Κι αν έχεις απορίες πάνω στη φράση μου \" να εφαρμόσεις ένα πείραμα δια του διαδικτύου\", μπορώ να σου τις λύσω :)
Printable View
Κι αν έχεις απορίες πάνω στη φράση μου \" να εφαρμόσεις ένα πείραμα δια του διαδικτύου\", μπορώ να σου τις λύσω :)
Quote:
Originally posted by weird
Δεν νομίζω οτι είναι άσχετο το θέμα που μόλις θίχτηκε με το γεγονός οτι θεώρησα άστοχο το να εφαρμόσεις ένα πείραμα δια του διαδικτύου. Αστοχη και η αρχικη σου ενέργεια, που ξεκίνησε την γνωριμία μας, άστοχη και η πιο πρόσφατή σου ενέργεια, κατά τη δική μου γνώμη τουλάχιστον.Quote:
Originally posted by PETRAN
Quote:
Πάνο, κοιταξε να δεις.
έχεις ένα πτυχίο ψυχολογίας και παραθέτεις επιστημονικά τις απόψεις σου ως ειδικός του χώρου. Από εκεί και πέρα, αναρωτιέμαι, πόσο χρειάζεται για να καταλάβεις ότι αυτό εδώ συνεπάγεται μια αυξημένη ανάγκη για προσοχή, όταν χρησιμοποιείς ειδικούς όρους( και δεν αναφέρομαι σε κάθε ατάκα και σε κάθε σου πείραγμα), αν και δεν μιλάς επιστημονικά αλλά απλά ως Πάνος.
Εγώ μπορώ να καταλάβω ότι το χρησιμοποίησες μεταφορικά, χωρίς ωστόσο να παύω να πιστεύω ότι ήταν άστοχο.
Οσο για το χαοτικά, εμ μου κόλλησε σαν όρος και τον κράτησα. Δεν θα μπορούσα να μην σχολιάσω τα γραπτά σου, αφού έτσι μου φάνηκαν από ένα σημείο και μετά.
Μπορεί να μην με κατηγόρησες για τηλεδιάγνωση, γιατί εγώ άλλο όρο συναφή δεν χρησιμοποίησα αλλά με είπες χουκ, ε??
Κι εγώ θέλω να την χαλαρώσω την συζήτηση.
Μου φαίνεται οτι η μεταξύ μας σύγκρουση, είναι αναπόφευκτη ωστόσο.
Τι να κάνουμε, μερικοί άνθρωποι, απλά δεν κολλάνε που λένε.
Οπότε το πρόβλημα σου τώρα είναι παντελώς άσχετο με αυτό το θρεντ έτσι? Πάλι σου ήρθε εκείνο το προηγούμενο θρεντ? Αυτό είναι το πρόβλημα πάλι?
Το \"Χαοτικό\" δεν σ\'\'αρεσε εσένα αλλά παρ\'ολα \"σου κόλλησε και το κράτισες για μένα\"...Weird αυτό δεν ακούγεται τόσο καλό!
Αυτό για το hook δεν το κατάλαβα.Προφανως και ήταν αστείο, δεν πιστεύω ότι το θεωρείς και αυτό τηλεδιάγνωση
Όσο γι αυτό που λες, οχι δεν χρειάζονται κάποιοι άνθρωποι να συγκρούονται, αλλά εσένα προφανώς σ\'αρέσει!
Ναι, το χαοτικό που είπες, μου φάνηκε πως τάιριαζε πιο πολύ με τα δικά σου κείμενα, παρά με τα δικά μου! Και στο λέω ειλικρινά. Και φυσικά δεν μου άρεσε όταν μου το είπες, όπως βλέπω οτι δεν άρεσε και σε σένα. Αν και πίστευα οτι θα το έπαιρνες πιο χαλαρά.
Ναι, το χουκ, ήταν αστείο.
Θεωρώ οτι μέχρι ένός σημείου, συγκρουόμασταν ελεγχόμενα και ανταλλάσαμε οπτικές έτσι.
Μόνο που καμιά φορά περνάμε στην άσχημη σύγκρουση, κι αυτή, δεν μου αρέσει.
