Quote:
Originally posted by tsiou
Τελικα πήγα στο ραντεβού με τον ψυχίατρο - εφόσον μου είχε ότι αν νιώσω καλύτερα αυτός θα βρίσκεται εκεί και θα μπορεί να με δεχτεί.
Γενικά τον θεωρώ πολύ καλό γιατρό και είναι από τους πολύ γνωστούς.
Του ανέφερα ότι με ενόχλησε το ότι θα έπρεπε να πληρώσω την συνεδρία που έγκαιρα ειδοποίησα να ακυρώσουμε λόγω ασθένειάς μου , για να είμαι ειλικρινής μαζί του και για να μην καταπιέζω τις σκέψεις μου , πόσο μάλιστα όταν αφορούν διαδικαστικά θέματα της συνεδρίας.
Εδώ πρέπει να πω ότι στην πρώτη συνεδρία , μου είχε πει ότι σε περίπτωση ακύρωσης ραντεβού μας , αν δεν ειδοποιούσα έγκαιρα και δεν υπήρχει σοβαρός λόγος θα έπρεπε να πληρώσω κανονικά .
Εγώ όμως ειδοποίησα από την Δευτέρα για την Πέμπτη και ήμουν άρρωστος! Δηλαδή τι ακριβώς θα έπρεπε να μου συμβαίνει για να θεωρηθεί δικαιολογημένη η απουσία μου?
Πραγματικά νιώθω θιγμένος και εκτός αυτού η αναφορά της δυσαρέσκειάς μου για το γεγονός , είχε ως αποτέλεσμα την 45λεπτη ανάλυση-ανάλωση του τι συναισθήματα μου δημιουργεί η κατάσταση αυτή και το πως θα επηρέαζε την μεταξύ μας σχέση.
Ράγισε το γυαλί.
Συμπέρασμα: Eυχαριστώ πολύ γιατρέ που μου προσέφερες άλλο ένα πρόβλημα για να συζητάμε. Θα σου ανταποδώσω την αγάπη σου με το να απευθυνθώ σε κάποιον άλλον γιατρό και να σου προσφέρω ελεύθερο χρόνο.
viva tsiou!κι εγω εχω αφιερωσει 2 συνεδρειες για το ραγισμα γυαλιου λογω χρηματων