-
Καλημέρα ή μήπως Καλησπέρα κι από μένα,
ευχαριστώ για τις ευχές αστεράκι μου, κι εσύ να είσαι γερή και δυνατή και φυσικά εύχομαι σύντομα να φτάσεις στο στόχο σου. εεε ρε γλέντια που θα κάνουμε!!!!!
Χρόνια πολλά σε όλες τις Μαρίες, τις Παναγιώτες , τους Παναγιώτιδες, τις Δέσποινες του φόρουμ.
Επίσημη ημέρα ζυγίσματος για μένα η σημερινή κι είχα απώλεια 600γρ. Ωωω ναι ναι είδα τα 69 κιλά στη ζυγαριά σήμερα. Ευχαριστημένη είμαι με την απώλεια αφού την εβδομάδα που πέρασε από γυμναστική τα είχα φορτώσει στον κόκορα.
Μετά την εκκλησία το πρωί πήγαμε για μπάνιο και κολύμπησα κοντά μια ώρα σήμερα. Η θάλασσα μου φαίνεται πως άρχισε να παγώνει παρά την πολύ ζέστη που είχε σήμερα.
Το κακό είναι πως έφαγα ήδη τους πόντους μου και δυστυχώς το βράδυ θα έχω καλεσμένους άρα και καλούδια και θα είναι δύσκολο το αποψινό βράδυ. Τι έλεγες Χρύσα περί αυτοσυγκράτησης????? :D :D
σας χρωστάω κέρασμα για την γιορτή μου, αλλά πρέπει να βρω κάτι με λίγους πόντους, με κανά φοντάν συμβιβάζεστε??:D
Φιλάκια πολλά πολλά
-
Αμαλίτσααααααααααααα μου!!!!!!!!!!!!!!!! Μπράβο συγχαρητήρια!!!!!!!!!!! :)
69 στρογγυλα και σε λίγο καιρό ποιος μας πιάνει!!!!!!!!!!! το 60 αρι στο τσεπάκι το έχεις!!!!! ;)
Χμμμμμμ...... Δικαιολογείσαι σήμερα για την ατασθαλία αλλά κοίτα να μην είναι πάνω από 10-15 πόντους για να μπορέσεις να την αποσβέσεις! :)
Για την αυτοσυγκράτηση τώρα υπάρχει ένα θέμα....! Έφαγα πριν λίγο ένα κομμάτι μωσαϊκό και έτσι είμαι στους πόντους μου ακριβώς. Χρωστούσα και 5 από χθες..... πόσους θα φορτώσω σήμερα δεν ξέρω. θα κοιτάξω να μην είναι πάνω από 10!
και εγώ δεν εχω καμία δικαιολογία..... ούτε γιορτάζω ούτε τπτ! απλώς χαίρομαι με τις γιορτές των άλλων και βοηθώ στο να καταναλωθούν τα γλυκά και τα φαγητά τους! μην πάνε και χαμένα.... :D :D :D :D :D :P
με μέτρο λοιπόν οι παραπάνω πόντοι και όλα θα πάνε καλά!!!!!!!!!
Φιλάκια πολλά να περάσεις καλάααααααααααααααα!!!!!!!!!!!! !!!! :) :) ;)
-
Α! οσον αφορά στο κέρασμα σιγά μην την γλυτώσεις έτσι απλά με ένα φοντανάκι!!!!!!!!!!! :)
εγώ θέλω ένα μεγάλο μιλφέιγ με πολύ κρέμα και μαλακά φύλλα γεμάτα ζάχαρη άχνη και κανέλα!!!!!! :P
-
ας μοιραστώ τις σκέψεις μου μαζί σας μιας και ξέρω ότι θα με διαβάσετε με προσοχή και θα μου πείτε και την άποψή σας.
Λοιπόν, έχω να χάσω ακόμη 27.600 γρ. αν υποθέσουμε ότι θα συνεχίσω να χάνω με ρυθμό 600 γρ την εβδομάδα έχουμε 27.600/600= 46 εβδομάδες.
