Καλα να σου παει αφρουλα και να περασεις ενα ωραιο Πασχα:)
Printable View
Καλα να σου παει αφρουλα και να περασεις ενα ωραιο Πασχα:)
Σευχαριστω keep μακαρι να ειναι καλος !!!Μακαρι:):):)
Σου εύχομαι τα καλύτερα αφρούλα και εγώ.
Quote:
Originally posted by afrula
Οσο για τον Κρινο ο Θεος θα του φανερωσει τη στιγμη εκεινη και θα πιστεψει αν τον ελεησει ο Κυριος.:)
εγω ειμαι χαμενη υποθεση,
με εχει κυριευσει ο διαβολος....
:P:P:P
Quote:
Originally posted by krino
Quote:
Οσο για τον Κρινο ο Θεος θα του φανερωσει τη στιγμη εκεινη και θα πιστεψει αν τον ελεησει ο Κυριος.:)
Δεν σε κυρίευσε ο διάβολος αλλο είναι το πρόβλημά σου.
Quote:
Originally posted by γιώτα2
Quote:
Originally posted by krino
Quote:
Δεν σε κυρίευσε ο διάβολος αλλο είναι το πρόβλημά σου.
χμμμμ με προβληματισες τωρα.....
για πες ... για πες....
σε λίγο που θα 50αρίσεις ίσως σοβαρευτείς λέω...λέω...ίσως...ίσως....
δεν το βλεπω να αλλαζω ποτε στη ζωη μου αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.
Η ερωτηση ηταν να μου πεις το προβλημα μου.
Το ξέρεις πολύ καλά δεν χρειάζεται να σου το πω.
οχι κανε ενα κοπο να μου πεις θα με εξυπηρετουσες.
Λοιπον πηγα πολυ καλος αλλα απο μια φραση του κρατηθηκα και δε μπορω να κοιμηθω απο χθες.Μου πε μη σκεφτεσαι ουτε το ενα ακρο ουτε το αλλο.Βεβαια μου ξεκαθαρισε ασχημη δεν ειμαι μου πε τελεια εδω.Αλλα δε μου ειπε και τι ειμαι απο τι θυμαμαι.Δηλαδη ουτε ασχημη ουτε ομορφη να σκεφτεσαι τη μεση οδο.Και εγω σκεφτηκα κατευθειαν το μετρια που για μενα σημαινει παλι ασχημη.Τι ηθελα να παω με εκανε να χασω τον ευατο μου!!!!Γαμωτο.Εγω προτιμω το μια χαρα ομορφη κανονικη.Το μετρια τι σημαινει ρε παιδια ???Εγω ξερω οτι σημαινει ουτε ομορφη ουτε ασχημη αλλα ο καθενας το οριζει και διαφορετικα ετσι δεν ειναι???Λεω εγω αυτη ειναι μετρια δε μαρεσει αρα ειναι ασχημη.Ετσι ανακουφιζομαι με αυτο το σκεφτικο.:mad::mad::mad:
Τι σε φοβίζει στην μετριότητα,άρα στην μη τελειότητα afrula?
Αν μου επιτρέπεται, η Αλεξανδράτου και οι κοπέλες που βγαίνουν στο γυαλί με αφορμή την \"τελειότητά\" τους, δε νομίζω ότι χαρακτηρίζονται όμορφες με την σωστή έννοια του όρου...είναι απλώς έκφυλες ή πολλά υποσχόμενες σεξουαλικα και επειδή τις εμπορεύονται για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των ανδρών, προσπαθούν να τις πλασάρουν ως πρότυπα ομορφιάς.Quote:
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
Για μενα ναι, επειδη το προσωπο δειχνει και στοιχεια του χαρακτηρα σου. Θα σου δωσω και ενα συγκεκριμενο παραδειγμα.
Η Αλεξανδρατου θεωρειται μια πολυ ομορφη κοπελα. Εμενα δεν μου αρεσει καθολου ακριβως επειδη απο το προσωπο και μονο φαινονται καποια στοιχεια της προσωπικοτητας της
Κατά τη δική μου γνώμη ομορφιά είναι η συμμετρία του προσώπου που συμπληρώνεται απο την γοητεία που σου ασκεί κάποιο άτομο μέσα απο την προσωπικότητά του. Πράγματι είναι υποκειμενικό το τι μας αρέσει και τι όχι και ποια είναι τα κριτήρια για να μας αρέσει κάτι, όμως θεωρώ πως η ομορφιά είναι κάτι αντικειμενικό.