Δεν με πείραξε καθόλου Weird, απλά το αναφέρω για να σου δείξω ότι κάνεις και εσύ ακριβώς τα ίδια με μένα!
Εσύ πέρασες στην άσχημη σύγκρουση, εγώ δεν έχω καμία όρεξη!
Quote:
Quote:
Κι ακριβώς γι αυτό, επειδή δεν κολλάμε,
και μπορεί κάλλιστα κάτι ρομαντικό που θα σου γράψω καλέ μου Πάνο να το δεις εκχυδαισμένα, δεν πιστεύω οτι έχει νόημα
ούτε να σου γράψω ένα ποίημα, ούτε να συναναστραφούμε περισσότερο.
Μιλάμε άλλες γλώσσες,
αντιλαμβανόμαστε αλλίως τα πράγματα,
ο καθένας μέσα απο το ιδιαίτερο φίλτρο του
και την ποιότητά του,
οπότε, ας το λήξουμε εδώ.
Αα πες το έτσι ότι σε πείραξε το αστείο μου και δεν είχες τι να μου πεις...οπότε ξέθαψες την \"παλιά καλλή υπομανία\", εε ναι έτσι εξηγούνται όλα...
Και ναι Weird το ποίημα σου δεν μου άρεσε και στο είπα σαν αστείο...Αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία γιατί σίγουρα αν έχεις καλλιτεχνικό ταλέντο θα εκτιμηθει...δεν χρειάζενται να σε πειράζει κάθε τι που σου λένε, όπως π.χ. όταν μου λένε πόσο \"κακός θεραπευτής\" θα γίνω κλπ. φυσικά δεν δίνω σε όλα και όλους σημασία αλίμονο! και εγώ αυτοσαρκάζομαι πολλές φορές δεν είναι κακό!
Είναι και αυτό μέσα σε εκείνα που μου έκατσαν άσχημα απόψε, γι αυτό και το αναφέρω. Αλλά η σύγκρουση είχε ήδη ξεκινήσει, όταν εξέλαβες σκοταδιστικά μηνύματα απο τα γραφόμενά μου...( που πιστεύω απλά σε ενόχλησε που σου επισήμανα τα της αναλύσεως, χασίματος κτλ).
Κι εγώ αυτοσαρκάζομαι!
Και είμαι πολύ δεκτική, στα αρνητικά σχόλια.
Ισα ισα που τα εκτιμώ, όταν γίνονται ειλικρινώς.
Μπορείς ελεύθερα να εκφέρεις όποια γνώμη θέλεις!
Ωστόσο, δεν με ενόχλησε η κριτική σου, ούτε στον τρόπο γραφής μου ( παρά μόνο το οτι συνδυάστηκε με ειδικούς όρους που δεν τους ξαναλέμε), ούτε στο ποίημά μου ( παρά μόνο το οτι είχε μέσα της κάποια ειρωνία ως προς τη βαθμολογία συγκίνησης).
Quote:
Δεν κατάλαβα καν
Γιατί νομίζεις εγώ έχω όρεξη να πλακωνόμαστε????
Αλλά καμία φορά, λόγω του οτι δεν επικοινωνούμε καλά, ο ένας παρεξηγεί το ύφος του άλλου και.... να μαστε.
Quote:
Quote:
Δεν κατάλαβα καν
Οκ ας το αφήσουμε, μην μπει κι αυτό στην λίστα των ακαταλαβίστικων που χρειάζονται διευκρίνησης.
Εχεις καταλάβει ποιά είναι η ουσία της διαφωνίας μας?
Quote:
Quote:
Quote:
Κι ακριβώς γι αυτό, επειδή δεν κολλάμε,
και μπορεί κάλλιστα κάτι ρομαντικό που θα σου γράψω καλέ μου Πάνο να το δεις εκχυδαισμένα, δεν πιστεύω οτι έχει νόημα
ούτε να σου γράψω ένα ποίημα, ούτε να συναναστραφούμε περισσότερο.
Μιλάμε άλλες γλώσσες,
αντιλαμβανόμαστε αλλίως τα πράγματα,
ο καθένας μέσα απο το ιδιαίτερο φίλτρο του
και την ποιότητά του,
οπότε, ας το λήξουμε εδώ.