Δηλαδή θέλω 46 εβδομάδες για να φτάσω τα 53. με εναν ακριβη υπολογισμο βλέπω ότι οι 46 εβδομάδες με πάνε Τρίτη 29 Ιουνίου του έτους 2010. Μπορεί να φαίνεται πολύ αν το κοιτάξεις.... (2010!) αλλά αν σκεφτείς και πεις 46 εβδομάδες μια χαρά είναι!!!!!!!!!
Μιλάμε πάντα για τον μακροπρόθεσμο στόχο τον μεγάλο. Ο πρώτος στόχος που οπως εχω ξαναματαπει είναι τα 87-8,7=78,300.
Σε 14,5 εβδομάδες θα πρέπει να το έχω πετύχει. δηλαδή αφού ξεκίνησα στις 2 ιουνίου θα επρεπε να το καταφερω στις 8 Σεπτεμβρίου. Μμμμμμμ εφικτό το βρίσκω. Οπότε ζουζουφιλαράκια μου μετά από τον απολογισμό αυτό και μετά από την χαρά που νιώθω ότι όλα πάνε καλά αργά και σταθερά σας φιλώ και σας ευχαριστώ που με διαβάζετε και μου δίνετε κουράγιο!!!!!!! :) :)
Ελπίζω να μην βαρεθείτε μέχρι το καλοκαιρι του 2010 να μιλάτε μαζί μου !!!!!!!1 :D :D :D :P
φιλάκια πολλά πολλά πολλά πολλά!!!!!!!!! :D :)
-
asteraki moy
αν και είμαι κατά την εφαρμογή - σχεδιασμό χρονοδιαγραμμάτων επί της απώλειας βάρους (όλο και πάντα κάτι γίνεται για να βγούμε εκτός χρονοδιαγράμματος), παρ'ολ'αυτά ο Ιούνιος του 2010 δεν είναι και τόσο μακριά. Σκέψου ότι το επόμενο καλοκαίρι θα είσαι μια ΘΕΑ με το μαγιό σου στην παραλία.
Και βέβαια δεν θα σε βαρεθούμε, τί είναι αυτά που λές???.
Περίπου τα ίδια κιλά θέλουμε κι οι δύο μέχρι τον πρώτο μας στόχο. Εμένα ο πρώτος μου στόχος είναι τα 66,8 δηλαδή θέλω ακόμα 2,2 κιλά κι εσύ 2,3κιλά. Φιλενάδα σε λίγο καιρό θα πάρουμε το πρώτο μας παράσημο!!!!
Έτσι έκαναν στα ww όταν έφτανες στον πρώτο στόχο σου έδιναν ένα "παράσημο" και φυσικά γινόταν μεγάαααλο πανηγύρι στην συγκέντρωση.
Λοιπόν άκου και τα απρόοπτα τα δικά μου, τελικά απόψε το βράδυ την έβγαλα με γιαουρτάκι και πεπονάκι όχι φυσικά γιατί κατάφερα να κρατηθώ βλέποντας τους άλλους να τρώνε .
Έπαθε έξαφνα η μητέρα μου αλλεργικό σοκ (μάλλον από κάτι που έφαγε) και την έτρεχα στο νοσοκομείο, ευτυχώς όλα πήγαν καλά, μιά ένεση της έκαναν και φύγαμε, αλλά το γεύμα σπίτι μου με φίλους ακυρώθηκε. Λαχταρίσαμε , αλλά τέλος καλό όλα καλά.
Η κολοκυθοτυρόπιτα δεν ψήθηκε -περιμένει στο ψυγείο την αυριανή, το ίδιο και το κοτόπουλο ρολό. Θα τα φάμε πρώτα ο Θεός αύριο με φίλους -αν καταφέρουν να έρθουν - ή μόνοι μας.
Καλή συνέχεια, ζηλεύω για το μωσαικό όσο δεν φαντάζεσαι.
Δεν φτιάχνω καλό μιλφέι, αντίθετα φτιάχνω εξαίρετη σοκολατόπιτα.
Ελπίζω να συμβιβαστείς.
Φιλάκια πολλά πολλά.
