:)
Printable View
Quote:
Originally posted by Remedy
καλως ηρθατε στην χωρα του παπαραααααα :)
πως λεμε\"εκει που εισαι ημουνα, κι εδω που ειμαι θα ρθεις\"????
ε...ενα τετοιο πραγμα...
περαστικα σας, και καλλληηηη σας διασκεδαση!!!!!
και προσεξτε: οχι σκουπιδια, οχι πλαστικα, σε θαλασσες και ακτες !!!!
:):):):):):):):):):)
karagiozis.wmp(ti ti ti ti ti tiririiiiiiii)
ROFL
!!!!!
Oboro, τι συμβαίνει???Quote:
Originally posted by oboro
Quote:
καλως ηρθατε στην χωρα του παπαραααααα :)
πως λεμε\"εκει που εισαι ημουνα, κι εδω που ειμαι θα ρθεις\"????
ε...ενα τετοιο πραγμα...
περαστικα σας, και καλλληηηη σας διασκεδαση!!!!!
και προσεξτε: οχι σκουπιδια, οχι πλαστικα, σε θαλασσες και ακτες !!!!
:):):):):):):):):):)
karagiozis.wmp(ti ti ti ti ti tiririiiiiiii)
ROFL
!!!!!
πώς ξεφύτρωσε αυτό??
Απ\' το θρέντ βελτίωσης του πάνου έιναι το κουότ :)
Πέρνα μια βόλτα απο εκεί να δεις τι συντελείται τελευταίως, κι έλα να τα ξαναπούμε (που λέει ο λόγος)
Quote:
Πέρνα μια βόλτα απο εκεί να δεις τι συντελείται τελευταίως, κι έλα να τα ξαναπούμε (που λέει ο λόγος)
δεν εχω μεχρι στιγμης αντιληφθει απο που πηγαζει ο καημος σου,
να προστατεψεις το φορουμ απο τους κακους δρακους.
Πολυ πιθανον, να φταιει οτι ημουν πολλες ωρες εκθετος στον ηλιο,
αλλα τωρα που ειμαι στο κλεινον αστυ θα συνελθω...
Φρόντισε να διαβάσεις και πόσοι άλλοι έχουν θέσει θέμα προστασίας του φόρουμ απ\' τον πάνο...
Quote:
Φρόντισε να διαβάσεις και πόσοι άλλοι έχουν θέσει θέμα προστασίας του φόρουμ απ\' τον πάνο...
μαστα....
θα παω να τους ρωτησω και αυτους λοιπον,
αφου εκανα αρχη με εσενα.
Αλλα μην με βαζεις σε διαδικασια να βρω αν εισαι το ιδιο, η περισσοτερο λαθος απο τους αλλους.
Κάνε όπως νομίζεις.Quote:
Originally posted by krino
Αλλα μην με βαζεις σε διαδικασια να βρω αν εισαι το ιδιο, η περισσοτερο λαθος απο τους αλλους.
Quote:
Κάνε όπως νομίζεις.
τωρα που το λες,
απο οσο θυμαμαι, τον εαυτο μου,
κανω οντως οτι νομιζω.....
παλιες κακες συνηθειες.
Ομοίως κρίνο.Quote:
Originally posted by krino
Quote:
δεν εχω μεχρι στιγμης αντιληφθει απο που πηγαζει ο καημος σου,
να προστατεψεις το φορουμ απο τους κακους δρακους.
Πολυ πιθανον, να φταιει οτι ημουν πολλες ωρες εκθετος στον ηλιο,
αλλα τωρα που ειμαι στο κλεινον αστυ θα συνελθω...
Δεν αντιλαμβάνομαι......
Στο \"κανόνες επικοινωνίας για όλους\" βασικά το άτομο ξεπέρασε τον εαυτό του το τελευταίο 12ωρο.
Αν δεν θεωρείς μεγάλη υπόθεση το νέο, πιο εστιασμένο μπουλιγκ του πάνου και τις ολοκαίνουργιες αντιδράσεις που καταγράφονται εκεί, τι να σου πω...
ομπερον σε βρισκω υπερβολικο..
τι προτεινεις δλδ, να επιτεθουμε η να γελοιοποιησουμε τον παπαρα , απλα επειδη αρνειται να επικοινωνησει με οποιονδηποτε του μιλαει σοβαρα με επιχειρηματα,
απλα και μονο επειδη εχει προσανατολισει τις παπαριες του σε ατομα με προβληματα, οπως πχ στην ευαισθητη φαση της προσπαθειας απεξαρτησης?????????