Αα πες το έτσι ότι σε πείραξε το αστείο μου και δεν είχες τι να μου πεις...οπότε ξέθαψες την \"παλιά καλλή υπομανία\", εε ναι έτσι εξηγούνται όλα...
Και ναι Weird το ποίημα σου δεν μου άρεσε και στο είπα σαν αστείο...Αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία γιατί σίγουρα αν έχεις καλλιτεχνικό ταλέντο θα εκτιμηθει...δεν χρειάζενται να σε πειράζει κάθε τι που σου λένε, όπως π.χ. όταν μου λένε πόσο \"κακός θεραπευτής\" θα γίνω κλπ. φυσικά δεν δίνω σε όλα και όλους σημασία αλίμονο! και εγώ αυτοσαρκάζομαι πολλές φορές δεν είναι κακό!
Είναι και αυτό μέσα σε εκείνα που μου έκατσαν άσχημα απόψε, γι αυτό και το αναφέρω. Αλλά η σύγκρουση είχε ήδη ξεκινήσει, όταν εξέλαβες σκοταδιστικά μηνύματα απο τα γραφόμενά μου...( που πιστεύω απλά σε ενόχλησε που σου επισήμανα τα της αναλύσεως, χασίματος κτλ).
Κι εγώ αυτοσαρκάζομαι!
Και είμαι πολύ δεκτική, στα αρνητικά σχόλια.
Ισα ισα που τα εκτιμώ, όταν γίνονται ειλικρινώς.
Μπορείς ελεύθερα να εκφέρεις όποια γνώμη θέλεις!
Ωστόσο, δεν με ενόχλησε η κριτική σου, ούτε στον τρόπο γραφής μου ( παρά μόνο το οτι συνδυάστηκε με ειδικούς όρους που δεν τους ξαναλέμε), ούτε στο ποίημά μου ( παρά μόνο το οτι είχε μέσα της κάποια ειρωνία ως προς τη βαθμολογία συγκίνησης).
Ναι αλλά από αυτά που λες \"...και είμαι δεκτική και αυτοσαρκάζομαι μπλα μπλα...\" δεν είδα τίποτα. Ίσα ίσα είδα μια μεγάλη μικρότητα Weird, από ένα σχόλιο \"dark\" και επειδή σου κοροιδεψα ένα ποίημα έβγαλες έναν άσχημο εαυτό και ξέθαψες το \"υπομανία\" πάλι. Τι νόημα έχουν αυτά που μου λες?Για να σε εκτιμήσω? Και εγώ σου λεώ \"Weird μην κοιτάς βασικά είμαι βαθύτατα θεοσεβούμενος χριστιανός\" δεν θα είναι ψέμα σε σχέση με αυτά που έχω γράψει? Εγώ δεν είδα τίποτα από αυτά, τα ακριβώς αντίθετα είδα
Quote:
Εχεις καταλάβει ποιά είναι η ουσία της διαφωνίας μας?
Ναι η ουσία είναι ότι δεν έχεις καμία ανοχή όπως φαίνεται στο οποιοδήποτε σχόλιο-είτε είναι ποιο ανάλαφρο είτε όχι-και ξεκινάς καυγάδες.
Πάνο, αυτό που εσύ ορίζεις ως άσχημο εαυτό, δεν ήταν παρά η ενόχλησή μου την οποία καθαρά σου έδειξα.Quote:
Ναι αλλά από αυτά που λες \"...και είμαι δεκτική και αυτοσαρκάζομαι μπλα μπλα...\" δεν είδα τίποτα. Ίσα ίσα είδα μια μεγάλη μικρότητα Weird, από ένα σχόλιο \"dark\" και επειδή σου κοροιδεψα ένα ποίημα έβγαλες έναν άσχημο εαυτό και ξέθαψες το \"υπομανία\" πάλι. Τι νόημα έχουν αυτά που μου λες?Για να σε εκτιμήσω? Και εγώ σου λεώ \"Weird μην κοιτάς βασικά είμαι βαθύτατα θεοσεβούμενος χριστιανός\" δεν θα είναι ψέμα σε σχέση με αυτά που έχω γράψει? Εγώ δεν είδα τίποτα από αυτά, τα ακριβώς αντίθετα είδα
Και το θεωρώ τίμιο να δείχνει κανείς την ενόχλησή του, όταν υπάρχει.