-
Αμαλία μου περαστικά στη μανούλα σου! Πωπω μέρα γιορτινή η αποψινή (μάλλον η χθεσινή) και να τρέχετε στα νοσοκομεία.. ελπίζω να έρθουν οι φίλοι σας σήμερα και να περάσετε τέλεια! τέλος καλό όλα καλά λοιπόν! :)
Πριν λίγο επέστρεψα από την βραδυνή μου έξοδο και τώρα από την υπερένταση δεν μπορώ να κοιμηθώ. τι κακό και αυτό... Πέρασα πολύ μέτρια και έφαγα ελάχιστα γιατί δεν μου αρέσουν καθόλου οι κρητικοί μεζέδες. Όταν όμως γύρισα σπίτι δν μπόρεσα να αντισταθώ σε ένα μεγάλο κομμάτι μωσαϊκό που μου "φώναζε" μέσα από το ψυγείο!!!!!! :D :D
Αχ, αύριο σκάφτομαι να εφαρμόσω τη μέθοδο σούπα που έχει προτείνει η αγαπητή Ούρσουλα-γοργόνα! αν και δεν τις μπορώ αυτές τις σούπες....! :(
Σκεφτόμουν ότι ενώ έχω καταφέρει να χάσω καποια κιλά και τα ρούχα μου έχουν αρχίσει να χωράνε πάνω μου κανείς μα κανείς δεν έχει δει την διαφορά. ελπίζω αυτό να μην οφείλεται σε τπτ άλλο πέραν του ότι δν με παρατηρεί κανείς καλά ή όσο θα έπρεπε! θα τους την φέρω όμως εγώ και σε λίγο καιρό θα δουν μια Χρύσα αγνώριστη! ;)
Αμ τί? δεν θα τους κάνω την χάρη !!!!!!! :)
Τί άλλο να σας πω.... Μόνο ότι αύριο η μαμά θα φτιάξει σουφλέ τυριών που για καλή μου τύχη δεν μου πολυαρέσει οπότε θα απολαύσω την σουπίτσα μου χωρίς πειρασμούς !!!!!! :)
Αυτά.... ʼντε να αρχίσω να μετράω προβατάκια μπας και με πάρει ο ύπνος :D :D :D
αν και βλέπω να μην με φτάσει ολόκληρο κοπάδι... το μάτι τέντα είναι λες και είναι μέρα μεσημέρι!
Ούρσουλα μου αρέσει και η σοκολατόπιτα με βανίλια παγωτό! Έκλεισε λοιπόν, φτιάξτην εσύ και σε ένα λεπτό θα την φάω εγώ!!!!!!!!! :D :D
Ζουζουνοφιλαράκια μου σας εύχομαι καλό βράδυ και καλό ξημέρωμα!!!! όνειρα γλυκά σαν την σοκολατόπιτα της γοργόνας μας!!!!!!!!!
Φιλάκια πολλά πολλά πολλά πολλά!!!!!!!!!!!! :) :P
-
Καλημέρα σας ζουζουνοφιλαράκια μου!!!!!!!!!
Χθες τελικά μέτρησα 5 προβατάκια και πολλά αστράκια και με πήρε αμέσως ο ύπνος!!!! :D :D
Μμμμμμμ..... Μπήκα να ψάξω για την σούπα της γοργονοΟύρσουλας και να δω τί χρειάζεται να πάω να ψωνίσω....
Σήμερα πρέπει να φερθώ με σύνεση και εγκράτεια...!!! Λοιπόν, σας φιλώ γλυκά και θα τα πούμε ελπίζω και αργότερα! Πάω να φτιάξω καφεδάκο και να πάρω ένα ντεπόν γιατί νιώθω λες και στο κεφάλι μου έκατσαν όλα τα πρόβατα που μέτρησα! :D :D :D
Φιλάκια πολλά πολλά πολλά πολλά ;) :)
-
Χμμμμμ.... Μάλλον έχει πολλά ζαρζαβατικά η σούπα για μένα.... φασολάκια? σέλινο? απαπαπα. πολύ εύκολη λύση πάντως αυτή όταν έχεις φάει σε μια μέρα πόντους 2 ημερών.
