παιδια καλημερα.οταν βγηκατε απο το χειρουργειο ..την επομενη μερα..πειναγατε?
Printable View
μοναδική μου το στομάχι δεν πειναει δεν υπάρχει αίσθημα πείνας όταν η σληβ έχει γίνει σωστα για πάρα πολύ καιρο, το μυαλο όμως που λειτουργεί ως δευτερο στομαχι οργιάζει στην αρχη, εγώ θυμάμαι κοιμόμουν και έβλεπα λουκούλια γεύματα στον ύπνο μου αλλά και στον ξύπνο μου.Quote:
Originally posted by monadiki1
Ναι, και εγώ τον πρώτο καιρό ονειρευόμουν οργιαστικά γεύματα, αλλά αυτό είναι θέμα μυαλού και όχι στομαχιού. Ειδικά τις πρώτες μέρες, δεν πεινάς καθόλου γιατί όλα , και τα υγρά, κατεβαίνουν με δυσκολία και προσπάθεια, οπότε δεν σε απασχολεί τίποτα άλλο παρά το πως θα καταφέρεις να τραφείς σωστά! Γύρω στους δυο μήνες, γινόταν κάτι περίεργο, ήταν σαν να ξαναπεινούσα αλλά μου πέρασε υιοθετώντας πιο συχνά γεύματα, τώρα πια δεν νιώθω κανονική πείνα απλά καταλαβαίνω πότε είναι άδειο το στομαχι και πρέπει να τραφεί.
Αυτο ειχε κανει και στην εξεταση τριμηνου μου ειχε βαλει τις φωνες. Παντος αυτες τις 15 μερες που παραμενω κολημενος ειδα διαφορα στα κενουργια ρουχα.Quote:
Originally posted by *Katie
bijay προβλέψω η διαιτολόγος να σε ξεχέσει με το συμπαθιο. Αυτο που μου έλεγε η δική μου διαιτολόγος όταν κόλαγε η ζυγαριά είναι οτι όταν συμβαίνει αυτό ( με την προυπόθεση ότι δεν τρωω γλυκα και βλακειες και εσυ δεν εχεις να ανυσηχεις γιαυτο καθοτι είσαι προτυπο) θα πρέπει να χορεύω από την χαρά μου γιατι σημαίνει ότι χάνεις καθαρό λίπος. Θα φανεί αλλά συνήθως αργεί λίγο και μετά σου κάνει κιντερ εκπληξη η ζυγαρια.
Με την επεμβαση αφαιρειτε το πανο μερος του στομαχιου το οποιο απο εκει εκτιγνεται μια ουσια που λεγεται γριλινη αυτη η ουσια ειναι που δινη το σημα στον εγκεφαλο οτι πειναμε ετσι μετα την επεμβαση το στομαχι δεν δεν δινει εντολη στον εγκεφαλο οτι πειναμε αλλα υπαρχει η πεινα απο το μυαλο μας που ειχε συνηθιση να τρωμε.Quote:
Originally posted by monadiki1
Εγω θυμαμαι ειχαν ερθει στο νοσοκομειο να με δουν δυο κολητοι μου και για να μου κανουν πλακαν ειχαν φερη απο το βολο πεινερλι με πατατες και ουγκαρεζα αυτοι το τρωγανε μπροστα μου και μου ειχαν αφηση και για εμενα διπλα στο κομοδινο αλλα μονο που τους εβλεπα και μυριζα μου ειρθε μια αναγουλα.
my point exactly!! τα ρουχα φωνάζουνε λεμε!!!:thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by bigjason
Αυτο ειχε κανει και στην εξεταση τριμηνου μου ειχε βαλει τις φωνες. Παντος αυτες τις 15 μερες που παραμενω κολημενος ειδα διαφορα στα κενουργια ρουχα.Quote:
Originally posted by *Katie
bijay προβλέψω η διαιτολόγος να σε ξεχέσει με το συμπαθιο. Αυτο που μου έλεγε η δική μου διαιτολόγος όταν κόλαγε η ζυγαριά είναι οτι όταν συμβαίνει αυτό ( με την προυπόθεση ότι δεν τρωω γλυκα και βλακειες και εσυ δεν εχεις να ανυσηχεις γιαυτο καθοτι είσαι προτυπο) θα πρέπει να χορεύω από την χαρά μου γιατι σημαίνει ότι χάνεις καθαρό λίπος. Θα φανεί αλλά συνήθως αργεί λίγο και μετά σου κάνει κιντερ εκπληξη η ζυγαρια.