Απο εκεί και πέρα, εσύ απόψε συμπέρανες αυθαίρετα τις σκοτεινές διαθέσεις και μου φέρθηκες αρκετά απότομα, κι απο εκεί, ξεκίνησε όλο αυτό.
Δεν γίνεται να μου φέρεσαι κάπως και να μην απαντώ οτι ενοχλήθηκα.Μην μπερδεύεις την ανοχή με την καταδεκτικότητα στην κριτική, για την οποία σου μιλώ.
Εσύ συνδέεις εσφαλμένα αυτή την ενόχληση με λάθος αιτίες, χωρίς να ακούς, ή να καταλαβαίνεις όταν σου λέω ΤΙ με ενόχλησε.
btw το υπομανία το ξέθαψα, ως παράδειγμα άστοχης συμπεριφοράς, παρεμφερής με την σημερινή άστοχη τάση σου να μιλήσεις για διαδικτυακές εμπειρίες και ενθαρρύνσεις, φέρνοντας σαν παράδειγμα, την επίδραση των σχολίων σου πάνω μου. ( τα οποία σχόλια, συνοδεύονταν απο τη χρήση του συγκεκριμένου όρου.)
Και επειδή βλέπω οτι έχεις όλη την καλή διάθεση να μην αφήσουμε κενά επικοινωνίας, θέλεις να σου πω τί με ενόχλησε όσο πιο απλά και καθαρά μπορώ ή ξέρεις?
Quote:
Πάνο, αυτό που εσύ ορίζεις ως άσχημο εαυτό, δεν ήταν παρά η ενόχλησή μου την οποία καθαρά σου έδειξα.Quote:
Και το θεωρώ τίμιο να δείχνει κανείς την ενόχλησή του, όταν υπάρχει.
Απο εκεί και πέρα, εσύ απόψε συμπέρανες αυθαίρετα τις σκοτεινές διαθέσεις και μου φέρθηκες αρκετά απότομα, κι απο εκεί, ξεκίνησε όλο αυτό.
Δεν γίνεται να μου φέρεσαι κάπως και να μην απαντώ οτι ενοχλήθηκα.Μην μπερδεύεις την ανοχή με την καταδεκτικότητα στην κριτική, για την οποία σου μιλώ.
Εσύ συνδέεις εσφαλμένα αυτή την ενόχληση με λάθος αιτίες, χωρίς να ακούς, ή να καταλαβαίνεις όταν σου λέω ΤΙ με ενόχλησε.
Weird, δεν μου είπες \"πάνο με ενοχλεί που με λες dark\" η \"πανο δεν μαρεσε που κοροιδεψες το ποίημα μου\" με κατηγόρησες πάλι ότι κάνω τηλεδιαγνώσεις και έβγαλες μια απίστετη μικρότητα \"χτυπώντας\" με με μεθόδους που ούτε εσένα σ\'αρέσουν...και πραγματικά σου μιλάω, δεν με πείραξε καθόλου αυτό, με πειράζει όμως-και γι\'αυτό αχολούμαι τόση ώρα και δεν πάω στο κρεβατάκι μου-η αδικία κατάλαβες? Μην με κατηγωρείς για πράγματα που και εσύ η ίδια κάνεις παίζοντας το αθώο τραγικό θύμα που έχει τηλεδιαγνωστεί!
Πώς σε χτύπησα, εξήγησέ το μου, γιατί δεν το καταλαβαίνω!
ουτε εμένα μου αρέσει η αδικία να πάρει η ευχή.
Και δεν θέλω να σε αδικήσω, ούτε εσένα, ούτε εμένα.
Πού έδειξες και τόσο ενδιαφέρον για τη γιαγιά μου.
χαχα μπήκαν η κούρααση και οι συναισθηματισμοί μέσα.