Θα σκεφτώ τί θα κάνω.... τώρα δεν πεινάω πάντως. θα με κρατήσει και ο καφες μέχρι να κατεβάσει το μυαλό καμιά ιδέα ;)
-
Καλημεριζω την παρεα!Να ευχηθω και εγω χρονια πολλα σε ολους για χτες!Αμαλια χρονια πολλα και σε σενα που γιορταζες!Υγεια και τι αλλο θα μπορουσα να σου ευχηθω ως συμφορουμιτισσα απο το να εκπληρωσεις τους στοχους σου και να φτασεις στα κιλα που παντα ηθελες!!Με το καλο!!Μπραβο και για το 69,τελεια!!
Αστερακι να ευχηθω και σε σενα καλη εφαρμογη του προγραμματος και να φτασεις στα κιλα που θες!Με τα χρονοδιαγραμματα η αληθεια ειναι πως ουτε εγω τα πηγαινω καλα,εχω τσακωθει μαζι τους,αλλα ειναι καλο που δινεις μια απλα χρονου και μεγαλο περιθωριο στην προσπαθεια σου.Ετσι δεν αγχωνεσαι και δεν περιμενεις θαυματα απο τη μια μερα στην αλλη,πολυ σημαντικο!!
Και να ερθω στα των ποντων μας.Λοιποοοοον εχω λερωμενη τη φωλια μου εχω να δηλωσω!Χτες δεν μετρησα ποντους και λογω της ημερας τελοσπαντων ξεφυγα.Δεν το ειχα προγραμματισει αλλα δεν θελει και πολυ οπως φανταζεστε.Εφαγα και κατι γλυκακια και κατι μεζεδακια,ηπια και κατι κρασακια,αφηστε τα...Σημερα προσπαθω να μη με παρει απο κατω,γιατι λιγο στενοχωρεθηκα.Ειπα να συνεχισω σα να μη συνεβη τιποτα και να ειμαι λιγο "τσιγκουνα" στους ποντους μεχρι την Τεταρτη που ζυγιζομαι.Αχ βρε παιδια,παντα μα παντα τον δεκαπενταυγουστο με θυμαμαι να τρωω παραπανω,τι να πω,μαλλον το χει η μερα!Εχω πεσει λιγακι ψυχολογικα.Αστερακι καλη ιδεα η σουπα,αλλα με τη ζεστη καπως δε μου ρχεται να το εφαρμοσω...Πολλα φιλακια
-
Ευχή μου, δεν χρειάζεται να στεναχωριέσαι για μια μέρα παρασπονδίας! :)
Από την στιγμή που είσαι διατεθειμένη να το διορθώσεις δεν βρίσκω τον λόγο να κάθεσαι να το σκέφτεσαι! η μέθοδος τσιγκουνιά στους πόντους μια χαρά μου ακούγεται αλλά προσοχή γιατί η υπερβολικά μείωση πρόσληψης τροφής δεν φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα όπως λέει και το αδεσποτάκι το οποίο παρεπιπτόντως έχει χαθεί τελείως και μας έχει ξεχάσει!!!!!!!! :)
Eίμαι σίγουρη ότι θα χάσεις μέχρι την τεταρτη που είναι η επίσημη μέρα ζυγίσματος για σένα και δεν στο λέω αυτό για να σου δώσω κουράγιο αλλά γιατί είμαι σίγουρη για αυτό έχοντας μια μικρή εμπειρία πάνω στο θέμα. κάνε λοιπόν την σωστή σου διαχείρηση εσύ και όλα θα γίνουν όπως ακριβώς πρέπει!!! ;)
Επίσης, κατά την γνώμη μου είναι σωστό να υπάρχει ένα ευρέος φάσματος χρονοδιάγραμμα στα πράγματα που πρέπει να έχουν αρχή και τέλος! Δεν χρειάζεται να βιαζόμαστε αλλά πρέπει να έχουμε στην άκρη του μυαλού μας ότι χρειάζεται και ένας χρονικός έλεγχος ο οποίος ναι μεν δε θα μας πιέζει χρονικά αλλά ούτε και θα μας εφησυχάζει. και όλα αυτά με την προΥπόθεση ότι κάποιος έχει πάρει την μεγάλη απόφαση να κάνει κάτι καλό για τον εαυτό του. Έτσι λοιπόν το καλοκαίρι του 2010 (μμμμ προτιμώ το 46 εβδομάδες) δεν είναι και απόλυτο αλλά το επιθυμητό και ίσως το βέλτιστο με τις συνθήκες που έχω τώρα! Πάμε λοιπόν γερά!!!!!! Εμπρός με φόρα για την κατηφόραααααααααααααααααα αααα!!!!!!! :D :D :D
-
Asteraki εχεις δικιο,δεν πρεπει να μας παιρνει απο κατω,απλα εκανα μεγαλη προσπαθεια Τεταρτη-Πεμπτη-Παρασκευη μαζι με το βαδιν που εκανα(η γυμναστικη με δυσκολευει μαζι με διατροφη αρκετα),ξεκινησα δηλαδη δυναμικα και καλα και χαλαστηκα που την 4η κιολας μερα το χαλασα.Ειναι και που θελω επιτελους να τελειωνω και μ αυτα τα τελευταια κιλα που μου μεινανε (και πιο δυσκολα) και στενοχωρεθηκα.Απο τα 69 μεχρι τα 63 δε δυσκολευτηκα παρα πολυ,τωρα δυσκολευομαι πολυ γιατι εχει κολλησει η ζυγαρια και δεν κατεβαινει.Anyway,το διαγραφω και προχωρω.
