Quote:
Originally posted by oboro
Το οτι ειχαν πεσει 5-6 μελη επανω της για να την βγαλουν σωνει και καλα οτι ειναι η πανικουλα, εσυ τι το λες? Χωρια που συνεχιζουν ορισμενοι...Quote:
Originally posted by Αφωτεινή
και δεν καταλαβα που ειδες το ομαδικο πεσιμο..
Επισης, συμφωνω οτι με την αποψη οτι συμπαθεις τους παντες :P Ηταν να το γραψω χθες και η janet με προλαβε! Αν θες τη γνωμη μου παραεισαι επιεικης με τους κακοηθεις (ελπιζω να συνηρθες απο το σοκ της συνειδητοποιησης του τι εστι κρινο =Ρ)
Α, και γινεται να εχει κανεις κατι σαν μανια καταδιωξης χωρις να ειναι ψυχωσικος, να εχει υποστει η να προκειται να υποστει ψυχωσικο επεισοδιο, αλλα επειδη ετσι ειναι η δομη της προσωπικοτητας του. Η παρανοειδης προσωπικοτητα ειναι η ακραια μορφη αυτου (συνομωσιες, μας παρακολουθουν κλπ)
και πως της την πεσανε ακριβως?
Πιστευουν οτι ειναι η Πανικουλα,ειδες εσυ πεσιμο?
Μπορει να εχουμε διαφορετικη αισθηση για το τι ειναι πεσιμο..
Εχω δει και εγω μερικα πεσιματα εδω μεσα..
Τωρα για το ποιους συμπαθω αν τους συμπαθω ολους ή οχι,μου κανει σαν κοροιδια και δεν σου εχω δωσει κανενα τετοιο δικαιωμα εσενα η καποιου αλλου,δεν καταλαβαινω τι σε ενοχλει ακριβως..
Για τα υπολοιπα ειπα την ασυναρτησια μου,εγω αυτο νομιζα πως ειναι το σωστο,αλλα ειπα επισης οτι η διαθεση μου δεν ειναι να κανω κακο σε καποιον,αλλα να βοηθησω.
Για τον Κρινο,για σενα για οποιονδηποτε μου ανεβασει το αιμα στο κεφαλι θα γραψω οτι πιστευω ,κι αν εσυ με βρισκεις επιεικη με τους κακοηθεις,δεν θυμαμαι να ζητησα να μου δειξεις τον τροπο να ειμαι.Ειμαι οπως ειμαι,αν δεν με εγκρινεις θα το ξεπερασω..