Διάβασε λίγο και τα παραπάνω που γράφω.
Quote:
Και επειδή βλέπω οτι έχεις όλη την καλή διάθεση να μην αφήσουμε κενά επικοινωνίας, θέλεις να σου πω τί με ενόχλησε όσο πιο απλά και καθαρά μπορώ ή ξέρεις?
Εγώ κατάλαβα ότι σε ενόχλησε το dark και το σχόλιο μου για το ποίημα που βέβαια ήταν και γενικό (δηλαδή δεν λέω κάτι συγκεκριμένα κακό η αστείο για το ποίημα/μέρος του ποιήματος) και εν μέρη αυτοσαρκαστικό αφού προβάλω τον εαυτό μου σαν ρομποτ με το ποσοστό-που σίγουρα προκάλεσε το γέλοντα σε κάποιο κόσμο αλλά παρ\'ολα αυτά δεν μειώνει την όποια καλλιτεχνική του αξία- αλλά αν πέφτω έξω πες μου εσύ.
Πέφτεις έξω αλλά δεν θα σου πω, γιατί με έχουν πάρει τα κλάματα και είμαι χάλια τώρα....
Καλά αυτό κατάλαβες????
Τι να πω ρε συ Πάνο!
Τελοσπάντων..
πάμε για ύπνο.
Μου κάνει καλό κατα΄κάποιο τρόπο η αλληλεπίδρασή μας...
να ξέρω, ποιούς ανθρώπους να αποφεύγω, γιατί απλά... δεν βγαίνει άκρη!!!
Δυστυχώς...
μακάρι να μπορούσαμε να επικοινωνούμε με τον καθένα, αλλά δεν γίνεται...
Καληνύχτα. ή μάλλον καλημέρα.
Έλα ρε Weird εδώ πήγες να συσχετίσεις κάθε σχόλιο όπως \"τα χαοτικά κείμενα\" μου με την \"τηλεδιάγνωση\" για να με παρουσιάσεις σαν το τέρας-ξέρω-γω την στιγμή που μόλις 2 ποστ πριν χρησιμοποίησες τον όρο \"χάοτικα\" και εσύ, συν τα όσα μου έχεις πει κατα καιρούς-και στο παλιότερο θρεντ και ποιο σοβαρά-αλλά δεν κάθομαι να τα ξεθάβω και να σε κατηγορώ για τηλεδιαγνώσεις, τι άλλο θες να σου πω?Quote:
Quote:
Έλα ρε Weird εδώ πήγες να συσχετίσεις κάθε σχόλιο όπως \"τα χαοτικά κείμενα\" μου με την \"τηλεδιάγνωση\" για να με παρουσιάσεις σαν το τέρας-ξέρω-γω την στιγμή που μόλις 2 ποστ πριν χρησιμοποίησες τον όρο \"χάοτικα\" και εσύ, συν τα όσα μου έχεις πει κατα καιρούς-και στο παλιότερο θρεντ και ποιο σοβαρά-αλλά δεν κάθομαι να τα ξεθάβω και να σε κατηγορώ για τηλεδιαγνώσεις, τι άλλο θες να σου πω?Quote:
Μόνος σου τα είχες συσχετίσει, τότε. Δεν πήγα να κάνω κάποιον παραπάνω συσχετισμό εγώ. Και φυσικά και δεν ήθελα να σε παρουσιάσω σαν τέρας, αυτό είναι δική σου ερμηνεία!
Τα όσα σου έχω πει κατά καιρούς, δεν είχα ιδέα οτι σε \"χτύπησαν\" και τα είδες ως υπόγεια μέθοδο. Τώρα όμως που μου το έιπες, δεν πρόκειται να σου δώσω άλλο τέτοιο feedback αυτού του είδους.
Πάνο, εδώ σου εξηγώ, για ποιό λόγο έκανα τον συσχετισμό.Quote:
btw το υπομανία το ξέθαψα, ως παράδειγμα άστοχης συμπεριφοράς, παρεμφερής με την σημερινή άστοχη τάση σου να μιλήσεις για διαδικτυακές εμπειρίες και ενθαρρύνσεις, φέρνοντας σαν παράδειγμα, την επίδραση των σχολίων σου πάνω μου. ( τα οποία σχόλια, συνοδεύονταν απο τη χρήση του συγκεκριμένου όρου.)