Επειδή με απασχόλησε και μένα αυτό το θέμα κάποια στιγμή και το έψαξα σε κάποιο μεγάλο κύκλο ανθρώπων (ανδρών και γυναικών) κατάλαβα πως η εικόνα μιας γυναίκας αντικειμενικά όμορφης (όπως Μαρία Ναυπλιώτου, Φιλαρέτη Κομνηνου) έλκυε τους πάντες και τα σχόλια είχανε να κάνουνε κυρίως με το πρόσωπο και τη συμμετρία των χαρακτηριστικών. Αντίθετα για γυναίκες στημένα \"όμορφες\" τα σχόλια είχανε να κάνουνε με το καθαρά σεξουαλικό κομμάτι.
βρε παιδια χτες πηγα στο ψυχολογο και παλι εφυγα με σκασιμο.Τι πραγματα ειναι αυτα?Μου πε οτι 80 τοις εκατο σε βλεπουν μια χαρα ΟΥΤΕ ΖΕΣΤΗ ΟΥΤΕ ΚΡΥΟ το 10 τοις εκατο θεα και το 10 τοις εκατο το τελευταιο ασχημη.Η φραση αυτη τι σημαινει ?????Ουτε ζεστη ουτε κρυο.Και μου πε αδιαφορη νομιζω.Τα χω παιξει.Μετα μου πε κανονικη δηλαδη.Μηπως δεν ειναι καλος?????Εχω κλειστει μεσα και εχω χασει την αυτοπεποιθηση μου οση ειχα.τι σημαινει ουτε ζεστη ουτε κρυο??????:mad::mad:
\"ούτε ζέστη ούτε κρύο\" σημαίνει, ούτε όμορφη, ούτε άσχημη, αλλα μια ενδιάμεση κατάσταση.
σου είπε ότι το 80% των ανθρώπων σε βλέπει σαν μια φυσιολογική κοπέλα, ούτε ιδιαιτερα όμορφη ούτε ιδιατέρα άσχημη. οι πιο πολλοί άνθρωποι δεν είμαστε ούτε ιδιαιτερα όμορφοι ούτε ιδιαιτερα άσχημοι.
ίσως να πιστεύεις ενδόμυχα ότι το φυσιολογικό είναι να είναι κάποιος πάρα πολύ όμορφος. όμως όχι. πάρα πολύ όμορφοι είναι μια μικρή μειοψηφία. (είτε το προσεγγίσουμε το ζήτημα της ομορφιάς τελείως υποκειμενικά, είτε πιο αντικειμενικά)
Νομίζω το πήρες λίγο στραβά αυτό που σου είπε. Δεν νομίζω να εννοούσε να κλειστείς μέσα και να χάσεις την αυτοπεποίθηση σου επειδή το 80% σε βρίσκει κανονική (αλλα όχι και ιδιαίτερα όμορφη).
Ακόμα κι αν είναι έτσι τα πράγματα, μπορείς να ζήσεις μια 100% φυσιολογική ζωή, γιατί δεν χρειάζεται να είναι πια κανείς τόσο όμορφος για να ζήσει μια φυσιολογική ζωή.
Και φυσικά για το αγόρι σου κάλλιστα μπορεί να είσαι η super θεά. Κάλλιστα μπορεί να είναι σε εκείνο το 10% που θα σε βρίσκει θεά.
Σημαινει οτι δεν εισαι το κεντρο του συμπαντος.
Σκεψου εναν πολυσυχναστο δρομο να πηγαινοερχονται 100αδες ανθρωποι πανω-κατω , ο καθενας με τις σκοτουρες του , τα γουστα του κλπ.
Εισαι και συ μια απο αυτους.
Και να προσθεσω ο εαυτος σου ειναι πολυτιμος για σενα , αλλα ετσι νοιωθουν και οι αλλοι για τον εαυτο τους.
Καποια στιγμη θα σου τυχει να γνωρισεις καποιον που θα σημαινει κατι \"σπεσιαλ\" για σενα και αντιστοιχα θα σε θεωρει και αυτος
Το αδιαφορη γιατι το πε???Να τον παρω τηλεφωνο???Εχω σκασει.
Και γιατι ολοι μου λενε οτι ειμαι εμφανισιμη μια χαρα ομορφουλα???Δε ξερω πια τι ειμαι!!!!!!!:mad:
το αδιαφορη γιατι το πε?Τι σημαινει?Δεν αντεχω αλλο .Εγω ξερω μια χαρα σημαινει κανονικη ομορφη απλα.Οχι αδιαφορη.