δε νομιζω να το επιτρεπει η παιδεια και η ανατροφη μας αυτο..
εγω λεω να κανουμε μια δυο ευγενικες νιξεις
κι αν και παλι κανει οτι δεν καταλαβαινει
να κανουμε κι εμεις το παγωνι...
ποιο ολγακι..και τι εγινε βρε???????????
Στη φάση με το ολγάκι, μου ήρθε να τον βρίσω κι εγώ.
Ευτυχώς που υπάρχει και το μπουλιγκ-προυφ τσαντiρ. :)
ναι ναι
μακρια απ τον κωλο μας κι οπου θελει ας παει (με το συμπαθειο)
Ρέμεντυ, σταμάτα πια!!!
τι επιμονή είναι αυτή....
Ερχεσαι σε θέμα κατά της βίας και συνεχίζεις το υβρεολόγιο....
\"Παπάρας, παπαριές, κώλοι......\"
ΗΡΕΜΗΣΕ!!!!!
Ανοιξε ενα δικό σου θέμα με ωραίες ιδέες για βρισιές εν ανάγκη
Μη τέτοια λόγια!!! Δεν μας τιμούν!!! Είμασταν και θα είμαστε καλύτεροι απ\' αυτό!! Είμαστε... χαπάκηδες.Quote:
(με το συμπαθειο)
καλα..Quote:
Originally posted by nature
Ρέμεντυ, σταμάτα πια!!!
ΗΡΕΜΗΣΕ!!!!!
με τον παπαρα το καταλαβαινω να εκνευριζεσαι, ολοι εκνευριζονται...
ο κωλος παλι τι εχει?
εκτος αν δεν ειναι ωραιος..τοτε υπαρχει προβλημα..
ο δικος μου ειναι ωραιος παντως..
Quote:
καλα..Quote:
Ρέμεντυ, σταμάτα πια!!!
ΗΡΕΜΗΣΕ!!!!!
με τον παπαρα το καταλαβαινω να εκνευριζεσαι, ολοι εκνευριζονται...
ο κωλος παλι τι εχει?
εκτος αν δεν ειναι ωραιος..τοτε υπαρχει προβλημα..
ο δικος μου ειναι ωραιος παντως..
μμμμ......και ο δικός μου, αν και οι γνωμες διίστανται.....
Μήπως μπορείς να μου εξηγήσεις τι σημαίνει μπαρμπα- πορφύρω?Quote:
............................ Αλλα ούτε και πόλωση υπάρχει απαραίτητα επειδή τέσσερις κοπελιές που έλειπαν την επίμαχη περίοδο κατηγορούν όλους του υπόλοιπους για υπερβολικά σκληρή στάση απέναντι στον μπαμπα-πορφύρω και τα άισχη του. ...........................
Εχω χάσει κάποιες συνέχειες?
Για να παρακολουθήσω καλύτερα.....
Ευχαριστώ.
Ας πούμε οτι έχει κριθεί αρνητικά και στο παρελθόν ο πορφυροτρίχης... (και πολύ πιο αυστηρά θα έλεγα)
Δεν δύναμαι να πώ περισσότερα σε αυτή τη φάση, δεν έχω λάβει εντολές για κάτι τέτοιο.
;)
Φύση,Quote:
Μήπως μπορείς να μου εξηγήσεις τι σημαίνει μπαρμπα- πορφύρω?Quote:
............................ Αλλα ούτε και πόλωση υπάρχει απαραίτητα επειδή τέσσερις κοπελιές που έλειπαν την επίμαχη περίοδο κατηγορούν όλους του υπόλοιπους για υπερβολικά σκληρή στάση απέναντι στον μπαμπα-πορφύρω και τα άισχη του. ...........................
Εχω χάσει κάποιες συνέχειες?
Για να παρακολουθήσω καλύτερα.....
Ευχαριστώ.
ο καθένας ότι κατάλαβε,
κι ο νοών νοείτο.
Μην σκάς καλή μου φύση.
Κι άσε τα κορίτσια να μιλάνε για ποπούς ;)
αυπνιες ε?και εγω παλι..επαιζα και εχασα και λεφτα και εχω καταφαρμακωθει...