Καταλαβαίνεις ?
Αλλά τί ρωτάω,
είδαμε καθαρότατα απόψε, οτι οποιαδήποτε προσπάθεια μεταξύ μας επικοινωνίας είναι άκαρπη.
Νιώθω οτι δεν έχει νόημα αλλο να προσπαθώ..
Λοιπόν, αντε γιατί ξημέρωσε.
Ας το αφήσουμε ε?
Αυτή τη φορά κρεβατάκι.
Quote:
Πέφτεις έξω αλλά δεν θα σου πω, γιατί με έχουν πάρει τα κλάματα και είμαι χάλια τώρα....
Καλά αυτό κατάλαβες????
Τι να πω ρε συ Πάνο!
Όλα θα ήταν πολύ ποιο απλά αν μου έλεγες τι σε πείραξε από την αρχή και δεν έκανες όλα αυτά που έκανες! Συγνώμη αν σε στεναχώρησα, αλλά και εσύ ανταποκρίθηκες με πολύ άσχημο και άδικο τρόπο...και ελπίζω να είσαι ειλικρινής με αυτό που γράφεις και να μην το κάνεις για να φανείς το θύμα, γιατί πραγματικά με αδίκησες!
Συγνώμη που σε στεναχώρησα. Πραγματικά. Ίσως να μην ξαναμπώ καλύτερα. Έτσι και αλλιώς φεύγω για στρατό σε μια βδομάδα. Καλημέρα.
Quote:
Πάνο, εδώ σου εξηγώ, για ποιό λόγο έκανα τον συσχετισμό.Quote:
Καταλαβαίνεις ?
Όχι δεν καταλαβαίνω μπορείς να πεις απλά τι σε πείραξε!?
Πάνο σου λέω, αλλά για κάποιον λόγο, δεν φαίνεται να το καταλαβαίνεις. Αν διαβάσεις αυτά που σου έγραψα ( οτι εσύ συμπέρανες εχθρική διάθεση και φέρθηκες αμυντικά, εγώ απο την άλλη έδειξα οτι ενοχληθηκα με αυτή σου τη στάση, κι έτσι ξεκίνησε).Quote:
Quote:
Καλά αυτό κατάλαβες????
Τι να πω ρε συ Πάνο!
Όλα θα ήταν πολύ ποιο απλά αν μου έλεγες τι σε πείραξε από την αρχή και δεν έκανες όλα αυτά που έκανες! Συγνώμη αν σε στεναχώρησα, αλλά και εσύ ανταποκρίθηκες με πολύ άσχημο και άδικο τρόπο...και ελπίζω να είσαι ειλικρινής με αυτό που γράφεις και να μην το κάνεις για να φανείς το θύμα, γιατί πραγματικά με αδίκησες!
Συγνώμη που σε στεναχώρησα. Πραγματικά. Ίσως να μην ξαναμπώ καλύτερα. Έτσι και αλλιώς φεύγω για στρατό σε μια βδομάδα. Καλημέρα.
Τώρα το ποιός αδίκησε ποιόν, είναι σχετικό.
Ελλείψει εποικοινωνίας, έκαστος αδικεί τον άλλο, χωρίς καν να το καταλάβει.
Και γενικά, δεν ξέρω γιατί το λες, αλλά κάθε γραμμή που γράφω εδώ μέσα, την γράφω με αληθινότητα, κι όχι για να το παιξω θύμα.
Τέλος, το βρίσκω κακή ιδέα να μην ξαναμπείς.
Απλά δεν θα μαλλώνουμε μεταξύ μας!
Ουτε θα κάνουμε τηλεδιαγνώσεις.
Τερμα με αυτα;)
Quote:
Πάνο σου λέω, αλλά για κάποιον λόγο, δεν φαίνεται να το καταλαβαίνεις. Αν διαβάσεις αυτά που σου έγραψα ( οτι εσύ συμπέρανες εχθρική διάθεση και φέρθηκες αμυντικά, εγώ απο την άλλη έδειξα οτι ενοχληθηκα με αυτή σου τη στάση, κι έτσι ξεκίνησε).Quote:
Quote:
Καλά αυτό κατάλαβες????