κάτσε ρε συ αφρούλα, το πρόβλημα σου δεν είναι ότι όλοι σε κοιτάνε περίεργα επειδή είσαι άσπρη ή άσχημη?Quote:
Και γιατι ολοι μου λενε οτι ειμαι εμφανισιμη μια χαρα ομορφουλα???Δε ξερω πια τι ειμαι!!!!!!!:mad:
τελικά ισχύει αυτό ή αυτό που γράφεις εδώ?
ειλικρινά έχεις κολήσει με κάτι ασήμαντο. δεν χρειάζεται να είσαι καλλονή για να είσαι ευτυχισμένη.
επίσης να σου πω ότι πολλές φορές η ομορφιά βγαίνει από μέσα (κλισέ, αλλά αληθινό)
ένας χαρούμενος και ισορροπημένος άνθρωπος λάμπει, είναι γοητευτικός, τραβάει τους άλλους.
εσύ τώρα είσαι φρικαρισμένη, πιστεύεις ότι αυτό δεν φαίνεται? το εκπέμπεις.
αν κάτι απωθει τους ανθρώπους είναι αυτό, όχι οι όποιες ατέλειες στην εμφάνιση.
πρέπει να δουλέψεις για να βρεις την ηρεμία σου. και τότε θα νιώθεις κι εσύ όμορφη και θα το βλέπουν και οι γύρω σου.
ειλικρινα τοσους μηνες,
δεν εχω διαβασει την δικη σου εκτιμηση για το τι εισαι....
ασχημη - ομορφη - ουτε κρυο ουτε ζεστη, τι απο ολα?
συνεχως γραφεις για εκτιμησεις σου, το πως σε βλεπουν οι γυρω σου,
αλλα μηδεν πως βλεπεις εσυ τον εαυτο σου.
Μηπως θα επρεπε να αρχισεις απο αυτο?
Δε θελω να μαι καλλονη βρε παιδια .Απλως ξερω οτι ειμαι μια χαρα ομορφη απλα μια κοπελα.Αυτος τι λεει αδιαφορη???Αντι να παω να ξαλαφρωνω, να φευγω και να μη βγαινω απο το σπιτι?Για μενα το οχι ομορφη η το αδιαφορη σημαινει ασχημη.Δε θελω να μαι καλλονη μου αρεσει ο ευατος μου αλλα με μπερδευει με εχει κανει να κλαιω τωρα απο το μπερδεμα.
γιατί αυτός (ο ψυχ) αναφέρεται σε όλον τον πληθυσμό, όταν λέει το 80% εννοεί ας πούμε και τους τυχαίους περαστικούς, τόσους ανθρώπους που είναι τελείως άγνωστοι σε εσένα.
εσύ όταν λες \"όλοι\" να υποθέσω ότι αναφέρεσαι στους φίλους, γνωστούς σου, συγγενείς και όποιους άλλους συναναστρέφεσαι έστω και για λίγες κουβέντες. Αυτοί, όπως καταλαβαίνεις, για να έχουν μπει σε μια διαδικασία επικοινωνίας μαζί σου, σε βλέπουν με κάπως φιλικό μάτι, κάτι βρίσκουν να τους αρέσει σε εσένα και μπαίνουν στον κόπο να επικοινωνήσουν μαζί σου. όμως υπάρχουν και άνθρωποι που μπορεί να σε βλέπουν αδιάφορα, ανάμεσα σε αυτούς που σου είναι τελείως άγνωστοι.
krino επεσες διανα σου απαντησα πριν μια χαρα ομορφη απλα.Γιατι πηρα και κιλα.
Μαλιστα ,το ξερω αυτο αλλα εννοεις αδιαφορη απο εμφανιση,το 80 τοις εκατο??????:mad:Τοτε λεει ψεματα ο καθρεφτης μου και ολοι οσους συναναστρεφομαι και ξενους στο δρομο.
μπορεί γι αυτόν να είσαι αδιάφοροι. ή για κάποιους!
αν εσύ είσαι ευχαριστημένη από την εμφάνιση σου και οι άνθρωποι του περιβαλλοντός σου επίσης, τότε όλα οκ!
ε κάποιοι θα σε βλέπουν άσχημη ή αδιάφορη. (btw αδιάφορος δεν σημαίνει άσχημος, σημαίνει ότι δεν σου τραβάει την προσοχή με την πρώτη ματιά, αυτό που είναι οι περισσότεροι άνθρωποι δηλαδή...)
claire εννοεις για το ψυχολογο?Δηλαδη οι περισσοτεροι αν και μια χαρα ειμαστε αδιαφοροι στο κοσμο??:mad:
αρα εισαι αντικειμενικα λιγο πανω απο αυτο που λες ουτε κρυο - ουτε ζεστη....