Mιλούσα στο μσν με μια φίλη που έιναι μακριά και τώρα.... ρίχνει κάτι βροντές. Που να κοιμηθώ.Quote:
Originally posted by melene
αυπνιες ε?και εγω παλι..επαιζα και εχασα και λεφτα και εχω καταφαρμακωθει...
Τρέμει και το σκυλί.
Εχασες πολλα? ;)
οχι 5 ευρω μονο αλλα για μενα ειναι πολλα,αχ αντε να κοιμηθω τωρα...
Να κόψεις τον τζογο λοιπόν!
Τι λες, πάμε για ύπνο σιγά σιγά?
γαλατακι μου ζεστο σου ρχομαι!!!
καλο ξημερωμα να χουμε!
Μελένια, ελπίζω να μην σε πείραξε το αστειάκι μου \"τζόγος\".
Βρέχει τόσο δυνατά έξω.
Γιατί σε στεναχώρησε λοιπόν τόσο αυτό το 5 ευρω?
Βάλε μέσα και πολύ μέλι!Quote:
Originally posted by melene
γαλατακι μου ζεστο σου ρχομαι!!!
καλο ξημερωμα να χουμε!
Αχ παναγιά μου
με τρελαίνουν οι βροντές βραδιάτικο
Μάλλον θα πάω να κάνω κι εγώ γάλα ;)
Quote:
Μη τέτοια λόγια!!! Δεν μας τιμούν!!! Είμασταν και θα είμαστε καλύτεροι απ\' αυτό!! Είμαστε... χαπάκηδες.Quote:
(με το συμπαθειο)
Oboro, δύο ερωτήσεις που ήθελα να σου κάνω από προχτές που το είδα, αλλά δεν είχα τον χρόνο:
1) Σίγουρα να αποκαλέσει κάποιος τους άλλους χαπάκηδες είναι προσβλητικό. Δικαιολογημένα σε νευρίασε (παρόλο που δεν ήσουν ακόμα μαζί μας).
Πες μου, αλήθεια αν σε έλεγαν επί 1 μήνα παπάρα και αρχιπαπάρα και καραγκιόζη και κοκκινοτρίχη, και όλα τα υπόλοιπα, θα νευρίαζες το ίδιο, περισσότερο ή λιγότερο?
2) Επειδή δεν είχα παρακολουθήσει όλες τις ατελείωτες στιχομυθίες με τον πάνο και εσύ είσαι καλός στα διαθεματικά quotes μπορείς να μου βρεις ακριβώς το σημείο που ο πάνος αποκαλεί τους συμφορουμίτες χαπάκηδες?
Θα ήθελα πολύ να δω το original γιατί έχω ακούσει πολλές αναφορές σ\'αυτό, χωρίς να το έχω δει με τα μάτια μου, αλλά δεν έχω το χρόνο να ψάξω.
Ευχαριστώ και πάλι.
Τι διαθεματικό καλέ? :) Εδώ στο καταφύγιο είναι, απο την πρώτη σελίδα κιόλας (ευχαριστώ πάντως για το κοπλιμάν ;)
http://www.e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=4851#pid117187
Αυτό που παραθέτει η Ελενα εμένα μου βγαίνει στην 4η σελίδα, αλλά ναι.
\'Ετσι και πας να αντιπαραθέσεις την όποια πραγματιστική διαφορά μεταξύ του \"παρε τα χάπια σου πρώτα μωρή\" και του \"χαπάκηδες\" εις βάρος της καταφανούς σημασιολογικής ισοδυναμίας, θα εξαγριωθώ ακαδημαϊκά. :P
Στο 1ο θα απαντήσω σε λίγο, μόλις μπορέσω κάπως να συμμαζέψω τα 34 επιχειρήματα που καθιστούν την απάντηση στο ερώτημά σου αυτονόητη.
μαλλον αυτο ειναι το προβλημα οτι ανοιξαμε τοπικ χωρις να μπουμε στον κοπο να καταλαβουμε γιατι τοση αντιδραση.χωρις να διαβασουμε τα επιμαχα τοπικ. ουτε καν κοιταμε τις απαντησεις των αλλων αλλα δε βαριεσαι
παντως ειναι αστειο γιατι απο τους τεσερις που τον υπερασπιστηκαν με τους δυο ηρθε σε αντιπαραθεση already- που λενε και στο χωριο μου :P
ομποoooooooooooo -που λενε και στη μανη- πολυ αξια δωσαμε αλλα πολυ ομως
Με τους άλλους δύο δεν θα \'ρθει ποτέ σε αντιπαράθεση - ή τον ίδιο αποφεύγουν ή τα λεγόμενά του. Αλλα και την ιδια εσωτερική τους αδυναμία όμως...