Εχεις δικιο πως πρεπει σε οτι κανουμε να υπαρχει ενα σχετικο χρονοδιαγραμμα,απλα την εχω "παθει" πολλες φορες με χρονοδιαγραμματα αδυνατισματος και πλεον εχω δυσανεξια μαζι τους!Εσυ καλα κανεις!Ασε που εισαι πηγη αισιοδοξιας!
Σημερα ως τωρα:
1 τοστ με 1 φετα τυρι = 3π
γαλα στον καφε = 0,5π
Για μεσημερι ειπα να φτιαξω μοσχαρισια μπριζολα με μαυρο ρυζι και σαλατα.
Απογευμα λεω να φαω κανενα φρουτο και βραδυ ενα τοστ.Φαε και εσυ κατι με πρωτεινη και λιγο ψωμι ολικης η ρυζι ολικης.Σε χορταινει αυτη η επιλογη και εχει και λιγες θερμιδες.Αντε να δουμε...
-
Συγγνώμη που θα στο πω έτσι αλλά αν σκέφτεσαι με αυτόν τον τρόπο δεν κάνουμε ΤΙΠΟΤΑ! Εντάξει, έγινε και τέλος. μην ξεχνάς τους πόντους του κουμπαρά! μηδένισέ τον και προχώρει! μην κολλάς πουθενά! Όπως είπες: το διαγράφω και προχωρώ! Δεν είναι κάτι αντικειμενικό το χρονοδιάγραμμα. είναι καθαρά υποκειμενικό και αντικατοπτρίζει τις ανάγκες του ατόμου... π.χ εγώ θέλω και έχω την ανάγκη να πιστέψω ότι τότε θα έχουν γίνει όλα. μπορώ να ονειρεύομαι μια συγκεκριμένη ημερομηνία. να κλείνω τα ματια και να ταξιδεύω σε εκείνηη την συγκεκριμένη τρίτη! τώρα αν αυτό θα γίνει τότε συγκεκριμένα είναι κάτι που είναι στο χέρι μου. δεν βιάζομαι, δεν αγχώνομαι πιστύω πς θα τα καταφέρω εφόσον προσπαθήσω. έτσι είναι για όλους. ακόμη και να δεν έρθει τότε τί έγινε?? θα ζητήσω τα λεφτά μου πίσω!!!!!!! :D :D :D :P
και μέχρι εκεί που θα έχω φτάσει θα είναι μεγάλη επιτυχία!!!!!!!! ;)
Κοίτα να δεις λοιπόν που η ζυγαριά σου θα κατέβει χμμμ.... ας πω με λίγη τσιγκουνια 600 γρ!!!!!!!! Και αν κατέβει λιγότερο πχ 500 γρ πάλι κερδισμένη θα είσαι!!!!!!!!!!!!!!!!!