Τι να πω ρε συ Πάνο!
Τώρα το ποιός αδίκησε ποιόν, είναι σχετικό.
Ελλείψει εποικοινωνίας, έκαστος αδικεί τον άλλο, χωρίς καν να το καταλάβει.
Και γενικά, δεν ξέρω γιατί το λες, αλλά κάθε γραμμή που γράφω εδώ μέσα, την γράφω με αληθινότητα, κι όχι για να το παιξω θύμα.
Τέλος, το βρίσκω κακή ιδέα να μην ξαναμπείς.
Απλά δεν θα μαλλώνουμε μεταξύ μας!
Ουτε θα κάνουμε τηλεδιαγνώσεις.
Τερμα με αυτα;)
Που έκανα τηλεδιάγνωση να πάρει!??? Το Hook , το \"dark\" η το \"σχόλιο\" για το ποίημα ήταν?
Τί θα γίνει??? εδώ θα την βγάλουμεεεε????
Τέρμα το να \"χτυπάμε\" ο ένας τον άλλο με feedback, οκ?( αυτό εννοώ όταν λέω τέρμα οι τηλεδιαγνώσεις)
Το σχολιο για το ποίημα, ήταν λίγο άστοχο ως προς τον τρόπο επειδή το αστείο σου ήταν κάπως κρύο, τουλάχιστον για μένα.
απο εκεί και πέρα, όταν μέλος απάντησε, τί λεει αυτός???
συγνώμη κι όλας,
απάντησα κι εγώ, εκφράσου ελεύθερα!
Βασικά είχα πεθάνει στο γέλιο εκείνη τη στιγμή.....
σε καλώ να έρθεις να μιλήσουμε όλοι μαζί, κάνεις black χιούμορ, ενώ το όλο κλίμα μας τότε, ήταν αρκετά ρομαντικό και σοβαρό.
Ε μετά κι εσύ μου την μπήκες.
c\' est clair?
Quote:
Το σχολιο για το ποίημα, ήταν λίγο άστοχο ως προς τον τρόπο επειδή το αστείο σου ήταν κάπως κρύο, τουλάχιστον για μένα.
συγνώμη κι όλας,
σε καλώ να έρθεις να μιλήσουμε όλοι μαζί, κάνεις black χιούμορ, ενώ το όλο κλίμα μας τότε, ήταν αρκετά ρομαντικό και σοβαρό.
Εεε οπότε σε πείραξε αυτό με το ποίημα!? Όπως αυτό που είπα πριν, που κολλάει επιτέλους αυτή η αναθεματισμένη τηλεδιάγνωση!? Επειδή εσύ το πήρες έτσι από το παράδειγμα μου με το ποντίκι?Παράδειγμα ήταν Weird δεν ήταν για σένα. Παράδειγμα για να το κάνω ποιο κατανοητό-με άμεσο παράδειγμα από μας-θα μπορούσα να είχα πει και για μένα ίσως να έπρεπε τελικά...
σε καλό να μας βγει. Καλημέρα.
Λοιπόν, εγώ θα βάλω σαν αρχή μου, όταν συναντώ κάποιον που σου μοιάζει στον τρόπο σκέψης, να τον αποφεύγω!!!
και στο λέω γελώντας.
Θα τρελαθούμε, δεν βγάζουμε άκρη.
Οχι, με πειραξε που μετά, εσύ, μου την μπήκες.Quote:
Quote:
συγνώμη κι όλας,
Εεε οπότε σε πείραξε αυτό με το ποίημα!? Όπως αυτό που είπα πριν, που κολλάει επιτέλους αυτή η αναθεματισμένη τηλεδιάγνωση!? Επειδή εσύ το πήρες έτσι από το παράδειγμα μου με το ποντίκι?Παράδειγμα ήταν Weird δεν ήταν για σένα. Παράδειγμα για να το κάνω ποιο κατανοητό-με άμεσο παράδειγμα από μας-θα μπορούσα να είχα πει και για μένα ίσως να έπρεπε τελικά...
