δεν χρειαζεσαι παλιο. οι περισσοτεροι το ξερουν αυτο :)
τι θες να ποσταρεις?
Printable View
Σ'ευχαριστω πολυ,αυτο θα κανω αμμεσα :)
Ένα γλυκό, καλό, ευγενικό, χαρούμενο, δυνατό κορίτσι έφυγε, αφού βασανίστηκε πρώτα πολύ. Δεν πρόλαβε να χαρεί το μωρό της να μεγαλώνει. Ατυχία. Αδικία της ζωής. Και βλέπεις κάτι άλλα εμετικά γαιδούρια να μην παθαίνουν ποτέ τπτ. Οι καλοί φεύγουν πρώτοι? Μπα, αδικία της φύσης, αδικία, αδικία, μ εξοργίζει αυτό, είμαι πολύ-πολύ θυμωμένη σμρ
:(
καλημερα! καλο μηνα!!!!!!!! σκεφτομαι να αλλαξω χρωμα στα μαλλια μου. να κανω καστανα με ξανθες ανταυγιες. να το κανω η θα μαι κοινοτυπη?
καθε ποτε αλλαζει ο μηνας κοπελια?
αν θυμαμαι καλα, εισαι μελαχρινη στο δερμα.
αν ναι, θα μου αρεσαν καστανα, μεχρι καστανα φουντουκι.
οι εντονες αντιθεσεις στις ανταυγιες και ειδκα με ξανθο, μου κανουν λιγο δευτερο στις μελαχρινες.
αν εχεις λευκο δερμα και δεν θυμαμαι καλα, μου αρεσει το μελι ανοιχτο η και ανοιχτοτερες ανταυγιες η ακομα και ξανθο.
μελαχρινη με ξανθο μαλλι δεν μου αρεσει καθολου, εκτος αν ειναι παρα πολυ ανοιχτο ξανθο και πολυ κοντα κομμενα τα μαλλια.
ετσι τα χα κοντα και πλατινε τωρα τα χω κοκκινα. δεν θελω κοινοτυπο χρωμα ομως θελω να χει ενα ''κατι'' . ....... το κοκκινο της μελετη δεν ειναι απαισιο? ναι ειμαι σκουρα στο δερμα αλλα μ πανε ολα σχεδον
I speak the heart truth.
ΔΙΕ ΔΙΕ ΔΙΕ ΔΙΕ ΔΙΕ ΔΙΕ ΔΙΕ ΔΔΙΕ ΔΙΕ ΔΙΕ DIE DIE DIE DIE DI E DIE DIDE DIE DIE DIE DIE DIE DIE DIE DIOE DIE DIE DIE DIE .
di di di di di dj dDG DJ
PEACE DOWN ]:-D
PEACE UP
PEACE EVERYBODY
I DIDNT DO IT
εδώ το σύμπαν γ.......... και το μ....... χτενιζεται!
Θέλω να μιλήσω σε κάποιον και άνθρωπος δεν με ακούει!
οτι μ εβαλε κ παλι στο τρυπακι...αλλα δεν θα του γινει η χαρη..... αξιζω πολλα περισσοτερα.... το ξερω κ το ξερει......
hey Ζώζα.. έμαθες για τις γλυκές (αλ)χημίες. Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που ξέρουν .Ισως αν τους αφήσεις να σου κόψουν λίγο από το μερίδιο χημείας σου να ζησετε.
φιλικά.
Σκέφτομαι ότι έχει έρθει ο Σατανάς στη Γη και οι ηλίθιοι άνθρωπιοι δεν κάνουν τίποτα για να γίνουν καλά και πάλι. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Έχει έρθει ο αντίχριστος. Συνέλθετε. Να είστε καλά παιδιά και να βοηθάτε τους φτωχούς πριν σας πάρει και σας σηκώσει/
Σκέφτομαι ότι η απεργία της ΠΟΣΠΕΡΤ έγινε η αφορμή γι' αυτό το υπέροχο ταξίδι στον κόσμο του Μάνου Χατζιδάκι, σε όλες τις κρατικές ραδιοσυχνότητες... :) :)
μην πατε διακοπες, μην πατε για καφε, δουλεψτε και ξοφληστε..................
φιλικα
η ελλαδα
Οτι θα ηθελα να αδειασω.... απο σκεψεις, αισθηματα κ συναισθηματα....
Καντε ονειρα και βαλτε στοχους! Δημιουργηστε.. σκεφτειτε θετικα.. μην σκεφτεστε το παρελθον και τα προβληματα.. σκεφτειτε οτι το μελλον θα ειναι καλο και θα γινει γιατι θα το πιστευετε. Μιλατε με τον εαυτο σας λεγοντας ομορφα πραγματα και θα δειτε ποσο καλα λειτουργει.. Μην αφηνετε τον εαυτο σας να πεφτει..
σκεφτομαι οτι μου δινεται η ευκαιρια να συγχωρεσω εναν ανθρωπο,κι ομως δυσκολευομαι τοσο πολυ..
Εβαλα μυαλο ή κακιωσα?
Σκεφτομαι οτι επιτελους ειμαι ελευθερη σπιτι μου, νιωθω ασφαλης κ ηρεμη, κ ειμαι με την αδερφη μου που καραλατρευω κ τις 2 γατες μου !!!!!
Ναι γιατι εχω περασει πολλα για να βρω την θετικη πλευρα των πραγματων.. Με μικρα πραγματα μπορεις να ζησεις λιγο καλυτερα. Πρεπει να προσαρμοζομαστε με το περιβαλλον μας αλλιως πρεπει να το αλλαξουμε, ακομα και αν δεν μπορουμε τωρα καποια στιγμη πρεπει να σκεφτομαστε οτι στο μελλον θα ειμαστε αλλιως. Αν σκεφτομαστε θετικα αλλαζει ολος ο κοσμος...
Οχι δεν κακιωσες απλα προσπαθεις να προστατεψεις τον εαυτο σου! Πριν φτασεις στην συγχωρεση δες αν αξιζει και τι.. καλο ειναι να δινουμε ευκαιριες (οχι πολλες ομως) ! Καλο επισης ειναι να συγχωρουμε ολους τους ανθρωπους, χωρις να σημαινει απολυτα οτι θα συνεχισουμε την παρεα τους, και αυτο δειχνει ανωτεροτητα και οτι μεσα σου, με τον εαυτο σου εισαι καλα! Αν δεν μπρουμε να συγχωρησουμε τοτε σιγουρα δεν μας κανει καλο.. δες μεσα σου τους λογους που δεν συγχωρεις. Δωσε χρονο στον εαυτο σου.. το να συγχωρεις θελει χρονο, δεν ειναι απλη υποθεση μερικες φορες! :)