Ωστοσο αυτο γινεται πολυ σχετικο οταν υπαρχουν τριτοι γυρω σου - διπλα σου - παραδιπλα κλπ κλπ....
Αυτο το \"ειμαι ομορφη απλα\" αρχιζει και βαλλεται μεχρι τελικης πτωσης.....
Μαστα....
αλλο θεμα.
Τι σχεσεις ειχες - εχεις πχ με τους γονεις σου?
Η με οποιον αλλον τελως παντων, σου δημιουργησε ολο αυτο το πακετο σκεψης?
Quote:
Δηλαδη οι περισσοτεροι αν και μια χαρα ειμαστε αδιαφοροι στο κοσμο??:mad:
ακριβως.....
krino εισαι θεος !!!Το περιμενα ομως γιατι σε εχω καταλαβει.Δεν ειχα ποτε καμια σημασια απο τους γονεις μοη να χαμε συζητησεις τιποτα.Απλα με γεννησαν ειναι καλοι γονεις μου προσφερουν τα βιωσιμα και αυτο ηταν.Διαβαζα και ημουν μονη μου.Το πιασε και ο ψυχολογος αυτο.:(
βασικά απορώ πως δεν το καταλαβαίνεις. εδώ μας λες ότι εσύ η ίδια, και οι φίλοι σου αλλά και πολλοί άνθρωποι στο δρόμο σε θαυμάζουν για την εμφανισή σου. εγώ αυτό το δέχομαι, δέχομαι ότι λες αλήθεια.Quote:
Μαλιστα ,το ξερω αυτο αλλα εννοεις αδιαφορη απο εμφανιση,το 80 τοις εκατο??????:mad:Τοτε λεει ψεματα ο καθρεφτης μου και ολοι οσους συναναστρεφομαι και ξενους στο δρομο.
όμως παρόλο που συμβαίνει αυτό, έχει φάει ένα τρελό κόλημα και πιστέυεις ότι όλοι σε βλέπουν άσχημη και άσπρη. αν ένας σου πει ότι έισαι μπάζο θα γκρεμιστεί ο κόσμος γύρω σου, παρόλο που τώρα λες ότι γενικά λαμβάνεις θετικό feedback για την εμφανισή σου.
δεν βλέπεις ότι το πρόβλημα δεν είναι τελικά στο πως πραγματικά έισαι, αλλά μέσα στο κεφάλι σου?
τους περισσότερους δεν θα τους ένοιαζε και τόσο αν κάποιος τους έλεγε ότι 8 στους 10 σας θεωρούν αδιάφορους.
Ωχ αφρούλα ! λολ
Μα δεν καταλαβαίνεις ότι δεν πρέπει να μπαίνεις στο τριπάκι να σκέφτεσαι έτσι? Πως να στο πω βρε παιδί μου όταν αρχίζεις και σκέφτεσαι έτσι πες στον εαυτό σου \"ωχ αυτή είναι η σκέψη μου η χαζή παλί, εε απλά μου παίζει παιχνίδια δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με το περιεχόμενο\" και συνέχισε να κάνεις ότι κάνεις προσπάθησε να ασχοληθείς με μια εποικοδομητική εργασία ζωγράφησε ξέρω γω. Στην τελική αν σε κολλάει τόσο πολύ απλά προσπάθησε να σκεφτείς το ενδεχόμενο ότι είσαι άσχημη σαν ορκ από τον άρχοντα των δαχτυλιδιών και συνέχισε την ζωή σου! Δεν θα κάτσεις να πεθάνεις για το πως φαίνεσαι στους άλλους.Είσαι αυτή που είσαι αγάπησε τον εαυτό σου γι αυτό που είσαι ακόμα και αν είσαι το τερας του λοχνες και προσπάθησε να βρεις πιο δημιουργηκές σκέψεις. Δεν θα κάτσεις να χαλιέσαι για λογοπαίγνια της γλώσσας με το ΄πια λέξη υποδηλώνει τι και το τι σημαίνει για τον καθένα η λέξη αδιάφορο και ότι ναι τώρα!