Ομπορο, σταμάτα να μου δημιπουργείς πληθώρα νέων ερωτήσεων. Συγκεντρώσου και δούλευε.....
Εκκρεμεί η ερώτηση νούμερο 1.
Νέα ερώτηση: Ποιοί είναι οι 2 που αναφέρεις?
ΥΓ. Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση στην ερώτηση 2.
Έλενα για κάτσε γιατί τα πράγματα τα λέμε όχι όπως είναι αλλά όπως βολεύει τον καθένα νομίζω.Quote:
originally posted by Helena
παντως ειναι αστειο γιατι απο τους τεσερις που τον υπερασπιστηκαν με τους δυο ηρθε σε αντιπαραθεση already- που λενε και στο χωριο μου :P
Έχετε παρερμηνεύσει πολλοί ότι αυτό το θρεντ ανοίχτηκε για να υπερασπιστεί κανένας τα λεγόμενα του Πάνου και όχι την κατα συρροή υβρεολογία και ευτελισμό του άλλου, που μπορεί να λέει πράγματα που δεν στέκουν ή βλάπτουν αλλά δεν έχει κανεις το δικαίωμα να εξευτελίζει τον άλλο!
Εγώ αποφάσισα να του μιλήσω και να του πω που είναι η ένστασή μου (αν και ήμουν σίγουρη ότι δε θα καταφέρω τίποτα) αν και κατηγορήθηκα κιόλας ότι τον υποστηρίζω!!! Γιατί; Γιατί είμαι κατά της λεκτικής βίας!;
Και ναι, ήρθα σε αντιπαράθεση αλλά δεν τον έβρισα και δεν τον εξευτέλισα. Σεβάστηκα το προφίλ και αφού είδα ότι εγώ δεν μπορώ να βγάλω άκρη, αποχώρησα.
Και ένα μεγάλο μπράβο στον Κρίνο που ακόμα κι αυτό που κατάφερε μέχρι τώρα είναι άξιο θαυμασμού, ούτε κι εγώ το περίμενα...:))))
Ο κρίνο, απέδειξε το πόσο νόημα είχε τούτο το θρεντ.
Απέδειξε πως αν δεν βρίζεις αλλά σέβεσαι τον συνομιλητή σου και καλύτερο νόημα βγαίνει, και καλύτερα είναι για την ηρεμία του φόρουμ.
Απέδειξε πόσο πιο γενναία πράξη είναι ο σεβασμός ή ακόμα και η αποχή, από το υβρεολόγιο και τον χλευασμό της προσωπικότητας του άλλου.
Ακριβώς nature.
Λοιεπουοοοονν... Μπακ τουο μπιζνιεεεες....Quote:
Quote:
Μη τέτοια λόγια!!! Δεν μας τιμούν!!! Είμασταν και θα είμαστε καλύτεροι απ\' αυτό!! Είμαστε... χαπάκηδες.
Oboro, δύο ερωτήσεις που ήθελα να σου κάνω από προχτές που το είδα, αλλά δεν είχα τον χρόνο:
1) Σίγουρα να αποκαλέσει κάποιος τους άλλους χαπάκηδες είναι προσβλητικό. Δικαιολογημένα σε νευρίασε (παρόλο που δεν ήσουν ακόμα μαζί μας).
Πες μου, αλήθεια αν σε έλεγαν επί 1 μήνα παπάρα και αρχιπαπάρα και καραγκιόζη και κοκκινοτρίχη, και όλα τα υπόλοιπα, θα νευρίαζες το ίδιο, περισσότερο ή λιγότερο?
