επισης σκεφτομαι να ανοιξω θεμα,
Οδηγος για να κατακτησετε τον αντρα που επιθυμείτε: ολα τα μυστικα και τα κρυφα tips
Αναζητω μονο σπονσορα και εισηγητη - ια.
Printable View
Οδηγος για να κατακτησετε τον αντρα που επιθυμείτε: ολα τα μυστικα και τα κρυφα tips
Γκέυ εννοείς στην πραγματικότητα; Γιατί στην πραγματικότητα έχει το μούσι. Το\'χει από παλιά. Επιπλέον στο έργο τα \'χει με τη Μελίτα. Αλλά και στην πραγματικότητα τα \'χει με τη Μαριάννα Τουμασάτου πρώη Ρεγγίνα από το Βέρα στο δεξί. Άλλος είναι ο γκέυ. Ο Λουκάς. Στην πραγματική του ζωή. Κλαψ.
μωρε τι με κοφτει εμενα τι κανουν στη ζωη τους?
για την skipopera μιλαω εγω.
να το ανοίξεις να το ανοίξεις....Quote:
Originally posted by krino
σε ενδιαφερει το θεμα ε?
ναι με ενδιαφέρει λιγάκιQuote:
Originally posted by krino
σε ενδιαφερει το θεμα ε?
καθότι ελεύθερο κορίτσι
απο εμπειρια κατι γνωριζω απο τετοια κολπα,
ωστοσο αυτα τα πονηματα τα γραφουν γυναικες που τα εφευρισκουν κιολας.
Πιστευω οτι στο φορουμ υπαρχουν τετοια φωτεινα μυαλα,
βεβαια δεν ξερω αν θελουν να μεταδοσουν την γνωση τους.
\'Ανοιξε εσύ το θέμα και βλέπουμε!
λυσσα εσυ να μαθεις τα κολπα....
:D
?
??
Σκέφτομαι που θα ήταν καλύτερα να πάω διακοπές?
για που λεσ;
Κοίτα πήγα Πάρο , Νάξο , Κεφαλονιά, Κρήτη , Θάσο , Κέρκυρα, Σκιάθο , Σκόπελο, Λέσβο στο εξωτερικό δεν πήγα ακόμη !!
ασε και τιποτα για του χρονου!!!!
Eγώ σκέφτομαι ότι αν κάποιος έχει μια πολύ καλή σχέση μάλλον απέχει πολύ από τα προβλήματα.
Και μ\'αρέσει ακόμα να έχω φίλους και μ\'αρέσει να βοηθάω. Αν έχω όλα τα παραπάνω είμαι ευτυχισμένος.
Σκεφτομαι ν\' ανοιγε η γη να με καταπιει. Ν\' ανοιγε ο κοσμος μαλλον, που δεν ειναι μονο γη, γιατι δεν ξερω κι αν εγω ειμαι της γης, παροτι χθοικη. Αν ανοιγε οπωσδηποτε θα επεφτα μεσα. Κλεινοντας ματια, μυτη και στομα θα επεφτα με μια θεαματικη, που μονον εγω θα εβλεπα, βουτια. Καθοτι δυσπευτη κι ο κοσμος δυσανεκτικος, φοβαμαι, πιθανα θα με ξερναγε. Θα προτιμουσα οχι. Οχι στο ιδιο σκηνικο.
Ας μου αλλαζε τουλαχιστον παραμυθι.
Σκέφτομαι αν θα τα καταφέρω αυτήν τη φορά να δώσω κανένα μάθημα ή πάλι θα πάθω κρίση. Μακάρι να τα καταφέρω. Πόσο έχω ανάγκη την εσωτερική ηρεμία.. Πόσο δύσκολος είναι ο δρόμος που έχω διαλέξει.. Πόσο θέλω να τα καταφέρω...
Σκέφτομαι:Oops,I did it again.
:/
Ενώ ήμουν άκαπνη εδώ και τέσσερις μέρες,τώρα κάπνισα απανωτά πέντε τσιγάρα και πάω για το έκτο.
Πολύ ζόρι η προσπάθεια για απεξάρτηση από τη νικοτίνη.Και είμαι με βρογχικά.:(
...πως σε λίγο φεύγω για σ/κ...