έφαγα και εγώ μεσημεριανό πριν δω το ποστ σου. έφαγα 1 τόστ με μια φέτα τυρί 3π και μια σαλάτα ντομάτα με μια κουταλιά της σούπας λάδι 3π. είμαι μια χαρά μέχρι στιγμής. για αργότερα βλέπουμε. αν εχετε καμιά ιδέα πείτε μου! φιλάκια πολλά πολλά πολλά πολλά πολλά :) :) :) ;)
-
Πωπω βαριέμαι τόοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο πολύ !
-
Λοιπον ανασυγκροτουμαι και προχωρω.
Για μεσημερι:
μπριζολα μοσχαρισια = 5,5π
4 κουταλιες μαυρο ρυζι = 2π
λαδι 4 κουταλακια=4π
ντοματες = 0π
1 αχλαδι = 0π
1 καπουτσινο μετριο μεγαλο= 2π
μαζι με τα πρωινα συνολο 17π.Λιγοτερο νομιζα θα βγει,τεσπα..Το βραδυ κανενα φρουτο μονο.Για περπατημα σημερα ειμαι πολυ ανορεχτη,αυριο μαλλον..
Εγω αστερακι εχω μανια με τα τοστ.Με χορταινουν απιστευτα και τα τρωω οπου μπορω.Αν εχουν και λαχανικα μεσα ειναι σχεδον πληρες γευμα και πολυ διαιτητικο.Κατα τη γνωμη μου ενα τοστ με ψωμι ολικης,τυρακι κιτρινο και αν θες ντοματα,αγγουρι,μαρουλι και ενα αβγο σφιχτο μεσα ειναι το καλυτερο και πιο χορταστικο βραδινο και οχι μονο!
-
γειά σας κι απο μένα,
μόλις τώρα ξεμπέρδεψα με δουλειές και μπήκα να διαβάσω τα νέα σας
Ευχή,
μη σκας που ξέφυγες. Προχώρα από εδώ και πέρα. Το λάθος θα ήταν να τα παρατήσεις. Αύξησε λίγο την άσκηση μέχρι την Τετάρτη που ζυγίζεσαι, περιόρισε λιγάκι και τους υδατάνθρακες (πρόσεχε λίγο το ψωμί) και να δεις που τελικά έστω και μικρή απώλεια θα την έχεις.
Εμένα τελικά ήρθαν σήμερα οι φίλοι μου και φάγαμε την κολοκυθοτυρόπιτα και το ρολό κοτόπουλου, σούπερ έγιναν και περάσαμε και πολύ όμορφα. Η μαμά μου ήταν σήμερα πολύ καλύτερα και μου έφυγε κι η έννοια αυτή.
Φυσικά πάλι ξέφυγα στους πόντους τούτο το Σ/Κ, αλλά ευτυχώς όλα είναι υπο έλεγχο. Λίγο παραπάνω άσκηση και με λίγη αποταμίευση θα ισορροπήσω μέχρι την Παρασκευή.
Τη σούπα δεν χρειάζεται να την τρώτε καυτή.
Αστεράκι μου, φτιάχτη μια φορά, είμαι σίγουρη πως θα σου αρέσει.
Ούτε κι εγώ τρελλαίνομαι για σούπες αλλά η συγκεκριμένη έχει ωραία γεύση. Αν της βάλεις και λίγη παρμεζάνα και τη ζεστάνεις στο φούρνο μικροκυμάτων λιώνει και θυμίζει τη γκούλας ή την κρεμμυδόσουπα που τρώγαμε στην Πράγα.
Το μυστικό στη συνταγή είναι αφού βράσουν τα λαχανικά να τα βάλεις στο μπλέντερ να γίνουν πουρές τα ξαναρίχνεις ως πουρέ πια στο ζουμί τους, ανακατεύεις και το αφήνεις να πάρει μερικές βράσεις να ομογενοποιηθεί και γίνεται η σουπίτσα βελουτέ. Σου λέω είναι τέλεια.
Βάλε 2 καρότα, 2 κολοκύθια, μία χούφτα φασολάκια (κάνουν και κατεψυγμένα), μία χούφτα μανιτάρια, λίγο μαιντανό, λίγο σέλληνο αν έχεις, μία ντομάτα ένα κρεμμύδι κι ένα κύβο.
Τα λέμε αύριο το πρωί,
Φιλάκια πολλά πολλά.