και άρχισε όοοοοολο αυτό το.... χαός.
Quote:
Οχι, με πειραξε που μετά, εσύ, μου την μπήκες.Quote:
Quote:
συγνώμη κι όλας,
και άρχισε όοοοοολο αυτό το.... χαός.
Λολολ γελάω και εγώ τώρα...τι σου είπα και σου την μπήκα? Με το \"dark\" δηλαδή?
*νιώθει να καταρρέει
Εμένα ξέρεις πως με έχεις κάνει????:P
Ενα κουρέλι και ψυχικά και απο την κούραση!
που τώρα απο την υπερένταση, δεν νυστάζω, αλλά είμαι κομμάτια....
Δεν ξέρεις πως μου την είπες?
Αυτό μου λες?
Αυτό είναι που έχει σημασία?
δηλ παραδέχεσαι, οτι μετά απο εκείνη την ατάκα μου, άρχισε η επίθεσή σου, μ όποιον τρόπο κι αν άρχισε.
Quote:
Εμένα ξέρεις πως με έχεις κάνει????:P
Ενα κουρέλι και ψυχικά και απο την κούραση!
που τώρα απο την υπερένταση, δεν νυστάζω, αλλά είμαι κομμάτια....
Δεν ξέρεις πως μου την είπες?
Αυτό μου λες?
Όχι το πιστεύεις ότι ακόμα δεν το έχω καταλάβει...ποιος είναι ο \"ύπουλος\" τρόπος που στην μπήκα? Θα μπορούσες να μου το είχες πει από το επόμενο ποστ από το δικό μου που στην \"μπήκα\"! Τι σου είπα ακριβώς!?
Κάτσε λίγο ρε Πάνο, εσύ πότε θεωρείς οτι ξεκίνησες να είσαι επιθετικός μαζί μου?
Quote:
Κάτσε λίγο ρε Πάνο, εσύ πότε θεωρείς οτι ξεκίνησες να είσαι επιθετικός μαζί μου?
Όταν μου είπες ότι κάνω \"τηλεδιαγνώσεις\"
Quote:
Quote:
Στην χαοτική ανάλυση και τον τρόπο σκέψης σου.
Και γενικότερα δεν κόλλησα, απλά προσαρμόστηκα με τον τρόπο που έκρινα ως καταλληλότερο.
Αλήθεια εσύ πού διέκρινες τις \"σκοτεινές\" μου διαθέσεις?
Ναι όντως είναι χαοτική η ανάλυση αλλά αυτό που γράφω είναι απολύτος λογικό. Δηλαδή δεν γράφω ραντομ πράγματα χωρίς να καταλαβαίνω τι λέω, μάλλον δεν τα παρουσιάζω κατανοητά...τι να πω
Δεν ξέρω Weird, όντως μου φάνηκες απότομη και μπουχτισμένη, είχε μια \"dark\" αύρα το κειμενο γενικά...είσαι γενικά λίγο \"dark\" τυπάκι μου φαίνεται, αρκετά κειμενά σου έχουν κάτι το \"βαρύ\", και όταν βλέπω σπάνια να βάζεις καμια χαρούμενη φατσουλα πραγματικά χαίρομαι. Ίσως και εγώ να φαίνομαι σοβαροφανής και κουραστικός, αλλά πάντα προσπαθώ να γράφω ανάλαφρα και το ποντίκι το έβαλα για πλάκα μέσα στο κείμενο μου όπως και την υποθετική εκδοχή σου και εσύ φάνηκε να το πείρες άσχημα. Μάλλον έχουμε αντίθετες ιδιοσυγρασίες λολ. Δεν πειράζει Peace & Love!
Εγώ διακρίνω την επιθετικότητά σου εμφανέστατη σε αυτό το σημείο, πολύ πριν φτάσουμε στις τηλεδιαγνώσεις πάντως.
Μια επιθετικότητα που ενώθηκε μετά με τη δική μου, μετά αρχίσαμε το να την λεμε ο ένας στον άλλο.