Ήρεμος είμαι και θέλω να ακούσω ό, τι έχεις να πεις, ε αν ξέρεις. Εγώ όπως βλέπεις δεν έχω ιδέα. Δεν κατάλαβα καν τι είναι αυτό. Ενώ προσπαθεί κι αυτός να μου εξηγήσει, είναι σαν και ο εγκέφαλος μου δεν θέλει να πάρει όλες τις πληροφορίες.εχω χάσει σκύλο από καρκίνο το Δεκέμβρη. Δεν ανάφερα πουθενά ότι έχει χρόνια πνευμονικη υπερταση.
Δεν είναι ρατσα ο σκυλος.
Θα σου πω τα γεγονότα.
Πριν περίπου δύο μήνες, ο σκυλος έτρεχε λίγο σταματούσε, έμενε ακίνητος και μετά έπεφτε κάτω σιγά σιγά και έκανε το κεφάλι του πίσω. Μετά σηκωνόταν. Την πήγα και έκανε αναλύσεις αίματος, υπέρηχο και ακτινογραφία. Ο κτηνίατρος έδωσε αντιβίωση μια βδομάδα αλλά συνέχισε να πέφτει κάτω όταν έτρεχε λίγο. Όταν την ξαναπήγα, της ξανά έκανε υπέρηχο και ακτινογραφία. Είπε θα δώσω κορτιζόνη, αν δεν δούμε κάποια εξέλιξη θα πάρει Βιάγκρα. Την πνευμονικη υπερταση την "κατάλαβε" από τον υπέρηχο. Είπε ακόμη πως αυτό που πέφτει κάτω είναι λιποθυμία, ενώ εγώ του εξήγησα ότι έχει τις αισθήσεις της, ανταποκρίνεται. Έδωσα για ακόμη δύο βδομάδες κορτιζόνη και τώρα θα ξαναπάω Σεπτέμβρη. Δεν έχει ξανά πέσει κάτω, έχει περισσότερη ενέργεια και γενικά είναι ο σκυλος που ξέρω. Μου εξήγησε πως θα κάνουμε κι άλλες εξετάσεις ε αν συνεχίσουμε την κορτιζόνη αφού αυτή χτυπάει (η κορτιζόνη) σε άλλα όργανα. Τώρα προσπαθούμε να δούμε πως θα εξελιχθεί το "πρόβλημα".
Είχε κάποιος σκύλος δικό σου πνευμονικη υπερταση? Πώς ξέρεις όλα αυτά που μου λες? Αν έχεις κάτι άλλο να μου προτείνεις είμαι όλος αφτιά