αν είχαμε μια κλίμακα με νούμερα και βάζαμε στις διαβαθμίσεις της ομορφιάς και από ένα νούμερο, ας πούμε μια κλίμακα από το -10 έως το +10, εγώ στην απόλυτη ασχήμια θα έβαζα το -10, στην απόλυτη ομορφιά το +10, στην έννοια \"αδιάφορη\" θα έβαζα το 0 και στην έννοια \"ομορφούλα μια χαρά κοπέλα\" θα έβαζα 5.
εγώ ας πούμε τις έννοιες \"αδιάφορη\" και \"άσχημη\" δεν τις θεωρώ ταυτόσημες. η \"αδιάφορη\" για μένα είναι πιο θετική έννοια από την \"άσχημη\".
Ακομα και εμφανισιμοι η πανω απο το μετριο ειμαστε αδιαφοροι για το κοσμο.Αδιαφοροι τι εννοεις κρινο δηλαδη οτι απλως μια παρουσια ειμαστε και δε τους νοιαζει ουτε μπανουν καν στο κοπο να σχολιασουν η να νοιαστουν.Μονο αν δουν μια θεα η ενα θεο θα ασχοληθουν δηλαδη?Γιατι λεμε οι περισσοτεροι και οχι ολοι ομως?:mad:
Quote:
Originally posted by lucifer
αν είχαμε μια κλίμακα με νούμερα και βάζαμε στις διαβαθμίσεις της ομορφιάς και από ένα νούμερο, ας πούμε μια κλίμακα από το -10 έως το +10, εγώ στην απόλυτη ασχήμια θα έβαζα το -10, στην απόλυτη ομορφιά το +10, στην έννοια \"αδιάφορη\" θα έβαζα το 0 και στην έννοια \"ομορφούλα μια χαρά κοπέλα\" θα έβαζα 5.
εγώ ας πούμε τις έννοιες \"αδιάφορη\" και \"άσχημη\" δεν τις θεωρώ ταυτόσημες. η \"αδιάφορη\" για μένα είναι πιο θετική έννοια από την \"άσχημη\".
Όχι όχι σε παρακαλώ μην γράφεις νούμερα τώρα λολ
βασικά έισαι άλλος ένας άνθρωπος στον μάταιο τούτο κόσμο :PQuote:
Ακομα και εμφανισιμοι η πανω απο το μετριο ειμαστε αδιαφοροι για το κοσμο.Αδιαφοροι τι εννοεις κρινο δηλαδη οτι απλως μια παρουσια ειμαστε και δε τους νοιαζει ουτε μπανουν καν στο κοπο να σχολιασουν η να νοιαστουν.Μονο αν δουν μια θεα η ενα θεο θα ασχοληθουν δηλαδη?Γιατι λεμε οι περισσοτεροι και οχι ολοι ομως?:mad:
όταν περπατάς στο δρόμο είσαι άλλη μια γκόμενα, ανάμεσα στις τόσες. ακόμα και να σε κοιτάξει κάποιος δεν σημαίνει κάτι παραπάνω από αυτο.δεν αποκτας αξία από αυτό. δεν σημαίνει καν ότι σε κοιτάζει επειδή έισαι όμορφη. μπορεί να του βγάζεις κάτι σεξουαλικό. μετά σε ξεχνάει και κοιτάει την επόμενη.
ξεχωριστή είσαι για τους φίλους σου, για το αγόρι σου. γι αυτόυς είσαι κάτι παραπάνω.
lucifer παρε μια κλιμακα με αριστα το 10.Το μια χαρα το βαζεις στο 5?
Quote:
krino εισαι θεος !!!Το περιμενα ομως γιατι σε εχω καταλαβει.Δεν ειχα ποτε καμια σημασια απο τους γονεις μοη να χαμε συζητησεις τιποτα.Απλα με γεννησαν ειναι καλοι γονεις μου προσφερουν τα βιωσιμα και αυτο ηταν.Διαβαζα και ημουν μονη μου.Το πιασε και ο ψυχολογος αυτο.:(
ναι ε?
με εχεις ψυχολογησει??
:P:P:P:P
Οκ το καταλαβα, απο αρκετα πραγματα εστω και αν αυτα ειναι γραπτα.
Τεσπα, για να ξεμπερδευεις με αυτο το πακετο που εχεις φαει,
δεν θα πρεπει καποια στιγμη να αρχιζεις να το συζητας?
Ειτε εδω ειτε στον ψυχ σου, οπου νομιζεις καλυτερα?
Δηλαδη για ποσα χρονια θα το κουβαλας αυτο το φορτιο?
Ενα βημα να κανεις μπροστα, θα σπασεις το κυκλο....
για σκεψου το σιγα σιγα....