ακι οντως η κανναβη ειναι καλυτερη απο xanax συμφωνω......μιλας για cbd η για κανναβη ιντικα thc.....η δευτερη ή θασε γιατρεψει εντελως η θα σε κανει χαλια εντελως πιστευω...........τελικα πως πας?εκανες εξετασεις για σκπ
Printable View
Μαρία πως τα πήγες με το μάθημα?
και cbd kai thc.... η indica ειναι πιο πολυ για υπνο.... προτιμω sativa Που ειναι λιγο πιο ανεβαστικη... γενικα στον Καναδα που θα παω θα δοκιμασω διαφορα :P
αν και τωρα που ειμαι Ελλαδα μονο CBD περνω.... αλλα ατμιζω cbd wax.... ειναι απιστευτα..... αμεση επιδραση και μια χαλαρωση ωραια..... χωρις να κανεις κεφαλι... βοηθαει φουλ σε καταστασης κρισης πανικου
αλλα γενικα η Κανναβη δεν ειναι για ολους το ιδιο.....
Καλημέρα...πιστεύω να κοιμήθηκατε καλύτερα από εμένα γιατί από ότι φαίνεται εμένα με έπιασε άγχος για το σημερινό μάθημα και όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα μόνο λίγο τώρα τα ξημερώματα και αυτή την στιγμή ξύπνησα γιατί δίνω στις 10.. Ειμαι κομμάτια.... :'(
πολύ μικρή διαφορα μπορώ να πω..... αναφερόμαστε τώρα σε 5mg διαφορα... τα αντικαταθλιπτικά θέλουν από 15μέρες έως και 1 μηνα για να συγκεντρωθούν μέσα στο αίμα... "γιαυτο" τώρα σε έπιασε αυτό..... πιθανόν να μην σου ταιριάζει το συγκεκριμένο φάρμακο.....
σε αυτή την περίπτωση πρέπει οπωσδήποτε να επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου
άσε ξέρω αλλα εγω συνεχίζω να περνώ γιατί δεν μπορώ αλλιώς... η επιπτώσεις είναι πολλές αλλα οχι σε όλους τα ίδια σε εμένα μαλλον απο το Xanax μουδιαζη η γλώσσα μου και εχω αδυναμία απο το ένα χέρι.... γενικα με έχει φρικαρει αυτό πολυ πολλές φορές πιστεύω οτι ειναι εγγεφαλικο ασε.... και ειμαι 26 και ο νευρολόγος που με ειδε είπε οτι δεν πάθω κατι σε χαμηλή δοσολογία που τα περνώ δηλαδή μέχρι 1mg την ημέρα είναι λέει οκ... αμα ξεφύγεις όμως και το πας σε μεγαλύτερες δόσεις εκει ειναι λεει που ειναι πιο επικίνδυνο να εχεις όλες της μακροχρόνιες επιπτώσεις... πολλα ατομα το περνούν αυτο το χάπι καθε μέρα για παρα πολλα χρονια δυστυχώς.... όμως αναρωτιέμαι τι ειναι πιο επικίνδυνο; να καπνίζεις καπνό η να περνεις 1 Xanax την ημέρα; επίσης εχω και αλλη απορία πως τα αντιψυχωσικα φάρμακα θεωρούνται πιο ασφαλές απο της βενζο σε μακροχρόνια χρήση; απο την στιγμή που προκαλούνε χειρότερες συνέπειες.... πραγματικά α τα φάρμακα προκαλούν κατι μακροχρόνια αυτη ειναι η αλήθεια....
Εγώ έριξα για λίγο έναν υπνάκο όλα καλά :-D
Τώρα πως είσαι?
ποσες μερες περιπου ειναι τωρα που περνεις το ladose? της μερες που τα πηρες θα ενιωθες λιγο τσιτα λογικο ειναι αυτο..... μετα ομως δεν ξερεις πως θα σε πιασει το φαρμακο.... ισως να δοκιμασεις να πας ξανα 5mg πανω αλλα ρωτα πρωτα τον γιατρο σου.... γενικα κανε λιγο υπομονη... και εγω τωρα 3μερα σημερα περνω το cipralex που επερνα 8χρονια παλια.... ειχα σωθει.... ο γιατρος ακομα δεν το ξερει.... θα το μαθει οταν τον δω χαχα.....
γενικα εγω εχω τεραστιο προβλημα με το xanax..... και τωρα που δεν υπαρχει πουθενα στα φαρμακεια ειναι τεραστειο προβλημα γιατι εγω να παρω γενοσημο ουτε για πλακα......
Έχει πάνω από χρόνο που ξαφνικά έχασα την όρεξη μου για τα πάντα.. Περνούσαν ολόκληρες μέρες να είμαι σπίτι κ να βλέπω τιβι.. Μετά λίγο έστρωσε όλο αυτό, αλλά φέτος δε βγήκα σχεδόν καθόλου γιατί διάβαζα.. Όμως δεν είχα κ όρεξη. Άρχισαν να μ βγαίνουν φοβίες τύπου να μπω στο λεωφορείο, ή να βγω έξω. Κ θεώρησα ότι πρέπει να απευθυνθώ κάπου γιατί δεν πήγαινε άλλο αυτή η ζωή.. Μ είπε ότι δεν έχω κάτι κ ότι με τα λαντοζ θα δω διαφορά.. Τι να σου πω δεν ξέρω πως ξεκίνησε αληθεθα.. Ξαφνικά έχασα την όρεξη μου για εξόδους, εκδρομές κλπ