μοναδικη εμενα στους πρωτους 4 μηνες αν η μαμα μου δεν μου ελεγε αν θυμηθηκα να φαω μπορει και να ξεχναγα να το κανω.τωρα πια καταλαβαινω ποτε το στομαχι μου ειναι εντελως αδειο οχι πεινα ομως.καθε 3 περιπου ωρες βαζω κατι στο στομαχακι μου.κανω 3 γευματα και 2 ενδιαμεσα για να μπορω να διαχειριστω και τα υγρα μου.βεβαια υπαρχουν φορες οπως σημερα που αναγκαζομαι να κραταω γεματο το στομαχι μου γιατι χτες με πειραξε η αντιβιωση ακομα και αν ειχα παρει προστασια οποτε πηρα το γιατρο τηλ και μου ειπε να κραταω το στομαχι μου οσο το δυνατον γεματο τις ωρες που πινω αντιβιωση.
λοιπον....
πρωι ενα γαλλικο με γαλα
δεκα... τιποτα
μεσημερι 2 μικρα γιουβαρλακια
απογευμα 10 αμυγδαλακια και ενα γαλλικο
βραδυ ενα γιουβαρλακι και ενα τριγωνακι ανθοτυρο.:roll:
γεια σας κ απο εμενα.η ιωσουλα δε λεει να με αφησει... ο πυρετος δε πεφτει με τιποτα κ ετσι με το ζορυ καταφερα να φαω λιγο
μισο γιαουρτακι ακτιβια
ενα κουταλακι του γλυκου ρυζι
μισο γιαουρτακι ακομα
μιση κουπα γαλα με μια μεζουρα προτεινη.
το καλο ειναι οτι τα γιαουρτακια βοηθησαν κ πηγα τουαλετα επιτελους... εφυγε κ αλλο ενα κιλακι! 92 πια. :)
Καλημερα και καλο μηνα να εχουμε.
Εχτες:
Πρ:1/2 γιαουρτι με 2κτσ κουακερ,1κτγ μελι & 2καρυδια
Δε:μισο τοστ
Με:ρυζι με αρακα και λιγο κοτοπουλο
Απ:μιση μπανανα
Βρ:το ιδιο με το μεσημερι
τα χτεσινα δεν τα γραφω γιατι ηταν το στομαχι χαλια απο την αντιβιωση οποτε μονο φαγητο δεν ηθελα.σημερα δεν πηρα αντιβιωση και συνηλθα.
σημερα
πρ μισο τοστ
δεκ μια κουπα γαλα
μεσ 5-6 κουταλιες φακες 30γρ τυρι
απογ 2μπουκιες ανανα αργοτερα γαλλικο με γαλα και ενα μπισκοτο βρωμης
βρ 1/2 κουπα ζωμο κοτοπουλο 20γρ
Αλίνα περαστικά σου. Μπράβο για το χαμένο κιλάκι σου, είσαι μία ανάσα από το 8. Ωραιότατα!
γεια σας κ καλο μηνα να εχουμε.
ευχαριστω τζινα για τις ευχες σου. :) αχ να δω αυτο το 8αρακι μπροστα κ θα πεταω απο τη χαρα μου.
σημερα αν κ ο πυρετος δε λεει να πεσει τελειως με αφησε μερικες ωρες μονη! χιχχιχι κ νιωθω καπως καλυτερα. κ η ορεξη επανηλθε φυσικα
μιση κουπα γαλα με μια μεζουρα πρωτεινη κ δημητριακα
1 μπανανα
μιση μπανανα κ 2 μπισκοτα δημητριακων
1 κουπα μανιταροσουπα
χυλοπιτες με φετα κ αγγουρακι
λοιπον σημερα μαγειρεψα κατι στο οποιο δεν ειμαι σιγουρη τη ονομα πρεπει να δωσω.εφτιαξα κοκκινη σαλτσα με κρεμμυδι τριμμενο ,λαδι(λιγο) ,πελτε ντοματας,ενα κυβο λαχανικων,κανελα,παπρικα.π� �ρα κιμα κοτοπουλο, μια φετα του τοστ ψωμι, κρεμμυδι, μαϊντανο, παπρικα .τα επλασα και τα εριξα μεσα στη σαλτσα και εβρασαν μεχρι να δεσει η σαλτσα.
μπιφτέκια κοτοπουλου με κοκκινη σάλτσα αλλά Ελενη!!!! μου αρέσει , καλοφάγωτα!!!