Κοιτα εγω νομιζω οτι αμα εισαι ετσι και χαλαρουιτος και γλυκουιτος με την κοπελιτσα και κοντρολαρεις το ποσο δενεσαι μαζι της, θα την εχεις στο τελος. Καλες ειναι οι προσεγγισεις σου, αλλα να θυμασαι οτι οι κοπελες εχουν και αισθηματα :P
Κοιτα εγω νομιζω οτι αμα εισαι ετσι και χαλαρουιτος και γλυκουιτος με την κοπελιτσα και κοντρολαρεις το ποσο δενεσαι μαζι της, θα την εχεις στο τελος. Καλες ειναι οι προσεγγισεις σου, αλλα να θυμασαι οτι οι κοπελες εχουν και αισθηματα :P
το πιο γαμάτο είναι που λες ότι μικροδείχνεις. στα 27 δεν μικροδείχνεις, είσαι ακόμα μικρός. όχι εσύ, γενικά οι άνθρωποι. κάτσε να φτάσεις 40 και τότε να το λες.
Μολις γυρισα απ το ραντεβου... Ναι ειναι πλεον πρωι κι ειχαμε βγει απο τις 9μιση χαχαχα... Στην αρχη παγωμαρα αγχος ανασφαλεια... Της ειπα οτι ειμαι ντροπαλος...αυτη επεμενε οτι δεν μου φαινεται... Φευγουμε απ το ενα μαγαζι και παμε στο αλλο... Αρχισα εγω να απλωνω χερια ποδια προσωπα... Ακομα επικρατει το αγχος και σιγα σιγα λυνομαστε... Καταληγουμε στο αμαξι... Εγω καταλαβαινω οτι ψηνεται για σουξου μουξου απ το πρωτο ραντεβου... Μια ριπη αγχους κανει τα ποδια μου να κοπουν... Γαμωτο λεω θα πρεπει να τη φιλησω τωρα... Την παω σε ενα ειδυλλιακο τοπιο κατα τις 2... Γυρναει και μου λεει κανε κατι! Εγω για λιγα δευτερα παγωνω.... Μετα δεν θυμαμαι καν πως βρεθηκαμε να φιλαμε με γλωσσα σα σκυλια λυσασμενα χαχαχα... Φαγαμε ολο το βραδυ να φασωνομαστε μεσα στο αμαξι... Χουφτωματα, φιλια, δαγκωματα... Οποτε εγω κανα δυο φορες παω να της κατεβασω τη φουστα αλλα δεν μαφηνει... Βεβαια για παρακατω δεν ηξερα ακριβως τι να κανω αλλα εκεινη την ωρα μιλουσε το ζωο μεσα μας :)
Ετσι λοιπον την αποχαιρετησα και θα ξαναβρεθουμε συντομα... Παντως μεσ το αμαξι με ηθελε πολυ... Σε μια φαση με καβαλησε... Εκει ενιωσα θεος πραγματικα.... Και στο φιλι αυτη ασσος... Μου εκανε τρελα κολπα... Δαγκωνε, ετριβε, πολυ πραμα λεμε... Οταν την φιλουσα περιφερειακα προς το στηθος τρελαινοτανε... Δεν μπορω να καταλαβω ποσο ηλιθιος ημουν τοσα χρονια... Οχι μονο αυτα μπαινουν στον αυτοματο πιλοτο ετσι κι αλλιως, αλλα τελικα πρεπει να το χω το θεμα γιατι αυτη με καβαλησε κανα δυο φορες και εσκουζε... Αλλα να την γδυσω δεν με αφησε... Βυζακι ομως χουφτωσα μια χαρα... Το τελειο στηθος ηταν.... Τοσο απλα ηταν τελικα ολα? Ποσα κιλα μαλακας μπορει να ειμαι? Ποσα? Φανταζομαι πως το σεξ θα γινει το ιδιο απλα...
Γιατί αισθάνεσαι την ανάγκη να μας περιγράψεις με κάθε λεπτομέρεια τι κάνατε στο αμάξι?
Σκέψου το αν το θες.
Είναι εφηβικό χαρακτηριστικό ο κομπασμός αυτός "της έκανα τούτο και δαύτο και κείνο και το παράλλο".
Όπως και κάποιες φράσεις που χρησιμοποιείς, πχ βυζάκι χούφτωσα, αυτό περίμενα να το ακούσω από δεκαπεντάχρονο. λολ
Καλημέρα, χαίρομαι που προχώρησες και που το χάρηκες αλλά θα ήταν πιο ενήλικος ο τρόπος του "όλα πήγαν μια χαρά".