i. Το να αποκαλέσει κάποιος τους άλλους χαπάκηδες σε ένα φόρουμ όπως τούτο, δεν έιναι απλά προσβλητικό - είναι τερατώδες και αναίσθητο
ii. Το επικαλείσαι την ιδιότητά σου ώς λειτουργού και εναλλάξ να κάνεις τέτοιους χαρακτηρισμούς είναι ιεροσυλία και έγκλημα
iii. Αν κάποιος με αποκαλούσε επι ένα μήνα παπάρα, αρχιπαπάρα, καραγκιόζη και κοκκινοτρίχη χωρίς αυτό να ισχύει, θα γελούσα με τα χάλια αυτών που κατηγορούν άδικα όπιον τους καπνίσει
iv. Αν κάποιος με αποκαλούσε επι ένα μήνα παπάρα, αρχιπαπάρα, καραγκιόζη και κοκκινοτρίχη και αυτό ευσταθούσε, ε... μετά απο ένα μήνα θα προβληματιζόμουν
v. Αν ήμουν ο πάνος, και με αποκαλούσαν επι ένα μήνα παπάρα, αρχιπαπάρα, καραγκιόζη και κοκκινοτρίχη θα έκανα οτι και ο πάνος, φυσικά: προβολή, άρνηση, αντεπιθέσεις πολύ χειρότερες λεκτικές αλλά και μπουλιγκ στοχευμενο. Γιατι θα ήμουν πλέον ο πάνος - μιά βαθιά διαταραγμένη προσωπικότητα που δεν βλέπει τα μούτρα του στην κριτική των άλλων - και όχι ο εαυτός μου.
vi. Αν με αποκαλούσαν κοκκινοτρίχη, θα παραξενευόμουν, αφού έιμαι ξανθός μαυροτρίχης and not ashamed. Αν διάβαζες και κανένα ποστ, θα ήξερες οτι μόνος του ο πάνος δήλωσε πως τον φώναζαν \"κοκκινοτρίχη\", επιτιμιτικά κατα δηλωσή του, τότε που ο αθεόφοβος εργαζόταν για την ΕΛΑΣ.
vii. Η ερώτησή σου βασίζεται στο ειρωνικό ποστ μου που παρέθεσες, αλλα που τελικά δεν κατανόησες: ρε κοπελιές, δε βλεπετε πως είναι τουλάχιστον ειρωνικό να επικαλείστε την ανάγκη για κοσμιότητα ως μέρος του αντι-μπούλιγκ στράτετζι σας, υπερασπιζόμενες ταυτόχρονα ή αγνοώντας τη χυδαιότητα που συνεχώς επιδεικνύει ο πάνος, με αποκορύφωμα τα περι \"χαπάκηδων\"?
viii. Και τότε που τις έτρωγε ο πάνος απο το φόρουμ όλο και δεν έιχα ακόμη γραφτεί, μαζί σας ήμουν ;) αλλά και τον έβριζα κι εγώ απο μέσα μου
ix. Αν ήμουν η συνείδηση του πάνου, κι επι ένα μήνα με αποκαλούσαν παπάρα, αρχιπαπάρα, καραγκιόζη και κοκκινοτρίχη, θα έκλαιγα και θα ζήταγα συγχώρεση για τις παπαριές που εξαπέλυσα και τους ανθρώπους που έθιξα. Α, θα κλαιγα και για τις κοκκινότριχες μου που άσπρισαν.
x. This space for rent
xi. Αυτά.
Ουφ... Κατάφερα τουλάχιστον να συμπυκνώσω τα 34 επιχειρήματα σε 11. Μην ξεχνάμε και τον Ockham... ;)
oboro
η λογικη αντιμεντωπισης των προβληματων που βαζεις,
δεν συντονιζεται με την λογικη του φορουμ οπως εγω την κατανοω.
Ειναι σαφες, οτι εσυ και καμποσοι ακομα εχετε την δικια σας οπτικη και ακομα πιο σαφες ειναι οτι θελετε να την υπερασπιστείτε.
Δεν εχω αντιρηση σε ολα αυτα, πλην ομως οι λογικες μας βρισκονται αντιμετωπες.
Υπερασπισου την δικη σου, και ασε με να υπερασπισω και εγω την δικη μου.
Αυτα εφοσον σε αλλο επιπεδο δεν μπορουμε να συνεννοηθουμε,
και το μονο που εμεινε ειναι πλεον να ξεκαθαρισει ο καθενας τις προθεσεις του.
Οboro,
i - vi: Συμφωνώ.
(στο iv να συμπληρώσω ότι ακόμα κι αν εγώ κι εσύ μπαιναμε σε φάση να αναρρωτηθούμε γιατί ξεσηκώνουμε τα πλήθη άρα κάτι φτάιει δε σημαίνει ότι κάθε άνθρωπος θα αντδράσει το ίδιο όταν τον βρίζουν και τον εξευτελίζουν)
vii) Διαφωνώ. Δε χρειάζεται να αρχίσουμε όλοι να βρίζουμε κάποιον που λέει κάτι που όχι μόνο δε μας αρέσει αλλά είναι εξοργιστικό - κάνοντας και το επίπεδο του φόρουμ επιδαπέδιο - αλλά να τον βάλουμε με τον κατάλληλο τρόπο στη θέση του αγαπητέ oboro.
