σχεδον γιατι ακομα δεν ξερω σχεδον τιποτα...για το ποση απο τη ζωη μου ειναι ψευτικη
Printable View
σχεδον γιατι ακομα δεν ξερω σχεδον τιποτα...για το ποση απο τη ζωη μου ειναι ψευτικη
ελεος ειχα σχεση 5χρονια και ουτε κουβεντα
δηλαδη τι σκατα ειναι αυτα;
ποση απο τη ζωη μου ειναι ψευτικη; ολη;
η ζωη σου δεν ειναι ψευτικη,εσυ εισαι τυφλος.η αιτια ομως που δεν βλεπεις καλα αυτη τη στιγμη ειναι η αρρωστια σου.τα φαρμακα ειναι τα γυαλια,παρε τα και θα δεις πολυ καλυτερα
θα αντεπεξερχοσασταν καλυτερα;
ρε σας λεω την ωμη αληθεια
οποιος θελει ας ρωτησει για μενα...ο κοσμος δεν εχει κατι εναντιον μου
αλλοι καλυτερα αλλοι χειροτερα,αλλα πραγματικα δεν καταλαβαινω τι εννοεις ...
αλλα με ξερουν και οι πετρες
θα το δω θετικα αλλα οχι ακομα
αυτοι βοηθανε
απλως δεν δυναμαι να το δω θετικα
μαλλον ξερ ω γω
τι θετικα δηλαδη ολη η ζωη μου ενα ψεμμα
παντως κιπ μη πιστευεις πως ο κοσμος ασχολειται μαζι σου.εχει τις δουλειες του και αυτος,απλα οταν δεν εχει τι να πει μιλαει για οτιδηποτε ξεχωριζει
κιπ λυπαμαι δεν εχω τι να σου απαντησω ο,τι ηταν να σου πω σου το ειπα.
ειναι πολυ κριμα να σε βλεπω να υποφερεις ετσι.δεν καταλαβαινω γιατι τοση αυτοκαταστροφη.
σου ξαναλεω ο χειροτερος εχθρος σου ειναι ο εαυτος σου.
δεν μπορω να σε πεισω για τιποτα ουτε να σου πω εγω πως θα αντιδρουσα,μαλλον θα φευγα αλλα οχι για αυτους για εμενα.να πανε να πνιγουν ολοι τους,περαστικοι ειμαστε απο εδω τοσο εφημεροι..ελπιζω να επιστρεψεις συντομα.
τα χω παιξει και ακομα δεν ξερω τιποτα
απλως ειδα λιγη αληθεια
ναι το ξερω αυτο σιγα μη ζαλιζουν το μυαλο τους για μενα...απλως εγω φορτιζομαι απο πολλους
θα μου παρει χρονο
εκει που ημουν σκια...η ετσι νομιζα...εγινα σκια που την ξερουν ολοι κατα καποιο τροπο
δηλαδη αυτη τη στιγμη σε πειραζει πιο πολυ τι λενε οι αλλοι,εγω αυτο καταλαβαινω
δεν μπορω να προσαρμοστω ακομα και δεν ξερω τιποτα ακομα
εχει να με κοιταξει γυναικα σχεδον ποτε....τι βλακας που ειμαι...αλλου δεν γινοταν αυτο
τρεχαγυρευοπουλος
εχει και εναν παχουλουλη που δεν τον κοιταξε γυναικα μεχρι τωρα ...εχει και θεμα
ναι αλλα μιλαμε για το τελειως απλανες βλεμμα
αστα να πανε και ακομα δεν ξερω τιποτα
θα συνερθω
αλλα πρωτα θα τα μαθω ολα
καιρος να αρχισεις να μαθαινεις,τι λες να ξεκινησουμε απο το να ελεγχουμε τις σκεψεις μας;
μπορει και απλως να τρελλαθηκα για να δουμε τι θα δουμε
μαλλον απλα δεν εχει με τι να απασχολησεις το μυαλο σου και σκεφτεσαι αρνητικα...
κιπ καλημερα!!σκεψου θετικα κιπακο μην το κανεις αυτο στον εαυτο σου...ειναι ομορφη η ζωη ρε κιπ και με τα στραβα της και με τις γκαντιεμιες αλλα ειναι ομορφη η πουτ..οπα σορυ η <<ιεροδουλη>>
keep blepe kai ta u2u sou.8elo na milisoume thlefonika h sto msn me camera an 8es kai mic.
pia gineka den se koitakse?ego se koitaksa se exo dei kai eisei poli oreos adras.ade mhn ta paro naoume.
an den hremiseis 8a pareis k mena sto lemo sou.me exeis kanei skat :P
h shzhthsh sinexizete me u2u parakalo:P