εμπάθειας. Θα μπορούσα την εμπάθεια σου να την εκλάβω σαν ανθρώπινη αδυναμία και να την δικαιολογήσω ως ένα βαθμό, αλλά το να μου καταλογίζεις αποκλίνουσα συμπεριφορά μέσα στο φόρουμ επειδή κάποιος ανόητος βάλθηκε να βρίζει την μητέρα μου κι εμένα ΑΝΑΙΤΙΑ, νομίζω πως δεν έχει προηγούμενο και απαιτώ να αποκηρύξεις την ανοησία που ξεστόμισες, χωρίς επιχειρήματα, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσεις το αίσθημα μικροψυχίας. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, όλοι όσοι ξιφομαχούν σήμερα εναντίον άλλων προσάπτοντας εγωιστικές συμπεριφορές ή και διαθέσεις που στην ουσία δεν ενδιαφέρουν κανέναν, που ήταν τότε όταν ένα μέλος της κοινότητας \"λούστηκε\" από χυδαίο υβρεολόγιο ? Με εξαίρεση κάποια μέλη που αντέδρασαν άμεσα και τους τιμώ γι\' αυτό ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΩ (άλλωστε το θρέντ είναι στη διάθεση του καθένα και μπορούν εύκολα να βγουν τα όποια συμπεράσματα), οι άλλοι όλοι που στο καλό ήταν τότε ? και μαζί και συ ? (καλά σόρι, είπαμε , εσύ το ψιλοχάρηκες μάλλον...)
Η απρόκλητη συμπεριφορά που στόχευσε εμένα με τρόπο ανείπωτο, δεν έπρεπε να ξεσηκώσει σύμπαν το φόρουμ εναντίον του υβριστή ? Γιατί δεν έγινε αυτό και ενοχλεί - η κατά την δική σου άποψη που εγώ δεν συμμερίζομαι - εγωιστική συμπεριφορά του Κρίνου ?
Για τη συγκεκριμένη άποψη πως χάλασα θρέντ άλλου μέλους και μάλιστα μου άρεσε κιόλας (..αν κατάλαβα καλά από τα υπονοούμενα σου), ΑΠΑΙΤΩ να ζητήσεις συγγνώμη άμεσα και να αποκηρύξεις τη λασπολογία σου.
Τέλος, όσον αφορά το ατυχές παράδειγμα με τον Κασπάροφ σε αντιδιαστολή με την άποψη σου, ένα πράγμα μπορώ να σου πω : Αν είχαμε την τύχη, αυτός ο μεγάλος σκακιστής να ήταν μέλος της κοινότητας μας και μιλούσαμε για τον πόλεμο στο Ιράκ ας πούμε (ΚΙ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΚΙ ..), ποιος σου είπε πως η άποψη του Κασπάροφ για τη παγκόσμια πολιτική σκηνή έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από τη δική σου γνώμη ή τη δική μου ? Οι συζητήσεις εδώ μέσα δεν γίνονται μεταξύ ειδημόνων, αν ήταν έτσι για το κάθε θέμα να καλούσαμε τον οποιοδήποτε ειδήμονα να αρθρογραφούσε με μονολόγους, μια και κανείς δεν θα μπορούσε να αντιγνωμίσει . Στον Μάικλ Τζόρνταν δεν μπορείς να τη βγείς στο μπάσκετ, όπως και στον Στίβεν Χόκινς στην αστροφυσική και φυσικά ούτε και στον Κασπάροφ για το σκάκι...Μήπως περνιέσαι για κάποιος απ\' αυτούς και δεν το ξέρω ? Όταν μιλώ πως κανείς δεν είναι καλύτερος από κάποιον άλλον, μέσα σ\' ένα φόρουμ όπου είναι απαραίτητη η αρχή του ισότιμου διαλόγου, δεν έχω για συνομιλητή μου κανένα Κασπάροφ, κανένα Τζόρνταν και κανένα Χόκινς..Και είπαμε ,όλα είναι σχετικά...Για την υπερθέρμανση του πλανήτη, η γνώμη του κορυφαίου μπασκετμπολίστα έχει την ίδια βαρύτητα με τη δική σου άποψη - τουλάχιστον για μένα ..
Στο φόρουμ αυτό τα μέλη ανταλλάσουν απόψεις στη βάση της ισονομίας, οποιαδήποτε άλλη άποψη είναι φασίζουσα , τελεία και παύλα.
Εκτός , αν θεωρείς τον εαυτό σου υπεράνω όλων σε γνώσεις επί παντός επιστητού, οπότε να σε ανακηρύξουμε επίσημο διδάκτορα της κοινότητας και να σου απονέμουμε το όσκαρ εξυπνάδας όταν αποφασίζεις κατά καιρούς να μας αλλάζεις \"τις καμένες μας λάμπες\"...
δεν θεωρω τον εαυτο μου υπερανω κανενος,το επαναλαμβανεις συνεχεια και δεν ξερω γιατι,μαλλον ονειρευεσαι πραγματα για μενα η σου αρεσει να τα λες η δεν ξερεις να διαβαζεις τι γραφω και δεν ειναι η πρωτη φορα που αλλα γραφω και αλλα γενναει το κεφαλακι σου.