Κι αν πρόσεξες, άρχισε να κάνει κάποια αυτοκριτική (πολύ λάιτ σε σχέση βέβαια με αυτή που θα έπρεπε να κάνει) λέγοντας \"έβγαλα έναν κακό εαυτό\", μιλώντας με ποιον; Με κάποιον απο αυτούς που τον βρίσανε; Αλλά με τον Κρίνο, που δεν του χάιδεψε τα αυτιά όμως.
ανωνυμη, αναγνωρίζω οτι έκανες μια φιλότιμη προσπάθεια να προσεγγίσεις τον πάνο στο θρέντ του, οτι δεν σου άφησε περιθώριο (πράγμα για το οποίο λυπάμαι, αλλά δεν με εκπλήσσει) και πως μετά αντέδρασες όπως κάθε φυσιολογικός άνθρωπος που δεν έχει όρεξη να τον δείρουν και απο πάνω, κόβοντας του τη φόρα. Θετικό που αναγνώρισες το επαίσχυντο της φράσης \"πάρε τα χάπια σου μωρή\" αλλά και το γεγονός οτι η συγκεκριμένη φράση όντως ειπώθηκε (είχαμε φτάσει στο σημείο να αμφισβητούνται στοιχειώδη πράγματα.) Εντυπωσιακά θετική επίσης η επικοινωνία κρίνου-πάνου, το πρόσεξα κι εγώ οτι ο πάνος παραδέχτηκε κάποια ίχνη αδυναμίας και έδειξε για λίγο ευάλωτος (αυτός ήταν ο σκοπός όμως?) Αυτό είχε ξανασυμβεί με τον \'Ολα ο οποιός σε κάποια φάση έιχε δοκιμάσει να τον προσεγγίσει. Ουτε λίγο ούτε πολύ ο πάνος είχε δηλώσει ανήμπορος και απελπισμένος που δεν μπορούσε να αναστρεψει τη γέννηση του στον κόσμο τούτο. Κι έγω τον λυπήθηκα τότε, δεν τον δικαιολόγησα όμως.
Απ\' την άλλη δικαίωμα μας έιναι να εκφραζόμαστε ανοιχτά, να επιτιθέμαστε για λόγους καθαρά αυτοάμυνας, να βρίζουμε κι ας παέι στα κομμάτια η αγιοποίησή μας λλα και να μην υπερασπιζόμαστε τους λάθος ανθρώπους, κόσμια η μη. Στο κάτω κάτω, εμείς ορθώς κοπτόμαστε για την υπεράσπιση ενός φόρουμ απο έναν επικίνδυνο - εσείς τι κόπτεστε για την κοσμιότητα μας και τη δίκαιη μεταχείρηση ενός κωλομαλάκα που μας επιτίθεται? Είναι αυτός καλόπιστος τρόπος να υπερασπιστείς έστω και τον \"ντάντι μπούλ\"?
Σε οτι αφορά την αλληλεπίδραση κρίνου-πάνου, έχω κάποια πράγματα να πώ: οτι φυσικά και η αλληλεγγύη ηρεμεί τα \"θηρία\", αλλα όχι για πολύ, αφού οι εσωτερικές εντάσεις τους μένουν χωρίς δίαυλο εκτόνωσης, μάλιστα η θετικότητα της συνομιλίας αρχίζει απο ένα σημείο και μετά να τον \"μπουκώνει.\" Οτι αν του έστριβε ξαφνικά του πορφύρα, θα προσπαθούσε και με τον κρίνο να πλακωθεί. Βέβαια προσεκτικές οι κινήσεις του κρίνου, σίγουρα δεν θα είχε και πρόβλημα να απεμπλακεί απο μια τέτοια ενδεχόμενη σύγκρουση... Σε πολλά σημεία όμως φάνηκε οτι ο πάνος μετα βίας συγκρατιόταν. \'Οχι λόγω αυτοσυγκράτησης, αλλα απο έλλειψη κάποιου πιασίματος για να αρπαχτεί και πάλι.