και πως δεν κατάφερα κάτι για το οποίο προσπάθησα...
σκεφτομαι οτι παλι εχασα το χρονο μου σε αηδιες και παλι δε διαβασα!
και εγώQuote:
Originally posted by εσωτερική_σήψη
σκεφτομαι οτι παλι εχασα το χρονο μου σε αηδιες και παλι δε διαβασα!
μακάρι να μην έκανα άλλες βλακείες
ποσο θελω να με αφησουν ολλοι ησυχοι και να στματησουν να στηριζονται πανω μου...ας μου πει καποιος οτι κι εγω μπορω να στηριχτω πανω του και να μου το αποδιξει...εξαντληθηκε η δυναμη....δεν εχω τις αντοχες να τους κουβαλαω ολλους...αυτο σκεφτομαι εδω και μερες....
Ενοχλητικο πραγμα ο λοξυγκας σκεφτομαι.
Εγώ σκέφτομαι ότι έχω αυπνία, και πώς θα μπορέσω να ξυπνήσω αύριο να διαβάσω που θα σέρνομαι.... Επίσης σκέφτομαι ότι θα ήταν όμορφα να ξυπνούσα με καλή διάθεση κάθε πρωί....
Εγω δεν ξερω τι σκεφτομαι...καμμία εννοια μικρη...ολες μεγαλες....τι θα κανω στο μελλον κλπ κλπ...μεγαλες σκοτουρες ζωης...που σαν τετοιες μπορεις να τις αγνοησεις:P
Keep_walking απ\'αυτές έχω και γω... και βέβαια τις αγνοώ... μου χειροτερεύουν την αυπνία... :Ρ
Επίσης σκέφτομαι ότι οι μεταμεσονύκτιες ώρες είναι οι πιο μοναχικές...
Γι\'αυτό θα φάω σταφύλι να περάσει η ώρα :Ρ
σκεφτομαι που να τρεχω μεσ στη ζεστη να αλλαζω το γαλακτωμα στο λαθος μπουκαλι....
σκέφτομαι όλα θα γίνουν όπως πριν?
Σκεφτομαι οτι δυστυχως δεν εχω καμια διαθεση για νανι.
Θα μου αρεσε απεναντιας να εβαζα τα παπουτσια μου να πηγαινα μια βολτα και καπου στο δρομο να συναντουσα και την αυγη. Κατι τετοιο.
μακάρι να μην κάνει ζέστη αύριο, οι φετινοί παρατεταμένοι καύσωνες με έχουν εξαντλήσει.....
σκευτομαι αν θα βγω αυριο, γιατι ειμαι αρρωστη, αλλα δεν μπορω αλλο μεσα στο σπιτι :(
Quote:
Originally posted by hanna_tb
σκευτομαι αν θα βγω αυριο, γιατι ειμαι αρρωστη, αλλα δεν μπορω αλλο μεσα στο σπιτι :(
σκεφτομαι*
ουπς
Yeah!Άλλη μια μέρα δίχως τσιγάρο.Τον νικάω τον διάολο.:D
Και πως το απόγευμα έχω να φτιάξω μελιτζάνες ιμάμ.Σλουρπ.Αλλά πρέπει να προσέχω γιατί μπορεί αντί να χάσω κιλά όπως έχω σκοπεύω στο επόμενο διάστημα,να πάρω αν το ρίξω στο φαί ασύδοτα.Οπότε αντί για ένα πιάτο ιμάμ(ή μία γαβάθα,λολ),θα φάω δυο-τρεις μπουκίτσες απ\'αυτό και ένα γιαούρτι με φρούτα,κουάκερ και λίγο μέλι.
:(
:P:P:P
να φαω ενα παγωτο η θα με πιασει παλι το δοντι??
θα το φαω!!!
σιχτιρ!
Δώρα παιδί μου ντροπή!:DQuote:
Originally posted by dora-agxos
σιχτιρ!
Σκέφτομαι τι ώραια που είναι να είσαι καλά στην υγεία σου 100%.
ότι αύριο πρέπει να ασχοληθώ με το νοικοκυριό και το βαριέμαι απίστευτα!!!!