Άσε και τίποτε στη φαντασία μας, χαχαααα
Μετα απο 4 ωρες φιλιου δηλωνω αποσβολωμενος.....θα μπορουσα να το κανω ολη μερα
Μου ζητησε να την αγκαλιασω και απλα το εκανα... γιατι μου το ζητησε το εκανα...αλλα και γιατι το ενιωθα οκ...και μου λεει δεν το χει ξανακανει κανεις....ε μετα απ αυτο πηρε φωτια ολοκληρη ε και πηρα κι εγω (ισως επειδη για μενα ειναι αρχη να ηθελα λιγο τον χρονο μου ε?) οποτε κραταω μια ακομα σημειωση οτι οι πεφτουλες σας ξενερωνουν....επισης κραταω κι αλλη σημειωση οτι το ωμο ενστικτο του σεξ ιδιαιτερα αν εισαι πρωταρης δεν ερχεται αμεσως... δεν θελουν μονο οι γυναικες χρονο, θελουν κι οι αντρες...δεν λεω για την στυση...αυτη ειναι αυτοματη και ακαριαια...λεω για το συναισθημα του ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΤΩΡΑ... για μενα δεν ηρθε αμεσως... περασε χρονος μεχρι να το νιωσω.... μεχρι να φυγει η καινουργιλα δλδ.... αν και δηλωνω σοκαρισμενος το ποσο γρηγορα προσαρμοστηκα...βασικα θα μιλησω ειλικρινα...ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....απλα εγιναν...δεν υπαρχει εξηγηση... ειναι σαν το ντομινο...εσυ απλα ριχνεις το πρωτο πουλι...και μετα σωριαζονται ολα... Μου ειπε πως διακρινει χημεια και παθος μεταξυ μας... εγω το ειδα αυτο προς το τελος που ειχα αφεθει τελειως στη στιγμη... θα δειξει... Παντως αχαριστος δεν ειμαι ουτε εγωιστης αυτο ειναι το μονο σιγουρο...κι αν εχω να δωσω μια συμβουλη ειναι JUST DO IT
Αυτες ειναι οι μαγικες λεξεις!!!!!!!!!!! Αφεθηκες!!!!!! Δε σκεφτοσουν, δεν εκανες σεναρια, δεν εκανες υπολογισμους επιτυχιας-αποτυχιας-αποτελεσματος-συνεπειων κτλ κτλ κτλ!!!!!!!!!!!!!!!! Αφησες τον ελεγχο και ολα εγιναν απο μονα τους!!!!!!
Η σημειωση οτι οι πεφτουλες μας ξενερωνουν ειναι απολυτως σωστη!!!!! Οπως και οτι οι περισσοτερες κοπελες που δεν περνουν τον καιρο τους με ξεφρενο κλαμπινκγ συνοδευομενο με σεξ στις τουαλετες δε γουσταρουν να τους κατεβαζεις τη φουστα απο το πρωτο φασωμα!!!! Ουτε απο το δευτερο!! Πολυ φυσιολογικα ολα, και το οτι δεν ενιωσες κατευθειαν οτι θες να το κανετε κτλ κτλ. ολα κουλλλλ
Ωραίες εξελίξεις :D
Για να το θεσω με ακριβεια: αφηνοντας τον ελεγχο καταφερα να ελεγξω την κατασταση πιο ευκολα...χαχα
Παντως τα φασωματα, το σεξ κτλ για να δωσει καποιος σε εναν απειρο να καταλαβει πως να ξεπερασει τα αγχη του πρεπει να του πει πως οταν ερθει η ωρα θα γινει οπως και οι αλλες λειτουργιες του σωματος... σε εμαθε κανεις να ουρεις? να τρως? να χασμουριεσαι? οκ στην αρχη ετρωγες με σαλιαρα, σε πηγαινε η μαμα στην τουαλετα κτλ...αλλα δε σου μαθε κανεις να ανοιγοκλεινεις το στομα για να λιωσεις την τροφη...ετσι ειναι και με το σεξουαλικο.... τωρα που προσγειωνομαι στη γη το συνειδητοποιω... και αισθανομαι λιγο γελοιος αλλα φανταζομαι μου αξιζει
Δεν τα διάβασα όλα. Με ποιά φασώθηκες, με τη κολλημένη ή την άλλη;
Πολύ ωραία :)